Norjan 5 parasta VPN-verkkoa – Suojaudu EU: n lakeja vastaan

Pitäisikö jonkun huolehtia Internetin rajoituksista Norjassa? Toimittajat ilman rajoja ajattelevat, ettei. Sananvapautta painostavat ryhmät, kuten Freedom House, eivät myöskään ole huolestuneita. Norja on osallistava yhteiskunta, jolla on suosittu perustuslaillinen monarkia ja reagoiva poliittinen luokka.

Mikään klassinen Internetin tukahduttamisen syy ei ole tässä onnellisessa maassa.Norjan VPN

Huolimatta toistuvista äänestyksistä EU: n jäsenyyttä vastaan, norjalaiset ovat EU: n lainsäädännön alaisia. Tämä johtuu siitä, että Norjan hallitus panee täytäntöön EU: n direktiivit. EU: n tietojen säilyttämisdirektiivi ja tekijänoikeuksien noudattamista koskevat päätökset tekevät torrent-lataamisesta vaarallisen tavan. Molemmista on tullut osa Norjan lakia.

Se on myös vaikea käyttää suoratoistopalveluita kuten Netflix, paikallisten lisenssi- ja tekijänoikeussopimusten vuoksi.

Tässä on valikoimamme viidestä Norjan VPN: stä, jotka ovat erittäin suositeltavia ja auttavat sinua kiertämään edellä mainittuja asioita Norjassa!

Parhaat Norjan VPN-palvelut

Tässä ovat Norjan parhaat VPN-palvelut - tai kuten norjalaiset sanovat "Norsk VPN".

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

VPN Norjan näkökohdat

Seuraavassa voit lukea tarkempia tietoja syistä VPN: n käytölle Norjassa ja myös siitä, mitä sinun on otettava huomioon valittaessa VPN: ää.

Suoratoisto ja torrenting Norjassa

Kaksi Norjassa kohtaamaa Internet-ongelmaa ovat torrent-latausten laittomuus ja mahdoton pääsy ulkomaisiin streaming-palveluihin. VPN: llä voit saada American Netflix Unblocked -sovelluksen ja kokonaisen joukon muita palveluita, joita Norjassa ei yleensä ole saatavana..Suoratoistopalvelut

Nämä kaksi ongelmaa voidaan ratkaista käyttämällä VPN: tä (Virtual Private Network). VPN edustaa sinua kaikessa, mitä teet Internetissä. Se suojaa liikennettä, joka kulkee tietokoneesi ja VPN-palvelimen välillä. Sellaisena Internet-palveluntarjoajasi ei voi nähdä, että olet käyttänyt torrent-hakemistoja tai osallistunut vertaisverkkolatauksiin (P2P)..

Jos olet uusi VPN-verkko ja haluat tietää enemmän, tutustu VPN-verkkojen aloittelijoillemme kaikki tarvitsemasi tiedot yhdessä kätevässä oppaassa.

VPN: n avulla näyttää siltä, ​​että olet samassa maassa kuin palvelin, jonka valitsit käynnistäessäsi VPN-asiakkaan. Sen avulla pääset suoratoistopalveluihin maantieteelliseen sijaintiin pääsyn rajoitukset.

Etsiessäsi VPN-palvelua Norjaan, sinun on varmistettava, että valitsemallasi palveluntarjoajalla on palvelimia maissa, joista haluat käyttää suoratoistovideoita. Sinun on myös varmistettava, että käyttämäsi VPN ei pidä toimintalokkeja. Se suojaa sinua tekijänoikeuslakimiehiltä, ​​jotka seuraavat sinua, kun he yrittävät jäljittää torrentin lataajia. Lisätietoja torrentin turvassa pysymisestä on Torrenting-parhaassa VPN-oppaassa.

Kuinka saada American Netflix Norjaan

Kuten olet jo arvata, VPN antaa sinulle mahdollisuuden saada American Netflix Norjaan. Sinun tarvitsee vain valita yksi yllä olevista VPN-palveluntarjoajista. Yhdistä sitten yhdysvaltalaiseen palvelimeen ja sinun pitäisi pystyä käyttämään Netflixiä mielesi mukaan. Lisätietoja on Netflix VPN -oppaassa.

P2P-lataus Norjassa

Ensimmäinen este, jota kohtaat yrittäessäsi ladata torrentilla Norjassa, on se maa estää useimmat torrent-hakemistosivustot. Norjalainen tuomioistuin esti pääsyn seitsemään torrent-sivustoon syyskuun 2015 päätöksessä. Internet-palveluntarjoajat poistavat kyseisten sivustojen osoitteet verkkotunnuksen palvelimistaan ​​kiellon toteuttamiseksi.

Torrenting

Verkkotunnusten nimijärjestelmä (DNS) on hakutaulukko, joka kääntää selaimeen kirjoittamiensa verkko-osoitteiden ja kyseisiä sivustoja tallentavien tietokoneiden todellisten Internet-osoitteiden (nimeltään “IP-osoitteet”) välillä. Jos selaimesi ei saa verkkosivustoa ylläpitävän tietokoneen osoitetta, se ei voi pyytää sinulta mitään sivuja. VPN: t tarjoavat DNS-palvelimia tämän esteen voittamiseksi. Kun VPN on kytketty päälle, tietokoneesi ohjaa kaiken Internet-liikenteen VPN-palvelimen kautta. Se sisältää DNS-pyynnöt.

Toinen temppu, jonka Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa harjoittavat P2P-latauksien kaappaamiseen, on sulkea yhteydet, jotka BitTorrent-asiakas muodostaa vertaisten kanssa. Kun Internet-palveluntarjoaja havaitsee tietokoneellesi kulkevan torrent-liikenteen, se lähettää nollauskomennon vertaissovellukselle, jota lataat. Palautus katkaisee yhteyden, joten sinun on mahdotonta ladata mitään.

Kun muodostat yhteyden parveen tietokoneessa olevan VPN: n kanssa, kaikki tietokoneestasi lähtevä liikenne menee VPN-palvelimelle salatussa tilassa. Tämän vuoksi Internet-palveluntarjoajan ohjelmisto ei pysty havaitsemaan BitTorrent-protokollasignaaleja. Jos Internet-palveluntarjoajan tietokoneet eivät pysty havaitsemaan P2P-toimintaa, he eivät voi lähettää nollauskomentoja. Siksi lataus etenee.

Tutustu VPN-salaukseen ja sen toimintaan perimmäisen online-tietosuojaoppaamme.

EU: n tietojen säilyttämisdirektiivi

EU suunnitteli tietojen säilyttämisdirektiivinsä auttaa tekijänoikeuslakimiehiä. Lakihenkilöiden jäljittäminen tietyn tiedoston lataamisesta voi viedä aikaa. Jos Internet-palveluntarjoajat eivät tallenna tiedostoja yhteyksistä, joita heidän asiakkaansa tekevät, lakimiehet voivat seurata vain live-latauksia. Se vähentäisi huomattavasti ihmisten määrää, jota he voisivat jatkaa. Norjassa Internet-palveluntarjoajat ovat velvollisia säilyttämään toimintalokit kuusi kuukautta. Tämä antaa tekijänoikeuslakimiehille mahdollisuuden saada tuomioistuimen päätös tutustua näihin rekistereihin.EU: n tietojen säilyttämisdirektiivi

Toimintalokit näyttävät kaikki yhteydet - mihin he menivät, mitä yhteyspyyntöjä tuli ja kaikki yhteyden ominaisuudet, kuten käytetty verkkoprotokolla. Nämä tiedot voivat tunnistaa tietyn tiedoston lataamisen. Koska kaikessa Internet-viestinnässä on "mistä" ja "kohteeseen" osoite, tekijänoikeuslakimiehet voivat jäljittää sinut Internet-palveluntarjoajan tilitietueiden kautta.

Toinen yksityisyyden heikkous BitTorrent-järjestelmä voi paljastaa henkilöllisyytesi. Se on Peers-välilehti melkein jokaisessa saatavilla olevassa BitTorrent-asiakkaan maussa. Jokainen parvi näkee kaikkien ikäisensä IP-osoitteet. Siksi kaikki tekijänoikeuslakitoimiston on ladattava torrent-tiedostoilla ja muistettava vertaisten osoitteet. Tämän jälkeen lakimiehet tarvitsevat tuomioistuimen päätöksen pakottaa Internet-palveluntarjoaja ilmoittamaan, mitkä asiakkaat käyttivät tuolloin tallennettuja osoitteita.

Norjan parhaat VPN: t: Johtopäätös

VPN Norja

VPN: t tarjoavat sinulle siisti temppu, joka saa sinut näyttämään olevan eri paikassa. Tämän palvelun avulla voi näyttää olevan toisessa maassa pääsy streaming-palveluihin, jotka kieltäytyvät toimittamasta videoita ulkomaanyhteyksiin. Videoiden suoratoistopaikat tarkistavat VPN-ominaisuuksien pyynnöt. Ne estävät havaitsemansa. Siksi kaikki VPN: t eivät voi tuoda sinulle videovirtoja ulkomailta. Norjan viiden parhaan VPN: n luettelossa olevat palvelut ovat maailman parhaimpia ja antaa sinulle rajat ylittävän pääsyn videoihin.

Voit jopa pistää pisteet hiukan ja kiertää Internet-esteitä ja rajoituksia käyttämällä VPN: ää, kun olet Norjassa. Suojaa itsesi jäljitettävyydeltä Internetissä ja estää tekijänoikeuslakimiehiä jäljittämästä sinua. Käytä VPN-yhteyttä Internet-yhteyteen Norjassa ja nauti Internetin parhaista ominaisuuksista.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me