5 parasta VPN: tä Synologylle, joka toimii vuonna 2020

Synology NAS -laitteilla voit sekä muodostaa yhteyden VPN-tunneliin (VPN-asiakkaan kautta) tai määrittää oman VPN-palvelimen Synology-sovelluksen kautta. VPN-määritys Synology-sovellukselle varmistaa, että tietosi pidetään turvassa. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka VPN määritetään Synologyssa ja luetellaan viisi parasta VPN-palvelua (kaikki OpenVPN: n kanssa).


Synology on taiwanilainen yritys, joka on erikoistunut verkkoaluevarastoon (Network Area Storage, NAS). Synology ei ole halvin tapa luoda omaa VPN-palvelinta, Synology on ehdottomasti pelinsa kärjessä. Se tarjoaa paljon, mitä sinun on vaikea ajaa saavuttamaan muuten. Tämä sisältää kaiken yksinkertaisesta NAS: stä melkein kaikkiin verkkoon liittyviin.

Mutta miksi sinun pitäisi häiritä NAS-laitteen VPN-yhteyttä? No, on useita etuja. Käyttämällä NAS-tallennustilaa VPN-palvelimen kanssa Se:

 • VPN-salaus suojaa salakuuntelulta ja salakuuntelulta estämään kolmansia osapuolia sieppaamasta ja lukemasta tiedostojasi.
 • VPN estää pakettien hävittäjiä lukemasta lähetettyä dataa.
 • Sen avulla voit käyttää paikannukseen liittyviä laajennuksia, koska jotkut saattavat estää sijaintisi.

Valitettavasti VPN-tunneleissa on yläpuolella, mikä lopulta hidastaa yhteytesi. Siitä huolimatta, että kannattaa käydä kauppaa vähän nopeutta turvallisuuden parantamiseksi, kun käytät arkaluontoisia tietoja. Jos kuitenkin saat nopean VPN-palvelun, yhteytesi hidastuvuus tulee merkityksettömäksi, koska VPN tarjoaa nopeita palvelimia. Koska Synology-laitteet voivat muodostaa yhteyden OpenVPN-palvelimiin, sinun pitäisi voida yhdistää NAS VPN useimpiin johtaviin tarjoajiin..

Kuinka perustaa VPN synologiaan

Jos haluat määrittää VPN-asiakkaan Synologyssa, sinun on noudatettava alla kuvattuja perusvaiheita. Synology-laitteet tukevat kaikkia kolmea tärkeintä VPN-protokollaa: PPTP, L2TP ja OpenVPN. Suojaus- ja yksityisyyden suojaamiseksi suosittelemme ehdottomasti OpenVPN: n valitsemista. Asennaksesi OpenVPN for Synology sinun:

 1. Lataa tarvittavat konfigurointitiedostot VPN-palveluntarjoajalta. Jos et ole varma, mitä konfigurointitiedostoja tarvitset, kysy suoraan palveluntarjoajalta. Tarvitset .ovpn-tiedostoja joko UDP- tai TCP-yhteyksille sen mukaan, mitä aiot käyttää (suosittelemme UDP: tä, koska se on nopeampi ja vakaampi). Tarvitset myös .crt- ja .key-tiedostot. (Jos VPN ei pysty tarjoamaan sinulle pääsyä näihin tiedostoihin, joudut todennäköisesti tilaamaan toisen VPN-palvelun.)

 2. Avaa Synology-ohjauspaneeli

 3. Napsauta nyt "verkko"

 4. Valitse "Verkkoliitäntä" välilehti ylävalikossa

 5. Klikkaus "Luoda" ja valitse "Luo VPN-profiili"

 6. valita "OpenVPN (tuomalla .ovpn-tiedosto)"

 7. Sisään yleinen asetukset tulla sisään - Profiili nimi: (tee tästä mitä haluat). Käyttäjätunnus: VPN-käyttäjänimesi tilauksesta lähtien. Salasana: VPN-salasanasi tilauksesta lähtien.

 8. Tuo .ovpn-tiedosto: Valitse palveluntarjoajalta lataamasi .ovpn-tiedosto

 9. CA-varmenne: Valitse tarjoajasi hankkima ca.crt

 10. Asiakassertifikaatti: Valitse tarjoajasi .crt-tiedosto

 11. Asiakastunnus: Valitse palveluntarjoajalta saamasi .key

 12. Napsauta seuraavassa ikkunassa valintaruutuja vieressä: “Käytä oletusyhdyskäytävää tai etäverkkoa.””Salli muiden verkkolaitteiden muodostaa yhteys tämän Synology-palvelimen Internet-yhteyden kautta.”Ja:“Yhdistä uudelleen, kun VPN-yhteys katkeaa.”

 13. Sinun pitäisi nyt nähdä vasta luotu yhteys luettelossa. Valitse se ja napsauta "Kytkeä".

 14. Kun yhteys on muodostettu, sinun pitäisi nähdä ruutu, joka näyttää aktiivisen yhteyden lähetettäviin tietoihin.

Muista, että tämä on perusluonne, VPN-palveluntarjoajasi pitäisi voida auttaa sinua tarjoamalla tarkat tiedot asennuksellesi.

Parhaat VPN: t Synology 2020: lle

Alla on lueteltu Synologyn parhaat VPN: t. Valitse vain yksi näistä palveluista ja muodosta yhteys Synology NAS -palvelimeesi, rajoitetut asennukset vaaditaan! Napsauttamalla palveluntarjoajan verkkosivustoja saadaksesi lisätietoja palvelustaan. Jos tarvitset lisätietoja mistä tahansa alla olevista palveluista, napsauta linkkejä nähdäksesi palveluntarjoajan verkkosivun tai tarkista yksityiskohtaiset VPN-arvostelut.

 1. ExpressVPN

  - nopea VPN, joka on ollut olemassa jo vuosia! Palvelimet yli 90 maassa

 2. NordVPN

  - on turvallinen VPN-palvelu, se tarjoaa perusteellisia ohjeita NordVPN: n perustamiseen Synologyn avulla, ja sillä on jatkuvasti nopeat palvelimet

 3. CyberGhost VPN

  - on helppokäyttöinen VPN-palvelu, tarjoaa vahvan salauksen ja se on halpaa

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - kuten nimensä mukaan se on yksityinen VPN-palvelu ja se on halvin luettelossa

 1. ExpressVPN

  - nopea VPN, joka on ollut olemassa jo vuosia! Palvelimet yli 90 maassa

 2. NordVPN

  - on turvallinen VPN-palvelu, se tarjoaa perusteellisia ohjeita NordVPN: n perustamiseen Synologyn avulla, ja sillä on jatkuvasti nopeat palvelimet

 3. IPVanish

  - on nopea palvelu, jolla on palvelimia yli 60 maassa

 4. VyprVPN

  - on huippuluokan VPN-palvelu, jolla on vahva salaus ja erinomaiset yksityisyysominaisuudet

 5. PrivateVPN

  - kuten nimensä mukaan se on yksityinen VPN-palvelu ja se on halvin luettelossa

Synologian VPN-näkökohdat

PIA VPN: ää ja synologiaa koskeva huomautus

Kirjoittamishetkellä lukuisat yksityisen Internet-yhteyden (PIA) foorumien käyttäjät valittavat PIA: n ongelmista, virheistä ja kokoonpano-ongelmista. Sellaisena suosittelen tällä hetkellä, että pysyt poissa PIA: sta, jos haluat käyttää VPN: ää Synology-laitteen kanssa. Käyttäjät valittavat myös pitkistä ja soitetuista puheluista tukiosaston kanssa, joka tekee PIA: n maineesta vain vähän hyvää.

Useat käyttäjät kommentoivat foorumeilla, että tukiasiamiehet eivät pystyneet ratkaisemaan ongelmiaan, koska heitä ei ollut koulutettu tukemaan ja vianmääritystä Synologyssa. Samoin voisin kuvitella, että Synology-henkilökuntaa ei ole koulutettu tukemaan PIA VPN: ää, joten se on vähän paradoksi.

Älä kuitenkaan ymmärrä minua väärin. Rakastan todella PIA VPN: ää ja uskon, että sillä on paljon tarjottavaa. En siis käyttäisi sitä skenaariossa, joka sisältää synologian useiden käyttäjien ilmoittamien valitusten ja yleisten ongelmien takia. Jos haluat lukea lisää näistä aiheista, löydät säikeet PIA VPN: n verkkosivuilta ja foorumeilta.

johtopäätös

Tänä päivänä ikinä et voi koskaan olla liian varovainen. Kannatan VPN-tunnelien käyttöä aina, kun käynnistät tietokoneen tai mobiililaitteen, vain varotoimenpiteenä. Kuten sanotaan, unssi ennaltaehkäisyä on punnan parannuksen arvoinen. Aina on parempi pysyä turvassa VPN-tunnelissa, kuin on vaarana, että kolmas osapuoli varastaa tietosi.

Jos kopioit tai lataat NAS-laitteella suuria määriä tietoja tai arkistoja, on parasta käyttää VPN: ää. Tällaisiin tietoihin sisältyy todennäköisesti joitain tietoja (tekstitiedostot, henkilökohtaiset kuvat, videot ja niin edelleen), joita et halua hakkereiden tai viranomaisten näkevän. Muista käyttää OpenVPN: ää aina kun mahdollista. Se on paljon vahvempi kuin PPTP (Point-to-Point Tunneling Protocol) ja Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP) -yhteydet, jotka ovat ainoat kaksi muuta Synologian kanssa yhteensopivaa protokollaa.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me