5 parasta VPN-verkkoa Windows-puhelimelle vuonna 2020

Windows 10 Mobile on Windowsin uusin ja ensimmäinen mobiiliversio, joka yhdistää työpöydän, tablet-laitteen ja puhelimen yhdeksi käyttöjärjestelmäksi. Tästä syystä se jakaa enemmän pöytätietokoneen kanssa, mutta tästä syystä kaikki VPN-palvelut eivät toimi hyvin alustalla. Tässä artikkelissa olemme valinneet huolellisesti viisi parasta VPN-verkkoa Windows-puhelimelle.

Jos olet uusi VPN-verkko, voimme auttaa sinua nopeuttamisessa hyödyllisten oppaidemme avulla:

 • Mitä ovat VPN: t? Ei-tekninen opas
 • Ovatko VPN: t laillisia?
 • 5 parasta VPN-sovellusta Androidille
 • 5 parasta VPN: ää iOS: lle

Mitkä ovat parhaat puhelinverkot Windows Phone -sovellukselle? - Vertailu

Katso alla olevasta luettelosta, mitä asiantuntijamme arvioivat parhaaksi Windows Phone -puhelimen VPN: ksi.

 1. ExpressVPN

  - Salama | Sovellukset kaikille alustoille 24/7 live chat-tuki

 2. NordVPN

  - helppo käyttää | Täysin esitelty | Palvelimet yli 60 maassa

 3. CyberGhost VPN

  - Halvat hinnat | Helppo käyttää | Palvelimet 90 maassa

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Vahva salaus | Ei lokit | Live chat-tuki

5 Windows Phone VPN -palvelut - Yksityiskohtainen näkymä

Katso parhaat Windows-puhelimen VPN-palvelut tarkemmin alla. Jos tarvitset lisätietoja luettelomme palveluista, tutustu perusteellisiin VPN-arvosteluihimme saadaksesi lisätietoja näistä palveluista.

Miksi tarvitsen VPN-verkon Windows Phone -sovellukseen?

VPN-verkot ovat erittäin suosittuja, ja niistä tulee yhä yleisempiä päivä päivältä. Heidän kykynsä tarjota yksityisyyttä ja tietoturvaa salaamalla heittää heidät valtavirtaan.

Valitettavasti valtaosalla näistä sadoista palveluista on huono tietosuojakäytäntö, epävarmat verkot ja huonosti toteutetut tai vanhentuneet salausprotokollat. VPN: n on tarkoitus pitää sinut turvassa, mutta kun niin monet tekevät niin surkeaa työtä, se voi olla todellinen päänsärky joutuessaan valitsemaan.

Tässä oppaassa esitellyt VPNS tarjoavat sinulle seuraavat edut:

 • Suojaus hallitusten ja hakkereiden häirinnältä julkisissa WiFi-yhteyspisteissä. Lisätietoja saat VPN-osoitteista julkisessa WiFi-oppaassa.
 • Salaa tietosi, jotta Internet-palveluntarjoajat eivät näe mitä olet verkossa. Saat lisätietoja VPN-salauksesta napsauttamalla linkkiä.
 • Paranna nimettömyyttäsi torrentin aikana. Lisätietoja VPN-torrent-oppaistamme.
 • Voit muuttaa sijaintiasi "huijaamalla" IP-osoitteesi etäpaikkaan
 • Mahdollisuus ohittaa sensuuri ja maantieteelliset rajoitukset, esimerkiksi BBC iPlayerin vapauttaminen Ison-Britannian ulkopuolelta

Windows 10 Mobile VPN: n yleiskatsaus ja huomioita

Windows 10 Mobile on hyvin samanlainen kuin työpöytäversio. Siinä on monia samoja ominaisuuksia, mukaan lukien samat asetukset, valikot, ydin, käyttöliittymäelementit ja jopa sisäänrakennettu Cortana-toiminnallisuus. Joissakin uudemmissa puhelimissa (kuten Lumia 950 tai 950 XL) se mahdollistaa jopa ulkoisen näytön kytkemisen suoraan, jolloin puhelin käyttäytyy kuin tietokone.

Valitettavasti Windows-puhelimien käyttäjille - ja huolimatta heidän monista pyynnöistä - OpenVPN ei ole käytettävissä Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmässä. Tämä on todellinen häpeä, koska OpenVPN: ää pidetään yleensä Internet-yhteyksien turvallisimpana salausprotokollana. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät ovat rajoitettu joko PPTP tai L2TP. Näistä kahdesta salausprotokollasta L2TP / IPSec on ylivoimaisesti paras vaihtoehto, joten käytä tätä.

Löydä kaikki tarvitsemasi tiedot salauksesta VPN-salauksen täydellisen oppaan avulla.

Windows 10 Mobile VPN on määritetty

Koska Windows-puhelimen käyttöjärjestelmä on monimutkainen (ja VPN-palvelu vaatii paljon enemmän integrointia käyttöjärjestelmään kuin tavalliset työpöytäsovellukset), VPN: t eivät yksinkertaisesti ole onnistuneet luomaan mukautettuja asiakkaita Windows 10 Mobilelle. Sama pätee OpenVPN-käyttöliittymään. Tästä syystä sinun on määritettävä VPN manuaalisesti Windows Mobile -laitteessa.

Manuaalinen määritys ei ole erityisen hankala. Kaikissa tämän oppaan VPN: issä on ohjeet yhteyden muodostamiseen verkkoon manuaalisesti. Auttaaksemme sinua kuitenkin olemme sisällyttäneet vaiheittaisen oppaan, jota voit myös seurata täällä:

Kuinka VPN-asetukset manuaalisesti Windows-puhelimissa

Asenna VPN Windows-puhelimeen noudattamalla alla olevia vaiheita:

 1. Asenna uusi VPN-yhteys pyyhkäisemällä puhelimesi alas näytön yläreunasta paljastaaksesi valikon. Napsauta nyt VPN.
 2. Kun VPN-valikko on avannut, napsauta Lisää-VPN-yhteys -kohdan vieressä olevaa + -kuvaketta.
 3. Asenna L2TP-yhteys (turvallisin käytettävissä oleva) ottamalla yhteyttä valittuun VPN: ään saadaksesi palvelimen osoite ja IPSec esijaettu avain.
 4. Nyt kun sinulla on VPN-palveluntarjoajalta tarvitsemasi tiedot, palaa takaisin Lisää VPN-yhteys -valikkoon ja täytä seuraavat tiedot:
  • VPN-palveluntarjoaja: Windows (sisäänrakennettu)
  • Yhteyden nimi: Valitse haluamasi nimi, kuten ”MyVPN”, tai palveluntarjoajan nimi
  • Palvelimen nimi tai osoite: VPN: n tarjoama VPN-palvelimen osoite
  • VPN-tyyppi: L2TP / IPsec jaetulla avaimella
  • Esijaettu avain:IPSec-esijaettu avain, jonka sait VPN-palveluntarjoajalta
  • Kirjautumistietojen tyyppi: Käyttäjänimi ja salasana
  • Käyttäjätunnus: VPN-käyttäjänimesi tilauksesta lähtien
  • Salasana: Olet VPN-salasana tilauksesta lähtien
 5. Varmista lopuksi, että napsautat Muista kirjautumistietoni, ennen kuin napsautat Tallenna.

Windows Phone VPN: n asennuksen vianetsintä

Joskus ihmiset kokevat ongelman IPSec-esijaetun avaimen kanssa. Korjaa tämä ongelma yksinkertaisesti seuraavasti:

 1. Valitse VPN-valikossa ”MyVPN” (tai mikä tahansa muu, jonka päätät soittaa manuaalisesti määritettyyn VPN-yhteyteen.
 2. Napsauta nyt Ominaisuudet.
 3. Napsauta Ominaisuudet-valikossa Muokkaa.
 4. Kun Muokkaa-valikko avautuu, kirjoita uudelleen jaettu avain, jonka syötit, kun VPN-yhteys määritettiin manuaalisesti. Napsauta Tallenna. Tämä korjaa ongelman ja voit muodostaa yhteyden VPN-verkkoon ilman ongelmia.

SSTP Windows-puhelimissa

SSTP-toiminnallisuus lisättiin Windows 10 Mobile -sovellukseen. Saadaksesi tämän toimimaan sinun on puhuttava suoraan VPN-palveluntarjoajan kanssa, joka kiinnostaa sinua. Kuitenkin, kun tiedämme, mikään VPN-palveluntarjoajista ei ole vielä saanut tätä toimintoa käyttöön ja ole vielä käynnissä.

johtopäätös

Olemme täällä ProPrivacy.com-sivustossa VPN-teollisuuden tuntemuksen kärjessä. Pysyvä viestintä VPN-palveluntarjoajien kanssa ja jatkuvien VPN-palveluiden tarkistaminen ympäri maailmaa antaa meille ainutlaatuisen kyvyn pystyä suosittelemaan parasta VPN-palvelua. Ymmärrämme myös, kuinka suuri pettymys voi olla VPN-yhteyden roiskuminen, vain että se voidaan antaa alas huonojen yhteysnopeuksien vuoksi. Tai vielä pahempaa, koska luottamuksemme on hajonnut ja yksityisyytemme ja turvallisuutemme ovat vaarassa.

Tätä silmällä pitäen tämä artikkeli on tuotettu huolellisesti, jotta pääset vaivattomasti tarvitsemasi tärkeät tiedot. Joten mene eteenpäin ja valitse varmasti VPN Windows Mobilelle. Voit olla varma, että mikä tahansa tämän luettelon vaihtoehdoista on aivan loistava valinta ja antaa sinulle loistavan VPN-kokemuksen.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me