5 parasta VPN-verkkoa Spotify 2020: lle

Jos nautit Spotifyn käytöstä, sinut todennäköisesti harmittaa huomata, että et voi valita sitä kotimaasi ulkopuolella. Tämä johtuu siitä, että Spotify-palvelu on lisensoitu vain musiikin soittamiseen tietyissä maissa. Sellaisena se valvoo alueellisia rajoituksia noudattaakseen musiikkioikeuksien haltijoiden kanssa tehtyjä sopimusehtoja.

Voit liittyä Spotify-hauskanpitoon maasta, jolla ei ole kattavuutta - sinun täytyy vain huijata suoratoistopalvelimet uskomaan, että olet muualla. Tämä temppu on yksi VPN: n (Virtual Private Network) päätoiminnoista. Maailmassa on saatavana monia VPN-palveluita, mutta ne eivät ole kaikki yhtäläisiä. Tämä arvostelu rajoittaa valintasi niihin VPN-palveluihin, jotka asiantuntijamme ovat arvioineet Spotifyn viideksi parhaaksi VPN: ksi..

Voit lukea lisää Spotififista myöhemmin tässä katsauksessa. Ensinnäkin katsotaanpa kuitenkin luetteloa parhaimmista Spotify-VPN-osoitteista. Näillä VPN-verkoilla on hyvät nopeudet, palvelimet Spotify-maissa ja kyky kiertää alueellisia rajoituksia.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Huomioita Spotify VPN: n kanssa

Kuinka Spotify-alueelliset rajoitukset toimivat

Kun puhelimen Spotify-sovellus tai tietokoneesi selain muodostaa yhteyden Spotify-palvelimeen, se lähettää viestejä Internetin välityksellä. Ainoa tapa ottaa yhteyttä on merkitsemällä osoitteet viesteihin, jotka menevät edestakaisin laitteen ja Spotify-palvelimen välillä. Jokaisessa laitteestasi lähtevässä pyynnössä on Spotify-palvelimen osoite ja laitteen Internet-osoite.

Internetiin kytkettyjen laitteiden osoitteita kutsutaan IP-osoitteiksi. Ne voidaan jäljittää tiettyyn sijaintiin. Näin Spotify-palvelin pystyy tunnistamaan, mitkä pyynnöt sen on estettävä.

Kun kytket VPN-ohjelmiston päälle, sinun on valittava palvelin sijaintiluettelosta. Jos valitset VPN-palvelimen samassa maassa kuin Spotify-tili, Spotify-palvelin antaa sinun kuunnella musiikkia, ymmärtämättä, että kotisi sijaitsee todella sen palvelujalanjäljen ulkopuolella. Tämä johtuu siitä, että VPN-palvelin ei vain lähetä pyyntöäsi - se asettaa oman IP-osoitteen pyynnön lähteeksi.

Spotify-palvelin lähettää musiikkivirran takaisin palautusosoitteeseen saamassaan pyynnössä. Kun tämä pyyntö tulee VPN-palvelimelta, musiikkivirta menee sinne. VPN-palvelin seuraa, mistä asiakkaasta se lähetti jokaisen pyynnön. Kun vastaus tulee, VPN välittää sen oikealle asiakkaalle. Tämä prosessi tapahtuu niin nopeasti, että yhteyden hidastumista ei pitäisi kokea.

Spotify-maat

Jos et asu Spotify-palvelun kattamassa maassa, sinun kannattaa unohtaa ilmoittautuminen maksulliseen palveluun. Tämä johtuu siitä, että pankkitili, jolla maksat palvelusta, antaa todellisen sijaintisi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse antaa henkilökohtaisia ​​tietoja ilmaisen tilin luomiseksi. Tässä on kartta maista, joita Spotify tällä hetkellä kattaa:

Spotify-palvelualue

Ennen kuin käytät Spotify-palvelua ensimmäistä kertaa, sinun tulisi valita VPN-palvelin jostakin maasta, johon Spotify lähettää. Sinun on annettava aito sähköpostiosoite, johon sinulla on käyttöoikeus. Jos et halua antaa tavallista sähköpostiosoitettasi, voit määrittää polttimen web-sähköpostiosoitteen. Sinun on kuitenkin käytettävä sähköpostia saadaksesi kirjautumistietosi, joten älä muodosta vääriä osoitteita.

Parhaat Spotify-VPN: t: Johtopäätös

Spotify on hieno palvelu. Se poistaa tarpeen ladata musiikkitiedostoja, jotka täyttävät kiintolevyn. Jos haluat kuunnella mobiililaitteella, tallennustilasi voi pian täyttyä, jos joudut säilyttämään kappaleet. Spotify välttää tämän tapahtuvan.

Spotify jatkaa ulottuvuuttaan. Sellaiset maat, joissa tällä hetkellä ei ole Spotify-palvelua, voidaan lopulta sisällyttää puolueeseen. Sillä välin VPN: n asentaminen ratkaisee kaikki ongelmasi ja antaa sinulle pääsyn Spotifyyn. Mikä tahansa luettelossamme oleva VPN toimii hyvin. Voit nauttia Spotififistä kaikkialla maailmassa Spotify VPN: n ansiosta.

Spotify VPN: t: Side-by-side-vertailu

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

KUVAPERUSTEET:

Spotifyn logo, julkinen

Danindub, Spotifyn saatavuus maailmassa, CC BY-SA 3.0

Wikimedia Commons, Public Domain

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me