5 parasta VPN-verkkoa Kreikalle

Kreikassa hallitus valvoo Internet-selaushistorian ja metatietojen pakollista säilyttämistä 12 kuukauden ajan. VPN: n avulla kuka tahansa voi piilottaa verkkotoimintansa Kreikan hallitukselta voimakkaan VPN-salauksen avulla. Tämä antaa Kreikan kansalaisille mahdollisuuden hallita digitaalista yksityisyyttään.

VPN-kreikka

Kreikan VPN antaa myös kenelle tahansa piilottaa todellisen IP-osoitteensa, mikä puolestaan ​​antaa heidän piilottaa todellisen sijaintinsa vierailtavilta verkkosivustoilta. Tämä estää verkkosivustojen IP-seurannan ja kohdennetun mainonnan.

Yhdistäminen VPN-palvelimeen antaa VPN-käyttäjille myös mahdollisuuden teeskennellä olevansa eri maassa. Tämä antaa VPN-käyttäjille pääsyn julkishallinnon estämiin sivustoihin ja ulkomailla sijaitseviin maantieteellisesti rajoitettuihin sisältöihin. Esimerkiksi VPN Netflix -sovelluksen avulla tilaajat voivat poistaa sisällön esto ympäri maailmaa. Tämä sisältää yhdysvaltalaisen version, jolla on enemmän sisältöä kuin minkään muun maan Netflix-version.

VPN on tie todelliseen Internet-vapauteen.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Mikä on VPN Kreikalle

VPN on online-tilauspalvelu, jonka asennat laitteillesi. Kun VPN on asennettu, voit tehdä useita asioita. Ensinnäkin, voit salata kaiken laitteistasi tulevan ja lähtevän tiedon. Tämä estää Internet-palveluntarjoajia pystymästä suorittamaan pakollista tietojen säilyttämistä Kreikan hallituksen puolesta.

Digitaalisen yksityisyyden lisäksi VPN piilottaa myös todellisen sijaintisi. Kun muodostat yhteyden VPN-palvelimeen, todellinen IP-osoitteesi on peitetty VPN-osoitteella. Tämä estää käymäsi sivustot tietämästä todellista IP-osoitettasi. Se sallii myös VPN-käyttäjien teeskennellä olevansa eri paikassa tai maassa.

Mitä voin tehdä VPN: llä Kreikassa?

Useimmat ihmiset käyttävät VPN: ää useiden asioiden yhdistämiseen. Joissakin maissa hallitus valvoo paljon sensuuria. Kreikassa sensuuri ei ole liian ankaraa, mutta jotkut verkkosivut ja palvelut ovat edelleen estettyjä.

Joillakin piratismisivustoilla ja torrent-arkistoissa on sensuroituja sivuja. Myös monet uhkapelit ovat rajoitettuja. VPN: n avulla voit kiertää näitä paikallisia verkkosivustoja ja antaa sinulle täyden vapauden pääsyyn verkkoon.

Asioiden, joiden oletetaan olevan rajat ylittäviä, käyttö ei ole koskaan hyvä idea, jos haluat välttää sakkojen, tekijänoikeuksien haltijoiden kirjeiden tai vielä pahempaa vaikeuksia poliisin vaikeuksissa. Siksi VPN: n tarjoama salaus on niin hyödyllinen. Sen avulla voit tehdä mitä haluat online-tilassa ja estää kaiken haluamasi sisällön pelkäämättä, että katsot.

Viimeinkin, monet ihmiset käyttävät VPN: ää myös ulkomaisten palveluiden ja Video on Demand-streaming-palveluiden käyttämiseen. Se antaa VPN-käyttäjille pääsyn paljon enemmän sisältöä, koska kyseisten palveluiden Yhdysvaltain luettelo on usein paljon kattavampi, mikä tarkoittaa, että VPN: n avulla saat paljon vastinetta rahalle.

Internet-sensuuri Kreikassa

Kreikan hallitus sensuroi joitain verkkosivustoja. Tietyt piratismisivustojen sivut ovat rajoitettuja (mutta eivät kokonaisia ​​verkkosivustoja). Noin 400 uhkapelisivustoa on myös rajoitettu, samoin kuin joitain kyseisten verkkosivustojen uhkapeleihin liittyviä blogeja.

Huolimatta siitä, että lehdistöllä on yleensä vapaa, Freedom House raportoi, että Kreikan lehdistönvapaus on vähentynyt viimeisen viiden vuoden aikana. Erityisesti lehdistö on rajoitettu ilmoittamatta kielteisesti hallituksen säästötoimenpiteistä. Toimittajan oikeus luottamuksellisuuteen on myös uhattuna Kreikassa, ja toimittajia on painostettu ja vaimennettu laillisin keinoin..

Kaikille, jotka haluavat käyttää sensuroituja verkkosivustoja Kreikasta, VPN on luonnollinen ratkaisu. Kaikkien, jotka aikovat ilmaista erimielisiä poliittisia näkemyksiä, pitäisi olla Kreikassa täysin vapaita, koska sananvapautta ei ole suoraan kielletty. Kansalaiset ja toimittajat, jotka haluavat suojella yksityisyyttään, voivat kuitenkin haluta käyttää VPN-salausta.

VPN-salaus antaa kreikkalaisille Internet-käyttäjille mahdollisuuden käyttää mitä tahansa haluamaansa sisältöä ilman, että Internet-palveluntarjoaja kerää heidän verkkoselaustapojaan hallituksen puolesta.

Hanki kreikkalainen IP-osoite

Jos haluat saada yksityisyyttä käyttäessäsi Kreikan maantieteellisesti rajoitettuja palveluita, sinun on muodostettava yhteys Kreikan VPN-palvelimeen. Kaikilla tässä artikkelissa suositetuilla VPN-verkoilla on valikoima palvelimia Kreikassa, jotta voit salata tietosi ja silti käyttää Internetiä kreikkalaisen IP-osoitteen avulla.

Kreikkalaiset palvelimet sallivat sinun käyttää myös maantieteellisesti rajoitettuja verkkopalveluita, kun olet lomalla Kreikan ulkopuolella. Joten jos olet lomalla ja tarvitset verkkopankkia - tai käytät jotakin muuta maantieteellisesti rajoitettua verkkopalvelua - voit VPN: n Kreikkaan ja saada takaisin käyttöoikeuden!

VPN julkiseen WiFi-verkkoon

Kun muodostat yhteyden julkiseen WiFi-verkkoon sekä Kreikan sisällä että lomalla, sinulla on vaara, että tietoverkkorikollisuus hyökkää. Huonosti toteutetut WiFi-yhteyspisteet voivat olla epävarmoja, jolloin muut langattomassa tilassa olevat ihmiset voivat hyökätä istuntoosi ja varastaa tietoja, salasanoja ja luottokorttitietoja.

Lisäksi on mahdollista muodostaa yhteys hakkereiden perustamiin väärennöspisteisiin. Nämä ”pahat kaksoset” hotspotit on tarkoituksella tehty näyttämään virallisilta hotspot-pisteiltä. Tämän ansiosta on erittäin helppo muodostaa yhteys vahingossa.

VPN: llä ei ole väliä, kytketkö yhteyden huonosti määritettyyn verkkoon vai verkkorikollisuuteen kuuluvan pahan kaksosen. Tämä johtuu siitä, että VPN: n tarjoama salaus estää ketään hakkeroimasta tietojasi, kun ne kulkevat laitteestasi Internetiin. VPN on paras henkilökohtaisen verkkoturvallisuuden muoto, joka on käytettävissä julkisille WiFi-käyttäjille. Koska VPN on halpa, on suositeltavaa käyttää sitä aina.

VPN-välityspalvelin Kreikka

Vaikka VPN on eräänlainen välityspalvelin, se on myös paljon luotettavampi kuin tavallinen välityspalvelin. Lisäksi VPN on paljon turvallisempi, koska se salaa automaattisesti kaiken laitteistasi tulevan ja lähtevän datan (eikä vain selaimessa olevien tietojen). Luotettavat VPN: t, kuten tässä oppaassa, käyttävät myös uusimpia ja parhaita salausprotokollia; tarjota korkein suojaustaso ja yksityisyys.

Jos haluat teeskennellä olevansa eri sijainnissa, välityspalvelin on edelleen vaihtoehto. Suosituimpia verkkopalveluita ei kuitenkaan voida enää poistaa välityspalvelimella, minkä vuoksi VPN on paljon parempi ratkaisu. Lisäksi VPN tarjoaa paljon parempia nopeuksia ja luotettavuutta.

johtopäätös

Kaikki tämän oppaan VPN: t on valittu, koska niillä on laaja valikoima palvelimia, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa, että voit teeskennellä olevansa missä tahansa ja estääksesi enemmän sisältöä kuin koskaan ennen. Lisäksi palvelimet ovat nopeita, mikä tarkoittaa, että ne soveltuvat suoratoistoon teräväpiirtona.

Kaikki tämän oppaan VPN: t on valittu, koska niillä on vahvat tietosuojakäytännöt ja ajantasainen salaus. Tämä tarkoittaa, että ne kaikki sopivat tarjoamaan tarvitsemasi digitaalisen yksityisyyden ja turvallisuuden - sekä kotona että julkisessa WiFi-tilassa.

Riippumatta siitä, miksi etsit VPN: ää, tämän artikkelin VPN-palveluntarjoajat ovat hyvä vaihtoehto. Jokainen VPN vaihtelee hiukan, mutta ne ovat kaikki erinomaisia ​​palveluita, jotka tarjoavat käteviä kokeilutarjouksia ja rahat takaisin -takuita.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Kuvahyvitykset: akedesign / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me