5 parasta VPN-verkkoa Irlannille

Asutko ja työskentelet Irlannissa vai onko vain lähdössä lomalle, on tärkeää lukita tietosi ja suojata yksityisyyttäsi VPN: llä (Virtual Private Network)..

Irlannin Internet-infrastruktuuri ja tietosäännöt voivat olla hieman petollisia. Pinnan alla tapahtuu paljon, mikä ei ole helposti ilmeistä useimmille käyttäjille. Usko tai älä, Toimittajat ilman rajoja sijoittivat Irlannin yhdeksässä maassa 180 maasta vuoden 2016 hakemistossaan, mikä tarkoittaa, että se oli tietojen vapauden ja sensuurin puutteen kannalta 9. vapaimpana maa. On kuitenkin paljon, mitä et todennäköisesti tiedä, ja toisin kuin vanha sanonta, mitä et tiedä voida satuttaa sinua.

Autan pysymään turvassa ja tarkastelemme lähemmin Irlannin parhaita VPN-verkkoja. Myöhemmin puhun yksityiskohtaisemmin Irlannin Internet-vivahteista.

Irlannin paras VPN: Yhteenveto

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Irlannin paras VPN: huomioita

Rajoitetun sisällön käyttö Irlannissa

Mainitsin jo, että Irlanti oli yhdeksäntenä 180 maasta Internet-vapauksien ja sensuurin puutteen perusteella. Tämän mielestä saatat ajatella, että sisältöä ei koskaan estä tai rajoita Irlannissa, mutta niin ei ole. Se tarkoittaa yksinkertaisesti, että hallitus ei aseta ankaria sensuurirajoituksia, kuten Lähi-idässä ja Kaakkois-Aasiassa.

Hallituksen sensuuri on vain yksi syy siihen, että joillekin verkkosivustoille ei ole pääsyä Irlannissa. On monia muita syitä, jotka johtuvat pääasiassa taloudellisista syistä. Esimerkiksi kauppasäännökset ja lisenssisopimukset tekevät laitonta pääsyä tietyntyyppiseen sisältöön Irlannista. Lisäksi monissa maissa ja alueilla on huomattavasti erilaisia ​​tekijänoikeusloukkauksia ja tekijänoikeuksien noudattamista koskevia lakeja, joita Irlannin hallitus noudattaa.

Tämäntyyppiset säännöt voivat estää pääsyn useille suoratoistosisällösivustoille, kuten sellaisille, jotka isännöivät suoratoistovideota ja -ääntä, puhumattakaan BitTorrentista. Muista, että tekijänoikeuksien haltijat voivat päättää ryhtyä oikeustoimiin laittomia lataajia vastaan, jos he näkevät latajien todelliset IP-osoitteet.

Sisällön käyttö Irlannin ulkopuolella

Joissakin tilanteissa, kuten lomat tai työmatkat, sinun on käytettävä sisältöä, jota fyysisesti ylläpidetään Irlannin rajojen sisällä. Yksi suosituimmista rajoitetuista resursseista on RTÉ Player, vaikkakin on muita esimerkkejä, kuten BBC iPlayer.

Lisäksi on olemassa monia pienempiä WordPress-verkkosivustoja, jotka käyttävät laajennuksia ja lisäosia ulkomailta tulevien yhteyksien estämiseen. Esimerkiksi, jos bloggaaja viljelee englanninkielisiä äidinkielenään kuuluvia (Australiasta, Uudesta-Seelannista, Kanadasta, Yhdysvalloista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta jne. Tulevia), hän voi haluta estää yhteydet Kiinasta, Venäjältä ja muista sijainnit.

Tämä ei pelkästään autta verkkosivuston omistajaa vähentämään roskapostia, mutta lisää tietoturvaa rajoittamalla niiden maiden laajuutta, jotka voivat käyttää web-sisältöä. Onneksi VPN-tunneli auttaa estämään kaikkien edellä mainittujen sisältötyyppien lukituksen IP-osoitteiden peittämisen avulla.

Lisäksi monet pelaajat tietävät, että pelipalvelimet ovat jakautuneet alueittain. Monet online-pelit eivät anna pelaajille mahdollisuutta valita pelipalvelin manuaalisesti ja sen sijaan muodostaa yhteys lähimpään palvelimeen alueella. VPN-tunneli antaa pelaajille valita pelipalvelimen väärentämällä heidän IP-osoitteensa halutulle alueelle.

Irlannin sekava historia Microsoftin ja Yhdysvaltain liittohallituksen kanssa

microsoft

Ei ole mikään salaisuus, että monet yhdysvaltalaiset digitaalipalvelut saivat kiinni yhteistyöstä kansallisen turvallisuusviraston (NSA) kanssa. Tämä oli ruma totuus, joka paljastui, kun Edward Snowden puhalsi pillin vuonna 2013. Microsoft oli luonnollisesti yksi Yhdysvaltojen suurimmista teknologiayrityksistä. osallistunut syvästi lukuisiin valtion tietoohjelmiin ja skandaaleihin, kuten PRISM-seurantajärjestelmään.

NSA oli väittänyt, että se vakoitti vain viestejä, jotka olivat toisessa päässä kotimaisia ​​ja toisessa ulkomaisia, mutta osoittautui, että se oli myös kaapannut puhtaasti kotimaista viestintää. Saatat ajatella, että on mahdollista välttää Yhdysvaltojen liittohallituksen suorittamaa salakuuntelua pidättäytymällä muodostamasta yhteyksiä Yhdysvaltain ylläpitämiin palvelimiin Irlannin IP-osoitteista, mutta se ei ole totta.

Ensinnäkin erilaiset Windows-versiot keräävät säädytöntä määrää käyttäjän toimintaa koskevia tietoja. Microsoft väittää, että nämä tiedot ovat nimettömiä ja että niitä käytetään vain ohjelmistonsa parantamiseen, mutta näin ei tunnu olevan. Suuri osa tiedoista liittyy käyttäjän Microsoft-tiliin, mukaan lukien arkaluontoiset tiedot, kuten telemetriatiedot, kosketus- ja syöttötiedot, käyttäjän toiminnot ja jopa GPS-tiedot (muun muassa).

Kaikki nämä tiedot päätyvät Microsoftin palvelimelle, jota voidaan hyvinkin ylläpitää Yhdysvalloissa. Windows 10 ei ole poikkeus. Se kaivaa käyttäjän tiedot oletusarvoisesti taustalla hiljaisesti ja muodostaa näkymättömät yhteydet Microsoftin palvelimiin, paitsi jos käytät nimenomaisesti käytöstä asetuksia, jotka on haudattu käyttöjärjestelmään..

Katso Windowsin ja muiden käyttöjärjestelmien VPN: stä alla oleva opas:

 • Suosituin Windows-VPN
 • Paras VPN Mac
 • Paras VPN Linux

Uudet käytännöt

Mitä tällä on tekemistä Irlannin kanssa? No, vuoden 2014 alussa Microsoft antoi julkiset lausunnot, joissa yksityiskohtaisesti esitetään uudet käytännöt, joiden avulla muut kuin yhdysvaltalaiset käyttäjät voivat tallentaa tietoja ulkomaille palvelimille..

Ajatuksena oli palauttaa luottamus ulkomaisiin käyttäjiin vakuuttamalla heille, että Yhdysvaltojen hallitus ei pysty kaatamaan ulkomailla ylläpidettyjä yksityisiä tietojaan. Valitettavasti Patriot-laki pakottaa Yhdysvaltain kotimaiset yritykset noudattamaan tiedustelupalvelujen direktiivejä, vaikka tiedot olisivatkin ulkomaisilla palvelimilla. Vielä pahempaa on, että ulkomaan tiedusteluvalvontalaki (FISA) antaa yhdysvaltalaisille virastoille vallan kerätä EU: n alueille tallennettuja tietoja. Näiden lakien seurauksena Microsoftilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin noudattaa, kun Yhdysvaltain tuomioistuimet pakottivat sen menettämään Irlannissa ylläpitämiä sähköposteja ja asiakastietoja..

Hyväksyntäänsä Microsoft taisteli hampaasta ja naulasta käyttäjiensä tietosuojaoikeuksien suojelemiseksi, mutta se on kohta. Valitettava totuus on, että tietolakit muuttuvat aina, etkä ole luonnostaan ​​suojattu ulkomaisten hallitusten valvonnalta, vaikka asut Irlannissa.

Suojaa henkilöllisyytesi VPN: llä

vpn

Vaikka ulkomaalaisista valvontalakeista ei ole juurikaan mahdollista tehdä, voit käyttää yksityisyytesi suojaamiseksi tiettyjä toimenpiteitä (muuten kuin pidättäytymistä käyttämästä digitaalisia palveluita). Tätä varten sinun on todella käytettävä VPN: ää tietoliikenteen lukitsemiseen ja henkilöllisyytesi suojaamiseen. Haluatko kukaan todella heidän henkilökohtaisten tietojensa olevan ulkomaisen hallituksen käsissä? Ei tietenkään!

Oikeudenmukaisuuden vuoksi edes VPN: n käyttö ei olisi auttanut Microsoftin ja NSA: n häiriöissä, koska kaikki tiedot oli sidottu Hotmail-tileihin. Tämä fiasko osoittaa kuitenkin, kuinka varovaista meidän on oltava toimenpiteitämme tietojen suojaamiseksi sen sijaan, että sokeasti luottaisi teknologiayrityksiin riittävän suojauksen tarjoamiseksi..

Microsoft on vain yksi esimerkki. On ollut useita muita korkean profiilin teknologiayrityksiä, jotka sijaitsivat palvelimillaan Irlannissa yrittäessään antaa laaja laituri NSA: n pitkälle ulottuville. Kuten Microsoftin esimerkki havainnollistaa, resurssien löytäminen Irlannissa ei kuitenkaan ole tehokas vastatoimi NSA: n salaisille salakuuntelualoitteille.

Irlannin parhaat VPN: t: Johtopäätös

Ilmaisesta ja avoimesta internetlakista huolimatta Irlannissa on edelleen paljon sisältöä, johon ei pääse. Lisäksi jos matkustat ja tarvitset pääsyä Irlannin ylläpitämään sisältöön, saatat huomata, että Web-palvelimet ovat estäneet nykyisen IP-osoitteesi.

Nykyään meillä ei yksinkertaisesti ole varaa antaa Microsoftin kaltaisten suurten teknologiayritysten hallita tietoturvaamme meille. Sen sijaan meidän on ryhdyttävä ennakoiviin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että tietomme ovat turvassa. Microsoftin tietojen isännöinti Irlannissa ei vieläkään riittänyt takaamaan asiakkaiden tietoturvaa. Vaikka emme ehkä pysty valitsemaan, missä suuret yritykset isännöivät heidän tietojaan, on tietysti yksinkertainen asia vahvistaa verkkoturvaa.

Helpoin ja turvallisin tapa suojata online-yksityisyyttämme ja rajoitetun sisällön käyttö on VPN: n käyttö. Edellä mainitut palveluntarjoajat ovat Irlannin parhaat VPN: t (vaikka useat muut VPN-palveluntarjoajat isännöivät myös palvelimia Dublinissa). Jos et vieläkään ole varma siitä, minkä palvelun haluat, suosittelen ilmaisen kokeilun hyödyntämistä sen testaamiseksi itse.

Paras Irlannin VPN: Yhteenveto

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

KUVAPERUSTEET: Yuriy Seleznev / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me