5 parasta VPN-verkkoa Hollannille – Suojatut hollantilaiset VPN-verkot

Alankomaiden VPN

Alankomaat on perinteisesti ollut loistava paikka “VPN: ltä” sen sijaan, että tarvitset VPN: tä.

Näin ei kuitenkaan enää ole, ja VPN: n käyttö on nyt yhtä tärkeää Alankomaissa kuin useimmissa muissa paikoissa..

Parhaat Hollannin VPN-palvelut

Jos haluat nopean vastauksen, katso alla olevaa taulukkoa nähdäksesi mitä asiantuntijamme valitsivat parhaiksi Alankomaiden VPN-palveluiksi. Vieritä alla saadaksesi lisätietoja.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

 5. IPVanish

  - Helppo käyttää | Pikayhteydet | Ei lokikirjakäytäntöä

Hollannin VPN-näkökohdat

Jos välität yksityisyydestä Alankomaissa, tarvitset hyvän VPN: n. Ne ovat myös varsin käteviä sisällön suoratoistamiselle ulkomaisilta palveluilta ja suojaamiseksi käyttäessäsi julkista WiFi-yhteyttä.Hollannin VPN-näkökohdat

Aikaisemmin tekijänoikeuksilla suojatun sisällön lataaminen henkilökohtaiseen käyttöön ei ollut rikos Alankomaissa. Mutta tämä ei ole enää totta. Tekijänoikeuksien noudattamista valvovat elimet ovat todellakin viime vuosina harjoittaneet erittäin aktiivisesti taisteluja loukkaajien suhteen.

Tekijänoikeuskysymykset

Monien vuosien ajan Alankomaat oli tunnettu tekijänoikeuspiratismin lepää. Syynä oli, että tekijänoikeuksin suojatun materiaalin lataaminen oli laillista.

Teoriassa tälle vapaudelle oli asetettu tiukat rajoitukset - voit ladata vain elokuvia ja musiikkia (ei tietokoneohjelmistoja) ja vain jos olet jo omistanut sen. He eivät kuitenkaan panneet täytäntöön tekijänoikeuslakeja, mikä johti kaikille vapaaseen piratismiin.

Korvatakseen tekijänoikeuksien haltijoille aiheutuneita menetyksiä Alankomaiden hallitus on vuodesta 2003 perinyt henkilökohtaisen kopiointimaksun kaikista tyhjistä tallennusvälineistä, kuten CD-R-, DVD-R-levyistä ja USB-peukaloista.

Tekijänoikeuskysymykset

Kaikki muuttui kuitenkin vuonna 2014, kun EU: n tuomioistuin julisti paikallisen lainsäädännön lainvastaiseksi,

"Jos jäsenvaltiot voisivat vapaasti antaa lainsäädäntöä, joka sallii muun muassa yksityiskäyttöön tarkoitettujen kopioiden tekemisen laittomasta lähteestä, tämän seuraus olisi selvästi haitallista sisämarkkinoiden moitteettomalle toiminnalle."

Tuomioistuin totesi lisäksi, että "henkilökohtainen kopiointimaksu" oli myös laiton, koska se rangaisti epäoikeudenmukaisesti kuluttajia, jotka eivät olleet koskaan laittaneet mitään elämässään.

Käytännössä sekä Internet-palveluntarjoajat että hallitus ovat olleet innostumattomia uusien sääntöjen täytäntöönpanosta. Tämä muuttuu kuitenkin nopeasti piratismin vastaisten asusteiden väsymätöntä ponnistelua, kuten BRIEN, joka pakotti äskettäin Alankomaiden Internet-palveluntarjoajat estämään Pirate Bay -ryhmän ja suhtautuu entistä aggressiivisemmin hollantilaiseen merirosvoukseen..

Huomaa, että ProPrivacy.com ei myönnä tekijänoikeusloukkauksia. Vaikka tiedämme, että monet rikkojat käyttävät VPN-verkkoja suojautuakseen lataamisen aikana. Kannustamme kaikkia lukijoitamme etsimään laillisia lähteitä sisällölle, jota he haluavat kuluttaa.

WIV

Alankomaita on perinteisesti pidetty suhteellisen valvomattomina, mutta tämä heräsi vakavassa epäilyksessä, kun hallitus hyväksyi Wet op de inlichtingenen en veiligheidsdiensten (Wiv) vuoden 2017 alussa..Hallituksen valvonta

Tiedustelupalvelulaki (käännös englanniksi) oli drakoninen säädös, jolla Alankomaiden hallitukselle annettiin laaja valvontavalta. Wivin alla hallitus voisi:

 • Napauta online-viestintää koko naapurustosta, jos siellä asuu yksi ”epäilyttävä” henkilö.
 • Hakkeroi kaikki automatisoidut laitteet, kuten älypuhelimet, tietokoneet ja älytelevisiot.
 • Luo salainen DNA-tietokanta, joka voi sisältää jokaisen kansalaisen.
 • Jaa kerättyjä tietoja ulkomaisten tiedustelupalvelujen kanssa analysoimatta niitä ensin.

Wiv tuli tunnetuksi myös nimellä “Sleepwet” tai “Sleepnetwet” (troolilaki), ja sen piti tulla voimaan toukokuussa 2020.

Kansanäänestys

Alankomaissa ei-sitova neuvoa-antava kansanäänestys voidaan pakottaa mistä tahansa asiasta, jos sen tueksi voidaan kerätä 300 000 allekirjoitusta. Viisi opiskelijaa onnistuivat tekemään juuri sen, kun heidän syynsä meni virukselliseksi sen jälkeen, kun he olivat esiintyneet Hollannin suositussa poliittisessa satiiriesityksessä “Zondag met Lubach”..Kansanäänestys

Kansanäänestys järjestettiin 21. maaliskuuta 2020. Melkein kaikkien yllätykseksi Alankomaiden kansalaiset hylkäsivät Wivin hyvin suppeasti: 48,8% - 47,3%. Ehkä ei ole yllättävää, että äänet jaettiin terävästi ikäryhmittäin. 60% yli 55-vuotiaista äänesti puolesta, ja 41% alle 35-vuotiaista äänesti lakia vastaan.

Kirjoittamisajankohtana hallituksen on vielä vastattava muodollisesti tulokseen, joten on epäselvää, miten se aikoo edetä. Vai todellakin, kunnioittaako se sitä, mikä on lopulta puhtaasti neuvoa-antavaa äänestystä.

Poliittinen tarkoituksenmukaisuus viittaa siihen, että sen on annettava jonkin verran perustaa yksityisyyttä koskevalle keskustelulle. Mutta vaikuttaa epätodennäköiseltä, että se vain luopuu joukkovalvonnan ideasta ilman lisätaistelua.

WiFi-turvallisuus

Erityisesti Amsterdam on kuuluisa kahviloistaan ​​ja kahviloista, jotka tarjoavat asiakkaille lähes aina ilmaisen langattoman internetyhteyden. Upea, mutta se asettaa heidät vaaraan hakkereille, jotka saalistavat turvattomien julkisten WiFi-verkkojen käyttäjiä.Wifi-suojaus

VPN suojaa sinua tässä tilanteessa. Se salaa tietosi VPN-palvelimelle turvallisesti, mikä estää hakkereita pääsemästä niihin.

Se suojaa myös sinua langattoman verkko-operaattorin torjuntaa vastaan. Voivatko epäluotettavat Airbnb-isännät tai kaupalliset WiFi-palvelut tarjota "ilmaisen" Internet-yhteyden vastineeksi selailutapojen vakoilusta.

Poista Netflix-esto

Hollantilaisilla on hyvin ansaittu maine monien kielten puhuessa, ja englannin sujuvuus on erityisen korkeaa. Tämä tarkoittaa, että monet hollantilaiset voivat nauttia täysin englanninkielisistä ohjelmista, kuten Netflix ja BBC iPlayer.Poista Netflix-esto

VPN-verkot ovat erinomaisia ​​tällaisten palveluiden estämiselle, vaikka huomaa, että iPlayer ja Netflix saattavat estää joitain VPN: iä. Tarkista Netflix VPN- ja iPlayer VPN -sivumme sivuilta, joita ei ole.

johtopäätös

Paras Holland VPN: n johtopäätös

Wivin kansanäänestyksen tulos tarjoaa valonjaon maailman pimeässä valvontatilanteessa. Kuinka Alankomaiden hallitus vastaa, on edelleen kysymys. Mielestäni on reilua sanoa, että maailma muuttuu, ja Alankomaat sen mukana. Tämä on erityisen havaittavissa tekijänoikeuksien täytäntöönpanotilanteen suhteen.

Siksi on erittäin hyvä idea käyttää VPN: tä Alankomaissa. Jos etsit kohtuuhintaisia ​​VPN-palveluita, tiedät mielelläni, että siellä on paljon loistavia, tutustu halpaan VPN-sivuomme saadaksesi lisätietoja.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me