5 parasta VPN-verkkoa Facebookille ja Messengerille vuonna 2020 – Poista Facebookin estäminen töissä tai kotona

Onko Facebook estetty missä asut? Huolestutko Facebookin käytöstä, koska joku saattaa selville ja saatat joutua pulaan? Facebookin VPN: n avulla voit poistaa suojauksen Facebookista turvallisesti mistä tahansa. Poista Facebookin estäminen Facebookissa VPN: n avulla Kiinassa, Iranissa tai töissä Yhdysvalloissa. Mikä parasta, voit käyttää Facebookia ilman, että Internet-palveluntarjoajasi, hallitus, vuokranantaja, koulu tai työnantaja tietävät, että teit sen. VPN antaa sinulle digitaalisen yksityisyyden myös Facebook Messengerin estämiseksi.


Kiireessä? Katso alla olevasta taulukosta, mitkä VPN-palveluntarjoajat asiantuntijamme lisäävät Facebookin viiden parhaan joukkoon. Haluatko lisätietoja? Jatka vieritystä syvällistä analyysiä varten.

Facebook VPN -yhteenvedot:

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Mikä on Facebookin VPN?

VPN on online-palvelu, jonka avulla tilaajat voivat tehdä kaksi asiaa. Ensinnäkin VPN-palvelun avulla kuka tahansa voi teeskennellä olevansa eri maassa. Tämän avulla VPN-tilaajat pääsevät Facebookiin (ja Facebook Messengeriin), vaikka hallitus estää sen.

Toiseksi VPN tarjoaa sotilaslaatuista salausta. Tämä estää Internet-palveluntarjoajia - ja paikallisia verkonvalvojia - pystymästä kertomaan, mitä VPN-käyttäjä tekee verkossa. Tämän vesitiiviän digitaalisen yksityisyyden avulla kuka tahansa, missä tahansa, käyttää Facebookia tarvitsematta olla vainoharhainen saadakseen selville.

Facebookin lukituksen vapauttaminen matkalla

Toinen syy siihen, että ihmiset voivat haluta Facebook-VPN: ää, on se, että he ovat menossa matkoille. Ihmiset, jotka matkustavat maihin kuten Turkki, Venäjä, Kiina, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Saudi-Arabia, Iran ja monet muut, eivät pääse Facebook-tiliinsä poissa ollessaan. VPN: n avulla voit poistaa Facebookin eston riippumatta siitä, missä olet. Lisätietoja VPN-verkkojen käytöstä matkalla on viidellä parhaalla matkalla olevalla VPN: llä. On tärkeää huomata, että sinun on oltava varovainen, kun käytät VPN: ää Arabiemiirikuntien tai VPN: n kanssa Kiinassa ja muissa yllä olevissa maissa.

Facebookin käyttö kotona ilman Paranoiaa

Jos Facebook on kielletty maassasi, saatat pelätä käyttää Facebookia kotona, varsinkin jos asut yhdessä tai vuokraat kiinteistön huonoilta vuokranantajalta. Hyvä uutinen on, että VPN: n tarjoama salaus estää ketään tietämästä, että käytit Facebookia kotona. VPN estää myös kodin IP-osoitteesi ilmoittamisen Facebook-käyttöä varten.

Muista, että kun käytät Facebookia, se tietää silti kuka olet, koska kirjaudut palveluun oikealla nimelläsi. VPN kuitenkin huijaa Facebookia ajattelemaan, että olet eri paikassa. Jos tarvitset Facebook-tilin olevan myös nimettömänä, sinun on käytettävä VPN-tietosuojaa ja kirjauduttava väärennetyllä nimellä. Tätä on vaikea saavuttaa. Teoriassa kuitenkin, jos et koskaan anna Facebookille todellista tietoa itsestäsi tai oikeita valokuvia - VPN: n avulla sen ei pitäisi tietää missä tai kuka olet.

Facebookin lukituksen vapauttaminen työssä tai koulussa

Facebook voi olla rutto tuottavuudelle. Työntekijöiden ja opiskelijoiden tiedetään olevan sosiaalisen median riippuvuus, joka voi estää heitä tekemästä työtä. Useimmat työnantajat ja oppilaitokset - mukaan lukien koulut, korkeakoulut ja yliopistot - pyytävät paikallisen verkon ylläpitäjää estämään pääsy Facebookiin. Hyvä uutinen on, että Facebookin VPN: n avulla on mahdollista päästä Facebookiin myös silloin, kun se on estetty. Liitä vain VPN-palvelimeen, etkä enää ole koulussa; sama koskee työtä.

Mahtava: VPN-salaus tekee työnantajallesi tai koulun verkonvalvojalle mahdotonta kertoa, mitä teet verkossa. VPN-salaus on ainoa tapa, jolla voit joutua vaikeuksiin Facebookin käytöstä koulussa tai työssä, jos joku kävelee takanasi ja tarttuu palveluun.

On syytä huomata, että yhä useammat laitokset käyttävät VPN-verkkoja, ja VPN-tukien löytäminen on yhä yleisempiä. Tutustu VPN-lohkojen ohittamisoppaaseemme, jotta saat tietoja VPN-lohkojen kiertämisestä.

Kuinka käyttää VPN: ää Facebookin estämiseen

Facebookin lukituksen poistaminen paikasta, jossa se on estetty (koulu, työpaikka tai maa), on erittäin helppoa. Noudata näitä yksinkertaisia ​​vaiheita:

 1. Valitse VPN Facebookille. Facebookin estämiseksi suosittelemme VyprVPN: tä
  koska se on turvallinen ja luotettava tarjoaja, jolla on kaikki mitä tarvitset Facebookin estämiseen. Tähän sisältyy varkaustila Facebookin lukituksen poistamiseen myös silloin, kun VPN: t estetään. Kaikki tämän oppaan VPN: t ovat kuitenkin loistava vaihtoehto, joten tarkista kustakin yhteenvedosta, sopiiko se sinulle.
 2. Napsauta suosikki-VPN: ääsi Facebookissa. Kun olet päättänyt VPN: stä, voit selata verkkosivustoa ja tilaa VPN
 3. Kun olet tilannut, voit kirjaudu sisään VPN-verkkosivustoon ja lataa VPN-ohjelmisto (tunnetaan nimellä "VPN-asiakas").
 4. Muista hankkia laitteellesi oikea ohjelmisto. VyprVPN antaa sinun asentaa ja käyttää VPN: tä viiteen laitteeseen. Voit muodostaa yhteyden VPN-verkkoon ja käyttää Facebookia kaikissa näissä laitteissa samanaikaisesti!
 5. Valitse OpenVPN-salaus. Tämä on vahvin ja luotettavin VPN-salaus, joten käytä sitä.
 6. Kytke VPN-peitto päälle (tietää myös nimellä "VPN-varkaustila" ja "VPN-hävitystekniikka"). Jos asut paikassa, jossa VPN: n käyttö on estetty - tai jos paikallisen verkon järjestelmänvalvoja estää VPN: ää, sinun on käytettävä VPN-peittämistä. VyprVPN
  , ExpressVPN
  ja Torguard
  kaikilla on erinomaiset naamiointiominaisuudet.
 7. Käynnistä Killswitch- ja DNS-vuodonsuojaus (suojausominaisuudet estävät ketään selvittämästä, että olet käyttänyt Facebookia).
 8. Valitse VPN-palvelin luettelosta. muista valita paikka, jossa Facebook on sallittu. Lähempänä oleva palvelin tarjoaa paremmat nopeudet.
 9. Napsauta Yhdistä.
 10. Heti kun VPN muodostaa yhteyden voit siirry Facebookiin ja liity. Tarvitset sähköpostitilin liittyäksesi Facebookiin, etkä ehkä halua käyttää tavallista sähköpostiosoitettasi yksityisyyden suojaamiseksi.
 11. Kun olet tilannut, muista muodosta yhteys VPN-verkkoosi aina, kun käytät Facebookia. Ota myös Killswitch-ominaisuus käyttöön, jotta et vuota mitään tietoja Internet-palveluntarjoajallesi (mikä voi paljastaa, että käytät Facebookia).

Facebookin VPN: t: Turvallisuusnäkökohdat

Markkinoilla on selvästi yli 850 VPN-verkkoa, ja suurin osa niistä ei ole luotettavia. Kun käytät Facebookia maassa, jossa hallitus on estänyt sen, luotettavuus on erittäin tärkeää. Siksi on välttämätöntä olla menemättä turvattomaan palveluun.

Jotkut VPN-verkot, kuten halvin VPN (PureVPN), ovat erinomaisia ​​verkossa tapahtuvan suoratoiston estämiselle. PureVPN: tä ei kuitenkaan pidetä riittävän turvallisena suojaamaan sinua maassa, jossa Facebook on estetty. Siksi on elintärkeää valita VPN, jota suositellaan Facebookille - eikä vain mikä tahansa vanha VPN-palvelu!

Yksityisyyden suojaamiseksi Facebook VPN -sovellusta käytettäessä on käytettävä myös seuraavia ominaisuuksia:

 • DNS-vuodonsuojaus. tämä estää sinua vuotamasta DNS-pyyntöjä Internet-palveluntarjoajallesi. DNS-vuoto saattaa paljastaa, että olet käyttänyt Facebookia, joten ota DNS-vuotojen suojaus käyttöön.
 • Killswitch. tämä ominaisuus estää sinua liikenteen vuotamisesta Internet-palveluntarjoajaan, joka paljastaa sinun käyttäneen Facebookia.
 • AutoConnect. Tämä ominaisuus yhdistää VPN: n uudelleen, jos yhteys katkeaa.
 • Varkaustila tai "peittämistä". Tämä piilottaa VPN: n käytön ja antaa ihmisille mahdollisuuden käyttää VPN: itä paikoissa, jotka estävät VPN-yhteydet.

Kuinka Facebook VPN toimii

Tavallisesti muodostettaessa Internet-yhteyden ensin yhteys Internet-palveluntarjoajaan (ISP), joka sitten yhdistää sinut Facebookiin (esimerkiksi). Kaikki Internet-liikenteesi kulkee Internet-palveluntarjoajan palvelimien kautta, ja Internet-palveluntarjoajasi voi nähdä ne.

Kun kuitenkin käytät VPN: tä, muodostat yhteyden VPN-palveluntarjoajan ylläpitämään palvelimeen (”VPN-palvelin”) salatun yhteyden (kutsutaan joskus “VPN-tunneliksi”) kautta. Tämä tarkoittaa, että kaikki tietokoneesi ja VPN-palvelimen välillä kulkevat tiedot on salattu siten, että vain sinä ja VPN-palvelin näet sen.

Siten Internet-palveluntarjoajasi tai kukaan muu, joka valvoo tietokoneesi (tai tablet-laitteen tai älypuhelimen) ja Internetin välistä liikennettä, eivät näe mitä olet verkossa. Tämä sisältää vierailun Facebookissa.

Missä Facebook on estetty?

Monet hallitukset estävät Facebookin, koska he eivät pidä siitä, kuinka Facebook antaa kansalaisille mahdollisuuden keskustella erimielisistä näkemyksistä ja ideoista ympäri maailmaa olevien ihmisten kanssa. Hallitukset näkevät Facebookin uhkana valtaansa. Seuraavat maat sensuroivat pääsyä Facebookiin. Huomaa, että nämä tiedot voivat muuttua.

Poista Facebookin esto Kiinassa

Facebook on estetty kokonaan Manner-Kiinassa. Tai ainakin se on teoria. Epäjohdonmukaisuudet suuren palomuurin toteuttamisessa tarkoittavat, että käytännössä se saattaa olla saatavana tietyissä paikoissa ja eri aikoina. Suurille enemmistölle Kiinan kansalaisista tämä ei ole tärkeä kysymys, koska kotikasvatut 51.com, renren ja 开心 网 (Kaixin001) -verkostot ovat paljon suositumpia..

Kiinassa on kuitenkin arviolta puoli miljoonaa Facebookin käyttäjää. Ja ulkomaille suuntautuvat ulkomaalaiset ja vierailijat Kiinaan ovat yleensä halukkaita pääsemään sosiaalisen median palveluihin. Katso tarkemmat tiedot siitä, kuinka päästä Facebookiin Kiinasta, tutustu Best VPN for China -oppaaseemme. On myös syytä huomata, että Facebookia ei sensuroida Hongkongissa.

Poista Facebookin esto Iranissa

Facebook on kielletty Iranissa. Lisäksi Iranin hallitus käyttää erityisesti koulutettuja ”verkkopoliittisia yksiköitä”" jonka tehtävänä oli jäljittää kiellettyjen verkkosivustojen, kuten Facebookin, kävijöitä. Olemme kuulleet ilmoituksia epätoivoisista iranilaisista, jotka ovat kääntyneet paikallisten VPN-palveluntarjoajien puolelle piilottaakseen verkkotoimintansa. Valitettavasti, vaikka nämä ovat halpoja, monet näyttävät olevan hallituksen ylläpitämiä mehiläisruokia.

Hallituksen kieltojen kiertämiseen yrittäneet ihmiset pidätetään, kuulusteluihin, kidutukseen, vankilaan ja jopa kuolemaan. Vaikka en yleensä pidä luopumisesta tällaiseen pelotteluun, suosittelen voimakkaasti, että Iranissa kuka tahansa harkitsee huolellisesti ennen VPN: n (tai muun menetelmän) käyttämistä kielletyn sisällön käyttämiseen.

Jos pidät riskiä ottamisen arvoisena, käytä ulkomaista VPN-palveluntarjoajaa (Euroopassa toimiva on todennäköisesti paras vaihtoehto) ja käytä ulkomailla sijaitsevia VPN-palvelimia. Varmista myös, että käytät KAIKKI käytettävissä olevat VPN-suojausominaisuudet.

Facebookin khameni

Kummallista, ottaen huomioon tilanne, ajatollah Ali Khamenei ei vain käytä itse Facebookia, vaan on pitänyt omaa Facebook-sivua vuodesta 2012! Kirjoittamishetkellä hänen sivu on houkutellut noin 150 000 tykkäystä

Poista Facebookin esto Pohjois-Koreassa

Maailmassa, joka on täynnä sortavia hallituksia, Pohjois-Korea on kaikkein sortavin. Suurimmalla osalla väestöä ei ole lainkaan internetyhteyttä. Kiina toimittaa joitain laajakaistayhteyksiä Pohjois-Koreaan, joten harvoilla valituilla hallituksen ja puolueiden virkamiehillä on todennäköisesti rajoitettu pääsy Internetiin. On kuitenkin hyvin epätodennäköistä, että heidän sallitaan käyttää tätä oikeutta tutustua Facebookiin.

Poista Facebookin estäminen Syyriassa

Fcebook on estetty monissa paikoissa sekä hallituksen että ISIS: n vuoksi, VPN on upea ratkaisu. Poliittiseen tilanteeseen meneillään oleva sota vaatii kuitenkin suurta varovaisuutta.

Poista Facebookin estäminen Vietnamissa

Facebook on "epävirallisesti" kielletty, mutta näyttää siltä, ​​että se on laajalti saatavana kotikäyttäjille. Tämä luultavasti johtuu siitä, että kiellosta huolimatta 13,5 miljoonaa vietnamilaista (noin 15% väestöstä) käyttää Facebookia.

Monet hotellit ja Internet-kahvilat ovat asentaneet VPN-ohjelmiston kiellon ohittamiseksi. Vierailijoiden tulee kuitenkin olla varovainen, että nämä tietokoneet ovat usein voimakkaasti virusten ja muiden haittaohjelmien tartuttamia. Katso 5 Vietnamin parasta VPN-verkkoa jatkokeskustelua varten tästä aiheesta.

Facebook Messengerin VPN

Facebook Messenger on kielletty monissa maissa. Kiinassa, Iranissa ja Pohjois-Koreassa on pysyvä kielto Facebookista ja sanansaattavista. Monet muut maat, mukaan lukien Bangladesh, Syyria, Egypti ja Turkki, kuitenkin toisinaan hämärtävät sosiaalisen median sivustoja ja lähettiläitä - yleensä poliittisesti arkaluontoisten tapahtumien, kuten mielenosoitusten, aikana. Saudi-Arabiassa on pysyvä kielto Facebook Messengerissä, mutta ei Facebookissa. Kyseisen kiellon tarkoituksena on suojata Saudi-Arabian valtion omistaman teleyrityksen tuloja.

Facebook Messenger sisältää nyt myös "Salaiset keskustelut" lokakuussa 2016. Palvelu lisää keskusteluihin end-to-end-salauksen käyttämällä Signal-protokollaa. Tästä syystä voit odottaa, että pääsy Facebook Messengeriin tulee vaikeampaa yhä useammissa maissa ympäri maailmaa. Onneksi voit käyttää Facebook-viestiä mistä tahansa virtuaalisen yksityisen verkon (VPN) avulla.

Facebookin VPN: t: Johtopäätös

Facebook on estetty monissa maissa ympäri maailmaa. Jopa maissa, joissa Facebook on sallittu, työpaikat ja koulut estävät usein Facebookin. Tässä artikkelissa olemme selittäneet kaiken, mitä sinun on tiedettävä VPN: n valitsemisesta Facebookille. Erityisistä tarpeistasi riippuen tässä oppaassa on sinulle täydellinen VPN Facebookille. Joten muista lukea ja ymmärtää jokainen tämän artikkelin osa ennen kuin tarkastelet VPN-yhteenvetoja.

Jos kuitenkin kiire ja haluat parasta VPN: ää Facebookille, niin VyprVPN
on täydellinen ja erinomainen arvo. Tästä huolimatta kaikki tämän oppaan VPN: t ovat maailmanluokan luokkaa, joten niitä kaikkia kannattaa harkita tarpeistasi riippuen. Jos sinulla on kysyttävää VPN-valintasi suhteen, jätä meille viesti: autamme aina mielellämme.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me