Paras Adblocker-ohjelmisto Androidille, iOS: lle, PC: lle ja Macille

Mainosten estäjistä on tullut tärkeitä työkaluja navigointiin online-tilassa viime vuosina, ja ne auttavat parantamaan suorituskykyä, suojausta ja yksityisyyttä. Tällaisella suosion nousukaudella, joka tuottaa satoja tuotteita useille alustoille, voi olla vaikea valita, mikä adblocker on sinulle sopiva ja millä tavoin se voisi auttaa.

Mitkä ovat parhaat estäjät?

 1. uBlock Origin

  - Paras selainlaajennus

 2. CyberSec (NordVPN)

  - Paras VPN, jolla on mainosten estäjä

 3. AdFender

  - Paras työpöytäsovellus

 4. AdLock

  - Paras mainosten estäjä Androidille

 5. 1Blocker X

  - Paras mainosten estäjä iOS: lle

 6. Adblock Plus

  - Kunniamaininta

Jossain vaiheessa olemme kaikki kohdanneet pelätyn ponnahdusikkunan, häiritsevän mainosmuodon, jota yritykset käyttävät ja jotka usein asettavat tulot tärkeämmälle kuin käyttäjien tyytyväisyys. Sama voidaan sanoa myös auto-toistovideoiden ja sotkuisten verkkosivustojen kohdalla, jotka on täynnä reunaan animaatioita, ääntä ja tekstiä, mikä väistämättä hidastaa järjestelmiä ja niiden kaistanleveyttä.

Mainossalpaajat voivat auttaa asiakkaita estämään mainoksia, nopeuttamaan latausaikoja ja säästämään akun käyttöikää.

Ota käyttöön adblocker, ohjelmisto, joka on suunniteltu auttamaan kuluttajia välttämään tuotemerkkien manipulointia estämällä mainosten näkymisen näytöllä. Pöytätietokoneiden käyttäjät näkevät parannuksen heti, kun verkkosivuja ladataan nopeammin, mutta edut näkyvät etenkin mobiili- ja kannettavissa laitteissa, mikä säästää akun käyttöikää.

Sinulle annetaan anteeksi ajatella, että työkalun toiminnallisuus loppuu tässä nimensä vuoksi, mutta tietyt tuotteet voivat kyetä niin paljon enemmän. Ne auttavat suojelemaan käyttäjiä "väärinkäyttäjinä" tarkoitetuilta haitallisilta mainoksilta, kun hyökkääjät hyödyntävät niitä haitallisen koodin levittämiseen. Tämä voidaan tehdä ohjaamalla käyttäjä vaarannetulle verkkosivustolle tai varmasti lataamalla varovainen lataus epäuskoisille uhreille, joissakin tapauksissa napsauttamatta itse mainosta.

Mainossalpaajat ovat myös tärkeitä taistelussa yksityisyyden takaamiseksi, kun verkkosivustot jatkavat käyttäjien tietojen viemistä. Useita mainoksia on surullista seurata jokaista käyttäjän tekemää napsautusta ja rakentaa profiilia kiinnostuksen kohteista, jotka sisältävät intiimejä tietoja, kuten ikä, sijainti, ystävät ja muut.

Mainosten estäjät

Kuten aina, kaikki ohjelmat eivät ole rakennettu tasa-arvoisiksi ja ne voivat olla monissa eri muodoissa. Vaikka jotkin tyypit ovat selvästi suositumpia kuin toiset, on välttämätöntä punnita edut ja haitat, jotta voidaan määrittää parhaat selaimet, kuten Chrome, Firefox tai Safari, käyttöjärjestelmät, kuten Windows 10, Android tai iOS, ja lukemattomia laitteita, kuten Chrome, Firefox tai Safari. siellä.

Selaimen laajennukset

Riippumatta siitä, valitseeko käyttäjä yrityksen omistaman ohjelmiston, kuten Google Chromen tai avoimen lähdekoodin tarjoukset, melkein kaikissa selaimissa on sisäänrakennetut mainosten esto-ominaisuudet mainosohjelmien välttämiseksi. Valitettavasti nämä toimenpiteet ovat usein rajoitettuja, ja suurin osa kääntyy kohti laajennuksia hyödyntääksesi selaimen ominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla.

Selainpohjaiset adblokerit ovat helpoin asentaa ja tarjoavat paljon räätälöintejä.

Ylivoimaisesti suosituin adblocker-tyyppi, laajennukset on helpoin asentaa vain muutamalla napsautuksella ja tarjoavat monenlaisia ​​mukautuksia. Mainokset estetään yleensä oletuksena; käyttäjien on lisättävä luotettavia verkkosivustoja sallittuihin luetteloihin manuaalisesti, jos he haluavat osallistua yrityksen tuloihin.

Chromium-pohjaisilla selaimilla on tietysti suurin valikoima mainosten estolaajennuksia, koska Chrome on suurimman osan maailmanmarkkinoista. Vaikka Firefoxilla on hyvä valikoima, tuki muille, jotka on lueteltu viiden parhaimmassa tietoturvassa rakennetussa selaimessamme, on vähemmän ja kauempana. Käyttäjät voivat myös riskiä selaimen sormenjälkien haavoittuvuuden käytettäessä monia laajennuksia, mikä johtaa ylimääräisen suojauksen tarpeeseen, kuten esimerkiksi Canvas Defender for Firefox.

Vapaa ei välttämättä ole hyvä

Aluksi voi tuntua siunaukselta, että monet mainosten estäjät voivat käyttää vapaasti, mutta valitettavasti kaikki eivät pysty varmistamaan kuluttajan odottamaa yksityisyyden tasoa. Jotkut ansaitsevat rahansa sallimalla erillisen valinnan lisäämällä niiden yritysten mainokset, jotka valitsevat jakaa tulot kehittäjän kanssa, kun taas toiset toimivat toisinaan keräämällä ja myymällä käyttäjien tietoja.

Selainlaajennusten plussat

 • Helppo asentaa
 • Käyttäjäystävällinen
 • muokattavissa
 • Laaja valikoima maksettuja ja ilmaisia ​​mainostajia

Miinukset selaimen laajennuksessa

 • Tukialueet selainta kohti
 • Selaimen sormenjälkien haavoittuvuus ilman lisäsuojaa
 • Jotkut ilmaiset adblokerit eivät ole niin yksityisiä kuin miltä näyttää

VPN-verkot Adblockereiden kanssa

Virtuaaliset yksityiset verkot (VPN: t) ovat elintärkeitä, kun kyse on online-yksityisyydestä ja niiden kyvystä piilottaa tekemäsi asiat, mikä tekee niistä täydellisen työkalun parisuhteisiin adlokeroiden kanssa. Jotkut kehittäjät ovat poistaneet keskimiehen tarjoamalla palveluissaan esto-ominaisuuksia, jättäen enemmän aikaa yksityiseen selaukseen verkossa ja vähemmän aikaa etsimään täydellistä ohjelmistoa.

Mainossalpaajilla varustetut VPN: t voivat olla käteviä, mutta kalliita.

Yhden luukun palveluna käyttäjät hyödyntävät kaikkia perinteisen adblockerin etuja VPN-toiminnon rinnalla, mikä tekee mainosohjelmien profiilin muodostamisen uskomattoman vaikeaksi. Paketit ovat usein osa premium-tilauksia, joiden avulla käyttäjä voi suojata useita laitteita kerralla.

Koska sisäänrakennettu ohjelma on maksettu ominaisuus, ei ole hauskaa liiketoimintaa siitä, miten yritys ansaitsee rahaa, mutta tämä tekee siitä vähemmän saatavissa kuin jotkut selainlaajennukset. Ensisijaisena haittana on kuitenkin, että adblockingia ei voida käyttää itsenäisesti, koska toiminto aktivoituu vain, kun se on kytketty VPN: ään

Hyödyt mainosten estäjiä sisältävät VPN: t

 • Mukana VPN
 • Yhden luukun palvelu yksityisyyttä varten

Miinukset VPN: t ja mainosten estäjät

 • Vaatii palkkion, maksetun tilauksen
 • Mainosten estotoimintoa ei voida käyttää itsenäisesti

Mainosten estäjän työpöytäsovellukset

Vaikka se on paljon epätavanomainen tapa päästä eroon mainoksista, on olemassa pieni määrä mainosten estäviä sovelluksia, jotka voidaan asentaa suoraan työpöydälle.

Pöytämainosten estäjät estävät mainoksia useissa selaimissa ja sovelluksissa.

Toisin kuin laajennukset, näillä ohjelmilla on kyky estää mainosten näkyminen useissa selaimissa kerralla - mikä on kätevää, kun otetaan huomioon, että useamman kuin yhden selaimen asennusta kannustetaan aina. Jopa muihin sovelluksiin ja Windows 10: ään pakatut mainokset ovat vaikeita näitä adblocker-sovelluksia vastaan.

Toisin kuin laajennukset, adblocker-sovelluksilla on taipumus vieä suurempi määrä järjestelmäresursseja, kuten muisti, jopa silloin, kun niitä ei käytetä. Ohjelmien tiukasti ilmaiset versiot pysyvät myös rajoitetuina tai jääneet kehitystyön jälkeen maksettuihin vaihtoehtoihin verrattuna, jolloin ne ovat hieman vähemmän saatavissa.

Plussa työpöydän adblocker-sovelluksia

 • Kattaa useita selaimia ja ohjelmia

Miinukset Desktop adblocker -sovelluksissa

 • Resurssi raskas
 • Ilmaiset versiot ovat yleensä rajoitettuja tai vanhentuneita
 • Ei paljon valinnasta

Reitittimien lataamia estoja

Pienellä tietotaidolla on mahdollista ladata adblokereita omistettuihin tai virtuaalisiin reitittimiin estämällä mainoksia verkkotunnusten nimijärjestelmän (DNS) tasolla. Toteutus riippuu kunkin reitittimen käyttöliittymästä, ja vaikka niiden asennus on usein vaikeampaa kuin vaihtoehtojen, ne tuottavat suurimmat tulokset.

Reitittimien lataamat estoaineet estävät mainoksia ennen niiden osumista järjestelmään pitäen asiat nopeina.

Vaikka aiemmin mainitut estäjät estävät mainosten näkymisen, useimmat eivät estä verkkosivua lataamasta henkilökohtaisia ​​bannereita, kuvia ja videoita käyttäjän selaushistorian ja tallennettujen evästeiden perusteella. Näiden mainosten lataamisen estäminen DNS-tasolla ei vain maksimoi suorituskykyä, vaan palvelee useita kodin laitteita, puhumattakaan useista selaimista.

Mainosten estäminen DNS: n avulla on yleensä peittoalueen laajuinen lohko, jota käyttäjä voi joskus mukauttaa sen mukaan, kuinka tiukkoja heidän asetukset ovat. On vaara, että tietyt verkkosivut rikkoutuvat ja kaupalliset sivustot joutuvat ristiinpaloon, ja nämä molemmat voidaan korjata manuaalisesti sallittujen luetteloiden avulla. Mikään reitittimeen perustuva ratkaisu ei ole yhtä tavoitettavissa kuin paikalliset veljensä, mutta kuten aiemmin mainittiin, tämä on erityisen riippuvainen reitittimen käyttöliittymästä.

Reitittimillä ladattujen estäjien plussat

 • Sopii kaikkiin tiloissa oleviin laitteisiin
 • Pysäyttää mainosten lataamisen ja niiden näyttämisen

Miinukset reitittimeen ladattujen estäjien

 • Voidaan varmasti asentaa
 • Ei niin käyttäjäystävällinen hallita

Paras adblockers-palvelu

1. uBlock Origin

Paras selainlaajennus

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

uBlock Origin ei tiedä’t palvelee kaikkia siellä olevia selaimia, mutta se tukee Chromen, Firefoxin, Safarin, Edgen, Operan ja muiden Chromium-pohjaisten selainten keskeisiä työpöytäversioita. Se on kevyt verrattuna kilpailuun, ja meillä oli tapana harvoin havaintoviestejä verkkosivustoilta, jotka vetoavat niiden luetteloon lisäämiseen, mikä parantaa kokemukseni.

2. CyberSec (NordVPN)

Paras VPN, jolla on mainosten estäjä

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

Vaikka CyberSec-tietoturvaohjelmisto ei ole’Ilmaiseksi, se sisältyy NordVPN-tilaukseen, joka tarjoaa uskomattoman vastinetta rahalle. Käyttäjät voivat käyttää kaikkia korkeimmin arvioitujen VPN-palveluidemme etuja, mukaan lukien mainosten estäminen ja haittaohjelmien torjunta.

3. AdFender

Paras työpöytäsovellus

 • hinnoittelu

  alkaen $ 15.95
  vuodessa

Vaikka AdFender ei enää tarjoa ilmaista versiota versiosta 2.50, se on edelleen yksi parhaista mainosten estäjistä Windows Vistalle Windows 10 -versioon, johtuen suhteellisen halvoista 19,95 dollarista vuodessa. Se on kokeiltu monien selainten avulla, mukaan lukien Waterfox ja Pale Moon, kaksi yksityisyyteen keskittynyttä tarjousta..

4. AdLock

Paras mainosten estäjä Androidille

 • hinnoittelu

  alkaen $ 10,00
  / kuukausi

AdLock’työpöydän versio ei ole’t aivan yhtä kilpailukykyinen 22 dollarilla vuodessa, mutta sen 11 dollarin Android-liittymä osoittaa nautinnon. Se’se on hiukan intensiivisempi resurssien suhteen kuin mobiililaitteille tarkoitettuja selainpohjaisia ​​vaihtoehtoja, mutta erillisenä sovelluksena se voi estää videoiden automaattisen toiston, ponnahdusikkunat ja yleiset mainokset mobiililaajuisesti. Google estää mainosten estopalvelut’s Play Store, eli käyttäjien on ladattava tämä sivu laitteelleen.

5. 1Blocker X

Paras mainosten estäjä iOS: lle

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

Yhtenä ensimmäisistä iOS: n suosituimmista mainosten estäjistä 1Blocker X on valinnut tempun tai kaksi, joka pitää mainokset lähellä iPhone- ja iPad-laitteita. 1Blocker X voitti Safarin optimointina’t työskentelevät sovelluksissa, mutta se säästää järjestelmäresursseja 115 000+ esto-säännöillä ja asetuksilla, jotka estävät sisällön lataamisen etukäteen. Tämä on saatavana suoraan App Storesta kerralla maksettaessa 4,99 dollaria.

6. Adblock Plus

Kunniamaininta

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

AdBlock Plus, joka tunnetaan muuten nimellä ABP, on yksi vanhimmista laajennuksista, joka on perustettu Firefoxin suosituimmaksi adblocker-lisäosaksi. Valitettavasti laajennus on kritisoinut viime vuosina sen puolesta ‘Hyväksyttävät mainokset’ järjestelmä, jonka avulla jotkut maksavat mainostajat voivat siirtyä valkoiseen luetteloon. Tämä vaihtoehto voidaan poistaa käytöstä vaihtoehdoissa, mutta koska kyseessä on eturistiriita ja siellä on parempia, enemmän yksityisiä palveluita, se ei’t aivan tehdä luettelomme.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me