Argentiinan parhaat VPN: t vuonna 2020 – Poista sisällön esto argentiinalaisen VPN: n avulla

Argentiinassa asuu hienoja televisio-ohjelmia ja elokuvia. Nyt kun Netflixin kaltaisia ​​suoratoistosovelluksia ja -palveluita on saatavana kansainvälisesti, monet maat, kuten Argentiina, nauttivat väestölleen räätälöitystä videosisällöstä. Aikaisemmin suurin osa Argentiinan videosisällöstä oli maantieteellisesti rajattua. Lisenssisopimukset romahtavat edelleen kansainvälisen sisällön jakelua georajoituksin. Sisältöä ei kuitenkaan lukita niin tiukasti kuin ennen.

Kaikilla viidellä parhaalla Argentiinan VPN-palvelimellamme on palvelimia maassa. Harkitsimme myös muita ominaisuuksia, kuten samanaikaisia ​​yhteyksiä ja vertaisverkkojen (P2P) tukea.

Argentiinan VPN: t: Yhteenveto

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

VPN: n käyttö Argentiinassa

Sisällön suoratoisto ei ole ainoa syy käyttää VPN: tä. Digitaalinen maailma ei ole niin turvallinen kuin se oli koskaan, huolimatta uusimmasta tietoturvatekniikasta, joka on rakennettu käyttöjärjestelmiin. Valitettavasti hakkerit näyttävät aina löytävän tavan hyödyntää käyttöjärjestelmäversioita. Voit torjua heidän pyrkimyksiään ja suojata itsesi salakuuntelijoilta julkisissa WiFi-verkoissa salauksella.

Lisäksi hallitukset ympäri maailmaa hakevat kansalaisiaan kansallisen turvallisuuden vuoksi. Kuten useimmat muut maat, myös Argentiina pidättää oikeuden sieppata viestintä tietyissä olosuhteissa. Tietysti on digitaalisia oikeuksia sääteleviä lakeja, kuten tietosuojalaki ja televiestintälaki.

Silti henkilöt, joilla kunnioitetaan yksityisyyttä terveellisesti, yleensä epäluottavat nykyisiä valtuuksia. Tämä johtuu tietojen sieppaamis- ja valvontaskandaaleista, joita on tapahtunut kaikkialla maailmassa, jopa maissa, joissa on tiukka tietosuojalainsäädäntö. Onneksi VPN: n salaus tekee tietosi mahdottomaksi snooppereille lukemaan, estäen siten valtion valvonnan.

Jos haluat käyttää argentiinalaista videosisältöä maan ulkopuolelta, tarvitset joko VPN-tunnelin tai välityspalvelimen yhteyden. Tätä varten olemme valinneet parhaat VPN-palveluntarjoajat, jotka käyttävät palvelimia Argentiinan alueilla (yleensä Buenos Aires). Jos olet Argentiinassa, tarvitset myös VPN: n tai välityspalvelimen muiden maiden maantieteellisesti rajoitetun sisällön katsomiseen.

Kun harkitset VPN-tunnelia vs. Smart Domain Name System (DNS) ja välityspalvelinyhteydet, muista, että VPN salaa tiedot, kun taas Smart DNS ei. Mielestämme on tärkeää salata kaikki tiedot, jotka haluat pitää yksityisinä. Monet käyttäjät kuitenkin kauppaavat mielellään yksityisyyttä lisääntyneillä nopeuksilla. VPN-tunnelit lisäävät vähän salausta ja viivettä yläpuolella Internet-yhteytesi. Nykyaikaiset tietokoneet ja VPN-palvelimet ovat kuitenkin riittävän nopeita mukauttamaan suoratoistoon tarvittavat videot.

Kun tämä otetaan huomioon, VPN: n saamisen logiikka on selkeä. Sitten on selvitettävä, mikä on paras VPN tietylle henkilölle, tilanteelle tai laitteelle. Monet hintaherkät ihmiset välttävät tietoturvatyökaluja säästääksesi muutaman taalaa. Olemme todella kiinnostuneita auttamaan ihmisiä tiedottamaan ja edistämään VPN-verkkojen käyttöä. Tätä varten, jos laadukkaan palvelun tilaaminen on ulottumattomissa, tutustu parhaaseen ilmaiseen VPN-oppaaseen..

Argentiinan VPN: päätelmät

Jopa maat, joissa on suhteellisen vapaa ja avoin Internet-yhteys, voivat silti olla vaarallisia. Hakkerit ja valvontaohjelmat ovat vain muutaman napsautuksen päässä. Käytä Argentiinan VPN: ää sen sijaan, että menettäisit henkilötietoja haitallisille hakkereille. VPN-verkot ovat myös loistava tapa poistaa esto sisällöstä, olipa kyse sitten suoratoistettavasta videosta tai live-urheilutapahtumista. Valitse vain viidestä parhaasta Argentiinan VPN: stä ja tilaa tänään!

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me