5 parasta VPN-verkkoa Uudelle-Seelannille

Uuden-Seelannin VPN on halpa tapa salata kaikki verkkoliikenne, jotta Internet-palveluntarjoajat ja hallitus eivät voi seurata kaikkea mitä teet verkossa. Uuden-Seelannin VPN mahdollistaa myös ohittaa Internet-palveluntarjoajien asettamat verkkosivustojen esteet ja maantieteelliset rajoitukset, jotka estävät ihmisiä pääsemään sisältöön ulkomailta. VPN: n avulla Kiwis saa digitaalisen yksityisyyden ja täydellisen pääsyn vapauteen - koko Internetiin.

Mikä on Uuden-Seelannin paras VPN?

Markkinoilla on kirjaimellisesti satoja VPN: iä, minkä vuoksi VPN: n valitseminen Uudelle-Seelannille voi olla hankalaa.

 1. NordVPN

  - Halpa VPN, joka tarjoaa paljon huippuluokan ominaisuuksia sokeuttavalla nopeudella

 2. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 3. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 4. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

 5. Ivacy

  - Nopea ja turvallinen VPN, joka on täydellinen lisää sisällön poistamista varten

Täällä ProPrivacy.com -sivustolla työskentelevät asiantuntijamme ovat viettäneet viimeiset viisi vuotta testaamalla, tarkistamalla ja tarkistamalla maailman johtavia VPN-verkkoja. Se antaa meille ainutlaatuisen aseman tietää, mitkä VPN: t ovat parhaita ominaisuuksia tiettyihin tarkoituksiin. Tässä on lyhyt luettelo ominaisuuksista, joita etsimme valittaessa parhaita Uuden-Seelannin VPN-palveluita:

 1. Palvelimet, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa sekä Australiassa ja Uudessa-Seelannissa: Mahdollisuus muodostaa yhteys palvelimiin tarvittaessa antaa sinulle pääsyn rajoitettuun sisältöön ympäri maailmaa..
 2. Nopeat nopeudet: VPN-nopeudet ovat tärkeitä kaikille, jotka haluavat suoratoistaa sisältöä. Netflix-verkkoa käyttämällä tilaajat voivat käyttää sisältöä kaikkialta maailmasta, mukaan lukien Yhdysvaltojen versio, jolla on tuhansia uusia elokuvia ja TV-ohjelmia. Kaikki Uuden-Seelannin parhaan VPN-luettelomme palvelut ovat tarpeeksi nopeita suoratoistamaan teräväpiirtona.
 3. Vahvat tietosuojakäytännöt: VPN: t ovat vain yhtä vahvoja kuin niiden tiedonkäsittelykäytännöt. Kaikissa suosituksissamme on vesitiiviät datakäytännöt, jotka varmistavat, että palvelimilla ei koskaan ripusteta mitään tietoa, josta viranomaiset voisivat saada käsin.
 4. Sovellukset kaikille alustoille, joissa on runsaasti huippuluokan ominaisuuksia: Nämä VPN-verkot toimivat kaikissa laitteissa ja niissä on kaikki ominaisuudet, joita tarvitset yksityisyyden suojaamiseksi kotona ja julkisessa WiFi-tilassa
 5. Vastinetta rahalle: VPN-alalla palvelun hinta ei aina tarkoita laatua. Jotkut halvemmat VPN-verkot ovat mielettömän hyviä, kun taas jotkut kalliit palvelut ovat keskinkertaisia. Tässä katsauksessa olemme suositelleet palveluita, joilla on parhaat ominaisuudet kohtuulliseen hintaan.

Uuden-Seelannin VPN-palvelinluettelo

Kaikissa tässä artikkelissa suositetuissa VPN-verkoissa on palvelimia Uudessa-Seelannissa...

 • NordVPN - 40 palvelinta (yhdessä palvelinkeskuksessa)
 • CyberGhost - 10 palvelinta
 • ExpressVPN - 1 palvelin (tarjoaa satoja IP-osoitteita)
 • PrivateVPN - 1 palvelin
 • Ivacy - 1 palvelin

Mikä on Uuden-Seelannin VPN?

Virtuaalinen yksityinen verkko (VPN) on online-palvelu, jonka lataat laitteillesi. Parhaimmilla Uuden-Seelannin VPN-verkoilla on sovelluksia kaikille alustoille, joita voit käyttää samanaikaisesti puhelimessa, tablet-laitteissa, kannettavissa tietokoneissa ja pöytätietokoneissa.

Heti kun käytät VPN-sovellusta yhteyden muodostamiseen VPN-palvelimeen, kaikki koneistasi tuleva ja lähtevä verkkoliikenne on salattu - eli kukaan ei pääse siihen. Tämä suojaa sinua hakkereilta, kun käytät julkisia WiFi-yhteyspisteitä. Se estää myös hallitusta ja Internet-palveluntarjoajaasi jäljittämästä sinua.

Poista kaiken rajoitetun sisällön esto

Monet ihmiset ostavat VPN-tietosuojaa. Hienoa VPN: n käytössä Uudessa-Seelannissa on kuitenkin se, että voit käyttää sitä myös salaamaan IP-osoitteesi. Tämä estää vierailemasi sivustot tietämästä missä olet - ja estää niitä seuraamasta sinua.

Sen avulla voit myös teeskennellä olevansa eri maassa käyttääksesi enemmän sisältöä:

 • Käytä maantieteellisesti rajoitettuja palveluita, kuten BBC iPlayer tai Netflix US
 • Pääset verkkosivustoille, joita hallitus on sensuroinut tai Internet-palveluntarjoajat estäneet
 • Käytä televisiolähetyksiä Australiassa tai ympäri maailmaa
 • Katso maantieteellisesti rajoitettuja urheilukilpailuja ja maksa ulkomaisesta suoratoistomaksusta katselua kohti
 • Käytä vain Uuden-Seelannin rajoitettuja verkkosivustopalveluita ollessasi lomalla
 • Poista esto streaming-sivustoilta, kuten putlockers, tai lataa merirosvolahdella

Ole turvallisempi verkossa Uuden-Seelannin VPN: n avulla

Aina kun muodostat yhteyden Internetiin julkisessa WiFi: ssä, avaat itsesi hakkereille. Turvallisesti määritettyjen WiFi-yhteyspisteiden avulla verkkorikolliset voivat käyttää tietojasi julkisessa verkossa. Tämän avulla varkaat voivat varastaa käyttöoikeustietosi, salasanasi ja pankki- tai luottokorttitietosi. Yhdistäminen julkiseen WiFi-verkkoon avaa sinut myös pahojen kaksoiskohteiden uhkaa. Nämä ovat julkisia WiFi-yhteyspisteitä, jotka hakkerit ovat perustaneet paikoissa, joihin luulet heidän olevan suunniteltu - suunniteltu heittämään sinut tietoihisi.

VPN: n tarjoama salaus antaa sinun käyttää julkista langatonta verkkoa ilman huolenaiheita. Voit muodostaa yhteyden Internetiin missä tahansa ja vahvan VPN-salauksen ansiosta kukaan ei voi koskaan käyttää liikennettäsi, mukaan lukien kaikki arkaluonteiset tietosi.

Uuden-Seelannin VPN-päätelmä

Haluatpa suojata yksityisyytesi hallituksen seurannalta - vai haluatko käyttää estettyjä verkkosivustoja - Uuden-Seelannin VPN on mitä tarvitset.

Uuden-Seelannin hallituksen viestinnän tietoturvatoimiston (GCSB) tiedetään toimivan käsi kädessä NSA: n kanssa, ja osallistuminen Five Eyes -tarkkailusopimukseen on äärimmäinen huolenaihe kaikille, jotka arvostavat yksityisyyttä..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me