Kuinka katsoa vuoden 2020 Intian valioliigan suoraa lähetystä – suoraa IPL-krikettiä VPN: n avulla

Jos olet kriketti-fani, joka haluaa katsoa mahdollisimman monta peliä, tarvitset VPN: n (Virtual Private Network). Kriketin VPN antaa sinun estää geo-rajoitettujen krikettivirtojen käytön ympäri maailmaa. VPN: n avulla voit estää IPL-kriketin lisäksi myös brittien, eteläafrikkalaisten, australialaisten ja monien muiden krikettivaltioiden televisioidut ottelut.

suoratoista IPL ilmaiseksi

Kuinka katsella IPL-krikettiä verkossa?

Suoratoista IPL-kriketti Hotstarin kautta

Suositeltava menetelmä

Hotstarilla on yksinoikeus näyttää IPL-kriketti Intiassa. Hotstar on saatavana ilman tilausta heti, kun avaat intialaiseen palvelimeen kytketyn verkkosivuston. Joten, jos kriketin ilmainen katselu intialaisten kommenttien kanssa on sinulle mukavaa, tämä on upea vaihtoehto! Lisätietoja VPN: n käytöstä Intiassa on Intian VPN-oppaassa.

Kuinka perustaa VPN Intian valioliigan krikettiä varten

Kun olet päättänyt VPN: stä, sen asettaminen katsomaan Indian Premier League-krikettiä on erittäin helppoa. Seuraa vain näitä yksinkertaisia ​​vaiheita:

 1. Valitse VPN IPL-krikettiä varten. Kriketin esto suositellaan ExpressVPN: tä
  koska se on turvallinen, nopea ja siinä on erinomaiset Intian, Ison-Britannian ja Yhdysvaltojen palvelimet (plus palvelimet 94 maassa kriketin katseluun).
 2. Valitse intialainen VPN-palvelin ja napsauta Yhdistä.
 3. Siirry Hotstariin.
 4. Se siitä! VPN-kiertotapa on valmis ja olet valmis katsomaan krikettiä verkossa.

Jos kuitenkin kiirehtiä aloittamaan IPL-kriketin katseleminen mahdollisimman nopeasti, suosittelemme ExpressVPN: tä
- koska se on ylivoimaisesti paras VPN krikettivirtojen vapauttamiseen ympäri maailmaa. Jos haluat parasta, hanki Express!

Käy ExpressVPN: ssä »

Katso IPL Sky Sportsin avulla

Brittiläinen vaihtoehto

On muutamia paikkoja, joissa voit katsella krikettiä verkossa. Monille ihmisille paras tapa on tilata Ison-Britannian Sky Sports -sovellus Sky Sports Cricket -kanavan katselua varten..

Sky Sportsilla on yksinoikeus lähettää IPL-krikettiä Isossa-Britanniassa. Kaikille Ison-Britannian ulkopuolella asuville - tai kaikille Yhdistyneen kuningaskunnan asukkaille, jotka sattuvat olemaan poissa maasta matkustamassa tai lomalla - VPN on helppo tapa päästä Sky Sports Cricket -verkkoon verkossa.

Sky Sports -tilaus maksaa 38 puntaa (53,29 dollaria). (Se on 20 puntaa Sky-viihteen perussuunnitelmasta plus 18 £ taivas-urheilun lisäohjelmasta.)

Toinen helppo tapa katsella Sky Sportsia on Now TV: ssä. Nyt televisio antaa ihmisille mahdollisuuden katsella Sky Sportsia verkossa. Nyt televisiota voi ostaa päivittäin (7,99 puntaa), viikoittain (14,99) tai kuukausittain (33,99 puntaa). Nyt TV tarjoaa myös 40%: n erikoistarjouksen tällä hetkellä kahden ensimmäisen kuukauden ajalta.

Suoratoista IPL Willow-TV-kanavalla

Amerikkalainen vaihtoehto

Toinen vaihtoehto kriketin katseluun on Yhdysvaltojen ja Kanadan palvelussa Willow TV.

Tämä kanava on tarkoitettu osoittamaan krikettiotteluita ympäri maailmaa, mukaan lukien ottelut, joita pelataan Kansainvälisellä krikettineuvostolla (ICC), Intian kriketinhallintaneuvostolla (BCCI), Kriketti Australialla, Kriketti Etelä-Afrikassa, Länsi-Intian krikettilauta , Sri Lankan kriketti, Bangladeshin krikettilauta, Pakistanin krikettilauta ja Zimbabwen kriketti. Jos etsit australialaista VPN: tä katsomaan krikettiä, tutustu parhaaseen Australian VPN-oppaaseemme.

Katso IPL Willow Sports -sivustolta

Tilaaminen Willow TV: hen voidaan tehdä suoraan sen verkkosivuilla. Yhdistä vain Yhdysvalloissa sijaitsevaan VPN-palvelimeen, siirry verkkosivustoon ja tilaa 9,99 dollaria kuukaudessa.

Willow TV on saatavana myös vain Yhdysvalloissa tilaamassa palvelussa Sling TV.

Vaihtoehtoiset vaihtoehdot IPL-kriketin suoratoistoon

Tässä on joitain muita vaihtoehtoja IPL-kriketin katseluun verkossa. Molemmilla luetelluilla kanavilla on premium-maksullinen tilaussuunnitelma katsoa IPL-krikettiä verkossa.

 • SuperSport (Etelä-Afrikka)
 • OSN Play (Lähi-itä)

Kuinka perustaa VPN Intian valioliigan krikettiä varten

Kun olet päättänyt VPN: stä, sen asettaminen katsomaan Indian Premier League-krikettiä on erittäin helppoa. Seuraa vain näitä yksinkertaisia ​​vaiheita:

 1. Valitse VPN IPL-krikettiä varten. Kriketin esto suositellaan ExpressVPN: tä
  koska se on turvallinen, nopea ja siinä on erinomaiset Intian, Ison-Britannian ja Yhdysvaltojen palvelimet (sekä palvelimet 94 maassa kriketin katseluun).
 2. Napsauta verkkosivustoa ja tilaa suosikki IPL-kriketti-VPN. Jos haluat vielä muutaman vaihtoehdon, tutustu parhaimpiin suoratoistoartikkeliimme.
 3. Lataa ja asenna VPN-ohjelmisto. Muista hankkia laitteillesi oikea versio.
 4. Suorita ohjelmisto ja valitse haluamasi asetukset (OpenVPN-salaus on suositeltava).
 5. Valitse VPN-palvelin missä tarvitset ja napsauta Yhdistä.
 6. Siirry Sky Sports-krikettiin, NowTV: hen, Hotstariin, WillowTV: hen tai muuhun palveluun, joka suoratoistaa IPL-krikettiä verkossa - ja tilaa.
 7. Se siitä! VPN-kiertotapa on valmis ja olet valmis katsomaan krikettiä verkossa.

Suoratoista IPL-kriketti-UKK

Miten kriketin VPN toimii

Monet krikettivirrat eivät ole käytettävissä sen maan ulkopuolella, jossa ottelut järjestetään. Tämä johtuu tekijänoikeuksien ja lisenssien rajoituksista. Kriketti-faneille, jotka haluavat seurata näitä suoratoistoja, rajoitusilmoitus on yleensä rivin loppu. Tuo on paitsi jos he käyttävät VPN: tä!

VPN: n avulla kuka tahansa missä tahansa, voi teeskennellä olevansa eri maassa. Tämä antaa heille pääsyn krikettiotteluiden ja liigaiden maantieteellisesti rajoitetuille virroille, joihin yleensä ei pääse. Tähän sisältyy Intian valioliigan krikettiottelujen vapauttaminen koko kauden ajan.

Suoratoista IPL-kriketti VPN: llä

IPL-krikettivalaisimet

Seuraavat viisi ottelua vuoden 2020 IPL-liigassa ovat seuraavat (aina BST):

 • 23. huhtikuuta - Delhi Daredevils vs Kings XI Punjab, klo 15.30
 • 24. huhtikuuta - Mumbai-intialaiset vs. Sunrisers Hyderabad, klo 15.30
 • 25. huhtikuuta - Royal Challengers Bangalore vs Chennai Super Kings, klo 15.30
 • 26. huhtikuuta - Sunrisers Hyderabad vs Kings XI Punjab, klo 15.30
 • 27. huhtikuuta - Delhi Daredevils vs Kolkata Knight Riders, klo 15.30
 • 28. huhtikuuta - Chennai Super Kings vs Mumbain intialaiset, klo 15.30
 • 29. huhtikuuta - Rajasthan Royals vs Sunrisers Hyderabad, klo 11.30
 • 29. huhtikuuta - Royal Challengers Bangalore vs Kolkata Knight Riders, klo 15.30
 • 30. huhtikuuta - Chennai Super Kings vs. Delhi Daredevils, klo 15.30

Vuoden 2020 IPL-kausi toistaiseksi

Sunnuntaina Suresh Raina teki vielä 50 juoksua ottelussaan Sunrisers Hyderabadia vastaan. Tämä vie hänen IPL-pisteidensä kokonaismäärät 4658: een 165 ottelusta (keskimäärin 34,25). Tämä vie hänet jälleen Virat Kohlin edellä - joka myös taistelee aktiivisesti ennätyksen puolesta. Ottelu itsessään oli kynsien kireä, kun Chennai Super Kings vain voitti pelin neljällä erällä!

Toistaiseksi kauden alku on ollut huono Delhi Daredevilsille, jotka istuvat viimeisessä asemassa. Tämä on valtava yllätys, koska ensi sesonkiaikana useimpien ihmisten Daredevils oli kiinnitetty menestykseen todella hyvin. Joten mikä on mennyt pieleen? Pundits laskee sen kaikenlaisiin asioihin, mukaan lukien keskittymisajat, joukkueen tuen puute ja huono pelaaminen yleensä.

Sillä voi kuitenkin olla jotain tekemistä sen kanssa, että Daredevilien on vielä pelattava peliä kotiturpeella: kaikki toistaiseksi olevat pelit ovat olleet poissa. Intiassa kotoa pelaamisella on suurempi ero kuin useimmissa muissa paikoissa, koska tontin ja kentän mitat vaihtelevat villisti paikasta toiseen. Siksi IPL-voittajajoukkueilla on yleensä upea levy omalla nurmikollaan.

Korkeammalla pöydällä Rainan joukkue Chennai Super Kings ja Kings XI Punjab ovat edessä kahdeksan pistettä kappaleelta. Molemmat joukkueet ovat voittaneet neljä ottelua ja hävinneet yhden. Kolmannessa ja neljännessä ovat Kolkata ja Hyderabad - kuusi pistettä.

Ollakseni rehellinen, Hyderabad on pelannut yhtä ottelua vähemmän kuin Knight Riders: joten he voisivat helposti siirtyä kolmannekseen, jos he voittaisivat Mumbain intialaisia ​​tiistaina. Sen pitäisi olla helposti saavutettavissa, kun otetaan huomioon, että Mumbai-intialaiset ovat pohjassa liigassa.

Katso IPL-kriketti verkossa - johtopäätös

Riippumatta siitä, päätätkö katsella ilmaiseksi IPL-krikettiä Hotstarilla - vai maksamalla Ison-Britannian Sky Sports-krikettiä tai vain Yhdysvalloissa toimitettua Willow TV -palvelua - kriketin VPN on täydellinen ratkaisu. VPN: n avulla voit teeskennellä olevansa eri maassa katsomaan niin paljon live-krikettiä kuin haluat!

Kriketin suoratoistoa varten suosittelemme mitä tahansa viidestä parhaasta VPN: stä olevaa VPN-artikkelia streaming-artikkeliin. Ne VPN: t ovat fantastisia palvelimia kaikkialla, joita tarvitset kriketin katseluun. Jos kuitenkin haluat parasta VPN-krikettiä varten, suosittelemme ExpressVPN: tä
koska siinä on kaikki mitä tarvitset IPL: n ja muiden krikettivirtojen katsomiseen teräväpiirtona ilman puskurointia.

Käy ExpressVPN: ssä »

Otsikkokuvaus: Vivo IPL-kriketin logo

Kuvahyvitykset: Vasyl Shulga / Shutterstock.com, wavebreakmedia / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me