5 parasta VPN-verkkoa Turkissa 2020

Verkkosivustojen sensuuri on valtava ongelma Turkissa. Hallitus pakottaa Internet-palveluntarjoajat käyttämään avainsanoja mustalle listalle verkkosivustoille, jotka kritisoivat AKP: tä. Vuoden 2016 sotilasvallankaappaus pahensi tilannetta, johtaen hallituksen pimenämään entistä enemmän verkkosivustoja. Tämän vuoden maaliskuussa annettiin lisäksi uusia lakeja, joiden avulla Turkin tiedotusvälineiden seuranta RTUK voi sensuroida entistä enemmän sisältöä. Nyt, kun ennakkovaalit on kutsuttu, on tulossa raportteja sensuurin ja sosiaalisen median lohkojen lisääntymisestä maassa.

Turkkilainen Virtual Private Network (VPN) on paras ratkaisu. VPN vapauttaa verkkosivustot ja tarjoaa yksityisyyden, jotta kuka tahansa voi käyttää estettyjä sivustoja pelkäämättä jäljitettävyyttään. Turkin VPN: n avulla kansalaiset voivat teeskennellä olevansa eri maassa. Tämän avulla he voivat ohittaa kaiken valtion sensuurin ja käyttää rajoitettuja lähettiläitä ja sosiaalisen median sivustoja

Luotettava VPN tarjoaa myös salauksen, jotta kukaan ei voi kertoa, mitä teet verkossa. Vapaus ja digitaalinen yksityisyys: täydellinen yhdistelmä!

Turkin paras VPN: hintavertailu

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Mikä on VPN?

Virtuaali yksityinen verkko on verkkopalvelu, jonka avulla voit teeskennellä olevansa vieraassa maassa. Yhdistämällä palvelimeen Turkin ulkopuolella, voit käydä missä tahansa verkkosivustoissa. Hallituksen sensuuri muuttuu voimattomaksi, koska heti kun VPN muodostaa yhteyden, se piilottaa todellisen IP-osoitteesi - ja korvaa sen VPN: n IP: llä..

Riippumatta siitä, miksi rajoitus tapahtuu - johtuuko Internet-palveluntarjoaja (ISP), hallitus, työpaikka, koulu tai vuokranantaja - voit saada täyden käyttöoikeuden VPN: llä. Itse asiassa, koska sen avulla voit teeskennellä olevansa toisessa maassa, VPN voi jopa ylittää maantieteelliset rajoitukset. Tämän avulla voit katsella BBC iPlayer -sovellusta, käyttää Netflix USA: ta ja katsella paikallisia urheilukilpailuja ympäri maailmaa, jos niin valitset.

Huomaa: ProPrivacy.com ei myönnä tekijänoikeusloukkauksia. Vaikka tiedämme, että VPN-verkkoja voidaan käyttää huijaamaan sijaintiasi toiseen maahan ja siten ylittämään maantieteelliset rajoitukset, niiden ensisijainen tarkoitus on tarjota sinulle online-suojaus ja yksityisyys. Ensinnäkin, siksi suosittelemme VPN: n käyttöä.

Miksi tarvitsen VPN: n?

Turkin poliittinen tilanne on erittäin kireä. Hallitus pyrkii sensuroimaan verkkosivustoja, jotka sen mielestä ovat hallinnon vastaisia, uskonnon vastaisia ​​ja / tai moraalittomia. Kansalaisille, toimittajille, poliittisille toisinajattelijoille ja muille, jotka haluavat käyttää puolueettomia uutisia, verkkosivustoja ja verkkopalveluita Erdoğanin tiukan hallinnon luoman kuplan ulkopuolelta, oikea Turkin VPN on täydellinen ratkaisu.

Turkin VPN: n käyttäminen todellisen IP-osoitteesi (sijaintisi) salaamiseksi ja vahvan sotilaallisen salauksen käyttäminen tarkoittaa, että kaikki suojatuista laitteistasi tulevat ja lähtevät tiedot eivät ole käytettävissä. Sellaisenaan VPN tarjoaa verrattoman tason digitaalista yksityisyyttä. Tämän yksityisyyden ja maineellisten huijausten avulla on mahdollista päästä mihin tahansa verkkosivustoon, jonka Turkin hallitus on estänyt, pelkäämättä sitä, että sitä seurataan..

Turkin vaalit

Turkin varhaiset vaalit ovat alkamassa, ja Turkin sisäpuolella on tulossa raportteja sensuurin noususta. Maaliskuussa annettujen uusien lakien avulla tiedotusvälineiden valvontalaitos voi helpommin estää Erdoğanin hallitusta kritisoivan kansallisen ja kansainvälisen verkkosivustosisällön..

Vaikka vaalien odotetaan olevan lähellä, Erdoğanin odotetaan voittavan kaksikierroksisen presidentin kilpailun. Presidenttinä Erdoğan nauttii enemmän valtaa kuin koskaan ennen.

Tämän vuoksi on erittäin todennäköistä, että Turkki jatkaa valvonnan ja sensuurin kasvavaa tasoa. Tästä syystä Turkin kansalaisille on erittäin tärkeää suojautua VPN: llä sekä ennen vaaleja, niiden aikana että niiden jälkeen..

Pikakatsaus Turkin lakeihin

Turkissa Internet on tiukassa valvonnassa parin tunkeutuvan lain ansiosta: sähköisen viestinnän laki (ECL) ja Internet-laki. Tieto- ja viestintätekniikan viranomainen (ICTA) ja televiestinnän ja viestinnän puheenjohtaja (PTC) valvovat tätä lakia.

Maaliskuussa hyväksyttiin uudet lait, jotka antavat Turkin mediavalvojalle RTUK entistä enemmän valtaa sensuroida verkkosisältöä ilman valvontaa..

Organisaatiot kuten Human Rights Watch ovat kritisoineet ankarasti Erdoğanin rauhallista hallintaa valtakunnassa. Epäonnistuneen sotilasvallankaappauksen jälkeen sekä valvonta että sensuuri ovat lisääntyneet huomattavasti. Viranomaiset ovat vangittaneet valtavan määrän Erdoğanin vastaisia ​​poliiseja, samoin kuin toimittajia, jotka uskaltavat puolustaa hallintoa.

Turkin kansalaisille, jotka ovat eri mieltä näistä äärimmäisistä ja rajoittavista politiikoista - ja jotka haluavat lukea uutisia, joita propaganda ei pilaa - Internet on hyödyllinen työkalu. Turkin hallitus on kuitenkin mennyt pitkälle sulkeakseen ongelmallisena pitämänsä aineiston saatavuuden.

Turkin VPN on täydellinen ratkaisu sen tarjoaman salauksen vuoksi. Tämä tarkoittaa, että voit tehdä kaiken mitä tarvitset Internetissä, ilman, että Internet-palveluntarjoajasi tai hallitus tietää tietosi.

Vallankaappauksen jälkeen Turkki on sensuroinut monia verkkosivustoja, kuten Twitter, Facebook ja Youtube. Jos nämä tai muut sivustot estetään tulevaisuudessa uudelleen Turkin VPN: n avulla, voit jatkaa pääsyä niihin!

Mitä voin tehdä VPN: llä Turkissa??

Vaikka et ole erityisen kiinnostunut lukemaan Turkissa kiellettyjä uutisia, voit tehdä VPN: llä monia asioita. Turkin VPN on passi koko maailman internetiin. Maantieteelliset rajoitukset ovat turhauttavia riippumatta siitä, missä asut. VPN: n avulla sinun ei tarvitse koskaan huokaista ja napsauttaa takaisin Googlea etsiäksesi uudestaan.

Suosittamillamme VPN-verkoilla on valtavat palvelinverkot ympäri maailmaa. Näiden verkkojen avulla voit muodostaa yhteyden mihin tahansa maahan haluat pääsyn maantieteellisesti rajoitetuille verkkosivustoille.

Koska VPN tarjoaa yksityisyyttä, voit myös käyttää laittomasti materiaalia (kuten TV-ohjelmia ja elokuvia). Jotkut tämän luettelon VPN: t sallivat jopa vertaisverkkojen (P2P) torrentin. Lisätietoja VPN: n käytöstä torrent-sivustoissa on tutustumalla parhaaseen torrent-VPN-oppaaseemme.

Lisäksi urheilufanit rakastavat VPN-verkkoja, koska he voivat katsella maantieteellisesti rajoitettuja kilpailuja ympäri maailmaa.

Sensuuri Turkissa: mitkä verkkosivustot estetään?

Turkki pyrkii rajoittamaan pääsyä verkkosivustoille lyhyeksi ajaksi. Esimerkiksi on tiedetty estävän Facebook, Twitter ja YouTube (monien muiden sivustojen joukossa) poliittisen levottomuuden aikoina. Lisäksi hallitus turvautuu kaistanleveyden kaatumiseen poliittisen kriisin aikana, kuten mielenosoitusten aikana.

Viime vuoden sotilasvallankaappauksen jälkeen Turkin hallitus esti pääsyn monille verkkosivustoille. Siitä lähtien se on palauttanut pääsyn useille sivustoille. Tilanne on kuitenkin erittäin sujuva, ja Erdoğan todennäköisesti estä verkkosivustot uudelleen silloin, kun hänen hallituksensa pitää tarpeellisena niin tehdä.

Joitakin pysyvästi estettyjä sivustoja ovat YouPorn, Mrstiff, The Pirate Bay, Megaupload, Deezer, Tagged, Slide ja ShoutCast. Toisinaan kaikki Googlen verkkosivustot on estetty, mukaan lukien: Google Docs, Google Translate, Google Books, Google Analytics ja Google Tools.

Muita sivustoja, jotka on ajoittain estetty, ovat Google Drive, GitHub, Dropbox ja Microsoftin OneDrive. Itse asiassa Engelliweb.com: n mukaan Erdoganin hallitus on estänyt yli 114 000 sivustoa.

VPN: n avulla voit kiertää ankaraa turkkilaista sensuuria ja saada takaisin pääsyn kaikkiin estettyihin verkkosivustoihin.

Ovatko VPN: t laillisia?

VPN: n käyttö ei ole laitonta Turkissa. Sisällön vapauttaminen ja tekemäsi piilottaminen hallitukselta voi kuitenkin saada sinut vaikeuksiin. Nykyisen hallituksen ongelmana on, että se on kvaasidiktatuurina. Poliisi ja oikeusjärjestelmä ovat suuresti Erdoğanin peukalon alla. Siten, jos hallitus päättää, että olet kiinnostava henkilö, se voi pidättää sinut - vaikka et ole oikeastaan ​​tehnyt mitään väärin.

Sotilasvallankaappauksen jälkeen tuhannet kansalaiset (mukaan lukien poliisit, valtion työntekijät, toimittajat, opettajat ja monet muut) vangittiin vallankaappauksen tukemisesta. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että monille näistä ihmisistä ei koskaan osoitettu syyllisyyttä. Sen sijaan hallitus vangitsi heidät yksityisten lähettiläiden käytöstä päästä päähän -salauksessa.

Sellaisenaan VPN: n laillinen käyttö Turkissa on harmaa alue. Tätä silmällä pitäen kansalaisille suositellaan paitsi erittäin turvallisten VPN-palvelujen käyttöä myös huolehtimaan siitä, mistä he saavat nämä VPN: t. Jos etsit VPN: ää kodin IP-osoitteesta, voit merkitä sinut kiinnostavaksi henkilöksi. Siksi saattaa olla hyödyllistä käyttää julkista WiFi-verkkoa saadaksesi ensin VPN: n kotisi Internet-yhteyden sijasta. Tämä voi tuntua hieman vainoharhaiselta, mutta mielestäni se saattaa olla kannattavaa.

Lisäksi VPN-käyttäjien on käytettävä parasta käytettävissä olevaa salausta (OpenVPN) ja VPN-varkaustilaa (VPN-hämärtystekniikka) VPN-käytön salaamiseksi ja VPN-lohkojen kiertämiseksi.

VPN-lohkot

Turkkilaiset Internet-palveluntarjoajat estävät VPN-IP-osoitteita hallituksen puolesta. Tämä voi tehdä VPN: n käytöstä vaikeaa Turkissa. Katsauksessamme olevilla VPN-osoitteilla on kuitenkin tuhansia IP-osoitteita. Ne lisäävät myös uusia jatkuvasti. Tämä tarkoittaa, että IP-osoitteita on aina saatavilla. Jos VPN ei toimi, saatat joutua käyttämään portin edelleenlähetys- tai varkaustilaa kiertääksesi ISP VPN -palomuuria.

Liikkuminen VPN-lohkossa: Portin valinta

Internet-palveluntarjoajat voivat tarkistaa liikenteen VPN-käyttöä varten. Jos Internet-palveluntarjoaja havaitsee VPN: n käytön, se voi yksinkertaisesti palomuuri Internet-yhteytesi, kunnes kytket VPN: n pois päältä. Onneksi voit käyttää VPN-varkaustilaa tai porttivalintaa estääksesi Internet-palveluntarjoajaa tunnistamasta VPN: ää. Portin 443 kautta valittu OpenVPN-lähetysohjausprotokolla (TCP) - naamioi OpenVPN-liikenteen normaaliksi HTTPS.

HTTPS on tavallinen Internet-salausprotokolla, jota käytetään pitämään web-selailuliikenne (salasanat, kirjautumiset ja niin edelleen) suojattuna. Koska melkein kaikki sivustot ja verkkopalvelut käyttävät HTTPS: tä, Internet-palveluntarjoajat eivät voi estää sitä. Joten kun VPN naamioi OpenVPN: n HTTPS: ksi, Internet-palveluntarjoaja ei tiedä, onko VPN käytössä. Tämä tarkoittaa, että voit kiertää palomuurin.

Toinen menetelmä ISP VPN -palomuurin välttämiseksi on käyttää VPN-valintaa "varkain tilassa." Varkaustila (tunnetaan myös nimellä hämärtämistekniikka) peittää VPN-liikenteen niin, että Internet-palveluntarjoajat eivät pysty tunnistamaan sitä. Siksi he eivät voi estää VPN-verkkoasi. Yleisiä varkaustilan muotoja ovat Stunnel ja Obfsproxy. Joillakin VPN: issä on myös patentoitu varkaustekniikka, joka toimii onnistuneesti.

Turkin poliittisen tilanteen vuoksi on syytä käyttää VPN-hämärtystekniikkaa, vaikka VPN: ääsi ei estäisi. Se estää Internet-palveluntarjoajaasi merkitsemästä sinua VPN-käyttäjäksi (ja siten kiinnostavaksi henkilöksi).

VPN: n valitseminen Turkille

Turkin VPN: n on oltava erittäin luotettava. Monilla VPN: llä on huono tietosuojakäytäntö, jonka avulla ne voivat tallentaa tietoja sinusta. Tämän ongelmana on, että jos hallitus pyytää VPN: ää luovuttamaan tietoja, sillä on kyky noudattaa tutkimusta.

Tämän oppaan VPN-osoitteissa ei ole käyttölokeja eikä yhteyslokeja, joita voitaisiin käyttää selvittämään, mitä teit verkossa. Tämä tarkoittaa, että vaikka valtion virasto pyytää tietoja siitä, mitä olet tehnyt verkossa, VPN: llä ei ole ketään luovuttamista.

Turkkiin VPN: ää etsivät ihmiset tarvitsevat VPN: n, jolla on vahva tietosuojakäytäntö, vankka salaus ja tärkeät ominaisuudet, kuten tappauskytkin, vuodonsuojaus ja varkaustila tai satamansiirto. Kaikilla oppaamme VPN-verkoilla on nämä tärkeät ominaisuudet.

Hyvä VPN tarvitsee myös runsaasti palvelinpaikkoja. Mitä enemmän VPN-palvelimia on, sitä enemmän paikkoja voi teeskennellä olevansa. Tämä antaa sinulle paljon enemmän vapautta ja valinnanvaraa..

Emme yleensä suosittele ilmaisia ​​VPN-palveluita. Tämä johtuu useimmiten siitä, että heidän tarjoamansa palvelu ei ole usein riittävän vankkaa suoratoistoa, lataamista ja muita dataintensiivisiä tehtäviä varten, ja jotkut palveluntarjoajat myyvät tietosi korkeimmin tarjoavalle. Jos olet kuitenkin varma, että haluat ottaa ilmaisen VPN: n koeajoa varten, tutustu ilmaiseen VPN-sivumme, jolla kaikki palveluntarjoajat on tarkistettu ja joihin voi luottaa.

Hanki turkkilainen IP-osoite

Monet ihmiset haluavat myös käyttää VPN: n yksityisyyttä käydessään turkkilaisia ​​verkkosivustoja. Turkin IP-osoitetta haluaville kaikille tämän oppaan VPN: issä on palvelimia Turkissa. Yhteyden muodostaminen Turkin VPN-palvelimeen piilottaa todellisen IP-osoitteesi (sijaintisi), mutta antaa sinun jatkaa Internetin käyttöä kuin olisit Turkissa. Tämä estää palveluntarjoajaasi ja hallitusta näkemästä verkkoselailuliikennettä.

Palvelimet ja yhteysnopeudet

Hyvällä Turkin VPN: llä on oltava runsaasti palvelimia ympäri maailmaa. Monet ihmiset käyttävät VPN-verkkoja teeskennelläkseen olevansa eri maassa. Tämän avulla he voivat ohittaa paikallisen sensuurin. Kaikilla tämän artikkelin VPN-verkoilla on maailmanluokan VPN-palvelinten verkkoja, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa. Nämä palvelimet toimivat optimaalisella tasolla. Tämä tarkoittaa, että ne ovat salamannopeita ja sallivat käyttäjien suorittaa dataintensiivisiä tehtäviä, kuten suoratoisto HD: ssä. Tämä on tärkeää, koska monet VPN: t ovat erittäin hitaita, mikä tarkoittaa, että niiden käyttäminen ei ole kovin hauskaa ja johtaa jatkuvaan puskurointiin, kun yrität katsella suoratoistovideota.

Tässä artikkelissa on Turkin nopein VPN ja useita muita lähellä olevia VPN: iä! Joten jos tarvitset nopeimman VPN: n, nämä VPN: t ovat ihanteellisia!

Turkin VPN: n perustaminen

VPN: n perustaminen Turkille ei ole erityisen vaikeaa. Noudata näitä yksinkertaisia ​​vaiheita:

 1. Valitse yksi tämän oppaan Turkin VPN-verkoista. Suosittelemme käytettäväksi Turkissa ExpressVPN: ää, koska siinä on kaikki tarvitsemasi huippuluokan VPN. Tietosuoja ja salaus ovat erinomaisia, ja VPN: llä on erittäin nopeita palvelimia ympäri maailmaa.
 2. Siirry suosikki VPN-verkkoon napsauttamalla linkkiä. Pidemmän ajan tilaaminen alentaa VPN-tilauksen kustannuksia, joten muista käyttää alennusta, jos aiot käyttää VPN-verkkoasi koko vuoden.
 3. Lataa ja asenna VPN-ohjelmisto. VPN-ohjelmisto (tunnetaan nimellä VPN-asiakas) on saatavana useille alustoille, joten varmista, että saat oikean laitteen laitteillesi. ExpressVPN sallii kolmen samanaikaisen yhteyden, joten voit käyttää VPN-kannettavaa tietokonetta, tablettia ja älypuhelinta.
 4. Nyt kun VPN on asennettu, pitäisi valita tarvitsemasi ominaisuudet. Turkissa suosittelemme OpenVPN-salausta, tappikytkintä, automaattista yhdistämistä, NAT-palomuuria, vuodonsuojausta ja varkaustilaa. Nämä ominaisuudet varmistavat, että VPN toimii parhaalla mahdollisella tietosuojatasolla.
 5. Valitse palvelin luettelosta ja napsauta Yhdistä.
 6. Heti kun VPN muodostaa yhteyden, sen salausprotokolla suojaa tietosi. Lisäksi oikea IP-osoitteesi on piilotettu ja näytät olevan valitsemassasi etäsijainnissa.
 7. Nauti rajoittamattomasta pääsystä Internetiin täysin yksityisyydessä uuden VPN: n ansiosta!

VPN-yhteytesi avulla voit vapaasti suoratoistaa, tehdä P2P-torrentteja tai poistaa minkä tahansa haluamasi sisällön - koska VPN antaa sinulle vertaansa vailla olevan digitaalisen yksityisyyden.

Testaa VPN

Täällä ProPrivacy.com -sivustolla asiantuntijatiimimme testaa ja tarkistaa säännöllisesti VPN-palveluita. Siksi paras tapa tarkistaa VPN: n nopeus ja suorituskyky on lukea kyseisen palvelun arvostelu. Olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme ajantasaista ja puolueetonta tietoa kaikista VPN-verkoista, jotta saat oikeita tietoja päätöksentekoon.

ProPrivacy.com-sivustolla on maailman edistynein VPN-nopeuden testausinfrastruktuuri ja -menetelmät. Tämän avulla voimme tarjota tarkkoja tietoja VPN-yhteyden nopeuksista - jota ei kukaan kilpailijamme voi tehdä.

Tämän lisäksi ymmärrämme, että haluat ehkä testata VPN: n itse. Suorita tämä vain siirtymällä ipleak.net-sivustoon tarkistaaksesi vuotoja. Tämän artikkelin VPN-verkot on valittu käytettäväksi Turkissa, koska ne ovat erinomainen yksityisyys, joten et varmasti havaitse vuotoja.

Muista valita läheinen testipalvelin ja tarkistaa Internet-nopeutesi VPN-yhteyden kanssa ja ilman sitä, jotta voit verrata näitä kahta. Muista kuitenkin, että online-nopeustesti ei ole tyhjä. Ne eivät anna sinulle tarkkoja tuloksia, kuten tarkoituksenmukaisesti asetettujen testipalvelimiemme. Katso artikkeli, jos haluat tarkistaa nopeimpien VPN-palveluiden nopeimpien testitulosten.

Enemmän hyötyä VPN: stä

Tämän oppaan VPN-palveluntarjoajat ovat kaikki VPN-alan huipulla. Ne tarjoavat parhaat suorituskyvyn ja nopeuden tasot. On kuitenkin joitain asioita, joita voit tehdä varmistaaksesi, että VPN toimii parhaalla mahdollisella tasolla. Yksityisyyden vuoksi sinun on noudatettava asennusoppaan ohjeita tarkemmin tässä artikkelissa. Valitsemalla OpenVPN, tappikytkin, vuodonsuojaus ja varkaustila / portin edelleenlähetys (TCP portin 443 yli) auttavat sinua pysymään yksityisenä.

Parhaan nopeuden saavuttamiseksi on suositeltavaa, että muodostat yhteyden palvelimeesi, joka on lähempänä sinua. Suosittelen kuitenkin yhteyden muodostamista suurimpaan osaan turkkilaiseen VPN-palvelimeen tai Turkin ulkopuolella olevaan palvelimeen. Tästä syystä valitse palvelin, joka on lähellä sinua, mutta viereisessä eurooppalaisessa maassa, joka on hyvä yksityisyyttä varten (kuten Sveitsi tai Alankomaat). Käytä VPN-palvelinta Turkissa vain, jos sinun on käytettävä erityisesti turkkilaisia, rajoitetusti rajoitettuja palveluita, koska tämä vähentää mahdollisuuksiasi, että hallitus kohdistaa VPN-palvelimen..

Tätä sanoen - sinulla ei todellakaan ole mitään hätää, koska tämän oppaan VPN-palveluntarjoajat eivät säilytä mitään lokit. Sinänsä, vaikka Turkin hallitus kohdistuisi VPN-palveluun, sillä ei ole käytettävissä tietoja kerätäkseen. Yllä oleva on vain ylimääräinen varotoimenpide.

Parhaat VPN-protokollat

Jotkut VPN-protokollat ​​(tunnelointiprotokollat) tarjoavat paremman turvallisuuden ja yksityisyyden kuin toiset. Ne tarjoavat myös erilaisia ​​yhteysnopeuksia. Suosittelemme ProPrivacy.com-sivustossa OpenVPN-salausta, koska se on turvallisin. Tässä on kuitenkin luettelo käytettävissä olevista asioista, jotta voit halutessasi valita tunnelointiprotokollien välillä:

 • PPTP. Piste-piste-tunnelointiprotokolla on vähiten suojattu VPN-protokolla. Suosittelemme välttämään sitä. PPTP: tä voidaan hakkeroida, ja se on siten herkkä hallituksen tiedustelupalveluille. Koska se on heikko, se on kuitenkin erittäin nopea.
 • L2TP / IPSec. Kerroksen 2 tunnelointiprotokolla / Internet Protocol -turvallisuus on turvallisempaa kuin PPTP, mutta hieman hitaampi. Se on riittävän turvallinen käyttääkseen tietosuojaan liittyvistä syistä - mutta ei niin vahva kuin OpenVPN. iOS-laitteet käyttävät usein L2TP / IPsec-sovellusta, koska se on alun perin yhteensopiva iPads- ja iPhone-laitteiden kanssa.
 • SSTP. Secure Socket Tunneling Protocol on toinen muoto turvalliselle salaukselle, joka tarjoaa melko hyvät nopeudet. Se ei ole niin hyvä kuin OpenVPN, mutta sitä voidaan varmasti pitää hyvänä yksityisyydelle.
 • IKEv2. Internet Key Exchange -versio 2 on toinen salausprotokolla, joka on suhteellisen nopea ja turvallinen.
 • OpenVPN. Tämä on markkinoiden paras VPN-salaus - jos se on toteutettu oikein. Kaikki tämän oppaan VPN-asemat toteuttavat sen erinomaisesti. OpenVPN-salaus on kahta muotoa: OpenVPN Transmission Control Protocol (TCP) ja OpenVPN User Datagram Protocol (UDP). TCP on hiukan parempi tietosuojaan, mutta yksityiseen suoratoistoon suosittelemme OpenVPN UDP: tä, koska se on nopeampi.

Katso VPN-salaus kokonaan käytöstä tutustumalla aloittelijoillemme.

Välityspalvelimet Vs. VPN-verkot

Voit käyttää välityspalvelimen verkkosivustoa tai selaimen laajennuspalvelinta välittääksesi sensuurin Turkissa. Vaikka välityspalvelin estää verkkosivustojen estämisen, se ei kuitenkaan anna sinulle VPN-palvelun korkeatasoista yksityisyyttä. Jos sisällön estäminen selainlaajennuksella on mitä haluat, niin useat VPN-verkot tarjoavat selaimen välityspalvelimia osana palvelua. Suosittelemme kuitenkin kiinni pitämistä VPN-ohjelmistoista, jotka käyttävät OpenVPN-salausta liikenteen salaamiseen - vain tämä on tapa saada korkein digitaalisen tietosuojan taso..

VPN mobiililaitteille

Jos etsit Turkin VPN: ää Android-tablet-laitteelle tai älypuhelimelle tai VPN: ää iPhonelle (iPad tai iPhone), tämän oppaan VPN: t ovat täydellisiä. Kaikilla suosittelemissamme Turkin VPN-verkoissa on VPN-ohjelmisto mobiililaitteille. Asenna mobiili VPN-asiakasohjelma lataamalla tiedosto VPN: n lataussivulta. Sovellus toimii kuten kaikki muutkin mobiililaitteesi sovellukset. Käynnistä se valitsemalla haluamasi suojausasetukset ja muodosta yhteys palvelimeen.

Muista käyttää VPN-verkkoasi aina, kun käytät julkista WiFi-yhteyspistettä. VPN suojaa tietosi tietoverkkorikollisilta ja hakkereilta samalla WiFi: llä. VPN-salaus estää hakkereita varastamasta kirjautumistietoja, salasanoja ja luottokorttitietoja.

johtopäätös

Vaalien edessä Turkki estää enemmän verkkosivustoja kuin koskaan ennen. Myös sosiaalisen median sähkökatkoksia odotetaan tapahtuvan. Luotettava ja vakiintunut VPN on täydellinen ihmisille, jotka haluavat yksityisyyttä verkossa ja haluavat olla valmiita seuraavan kerran, kun Turkin rajoittava hallitus estää verkkosivustot.

Tämän artikkelin VPN-verkkoja on turvallista käyttää, ja niiden avulla voit poistaa suojattujen verkkosivustojen turvallisesti. Lisäksi kaikilla Turkin suosittelemissamme VPN-osoitteissa on vahva salaus ja ne pitävät sinut turvassa julkisessa WiFi-tilassa.

Kaikkien, mitä sinun täytyy tietää, selkeästi tässä artikkelissa kuvattu, sinulla on vahva asema valita VPN Turkkiin. Kaikki tämän luettelon VPN: t ovat erittäin luotettavia, mutta kaikki eroavat toisistaan ​​niin vähän, joten muista tarkastella vaihtoehtoja huolellisesti. Näin voit tilata täydellisen VPN: n sinulle.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me