5 parasta VPN-verkkoa Google Play Kauppaan pääsyä varten vuonna 2020 – Poista kaikkien sovellusten esto

Google Play on paras lähde sovelluksille, peleille, elokuville, musiikille ja kirjoille käytettäväksi Android-älypuhelimissa. Valitettavasti sitä ei kuitenkaan ole saatavana kaikkialle; mikä tarkoittaa, että saatat tarvita VPN: n estämään sen.

Lisäksi kaikkia pelejä ja sovelluksia ei julkaista samanaikaisesti. Harry Potter: Esimerkiksi Wizards Unite saapuu Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja Yhdysvaltoihin kuukautta ennen muualle !

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Tämä johtuu siitä, että Google Play on erilainen maissa. Kaikki sovellukset eivät ole käytettävissä kaikkialla. Jotkut pelit, elokuvat ja musiikki toimitetaan eri versioina ihmisille, ja julkaisupäivä voi usein viivästyä.

Jos asut ulkomailla tai maassa, joka kieltää tietyt sovellukset - tarvitset VPN: n! Google Playn VPN: n avulla voit teeskennellä olevansa Isossa-Britanniassa tai Yhdysvalloissa saadaksesi haluamasi sovelluksen. Ei odotusta.

Google Play määrittelee sinut alueelliseen kirjastoon kahdella tavalla. Ensinnäkin se tarkistaa maksulähteesi maan Google Walletissa. Sinänsä, jos matkustat lomalle ulkomaille, voit silti ladata kotimarkkinoille tarkoitetusta kirjastosta. Jos et ole vielä määrittänyt Google Wallet -tiliä, Google Play -järjestelmä tarkistaa IP-osoitteesi ja selvittää, missä maassa olet. Tämä on maakirjasto, johon voit käyttää. Ärsyttävästi järjestelmä kirjaa ensimmäisen sijainnin, josta käyt Google Playssa, ja tallentaa sen. Se on virallinen Google Play -maasi muun ajan. Jos siis päätät käyttää järjestelmää ensimmäistä kertaa lomalla ollessasi, Google Play allokoi sinulle ulkomaisen kirjaston silti, kun palaat kotiin.

Jos olet yksi miljoonista Google Play -käyttäjistä, jotka eivät ole luoneet Google Wallet -tiliä, voit vaihtaa sijainteja helposti VPN: n avulla. VPN voi näyttää siltä, ​​että olet toisessa maassa. Voit sitten käyttää erilaista viihdekirjastoa.

Tässä artikkelissa on täydellinen ohjeet sijaintien vaihtamiseksi Google Playn avulla alaspäin.

Google Playn VPN: Huomioita

Eri alueille pääsy Google Playn avulla ei ole vain VPN: n asentamista ja sen käynnistämistä. Tämä ratkaisu on sopiva niille, joilla ei ole määritetty Google Wallet -tiliä. Niiden, jotka tekevät, tulisi lukea myös seuraava osa.

Kuinka vaihtaa sijainteja Google Playssa

Seuraa askelmia

 1. Siirry sovelluskirjastollesi ja napauta Asetukset-sovellus.
 2. valita tilit asetusluettelosta.
 3. Näpäytä Google sovellusluettelossa.
 4. Napsauta valikkokuvaketta Google-asetussivun oikeassa yläkulmassa. Tämä on kolmen pisteen pystysuora viiva.
 5. Näpäytä Poista tili. Vastaa näkyviin tulevaan varoitusviestiin napsauttamalla Poista tili
 6. Kun vahvistusikkuna tulee näkyviin, napsauta kunnossa.
 7. Anna laitteen PIN-koodi (antamasi koodi puhelimen lukituksen avaamiseksi). Tili erotetaan Google-asetuksista. Tämä ei poista tiliäsi - sinun ei tarvitse tehdä sitä.
 8. Avaa VPN-sovelluksesi ja valitse palvelin maassa, jonka haluat Googlen antavan sinulle kirjaston.
 9. Avaa Google Play tavalliseen tapaan.
 10. Kirjoita tilisi nimi ensimmäiseen ruutuun. Tämä on todennäköisesti Gmail-osoitteesi.
 11. Kirjoita Gmail-salasanasi pyydettäessä ja napauta sitten Seuraava.
 12. hana Hyväksyä palvelun ehdot-sivulla.

olet nyt takaisin Google Playssa, mutta toisessa maassa. Google Play kehottaa sinua sallimaan tietojen varmuuskopioinnin Google Driveen. Toinen näyttö, joka ilmestyy ennen sovellusten valitsemista, pyytää sinua lisäämään maksutilin tiedot. Ole erittäin varovainen valitsemallasi näytöllä. Jos et koskaan aio maksaa, napauta Ei kiitos -painiketta jatkaaksesi kauppaan.

Google Play -maksut

Google Play käyttää maksulähdettä maasi sijainnin määrittämiseen. Jos syötät pankkitilisi, kortin tai PayPalin tiedot, Google käyttää niitä määrittämään maasi.

Älä kirjoita maksutietoja, ellei sinulla ole pankkitiliä maassa, johon haluat käyttää Google Play -kirjastoa. Jos sinulla on pankkitili siellä, sinun ei tarvitse poistaa Google-tilisi tietoja vaihtaaksesi. Voit vain muuttaa maksutietojasi:

 1. Kirjoita Payment.google.com.
 2. Napsauta asetuskuvaketta (vasemmanpuoleisessa valikossa oleva hammassymboli).
 3. Klikkaa Muokata Kotiosoite-osiossa.
 4. Vaihda osoitteesi haluamaasi maahan.
 5. Poista kaikki kortti- ja pankkitilitiedot, jotka eivät sijaitse kyseisessä maassa.
 6. Tallenna muutokset.
 7. Siirry Play Kauppaan ja valitse mikä tahansa sovellus, joka vaatii maksun.
 8. Suorita latausprosessi, kunnes saavut "Hyväksy ja osta." Älä osta sitä.
 9. Palaa sovelluskirjastoon. valita asetukset.
 10. valita sovellukset.
 11. Näpäytä Google Play Kauppa.
 12. Lehdistö Pakkopysähdys sovellustietojen näytössä.
 13. Näpäytä varastointi, sitten Puhdas data.
 14. Palaa aloitusnäyttöön ja kirjoita sovelluskirjasto uudelleen. Näpäytä Pelikauppa.
 15. Hyväksyä palvelun ehdot.
 16. Selaa määritetyn maan sovelluskirjastoa.

Palvelusehtojen toistaminen on hyvä merkki. Tämä vahvistaa, että Google Play on allokoinut sinut uuteen maahan. Älä huolestu, jos et näe uutta kirjastoa heti - uudelleenjakaminen voi joskus kestää muutaman tunnin.

Saatat olla houkutus ohittaa keskeytetty osto-vaihe. Älä - tai kotisi sijaintia ei muuteta!

Muut Google-alustat

Jos etsit VPN: tä käytettäväksi muiden Google-laitteidesi ja -alustojesi kanssa, suosittelemme, että tutustu Chromen VPN: iin, Chromebookien VPN: iin tai Chromecastin VPN: iin..

Kuinka ladata Harry Potter: Wizards Unite

Jos olet odottanut kuukausia Harry Potterin vapauttamista: Wizards Unite, saatat olla turhautunut huomaamaan, että sen julkaisu on porrastettu.

Wizards Unite julkaistaan ​​Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa perjantaina 21. kesäkuuta. Aasiassa, Etelä-Amerikassa, Euroopassa ja monissa muissa paikoissa; Harry Potter -peli julkaistaan ​​vasta heinäkuussa.

Hyvä uutinen on, että voit käyttää VPN: ää teeskennelläkseen olevansa Isossa-Britanniassa tai Yhdysvalloissa päästäksesi Google Play -kauppaan. Seurauksena on, että voit ladata Harry Potter: Wizards Unite heti, kun se julkaistaan.

Tässä oppaassa on kaikki mitä sinun on tiedettävä Wizards Unite -sovelluksen estämiseksi. Joten yksinkertaisesti noudata annettuja ohjeita ohittaaksesi ärsyttävät lohkot ja päästäksesi Harry Potter -peliin!

johtopäätös

Jos sinulla ei ole pankkitiliä maassa, josta haluat hankkia sovelluksia, et voi maksaa sovelluksista, jotka esitetään kyseisen maan kirjastossa. Valitettavasti pankkitilisi osoitteen tarkistamiseen ei ole mitään keinoa, jota Google käyttää sijaintisi selvittämiseen. Ainoa tapa päästä toisen maan Google Play -palveluun, jos sinulla ei ole pankkitiliä, on käyttää VPN: tä ja unohtaa maksutavan rekisteröinti..

VPN-temppu Google Playn sijaintien vaihtamiseen on nopeaa ja yksinkertaista. Sinun on kuitenkin varmistettava, että valitsemassasi VPN: ssä on palvelin, joka sijaitsee siinä maassa, josta haluat valita sovelluksia. Yhdysvaltain kirjasto on suosituin, ja kaikilla luettelossamme olevilla VPN: issä on palvelimia. Tutustu suositusten mukaisten VPN-palveluiden palvelinluetteloihin ja priorisoi ne, joilla on palvelimet maassa, jota haluat käyttää. Tämä antaa sinulle oikean sisällön ja auttaa sinua pääsemään pois rajoituksista, joita asetetaan sijainnissasi asuville ihmisille.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

KUVAPERUSTE: Google, nykyinen Google Play -logo

Wikimedia Commons, Public Domain

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me