5 parasta VPN-verkkoa Comcast Xfinitylle vuonna 2020 – Nopeuta yhteys Xfinityyn

Huolimatta siitä, että Comcast on erittäin suosittu tarjoaja, sillä on paljon rajoituksia Internetin kulutuksessa. Sen lisäksi, että itse asiassa asetetaan yläraja heidän palvelujensa Internet-määrälle, Comcast tunnetaan myös rajoittavan yhteyden nopeutta käytettävien verkkosivustojen tai sovellusten mukaan - käytäntö, jota kutsutaan kuristimeksi.

Comcast VPN

Tähän kohtaan Comcast VPN tulee. Käyttämällä virtuaalista yksityistä verkkoa (VPN), voit estää rajoitettujen verkkosivustojen lukituksen ja käyttää estettyä sisältöä samalla Internet-yhteydellä. Samaan aikaan parhaan VPN: n löytäminen Comcastille voi auttaa sinua parantamaan yhteyden suorituskykyä välttämällä yrityksen hankalia nopeusrajoituksia..

Tällä sivulla katsotaan Comcastin parhaita VPN-verkkoja, keskustelemme Xfinityn perusteista ja annamme sinulle vaiheittaiset ohjeet näiden loistavien virtuaalisten yksityisten verkkojen asentamiseen tietokoneellesi.

Mutta ensin vertaat alla olevaa taulukkoa vertaillaksesi parhaimpia Comcast-yhteyden VPN-pisteitä

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Mikä on Comcast Xfinity?

Comcast on teknologiayhtymä, joka tarjoaa Internet-, kaapeli- ja puhelinpalveluita koko Yhdysvalloissa. Yhtiö, jota yleisesti kutsutaan maan suurimmaksi Internet-palveluntarjoajaksi, tarjoaa nopeita yhteyksiä, jotka ovat ihanteellisia torrentia ja videoiden suoratoistoa varten.

Tai ainakin ne ovat paperilla! (lisää tästä vähän!)

Xfinity on kattotermi, joka kuvaa kaikkia kolmea Comcastin päätuotetta sekä heidän uutta matkapuhelinpalveluaan.

Xfinity-brändäys luotiin muutamasta syystä - lähinnä siksi, että Comcast sulautui NBC: n kanssa ja halusi perustaa uuden tuotemerkin sekaannusten estämiseksi kuluttajien puolesta. Osapuolen asiakaspalvelun tiedossa oleva yritys yritti siirtyä Xfinityyn välttääkseen tämän kielteisen maineen.

On kuitenkin turvallista sanoa, että mikään näistä yrityksistä ei toiminut. Suurin osa kuluttajista ei tiedä eroa Comcastin ja Xfinityn välillä. Monet käyttävät molempia nimiä viitaten pelkästään Internet-palveluun (huomaatko otsikkomme?), Mikä ei ole yrityksen kannalta upea uutinen.

Mikä on Xfinityn VPN?

Virtuaali yksityinen verkko tai VPN on työkalu, jota käytetään parantamaan tietoturvaa. VPN: t tarjoavat ylimääräisen suojaustason yksityistä tai julkista verkkoa käytettäessä (VPN-salauksen ansiosta).

Yleisen tietoturvan parantamisen lisäksi VPN: n avulla voit myös lähettää ja vastaanottaa tietoja yksityisesti. Tämä tarkoittaa, että voit selata Internetiä ilman hakkereiden, Internet-palveluntarjoajien, kuten Comcastin, ja ihmisten, jotka ovat kiinnostuneita käyttämään liikennehistoriaasi, valvontaa..

Samaan aikaan VPN-verkkoja voidaan käyttää myös erilaisiin tarkoituksiin, kuten:

 • Maantieteellisesti rajoitetun sisällön käyttö
 • Salli ilmainen P2P-jakaminen (jos jostain syystä sitä rajoitetaan)
 • Maski IP-osoite käyttääksesi tiettyjä palveluita, kuten verkkopankkia
 • Saa aikaan korkea online-nimettömyys
 • Paranna yhteyden nopeutta

Parhaat VPN-yhteydet nopeuttaaksesi Comcast-yhteyttä

VPN: t ovat erittäin monipuolisia. Vaikka niitä käytetään usein parantamaan tietoturvaa ja ohittamaan maantieteelliset rajoitukset, ne voivat myös auttaa parantamaan Internet-yhteytesi nopeutta.

Tässä on tärkeimmät valinnat, kun kyse on parhaasta Comcast-VPN: stä suorituskyvyn, ominaisuuksien ja kustannusten perusteella.

Tarvitsenko VPN: n yksityisyyden suojaamiseksi Comcast-reitittimen kanssa?

Jos maksat Comcast-internetyhteydestä ja käytät Comcast-reititintä, saatat altistaa itsesi yksityisyyden suojaan. Turvallisuustutkijoiden Karan Sainin ja Ryan Stevensonin tekemässä tutkimuksessa löydettiin tänä vuonna virhe Comcast-verkkosivustolle liittyvästä virheestä, jota käytettiin Xfinity-reitittimien aktivointiin..

Jos sinulla on jokin seuraavista malleista "langaton yhdyskäytävä" reitittimiä, sinun pitäisi vakavasti harkita yhden tässä artikkelissa suositelun VPN-palvelun hankkimista:

 • Langaton yhdyskäytävä 1 (mallinumero TG862G ja TC8305C)
 • Langaton yhdyskäytävä 3 (mallinumero TC8717C)
 • Xfinity xFi Wireless Gateway (mallinumero DPC3939, DPC3941T ja TG1682G)
 • xFi Advanced Gateway (mallinumero TG3482G ja CGM4140COM)

Toukokuussa julkaistu vika paljastaa, että Xfinity-verkkosivusto lähettää Comcast-käyttäjän SSID-tunnuksen ja salasanan Internetin välityksellä selkeästi. Tämän ansiosta se on kaikkien verkossa haukkaneiden käytettävissä. Lisäksi verkkosivun käyttötapa antaa hakkereille pääsyn Comcast-asiakkaan reitittimen SSID: hen ja salasanalle yksityiskohdilla, jotka helposti varastetaan ihmisten vanhoilta laskuilta..

Tämä on valtava riski, koska se voi tarkoittaa sitä, että hakkerit pääsevät verkkoosi lukemaan salaamattoman liikenteen. Onneksi VPN on vastaus. VPN-salauksen tarjoama yksityisyys suojaa kaikki tietosi, jotta joku salakuuntelee niitä verkossa..

Miksi tarvitsen VPN-yhteyden nopeuttaaksesi Xfinity-yhteyteni?

Saatat ajatella - jos Xfinity on suurin tarjoaja Yhdysvalloissa ja ne tarjoavat erittäin nopeita yhteyksiä, miksi tarvitset VPN: ää?

VPN: t voivat parantaa tietoturvaa ollessasi kotona tai ulkona julkista Wi-Fi-yhteyttä käytettäessä, mutta nämä työkalut voivat myös auttaa sinua ohittamaan tietyt rajoitukset, jotka Comcast ja muut Internet-palveluntarjoajat ovat asettaneet..

Ymmärrämme kuinka nämä rajoitukset toimivat, käydään läpi muutama peruskäsite ja lyhyt katsaus Comcastin historiaan.

Huonoimpien joukossa onnellinen asiakas

Comcast ei ole vieras kritiikkiä, koska yrityksellä on pitkä tarina huonosta asiakastyytyväisyydestä. Sen lisäksi, että kuluttajilla on toimialan huonoimpia edustajia, he valittavat myös piilokustannuksista ja muista ikävistä yllätyksistä.

Yhtiöllä on myös vakaa kanta verkon neutraliteettiin. Niille teistä, jotka ette tiedä, verkon neutraalisuus on käsite, että kaikkea Internetin liikennettä olisi kohdeltava tasavertaisesti. On syytä huomata, että verkon puolueettomuus on kuuma aihe keskusteluaiheessa Yhdysvaltojen lainsäätäjien keskuudessa.

Ja tässä heidän rajoituksensa alkavat tapahtua.

Online-suoratoistopalvelut, kuten Netflix, ovat erittäin suosittuja. Mutta näiden alustojen käyttö kuluttaa paljon kaistanleveyttä. Tämä voi lopulta hidastaa koko verkon käyttöä kaikille käyttäjille.

Argumentin peruste

Comcastin kaltaiset yritykset väittävät, että nopeiden palvelujen tarjoaminen kaikille samalla kun tarjoillaan käyttäjille suurin osa kaistanleveydestä, maksaa paljon rahaa. Sen sijaan, että osuma ja pidetään kuluttajia onnellinen, Comcast päätti toteuttaa kuristus.

Kuristus koostuu Internet-yhteyksien hidastamisesta kaistanleveyden ruuhkien hallitsemiseksi. Ja vaikka kuristimen lainvastaisuus on edelleen epävarmaa, se on vähintäänkin epäeettistä. Puhumattakaan siitä, että siitä voi tulla kuninkaallinen kipu käyttäjille, jotka kuluttavat valtavan määrän tietoja.

Comcast-kuristimet P2P- ja Netflix-yhteydet, se ei ole salaisuus. Vaikka yritys kieltäytyi kerran kaikista kuristusmuodoista, se on myöntänyt hidastavan tietyntyyppistä liikennettä kiistattomien todisteiden syntymisen jälkeen.

Vaikka Netflix on onnistunut vähentämään sopimuksen tämän Internet-palveluntarjoajan kanssa lopettaa videon suoratoistopalvelun kuristimisen, tosiasia on, että Comcast kuristaa edelleen aktiivisesti P2P: tä ja mitä tahansa muuta Internet-liikennettä, jota he pitävät riittävänä.

VPN: ien käyttäminen kuristusta vastaan

VPN-yhteydet reititetään salatun tunnelin läpi. Tämä suojaa tietosi kaikilta tahoilta, jotka saattavat haluta käyttää niitä - mukaan lukien hallitus, hakkerit ja Internet-palveluntarjoaja.

Comcast ei saisi nähdä liikennettäsi, jos käytät luotettavaa VPN-verkkoa. Toisin sanoen, Comcast ei voi kuristaa yhteyksiäsi tai ottaa käyttöön liikennettä koskevia rajoituksia: koska et tiedä mitä teet.

Paras VPN-palvelun valitseminen Xfinitylle

Vaikka Xfinitylle parhaan VPN: n valitseminen auttaa välttämään nopeusrajoituksia, on olemassa monia muita ominaisuuksia, jotka sinun on pidettävä mielessä. Koska haluat todennäköisesti käyttää VPN-verkkoasi joka kerta kun muodostat yhteyden Internetiin, sinun pitäisi löytää palveluntarjoaja, jolla ei ole mitään tiedonkulutuksen rajoituksia.

Nopeus on aina tärkeä tekijä valittaessa VPN: tä. Katso myös sen tarjoamat suojausominaisuudet. Paras VPN toteuttaa alan johtavat salausprotokollat, kuten OpenVPN UDP, 256-bittisellä avaimella.

Ja vaikka VPN: iin ei kohdistu välitöntä uhkaa, sinun tulisi myös harkita Comcastin taipumusta yksinkertaisesti estää liikenne, josta se ei pidä. Ei ole hullua ajatella, että Comcast saattaa yksinkertaisesti aloittaa VPN-liikenteen kuristimisen käyttöoikeuksien rajoittamiseksi. Tässä tapauksessa palveluntarjoajan valitseminen, jolla on ominaisuuksia, kuten VPN-peittäminen, voi naamioida yhteystyypisi ja suojata sinua kuristumiselta tulevaisuudessa.

Monet käyttäjät etsivät VPN-verkkoja parantaakseen P2P-jakamisnopeuttaan. Muista tarkistaa aina halutut VPN-sallivat P2P-torrentin. Lopuksi, sinun pitäisi hankkia VPN, jolla on kill switch -ominaisuus, joten Internet-yhteytesi lopetetaan heti, jos VPN epäonnistuu jostain syystä.

Lisätietoja VPN: n käytöstä torrentissa saat tutustumalla parhaaseen torrent-sivustojen VPN-oppaaseemme.

Asennusvaihtoehdot

Jos sinulla ei ole paljon teknistä tietämystä, sinun on aina tutkittava asennustyyppiä ja kuinka kauan se vie. VPN: t voivat tulla joko automaattisten asennusohjelmien mukana tai vaatia manuaalista asennusta.

Automaattinen ohjelmisto on VPN-asennustavan suosituin tyyppi ja se on yleisin suurten brändien keskuudessa. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on ladata sovellus, avata se ja seurata vaiheittaisia ​​ohjeita, jotka näet näytöllä. Tämän tyyppinen asennustapa on erittäin helppo, eikä se vaadi teknistä tietämystä suurimman osan ajasta.

Löydät myös VPN-verkkoja, jotka vaativat osittaisen tai täydellisen manuaalisen asennuksen. Hyvä asia on, että niihin sisältyy enemmän vaihtoehtoja ja asetuksia, mutta tarvitset tietyn määrän teknistä tietämystä asettaaksesi ne. Muista, että useimmat, elleivät kaikki VPN-palveluntarjoajat tarjoavat tarkkoja ohjeita. Voit myös katsoa osion ”Prosessi” omilla VPN-arvosteluillamme.

VPN: n asentaminen Xfinitylle

VPN: n asentaminen Comcastille on erittäin helppoa, vaikka et ole koskaan määrittänyt sitä ennen. Tässä on vaiheittaiset ohjeet VPN: n asentamiseen automaattisen ohjelmiston avulla:

 1. Valitse VPN Xfinitylle eniten tarvitsemiesi ominaisuuksien perusteella. Parhaita Xfinity VPN -verkkoja sisältävät ehdotukset puskuroidaan, mutta on syytä huomata, että IPVanish ja NordVPN ovat myös loistavia valintoja.
 2. Kirjaudu suosikki VPN: llesi.
 3. Lataa ja suorita asennusohjelmisto. Upea VPN-palveluntarjoaja tarjoaa aina mobiili- ja työpöytäsovelluksia, mutta tarkista tuetut laitteet vielä kerran, jos haluat käyttää myös muita gadgeteja.
 4. Suorita sovellus kun se on asennettu, viimeistele asennuksen viimeiset bitit. Sinulla on myös mahdollisuus valita asetukset tässä vaiheessa.
 5. Yhdistä palvelimeen, joka sijaitsee Yhdysvalloissa tai valitsemasi maa ja olet valmis surffailla verkossa! Muista, että mitä lähempänä palvelinta muodostat yhteyden, sitä nopeampi yhteys muodostuu, joten sinun on parempi valita yksi omassa kaupungissa tai seuraavaksi lähimmäksi.

Salliiko Comcast VPN-verkkojen käytön?

Toisin kuin eräät Internet-palveluntarjoajat, joiden sanamuoto ei ole selkeä, Comcast antaa asiakkailleen vihreän valon käyttää VPN-verkkoja vapaasti, kunhan ne ovat henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Samanaikaisesti on syytä tarkistaa niiden ehdot ja käyttökäytännöt, koska VPN-käyttösi ei saisi rikkoa näitä!

Yhteyden parantaminen entisestään

VPN-verkkoja käytetään yleensä turvallisuuteen ja rajoitusten ohittamiseen, mutta jotkut Comcast-asiakkaat voivat parantaa kokonaisyhteysnopeuttaan merkittävästi. Autat parantamaan yhteyden nopeutta ja optimoimaan VPN: n suorituskyvyn:

 • Sijaintisi lähellä olevan VPN-palvelimen valitseminen
 • Pidä puhelin ja muut laitteet irti Internetistä, kun niitä ei käytetä
 • Tarkista internet-yhteytesi / laatikko uudelleen oikein
 • Kokeile erilaisia ​​protokollatyyppejä ja katso, mikä toimii nopeammin tapauksessasi, mutta turvallisuussyistä suosittelemme aina OpenVPN UDP: n käyttöä

Paras Xfinityn VPN - johtopäätös

Xfinityn liukas markkinoinnin kaatuminen on yksi asia, mutta luvatun Internet-nopeuden saaminen on aivan eri asia. Parhaan VPN: n valitseminen Comcastille voi auttaa sinua välttämään ärsyttäviä rajoituksia ja parantamaan turvastandardeja yhdellä liikkeellä.

Muista, että jokainen tapaus on erilainen, joten sinun tulee perustaa VPN-valintasi todella tarvitsemiesi ominaisuuksien perusteella. Suosittelemme, että tarkistat jokaisen yksittäisen VPN: n tässä artikkelissa, lue itsellesi eniten pidämäsi ja varmista, että siinä on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet, ennen kuin kirjaudut palveluun. Kaikki tämän artikkelin VPN: t ovat VPN-pelin yläosassa, joten niissä tulisi olla kaikki haluamasi ominaisuudet!

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me