Hanki Kiinan IP-osoite – VPN: t kiinalaisilla palvelimilla

Kiinalaisia ​​verkkosivustoja, jotka on rajoitettu maantieteellisesti Kiinaan, ei ole saatavana maan ulkopuolella. Tästä syystä kuka tahansa, joka haluaa päästä Kiinan palomuurin (GFW) taakse, vaatii IP-osoitteen Kiinassa. Vastaus on VPN (Virtual Private Network) -palvelu, jonka avulla kuka tahansa voi helposti "huijata" sijaintinsa Kiinassa. Vaikka Kiinan VPN: llä on oltava tiettyjä ominaisuuksia, jotta suuri palomuuri voidaan ohittaa. Kanssa paras VPN, kuka tahansa voi nähdä kiinalaisia ​​verkkosivustoja ikään kuin ne olisivat Kiinan sisällä.

Hanki Kiinan IP-osoite

Hanki Kiinan IP seuraavilla VPN-palveluilla

Kiinalaisille, jotka työskentelevät ulkomailla tai lomalla, VPN on täydellinen. Antamalla kiinalaisen IP-osoitteen he pääsevät kaikkiin kiinalaisiin verkkopalveluihin, kuten pankki- tai Renren-palveluihin. Kiinan IP-osoite on ihanteellinen myös ihmisille, jotka haluavat ostaa suoraan kiinalaisilta valmistajilta. Muista kuitenkin, että Kiina pyrkii aktiivisesti torjumaan VPN-verkkoja. Sellaisenaan tämä luettelo voi muuttua, ja sinun tulee aina tarkistaa VPN: ltä ennen tilaamista (ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun).

Paras VPN Kiinan IP: lle

Katso alla olevat parhaat VPN-palvelut Kiinan IP-osoitteella.

1. VPNA-alue

 • hinnoittelu

  alkaen $ 2,99
  / kuukausi

 • Saatavilla


  • Windows

  • Android

  • iOS

  • Mac käyttöjärjestelmä

  • Linux
 • unblocks


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

VPNArea on ehdottoman uskomaton vaihtoehto jokaiselle, joka tarvitsee kiinalaista IP-osoitetta. Tämä ei ole vain VPN: n erinomainen vastine rahalle, vaan se perustuu myös Bulgariaan - kaukana kaikista tunkeutuvista lainkäyttöalueista. Tämä nollalokkinen VPN on erittäin luotettava, siinä on sovelluksia kaikille alustoille, ja siinä on kaikki ominaisuudet killswitch, DNS-vuodonsuojaus ja varkaustila (Kiinan suuren palomuurin ohittamiseen)..

VPNArea tarjoaa upeat nopeudet suoratoistoon esimerkiksi Youkun kaltaisilla sivustoilla. Lisäksi se sallii vertaisverkon (P2P) BitTorrentin kanssa. Palvelimien ollessa sekä Kiinassa-Quingdaossa että Kiinassa-Shanghaissa, tämä VPN on täydellinen tapa saada kiinalainen IP-osoite. Miksi et kokeilisi sitä 14 päivän rahat takaisin -takuun ansiosta?

2. ProxySH

 • hinnoittelu

  alkaen $ 3,33
  / kuukausi

 • Saatavilla


  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä

  • iOS

  • Android

  • Linux

Proxy.sh on VPN, joka perustuu Seychelleillä. Se on ihanteellinen tilaajille, jotka haluavat VPN: n Kiinaan, nopeiden, kiinalaisten palvelimiensa ansiosta. Proxy.sh on sitoutunut käyttäjien yksityisyyteen ja nimettömyyteen, mikä on upeaa. Rekisteröinti on helppoa ja vaatii vain sähköpostiosoitteen. Suuri myös niille, jotka haluavat ylimääräisen nimettömän kerroksen, että se hyväksyy bitcoineja. Salaus on vahva OpenVPN.

Pieni haittapuoli on, että vaikka palvelu on erittäin turvallista, se voi joskus olla hiukan hitaampi kuin jotkut muista mainitsemistamme palveluntarjoajista. Testauksen aikana latausnopeudet hyppäsivät hieman. Tämä VPN on kuitenkin edelleen erittäin hyvä Kiinan IP-osoitteen saamiseen verrattuna valtaosaan muista VPN-osoitteista. Tätä vähäistä haittaa tasapainottaa Proxy.sh: n tarjoama erinomainen tietoturva, ja tiliä on mahdollista päivittää paremman nopeuden saavuttamiseksi. Upea VPN tunneliin Kiinaan.

3. HMA

 • hinnoittelu

  alkaen $ 3,99
  / kuukausi

 • Saatavilla


  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • unblocks


  • Netflix

  • iPlayer

Paras tapa saada Kiinan IP-osoite vuonna 2018 on edelleen suosittu VPN-palvelu, HMA. Tämä on huolimatta siitä, että sillä on aika ajoin ollut pieniä takaiskuja (myös silloin, kun se menetti kaikki kolme palvelinta väliaikaisesti viime vuonna).

Vain 4,99 dollarilla kuukaudessa (vuositilaus) käyttäjät saavat pääsyn yli 860 palvelimeen yli 190 maassa - Manner-Kiina mukaan lukien. HMA oli keskustelun keskipisteessä viranomaisten auttamisesta (luovuttamalla joitain tietoja yhdestä tilaajastaan). Tämä näyttää kuitenkin olleen vain vähäinen takaisku ja kaiken kaikkiaan VPN on hyvin pidetty (erityisesti kiinalaisen IP-osoitteen saamiseksi).

Tilaajat voivat käyttää kahta samanaikaista yhteyttä. Nopeudet ovat erinomaiset kiinalaisilla palvelimilla, ja käyttäjillä ei ole vaikeuksia suoratoistaa teräväpiirtona. Salaus on alan standardi, koska HMA tarjoaa suositellun protokollamme, OpenVPN. Se tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun, jotta voit kokeilla palvelua riskittömästi. Erinomaisten kiinalaisten palvelimiensa ansiosta HMA on paras tapa saada Kiinan IP vuonna 2018.

4. EarthVPN

 • hinnoittelu

  alkaen $ 3,06
  / kuukausi

 • Saatavilla


  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä

  • iOS

  • Android

  • Linux

Viimeinen vaihtoehto teeskennellä Kiinassa on EarthVPN. Se on edullinen VPN, jolla on loistavat palvelimet Kiinassa. Se on saatavana kaikille suosituille alustoille, ei koskaan kurista kaistanleveyttä, ja sillä on tarjolla laaja valikoima VPN-protokollia (mukaan lukien suositeltu protokollamme, OpenVPN).

EarthVPN on nolla lokitason VPN, joka on erinomainen uutinen ihmisille, jotka haluavat Kiinan IP-osoitteen ja vahvan yksityisyyden. Lisäksi vain 3,99 dollarilla kuukaudessa käyttäjät saavat loistavia ominaisuuksia, kuten Socket Secure (SOCKS) välityspalvelimet ja Secure Shell (SSH) tunnelointi.

Lopuksi, sekä nopeiden ja luotettavien palvelimien lisäksi Kiinassa, EarthVPN: llä on yli 304 palvelinta 32 maassa sisällön vapauttamiseksi ympäri maailmaa..

Valitse ladattava VPN

Heti kun olet päättänyt, mitkä VPNistä haluat, napsauta valitsemasi VPN: n verkkosivustoa ja tilaa. Vuotuisesta VPN-maksusta säästät paljon rahaa, joten jos sinun on käytettävä kiinalaista IP-osoitetta säännöllisesti, valitse vuositilaus.

Kun olet rekisteröitynyt Kiinan VPN: ään, saat oikeuden ladata VPN: n ohjelmisto (asiakas). Kiinan IP-osoitteeseen yhdistämistä varten tarkoitettu ohjelmisto latautuu erittäin nopeasti ja on uskomattoman helppo asentaa. Muista vain valita yksi käyttämällesi alustalle.

Suosittelemme, että kaikki VPN-verkot sallivat useamman kuin yhden samanaikaisen yhteyden, joten voit muodostaa yhteyden kiinalaisiin verkkosivustoihin älypuhelimella, tablet-laitteella ja kannettavalla tietokoneella.

hidemyass-china

Valitse OpenVPN-salausprotokolla

Täällä ProPrivacy.com suosittelemme ja suosittelemme OpenVPN-salausprotokollaa - valitse se valitsemiesi VPN-asetusten mukaan. Joidenkin estettyjen sisältöjen selaaminen voi rikkoa tekijänoikeuksia, mutta OpenVPN pitää sinut turvassa.

Muista: Jos sinulla on ongelmia, VPN-palveluntarjoajasi voi auttaa sinua korjaamaan ongelmat nopeasti. Ota heihin yhteyttä tai ota yhteyttä meihin täällä ProPrivacy.com. Autamme aina mielellämme.

Yhdistä kiinalaiseen IP-osoitepalvelimeen

Kun olet asentanut VPN-ohjelmiston laitteellesi (ja valinnut OpenVPN), on aika muodostaa yhteys kiinalaiseen IP-osoitteeseen.

Valitse vain kiinalainen palvelin VPN: n palvelinluettelosta. Napsauta Yhdistä ja odota, kunnes ohjelmisto muuttuu vihreäksi, tai sano Yhdistetty. Heti kun se muodostaa yhteyden, tietosi on täysin salattu ja IP-osoitteesi näyttää olevan Kiinasta. Tuloksena on, että näytät olevan aivan kuten mikään muu henkilö, joka käyttää Internetiä Kiinan sisällä.

Kiinan IP-osoite: Huomioita

Kiinan IP-osoitteen tarjoavan VPN: n hankkiminen edellyttää muutama tärkeä näkökohta. Tässä oppaassa olemme kiinnittäneet tarkkaan huomiota näihin tekijöihin varmistaaksemme, että China VPN -tunnelisi toimii hyvin.

Kaikki markkinoiden VPN eivät toimi hyvin - jotkut ovat erittäin hitaita. Lisäksi monet VPN: t eivät ole luotettavia eikä luotettavia. VPN-palveluntarjoajia on yli 800, ja monilla palveluista on vanhentuneita salaus- ja tietosuojakäytäntöjä, jotka ovat uskomattoman riskialttiita. Jotkut jopa myyvät asiakastietoja kolmansille osapuolille.

Huonolaatuinen VPN ei yksinkertaisesti ole käyttökelpoinen vaihtoehto. VPN: n on tarjottava nopea, rajoittamaton pääsy kiinalaiseen IP-osoitteeseen sekä tehokas tietoturva ja tietosuoja. Ilman näitä molempia VPN on rip-off.

Mikä tekee hyvästä VPN: stä Kiinalle?

Kun käytät IP-osoitetta Kiinassa pääsyyn maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön, sinun on oltava erittäin suojattu. Valitettavasti monet VPN-verkot tarjoavat huonosti toteutetun tai vanhentuneen salauksen. Lisäksi monet VPN: t eivät tarjoa palvelutasoa, jonka sinun on oltava turvallista.

Kun valitset kiinalaisen IP-osoitteen VPN: n, tilaajat vaativat palvelimen, joka saa ne onnistuneesti GFW: n kautta. Niiden kiinalaisten palvelimien on myös oltava salamannopeita, muuten Internet-yhteytesi on aivan liian hidas.

Nauttiakseen kiinalaisesta IP-osoitteesta kuluttajat tarvitsevat VPN: n, joka tarjoaa mielenrauhan huippuluokan salaus- ja tietosuojakäytäntöjen takia. Tästä syystä Kiinan VPN: n ei tulisi pitää käyttölokeja, jakaa tietoja kolmansien osapuolten kanssa ja tarjota OpenVPN-salaus (toteutettu voimakkaasti). Kaikki VPN: t, jotka olemme valinneet tähän oppaan, tarjoavat turvallisen ja yksityisen pääsyn kiinalaisiin IP-osoitteisiin.

Käytä mitä tahansa kiinalaista verkkosivustoa!

VPN-tilauksella Internetin vapaudesta tulee normi. Tilaajat voivat käyttää yksityisesti ja turvallisesti sisältöä missä tahansa VPN-palvelimessa. Kiinalaisten verkkosivustojen käyttämiseen tarvitaan Kiinan IP-osoite. Kaikki suositellut VPN-palvelut tarjoavat tämän tärkeän palvelun.

Kaikilla erinomaisilla VPN-palvelimilla on myös VPN-palvelimia, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää VPN-tilaustasi yhteydenpitoon myös monien muiden maiden verkkosivustoihin. Tietosuoja on aina hyödyllistä, joten sinun pitäisi käyttää VPN: ää salataksesi tietosi aina. Voit käyttää myös erinomaista maantieteellisesti rajoitettua sisältöä ympäri maailmaa. Jos Internet-vapaus on mitä haluat, VPN on vastaus.

VPN Kiinaan - nopea varoitus

Viime vuonna Kiina on aktiivisesti torjunut VPN-verkkoja. Kiinan kotimaan VPN-verkot ovat kärsineet pahimmin. Jopa jotkut kansainväliset VPN: t, joilla on päätepalvelimia Kiinassa (kiinalaiset IP-osoitteet), ovat kuitenkin kärsineet palvelimiensa menetyksiä. Tämä on sujuvaa ja jatkuvaa taistelutaistelua. Hyvä uutinen on, että (kuten tästä artikkelista näet) on edelleen joitain VPN-verkkoja, joiden avulla voit saada IP-osoitteen Kiinassa. Jatkuvan ilmaston takia on kuitenkin aina syytä napsauttaa VPN: ää ja kysyä, onko heillä vielä palvelimia Kiinassa. Tämän luettelon VPN-yhteydenotot otetaan sinuun nopeasti ja ainakin silloin sinulla on lopullinen vastaus kiinalaisen IP-osoitteen saamisesta.

johtopäätös

Tässä oppaassa olemme osoittaneet, kuinka kuka tahansa voi helposti saada kiinalaisen IP-osoitteen. Paras VPN-palvelu Kiinan IP-osoitteen saamiseksi on HMA. Koska ihmiset nauttivat valinnasta, olemme suositelleet myös neljää muuta palvelua. Tarkastelimme markkinoita tarkasti päättääksemme maailman viidestä parhaasta VPN: stä kiinalaisen IP-osoitteen saamiseksi.

Kaikki nämä VPN: t poistavat Kiinan verkkosivustojen eston. Lisäksi ne kaikki tarjoavat jonkinlaista kokeilujaksoa, joten voit testata VPN: n riskittömästi ollaksesi varma, että se toimii. Lisäksi kaikki suosittelemamme VPN ovat luotettavia palveluita, jotka tarjoavat markkinoiden nopeimpia yhteysnopeuksia.

Tietosuojakäytännöt olivat korkealla listalla vaatimustasomme, ja kaikki nämä VPN: t toimivat tiukasti, kun on kyse erinomaisen yksityisyyden tarjoamisesta käyttäjilleen. Lisäksi salaus on kaikkein parhaimpia, joten voit olla varma pysyäksesi turvassa, kun käytät Kiinan IP-osoitetta.

ProPrivacy.com-tiimimme on harkinnut kaikkea huolellisesti, jotta voit valita itsellesi luotettavan VPN: n Kiinalle. Sellaisena me jätämme sinun nauttia valinnasta VPN, jolla on kiinalainen IP-osoite. Jos sinulla on kysyttävää, jätä viesti alle.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me