5 parasta VPN: tä Italialle 2020 – Parhaat nopeuden ja turvallisuuden VPN: t

Vaikka Italia on Euroopan unionin jäsen, se ei tarkoita, että olet turvassa Internetin selaamisessa.VPN Italia

Siksi, sinun tulee aina tehdä ylimääräisiä turvatoimia, esimerkiksi käyttämällä italialaista VPN: tä.

Lisäksi, VPN antaa sinun käyttää maantieteellisesti rajoitettua sisältöä kuten Netflix, Hulu ja Rai TV. Joten et vain palauta yksityisyyttäsi, vaan voit myös katsella fantastisia ohjelmia ja elokuvia missä oletkin. Ilman lisäkustannuksia.

Parhaat Italian VPN: t

Katso alla olevasta valikoimasta VPN-verkkoja, joita on parasta käyttää Italiassa.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

  - Upea VPN-palvelin, jonka palvelimet ovat omistettu pääsyyn italialaisiin SkyGo- ja Netflix-palveluihin

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

VPN: n käyttö Italiassa: Huomioita

Lue alla olevat kohdat selvittääksesi miksi VPN: n käyttö on tärkeää. Lisäksi korostamme Italian lakien vaikutuksia yksityisyyteen ja turvallisuuteen.

Italian lehdistönvapaus

Italian lehdistönvapausItalia on hyvin poliittisesti polarisoitunut maa.

Siksi suuri osa maan uutisista on vinossa ja niiden laajuus rajoitettu.

Lisäksi muita uutislähteitä voidaan nopeasti rajoittaa käyttämällä tekijänoikeus- ja kunnianloukkauslakeja.

Vaikka suurin osa tästä on jäännös edellisestä hallituksesta, se on edelleen levinnyt tänään. Sellaisenaan suojautuaksesi oikeudellisilta syytteiltä, VPN: n käyttö Italiassa on erittäin suositeltavaa. Sen avulla voit käyttää rajoitettuja uutisia ja suojata myös sinua, jos julkaiset rajoitettua sisältöä.

Salakuuntelu

Autistici / Inventati on italialainen suojattujen sähköpostien tarjoaja, joka voi myös auttaa suojaamaan yksityistä viestintääsi. Se on ratkaisevan tärkeää Italia on erittäin kiinnostunut seuraamaan ja saamaan nopeasti henkilökohtaisia ​​tietoja (ilman optio-oikeuksia).Salakuuntelu

Tietojen jättäminen salaamattomiksi on nykyään vain huonoa muotoa. Vaikka on olemassa tapoja varmistaa, että potentiaaliset paikalliset salakuunteluhankkeet eivät vaaranna tietojasi.

Ohjaustekniikkaohjelmat tapahtuvat tyypillisesti (tosin ei aina) maan rajojen sisällä. Tässä tapauksessa, Varmista, että muodostat yhteyden vieraaseen VPN-palvelimeen, jotta voit suojata sinua. Se suojaa sinua kaikilta valtion virastoilta tai salakuuntelijoilta.

Tekijänoikeuskysymykset

Tekijänoikeus Italiassa

Italian hallituksella on ollut Internetin yksityisyyttä ja tekijänoikeuksia koskevat valtavat toimenpiteet, niin paljon, että Yhdysvaltain hallitus on kiittänyt heitä! Sivustojen poistoja on ollut monia tapauksia vain pienten ongelmien vuoksi.

Jotkut näistä tapaukset vastaavat lehdistön vapautta (katso yllä) - ja tavoitteena on rajoittaa ihmisten pääsyä laajempiin uutisiin.

kunnianloukkaus

Myös kunnianloukkaukset ovat olleet tärkeä asia,

ja yhdessä tietyssä tapauksessa Facebook-käyttäjän määrättiin maksamaan sakko työnantajan huijaamisesta omalla Facebook-sivullaan - oikeudenkäynti, joka voisi avata monia ovia vastaaville toimille.

Nämä ovat vain joitain tärkeimmistä kysymyksistä, jotka osoittavat, kuinka paljon sinun on huolehdittava yksityisyydestäsi ja miksi sinun pitäisi ryhtyä lisätoimiin tehdäksesi niin.

Piratismin

Siellä on viime aikoina ollut joukko uusia piratismin vastaisia ​​lakeja, jotka vaikeuttavat tiedostojen jakamista ja P2P: tä Italiassa. Vuosia sitten asiat olivat suhteellisen rentoa ja sääntelemätöntä. Nyt näyttää siltä, ​​että heiluri heilahtelee edelleen ja edelleen toiseen suuntaan.Italian piratismin vastaiset lait

Tekijänoikeuksien haltijat iloitsivat, kun Italian hallitus päätti piratismien vastaisista muutoksista.

Itse asiassa, viranomaisten ei tarvitse edes pitää kokeiluversiota estääkseen verkkosivustoja, jotka isännöivät tai linkittävät laittomaan sisältöön. Ja vaikka monet sisäiset ryhmät - mukaan lukien Internet-palveluntarjoajat - väittivät, että uusi lainsäädäntö loukkasi ihmisoikeuksia, uudet päätökset ovat edelleen voimassa.

Tutustu parhaaseen torrent-VPN-artikkeliimme saadaksesi lisätietoja.

Italian VPN-palvelimet

Tässä artikkelissa keskitytään VPN-palveluntarjoajat, jotka tarjoavat palvelimia Italiassa. Italian palvelimen käyttö ei kuitenkaan ole ihanteellista, jos yksityisyys on tärkein syy VPN: n käyttöön. Tämä johtuu edellä mainitusta voimakkaasta tekijänoikeuksien noudattamisen valvonnasta ja monista seurantakysymyksistä (mukaan lukien NSA: n italialaisten viestintöjen joukkovalvonta).Italian VPN-palvelimet

Enemmän yksityisyyttä ajattelevia käyttäjiä olisi parempi valita palvelimet, jotka sijaitsevat Sveitsissä, Tšekin tasavallassa, Luxemburgissa tai Romaniassa. Läheisten maiden palvelimet auttavat minimoimaan Internet-yhteytesi aiheuttamien yleiskustannusten ja viiveiden määrän. Voit kuitenkin muodostaa yhteyden epäselvämpään sijaintiin.

Katso Rai TV: tä Italian ulkopuolella

Voit käyttää VPN: tä myös italian sisällön käyttämiseen, kun se on Italian ulkopuolella. On olemassa useita italialaisia ​​kanavia, joita voit katsella, mutta mikä tärkeintä, voit katsella Rai TV: tä Italian ulkopuolella.

Rai TV on Italian kansallinen lähetysyhtiö, ja se tarjoaa 12 verkkokanavaa, joihin pääset VPN: n avulla. Alueellisten rajoitusten takia Rai TV: tä ei ole saatavana muualla kuin Italiassa. Siksi, jos muodostat yhteyden italialaiseen VPN-palvelimeen, voit katsoa sitä Italian ulkopuolella.

Italian paras VPN: johtopäätös

VPN: n käyttö Italiassa on yhtä helppoa kuin palvelun maksaminen ja asentaminen. Tässä artikkelissa, olemme osoittaneet sinulle viisi parasta VPN: tä Italialle. Italian paras VPN-johtopäätös

Voit nyt käyttää näitä suojautuaksesi ja katsellaksesi maantieteellisesti rajoitettu sisältö.

Joten mene eteenpäin ja tilaa yksi näistä Italian VPN-palveluista tänään suojataksesi yksityisyyttäsi!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me