Kuinka saada Japanin IP-osoite

Jos etsit tapaa saada japanilainen IP-osoite, paras tapa saada se on käyttää VPN: tä. Yksinkertaisesti yhdistämällä VPN-palvelimeen Japanissa IP-osoitteesi muuttuu ja kaikki Internet-liikenteesi on salattu. Tämä tarkoittaa, että voit päästä japanilaisiin palveluihin, joita ei ole saatavilla nykyisessä sijainnissasi, ja tietosi ovat turvassa. Luettelemme alla olevat vaiheet kuinka saada Japanin IP-osoite ja suosittelemme parasta Japanin VPN palvelut.

Kuinka saada Japanin IP-osoite

 1. Tilaa VPN. Suosittelemme NordVPN: ää IP-osoitteen saamiseksi Japanissa
  Tästä oppaasta löydät kuitenkin viisi huippuluokan VPN-palvelua, joista valita.
 2. Lataa ja asenna ohjelmisto valitsemasi palveluntarjoajan verkkosivustolta.
 3. Yhdistä palvelimeen Japanissa.
 4. Siirry japanilaiseen verkkosivustoon tai verkkopalveluun, jota haluat käyttää.
 5. Nauti mukavuudesta ja nauti täydellisestä yksityisestä pääsystä japanilaisiin verkkosivustoihin ja palveluihin.

VPN-verkot japanilaisten palvelimien kanssa - hanki Japanin IP-osoite

Alla on lueteltu suositukset parhaista palveluista, jotka antavat sinulle Japanin IP-osoitteen. Jos haluat lisätietoja alla olevista palveluista, napsauta palveluntarjoajan verkkosivustoa. Jos olet Japanin asukas ja haluat lisätietoja VPN: n käytöstä Japanissa, tutustu Japanin VPN-oppaaseemme.

 1. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 2. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 3. IPVanish

 4. VyprVPN

 5. VPNArea

Japanilaisen IP-osoitteen saaminen - mitä tehdä seuraavaksi

Valitse sopiva VPN ja lataa sen ohjelmisto

Kun olet päättänyt, mitä yllä olevista erinomaisista VPN-verkoista haluat, napsauta vain heidän verkkosivustoaan, tilaa ja lataa VPN-ohjelmisto.

Palvelun kuukausittainen maksaminen maksaa sinulle enemmän rahaa pitkällä tähtäimellä. Jos sinulla on varaa (ja tarvitset todennäköisesti Japanin IP-osoitteesi ympäri vuoden), hanki vuositilaus ja hyödynnä uskollisuusalennusta parhaalla mahdollisella tavalla.

Tämän oppaan palveluiden avulla voit asentaa ohjelmiston useille laitteille (tämä vaihtelee kullekin palveluntarjoajalle, mutta on yleensä vähintään kolme ja enintään viisi). Tämä tarkoittaa, että voit asentaa sen kannettavaan tietokoneeseen, älypuhelimeen ja / tai iPadiin: mitä tarvitset.

Käytä OpenVPN-salausta

Markkinoilla on saatavana monia VPN-salausvaihtoehtoja, mutta OpenVPN-salaus on turvallisin. Suosittelemme tätä vahvaa salausta. Voit valita OpenVPN-salauksen VPN-sovelluksessa Windows-koneille ja Androidille.

Jos olet Mac- tai iOS-käyttäjä, OpenVPN ei ole sisäänrakennettu, siksi sinun on käytettävä erillistä ohjelmistoa, kuten Tunnelblick. Tunnelblick on ilmainen ohjelmisto, jonka avulla voit käyttää OpenVPN-sovellusta Apple-laitteillasi. Jos haluat lisätietoja tästä, tutustu sitten Mac VPN- tai VPN for iPhone -artikkeleihimme.

Yhdistä valitsemasi japanilaiseen palvelimeen

Valitse vain yksi japanilaisen palvelimen sijainti VPN: n palvelinluettelosta. Jos valitset yhden korkeamman luettelon, saat suuremmat yhteysnopeudet. Valitse paras palvelin, jonka voit, jos suunnittelet suoratoistoa teräväpiirtona. Siinä kaikki on siinä! Nyt kun olet muodostanut yhteyden, sinulla on bonafide Japanin IP-osoite. Kaikissa aikeissa ja tarkoituksissa olet Japanissa ja voit käyttää kaikkia rajoitettuja vain Japaniin tarkoitettuja verkkosivustoja.

Muita tapoja saada japanilainen IP-osoite

VPN: n käyttö on ylivoimaisesti paras, yksityisin ja turvallisin tapa saada japanilainen IP-osoite. On kuitenkin myös muita menetelmiä. Ne luetellaan alla:

SmartDNS

Ihmiset, jotka haluavat suoratoistaa maantieteellisesti estettyä sisältöä, käyttävät SmartDNS: ää kaikkialla maailmassa. Haittana on, että se ei tarjoa salausta ollenkaan. Ilman suojaustakuita olet vakavassa vaarassa, jos päätät poistaa tekijänoikeuksilla suojatun sisällön eston. Sellaisenaan SmartDNS: n avulla et saa mitään mielenrauhaa tai turvallisuusominaisuuksia - tai suojaa hallitusta vastaan ​​-, jotka saat VPN: n avulla..

Tor

Tor on vaihtoehto, joka tarjoaa korkean tason turvallisuuden. Se on ilmainen selain, joka tekee hyvin samanlaisen työn kuin VPN-palvelu. Jos valitset sen poistosolmun valitsemiseksi Japanissa, pääset maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön erittäin turvallisella tavalla. Valitettavasti Torin ongelmana on, että yhteysnopeudet voivat todella kärsiä, mikä tekee siitä roskaa HD-sisällön virtauttamiselle. Silti ainakin se tarjoaa turvallisuuden.

välityspalvelimet

Viimeiseksi, voit käyttää ilmaista välityspalvelinta. Ympärillä on monia valtakirjoja, ja jotkut ovat varmasti erittäin halpoja (ellei ilmaisia). Ilmaisten välityspalvelimien haittana on, että niiden käyttö on rajoitettu. Tästä syystä koet todennäköisesti ajat, kun saavut yhteysrajasi, kun olet keskellä suosikki TV-ohjelmasi. Kaiken kaikkiaan välityspalvelimet tarjoavat hitaita nopeuksia, erittäin kyseenalaisia ​​tietosuojakäytäntöjä ja lisäävät todennäköisyyttä, että kolmannet osapuolet pääsevät tietoihisi. Tämän huomioon ottaen valtakirjat ovat suurelta osin yksityisyyden uhkapeli, jota todella suosittelemme välttämään.

japanin vpn

Miksi suosittelemme VPN-verkkoja japanilaisiin IP-osoitteisiin

VPN: t ovat ylivoimaisesti paras työkalu Japanin IP-osoitteen saamiseksi. Tosin, jos valitset standardin alapuolella olevan VPN: n, et todellakaan saa paljon parempaa yksityisyyttä kuin välityspalvelimella, ja nopeudet saattavat olla yhtä kauheita kuin Torilla.

Kaikki tämän oppaan VPN: t ovat kuitenkin maailmanluokkia. Ne tarjoavat korkeimman tason henkilökohtaisen verkkoturvallisuuden, joka on tänään saatavana, ja antaa sinun estää verkkosivustojen lukitsemista erinomaisella nopeudella. Internet-palveluntarjoajien ja hallitusten, samoin kuin mainostajien ja yritysten, jotka kaikki haluavat torjua verkkoliikennettäsi, ei ole epäilystäkään siitä, että VPN on erittäin suositeltu tietosuojaratkaisu.

Japanin IP-osoite: Huomioita

Vaikka japanilaisen IP-osoitteen saaminen on helppoa, kannattaa harkita joitain asioita. Ne luetellaan alla:

 1. Yksityisyys ja turvallisuus

  Nopean VPN: n etsimisen lisäksi kannattaa etsiä myös VPN: ää, jolla on luotettava tietosuojakäytäntö.

  Monet VPN: t pitävät käyttölokeja. Näitä lokteja voitaisiin käyttää paljastamaan, mitä teet verkossa. Parhaat VPN: t eivät pidä käyttölokeja, ja parhaat VPN: t eivät pidä mitään lokkeja (nolla lokit -käytäntö).

 2. salaus

  Seuraavaksi varmista, että et tuhlaa rahaa VPN-palveluun, jolla on huono salaus. Monet VPN-verkot tarjoavat vanhentuneita, epävarmoja salausmuotoja, joita emme yksinkertaisesti voi suositella. Näiden palveluiden tilaaminen antaisi sinulle vain väärän tietoturvan, mutta voisi myös lisätä tietoturvariskejä. Tämä johtuu siitä, että toisinaan huonot VPN-verkot myyvät käyttäjätietoja kolmansille osapuolille.

  Tässä oppaassa olemme sisällyttäneet vain maailmanluokan VPN: t, joiden tiedetään olevan luotettavia. Uptime on lähes 100% kaikissa näissä VPN: issä. Lisäksi niiden japanilaisten VPN-palvelimien avulla voit saada japanilaisen IP-osoitteen salamannopealla yhteysnopeudella. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi myöhässä ja odottaa streamien puskurointia.

  Suosittelemamme VPN-verkot tarjoavat myös erittäin korkeat salaustasot, joita VPN-markkinoilla tänään on saatavana. Tarkemmin sanottuna OpenVPN-protokolla (suositeltuin protokollimme) ja on ylivoimaisesti tällä hetkellä saatavilla oleva VPN-salausmuoto..

 3. Mitkä ovat VPN-verkkojen erot?

  1. Huijaamalla IP-osoitteesi Japaniin pääsyn maantieteellisesti rajoitetun sisällön saamiseksi sinun on oltava erittäin turvattu. Valitettavasti monet VPN-verkot eivät tarjoa palvelun tasoa, joka on tarpeen turvallisuutesi ylläpitämiseksi (nolla lokit tai ei käytön lokit -käytäntö).
  2. Kun valitset VPN: n saadaksesi japanilaisen IP-osoitteen, sinun pitäisi valita palvelimia. Lisäksi näiden Japanin IP-palvelimien on oltava uskomattoman nopeita (nauttiaksesi HD-videosisällöstä).
  3. Jotta yksityinen ja turvallinen pysyisit tunnelissa läpi Japanin, VPN: lläsi on oltava armeijan luokan salaus. Lisäksi VPN-palveluntarjoajan on käsiteltävä tietosi luotettavalla ja turvallisella tavalla.

Siirry mihin tahansa vain Japaniin tarkoitettuun verkkosivustoosi!

Riippumatta siitä, mistä VPN: stä olet päättänyt, pääset vain Japanin sisältöön.

Muista, että VPN: nne ei vain suorita japanilaisten verkkopalvelujen ja tilausten lukituksen poistamista. Sen avulla voit käyttää sisältöä myös ympäri maailmaa! Lisäksi kaikki tämän oppaan VPN-verkot tarjoavat ilmaisen kokeilujakson tai rahat takaisin -takuun. Tämä johtuu siitä, että ne kaikki tarjoavat huippuluokan VPN-palveluita, jotka on tilattu hyvin ympäri maailmaa, ja että he luottavat siihen, että nautit ja haluavat jatkaa käyttöä.

Japanin IP-osoite: johtopäätös

Tässä oppaassa olemme toimittaneet vaiheittaisen oppaan japanilaisen IP-osoitteen saamiseksi. Suosittelemme NordVPN: ää IP-osoitteen saamiseksi Japanissa
, koska se tarjoaa kaiken mitä tarvitset kattavimmassa ja luotettavassa paketissa. Jotta voisimme tarjota sinulle paljon vaihtoehtoja, olemme kuitenkin sisällyttäneet tähän oppaaseen myös neljä muuta erinomaista palvelua.

Kaikilla näillä VPN-verkkoilla on loistavat palvelinverkot jonka avulla voit muodostaa yhteyden parhaalla nopeudella - ihanteellinen suoratoistoon teräväpiirtona. Salaus tarjotaan suositellun protokollamme (armeijan luokan OpenVPN) kautta kaikilla viidellä VPN: llä. Lopuksi, kaikilla tämän oppaan VPN-maineilla on hyvä maine ja ne ovat tunnettuja tarjoamaan tilaajilleen yksityisyyttä ja turvallisuutta.

Olemme ottaneet kaiken huomioon ottaen tätä opasta laatiessamme, jotta voit varmasti valita Japanin IP: n ilman vaivaa. Joten mene eteenpäin, sinulla on japanilainen IP nopeasti.

Parhaat VPN: t Japanin IP-osoitteen saamiseksi: Yhteenveto

 1. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 2. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 3. IPVanish

 4. VyprVPN

 5. VPNArea

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me