5 parasta VPN-verkkoa Omanille

Omanin sulttaani on ehdoton monarkia. Tämä tarkoittaa, että demokratiaa ei ole - sulttaani voi muuttaa lakia heti.VPN Oman

Omanin, kuten muun Arabian niemimaan, yleinen oikeudellinen ilmapiiri ei rohkaise ilmaisunvapautta.

Sinun on oltava Omanissa erittäin varovainen vierailemasi verkkosivustojen ja sinä kirjoittamasi asioiden suhteen. Lait ovat erittäin epämääräisiä, joten viranomaisilla on valta vapaasti tulkita niitä halutessaan. Ulkomaalaisena oleminen maassa ei tarjoa suojaa pidättämiseltä tai syytteiltä.

Joten ei ole yllättävää, että Omanin VPN on ehdottoman välttämätön!

VPN auttaa suojaamaan henkilöllisyyttäsi ja estämään uteliailta katseilta Internet-aktiviteettien tarkastelun.

Parhaat VPN: t Omanille

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Omanin VPN-näkökohdat

Sultanaatin kaikkien tiedotusvälineiden hallinnan päätarkoitus on ylläpitää väestön moraalisia ja uskonnollisia normeja. Nämä säätimet eivät koske vain Internet-yhteyttä. TV ja musiikki ovat myös tiukan sensuurin alaisia. Lisäksi siellä tapahtuu usein puheluiden satunnaista tai jumalanpilkkaa sisältöä.VPN-näkökohdat

Viranomaisten toinen tavoite on purkaa mahdolliset poliittiset levottomuudet. Kaikki valtion työntekijät ovat sulttaanien suoria työntekijöitä. Yksi heidän päätehtävissään on pitää hänet vallassa ilman rajoituksia hänen oikeudelleen hallita väestöä. Näin ollen jopa myönteinen kommentti demokraattisista menettelyistä ulkomailla voi saada sinut vaikeuksiin.

VOIP / Internet-puhelinkielto

Oman kieltää myös Internet-puhelut. Valtio omistaa ja käyttää ainoaa lankaverkkoa. Matkapuhelinpalvelut ovat paljon vapaampia. Omanis voi saada 3G-palvelun Omanmobilelta, Omanten osastolta, tai Ooredolta. Valtio ylläpitää entistä ja Qatarin sulttaani johtaa jälkimmäistä. Hänellä on samanlaiset näkemykset ilmaisunvapaudesta kuin Omanissa. Voit käyttää kahden muun Omanin yrityksen (Renna ja Frendi) matkapuhelinverkkoja, mutta kumpikaan ei tarjoa datapaketteja.VOIP-kielto

Skypeä ei ole saatavana Omanissa. Ei Viber, IMO tai Google Hangouts. Chat-järjestelmät sosiaalisen median sivustoilla ovat saatavilla, mutta palveluntarjoajat poistavat äänen ja videotoiminnot käytöstä. Yllättäen WhatsApp ja Signal toimivat toisinaan, vaikka kukaan ei voi ennustaa milloin he työskentelevät ja milloin eivät.

Voit käyttää kiellettyjä sivustoja, jos voit kiertää lohkot, joita Internet-palveluntarjoajat toteuttavat. Oman kuitenkin estää sekä välityspalvelimet että Tor-verkon. Virtuaaliverkot (VPN) ovat laillisia ja suosittuja maassa. Joten jos haluat käyttää parempaa viihdettä tai käydä treffit, porno, homot, uhkapelit tai poliittiset sivustot, sinulla oli parempi käyttää VPN: ää.

Internet-hallinta Omanissa

Internet-yhteyden pitäminen vain valtion omistamassa puhelinyhtiössä ja sulttaanin ystävän omistamassa matkaviestinyrityksessä tekee Internetin hallinnan keskittämisen helpoksi. Voit muodostaa yhteyden Internetiin tietokoneella tai puhelimella vain, jos sinulla on sopimus Internet-palveluntarjoajan kanssa - mikä tarkoittaa Omantel tai Ooredoo.Internet-ohjaimet

WiFi-yhteyspisteitä ei ole Sultanatessa. Et voi saada nimettömyyttä surffaamalla Internet-kahvilassa. Näiden laitosten omistajien on saatava toimilupa. Luvan saamiseksi omistajien on toimitettava tilan pohjapiirrokset osoittaen, että kaikki ruudut ovat näkyvissä keskeisellä paikalla sijaitsevalla ihmisvalvojalla. Internet-kahviloiden on myös asennettava verkon välityspalvelimet, jotka estävät pääsyn kiellettyihin sivustoihin. Heidän on myös kirjattava kaikki tietokoneiden toiminnot.

Omanin Internet-palveluntarjoajat ylläpitävät sivustojen mustia luetteloita. Nämä estävät pääsyn pitkään osoiteluetteloon. Sallittujen sivustojen yksittäiset verkkosivut voidaan myös estää toimittamista varten, jos ne sisältävät kuvia epämääräisesti pukeutuneista ihmisistä tai sisältävät jonkin hälytys avainsanojen luettelon. Nämä tarkistukset suorittaa McAfeen Yhdysvaltojen yksikön ohjelmisto (SmartFilter). Lähes jokainen Lähi-idän hallitus, mukaan lukien Oman, valvoo sen käyttöä.

VPN-laillisuus Omanissa

VPN-verkkojen käyttö ei ole laitonta Omanissa. Itse asiassa suuri osa väestöstä käyttää niitä. Kuten kaikissa Omanissa, sinun on kuitenkin oltava varovainen, mistä puhut ja kenelle. Tämä tarkoittaa, että VPN: n toimivuuden pyytäminen voi olla riskialtista.

Siksi on tärkeää hankkia VPN, joka on itseasentava ja helppokäyttöinen. Vahva asiakastukitiimi VPN-yrityksessä on myös tärkeä. Tämän avulla voit saada neuvoja asiantuntijoilta, jotka eivät ilmoita toiminnastasi Omanin hallitukselle.

VPN: t kiertävät Internet-palveluntarjoajien mustan listan strategiaa, koska ne peittävät kuljettamansa liikenteen kohdeosoitteen. Tietokoneesi VPN-asiakasohjelmisto muodostaa yhteyden kotipalvelimeen. Tämä tunnetaan nimellä "tunneli". Asiakas ja palvelin salaavat kaiken viestinnän. Tämä salaus kattaa jopa otsikkotiedot, jotka sisältävät lähde- ja kohdeosoitteet.

Siksi, jos käytät VPN: tä, Internet-toiminnot ovat täysin yksityisiä.

Tsensuurin viihde Omanissa

Omanissa on 13 TV-asemaa. Kaikki heidän näytökset ovat erittäin sensuroituja. Sama pätee maassa saatavilla olevaan musiikkiin. Elokuvia ja esityksiä muokataan loukkaavan sisällön poistamiseksi, monissa tapauksissa siihen, että niitä ei voi katsella. Lisäksi monia suosittuja TV-ohjelmia ympäri maailmaa ei vain näytetä Omanissa.Tsensuurin viihde

Onneksi voit käyttää viihdettä muista maista Internetin kautta. Netflixillä on jopa Omanin sivuliike. Et kuitenkaan saa versiota, jota he esittävät Yhdysvalloissa. Viihdekirjasto, johon pääset Netflixillä Omanissa, on melko samanlainen kuin televisiossa näkemäsi ohjelmat.

Jos sinulla on Netflix-tilauksesi Omanissa, voit katsella Netflixiä missä tahansa muualla maailmassa. Palvelu on erilainen maissa. Kirjasto, johon pääset, riippuu sijainnistasi, kun siirryt verkkosivustoon. Sinänsä, jos olet Yhdysvalloissa kirjautumisen yhteydessä, pääset käyttämään kaikkia hienoja viihdeohjelmia, joita kyseisen maan asiakkaat saavat.

Siksi, jos sinulla on VPN, kun olet muodostanut yhteyden sopivaan palvelimeen, voit katsella Netflix-ohjelmaa maailmanlaajuisesti. Kaikki palvelimet ja palveluntarjoajat eivät kuitenkaan tue tätä, joten tarkista nykyiset VPN: t, jotka toimivat Netflixin kanssa.

johtopäätös

Saatat olla kärsimätön Internetissä Omanissa näkemäsi valvonnan suhteen ja toivoa pääsyä kielletyille verkkosivustoille. Kaikki tämän katsauksen VPN: t toimivat hyvin Omanissa.

Ne suojaavat henkilöllisyyttäsi ja antavat sinulle pääsyn ulkomaisiin streaming-palveluihin. Muista peittää kappaleet Omanissa VPN: llä.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me