5 parasta VPP: tä PayPalille vuonna 2020

VPN-verkot tarjoavat yksityisyyttä ja turvallisuutta, ja ovat sellaisenaan ihanteellisia käytettäväksi PayPalin kaltaisten maksujen käsittelijöiden kanssa. Verkkopalveluna maksaminen on menettely, jota varten sinulla ei koskaan voi olla riittävää suojaa, joten VPN: n käyttäminen PayPalia käytettäessä on aina hyvä idea. PayPalin VPN: t voivat olla hyödyllisiä myös muista syistä, kuten palvelun käyttämiseen eri puolilta maailmaa..

VPN Paypalille

Vaikka on ilmoituksia siitä, että tilaajia on varoitettu tai edes toisinaan kielletty käytännön vuoksi, VPN: n käyttö on edelleen suosittu, hyödyllinen ja turvallinen tapa käyttää PayPal-palveluita..

Kuten kaikissa sovelluksissa, kaikkia PayPal-VPN-verkkoja ei kuitenkaan tehdä tasavertaisesti. Olemme tarkistaneet yli 150 erilaista VPN-palveluntarjoajaa viimeisen viiden vuoden aikana ja analysoineet niitä erityisesti käytettäväksi PayPalin kanssa. Nämä ovat viisi PARPAL-palvelun viidettä parhaaa VPN-verkkoa:

Jos etsit nopeaa vastausta, katso alla olevaa taulukkoa vertaillaksesi sitä, mitä asiantuntijamme arvioivat parhaimmaksi VPP: ksi PayPalille.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Haluatko lisätietoja? Alla oleva perusteellinen luettelomme on käsitellyt sinua. Tutustu parhaiden PayPalin VPN-verkkojen puitteisiin:

Luettelo parhaista PayPalin VPN-verkoista

Mikä on PayPalin VPN?

VPN tarjoaa suojauksen ja yksityisyyden riippumatta siitä, muodostatko yhteyden kotoa, suojaamattoman Wi-Fi-verkon kautta kahvilassa vai toimistoverkostasi. Tämä johtuu siitä, että kaikki laitteellesi ja VPN-palvelimellesi siirretyt tiedot on salattu.

Vaikka se sieppataan matkalla esimerkiksi turvaamattomassa Wi-Fi-verkossa vahvojen salausalgoritmien käytön takia, tiedot eivät ole salattavia. Tämä tarkoittaa sitä, että yksityiset tietosi pidetään yksityisinä.

VPN: t antavat myös pääsyn sivustoihin paljastamatta fyysistä sijaintiasi. Monet verkkosivustot käyttävät paikannustunnistusta rajoittaaksesi pääsyä sisältöön. VPN: n avulla voit teeskennellä olevansa eri maassa ohittaakseen nämä lohkot. Nämä ovat VPN-verkkojen tärkeimpiä ominaisuuksia, jotka voivat olla erittäin hyödyllisiä käytettäessä PayPalin maksupalvelua.

Miksi tarvitsen VPN: n PayPaliin?

Joten miksi haluat tai tarvitset käyttää VPN: tä pääsyäksesi PayPaliin? No, on olemassa useita syitä, jotka tekevät siitä erittäin hyödyllisen. Ensinnäkin VPN lisää ylimääräisen suojauskerroksen kaikkiin Internetissä suoritettuihin tapahtumiin.

Kun käytetään suojaamattomia verkkoja, kuten avointa Wi-Fi-yhteyttä, VPN: n käyttö tarkoittaa, että liikenteesi, taloudelliset tietosi ja kaikki luottamukselliset tietosi pysyvät luottamuksellisina.

Kyllä, PayPal-verkkosivusto käyttää suojattuja protokollia liiketoimiinsa. Jos haluat lisätietoja näiden suojattujen protokollien toiminnasta, tutustu aiheeseen liittyvään artikkeliimme: HTTP Explained. Riittää kuitenkin todeta, että turvallisuusongelmia on aikaisemmin esiintynyt näissä pöytäkirjoissa. Vaikka ne saattavat olla täydellisesti moitteettomia, jos tietoturva on valtava ongelma sinulle ja tunnet olosi turvallisemmaksi VPN: n tarjoamalla lisäsalauksella, VPN: n käyttö on ihanteellinen ratkaisu.

Lisätietoja SSL / TLS: stä on artikkelissa aiheesta: https selitetty

Toiseksi, haluat ehkä muodostaa yhteyden PayPaliin paljastamatta fyysistä sijaintiasi. Ehkä käytät PayPalia matkustaessasi etkä halua, että PayPal tietäisi missä olet. Lisäksi PayPalin tiukat turvallisuuskäytännöt saattavat lukita sinut tililtäsi, jos he näkevät tapahtumien tapahtuvan kotimaasi ulkopuolelta..

Lisäksi PayPal ei ehkä ole käytettävissä maassasi, ja saatat haluta huijata sijaintiasi saadaksesi pääsyn muutoin käyttömahdollisiin PayPal-palveluihin. Mistä tahansa syystäkin, sijaintisi piilottaminen voi olla erittäin hyödyllinen, kun käytät PayPalia.

Mikä tekee hyvästä PayPal VPN: stä?

Arvioidessamme VPN-palveluntarjoajia analysoimme tiettyjä ominaisuuksia ja ominaisuuksia löytääksemme parhaat Paypal-VPN: t. Kaksi etsimäämme perusominaisuutta ovat vahva salaus (yksityisyyden ja tietoturvan ylläpitämiseksi) ja palvelimen sijainti.

Yksityisyyden suhteen VPN: n kiistatta tärkeimmät piirteet ovat lokitiedot ja VPN: n perustamisalue. Ne määrittävät, ylläpidetäänkö online-toimintalokiasi vai ei, ja jos ne ovat, kuka näkee ne ja missä olosuhteissa ne voidaan asettaa saataville.

Muita tutkittuja ominaisuuksia, jotka koskevat kaikkia VPN-verkkoja sovelluksesta riippumatta, ovat kustannukset, nopeus, asiakastuen laatu ja käytettävissä olevat maksutavat..

Saanko käyttää PayPalia VPN: n kanssa?

Joidenkin mukaan PayPal kieltää VPN: ien käytön palveluihinsa. Useiden foorumien yksinkertainen selaus osoittaa todellakin, että jotkut käyttäjät ovat saaneet varoituksia ja toisten tilit on jäädytetty PayPalin VPN-käytännön vuoksi. Monet ihmiset kuitenkin käyttävät PayPalia VPN: n välityksellä ilman kiinnitystä.

Kirjoittamispäivästä lähtien PayPalin nykyisestä käyttäjäsopimuksesta ei kuitenkaan löytynyt mitään VPN-osoitteita. Se todella johtuu henkilökohtaisesta kokemuksesta.

Kun käytät VPN: ää, muista, että PayPalilla voi olla menetelmiä VPN: n käytön havaitsemiseksi. Jos useat PayPal-tilaajat käyttävät samaa VPN-palveluntarjoajaa palvelun käyttämiseen, Paypal voi estää VPN-IP-osoitteen. Jos näin tapahtuu, yritä toista palvelinta tarkistaa, toimiiko se.

Vaikuttaa varmalta, että et koskaan erota yhtäkkiä heidän palvelustaan, jos et ole ensin saanut sananlaskua ranteeseen varoittavan sähköpostin muodossa..

Lisäksi vaikuttaa epätodennäköiseltä, että joudut vaikeuksiin laillisen PayPal-tilin käytöstä kotona, kun olet ulkomailla. Ihmiset, joilla on ollut ongelmia, käyttävät todennäköisemmin Paypal-tiliä maasta, jossa he eivät asu.

VPN-maksaminen PayPalin avulla

Monet VPN-palveluntarjoajat hyväksyvät PayPalin maksutapana. Itse asiassa kaikki tässä artikkelissa luetellut hyväksyvät PayPalin, koska se on tärkeä maksutapa kaikille verkkopalveluille. Tämän etu on ilmeinen - PayPal on helppokäyttöinen, säästää aikaa, sillä on erinomainen riitojenratkaisukeskus ja sen avulla on helppoa lähettää rahaa melkein kenelle tahansa.

Muut VPN-palveluntarjoajat hyväksyvät PayPalin maksutapana, johon sisältyy ExpressVPN, NordVPN, VyprVPN, Buffered ja VPNArea. Joten jos olet jo jonkin näistä tilaaja, ja tilauksen uusiminen on tullut, voit jopa maksaa VPN-palvelusta PayPalissa itse VPN-palvelun kautta. Puhu silmukasta.

Kuinka testata PayPal VPN -sovelluksesi vuotojen varalta

Ennen kuin käytät VPN: ääsi PayPal-tapahtumien suorittamiseen, on aina hyvä testata VPN: ääsi vuotojen varalta. VPN-palveluntarjoajat saattavat väittää suojaavan nimettömiäsi ja tietojasi, mutta vaatimuksia voidaan testata. Olemme jo testanneet luettelossamme olevat VPN: t, mutta emme ota sanaamme, testaa ne itse.

On olemassa lukuisia VPN-testaussivustoja, jotka voivat kertoa miltä näytät Internetistä heidän näkökulmastaan. Ne sisältävät tietoja, kuten IP-osoitteesi, fyysisen sijaintisi sekä DNS- ja WebRTC-tiedot. Löydät yksityiskohtaiset tiedot siitä, kuinka testata VPN: ääsi vuotojen suhteen, IP-vuotojen täydellisestä oppaasta.

Suhteellisuus Paypal-johtopäätöksiin

VPN-verkot ovat erittäin hyödyllisiä ja monipuolisia työkaluja Internetin nimettömyyden ja turvallisuuden kannalta. Jos olet huolissasi siitä, että PayPal-tapahtumasi ovat vaarantuneet, tai PayPal-liittymien sijaintiperusteisiin rajoituksiin, VPN on lopullinen ratkaisu.

Pienellä huolella ja tiedolla mahdollisista haitoista, jotka johtuvat finanssipalveluntarjoajan rynnäköstä VPN: n käytöstä heidän palvelujensa saamisessa, voit edistää paljon parantamalla PayPal-kokemustasi ja ylläpitääksesi yksityisyyttäsi..

Tämän artikkelin VPN: t on valittu niiden vahvuuksien perusteella, erityisesti käytettäväksi PayPal-palveluissa. Mutta valinta siitä, mikä yllä mainituista viidestä VPN-palvelusta on sinulle parhaiten sopiva, on itse asiassa sinun tehtäväsi.

Kaikki ehdotetut palvelut tarjoavat joko ilmaisen kokeilujakson tai edullisen alkuperäisen käyttösuunnitelman (rahat takaisin -takuu), jonka avulla voit kokea ne ensikäden kautta ja testata niiden nimettömyys tason mukana toimitetuilla työkaluilla. Toivomme, että nämä suositukset ovat olleet informatiivisia ja johtavat sinut parhaaseen valintaan Paypal VPN -sovellukseesi.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Otsikkokuvaus: Billion Photos / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me