Paras VoIP-VPN

VoIP (tai Voice over Internet Protocol) on tekniikka ja menetelmä ääniviestinnälle. Ytimessä VoIP on käytännössä puhelinpalvelu Internetissä. Sitä suositsivat Skype, Viber ja yhdysvaltalainen VoIP-toimittaja Vonage.

VoIP-palvelut estetään joissain maissa, ja Saudi-Arabia on näkyvin esimerkki (maan telealan sääntelijä CITC kieltää aktiivisesti VoIP-palvelut). VoIP-palvelut kielletään säännöllisesti myös Arabiemiirikunnissa ja Omanissa, kun taas muut Lähi-idän ja Aasian maat tunnetaan myös rajoittavan VoIP-pääsyä. Tarvitset VPN: n muuttaaksesi sijaintiasi ja käyttääksesi VoIP-palveluita (kuten Skype) näissä maissa. On erittäin tärkeää olla varovainen, kun käytät VPN: ää Arabiemiirikunnissa tai Omanissa.

Saatat tarvita myös VPN: n, jos jaat työhön liittyviä tietoja jonkun muun kanssa VoIP-puhelun kautta. Kuten kaikki Internet-yhteyden muodostavat palvelut tai laitteet, hakkereiden uhka tunkeutua tietoihisi ja Skype-puheluihin on todellinen vaara. VPN suojaa VoIP-puhelut ja vaikeuttaa jonkun kuuntelua.

Joten, syystä riippumatta, tarvitset VPN VoIP-palveluihin. Olet tullut oikeaan paikkaan! Saanen antaa sinulle viisi parasta VPN-valintaa erityisesti VoIP: n mielessä.

Paras VoIP-VPN: Yhteenveto

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Missä VoIP-palvelut ovat kiellettyjä?

Katsotaanpa joitain maita, joissa jotkut suositut VoIP-palvelut ovat kiellettyjä.

 • Saudi-Arabia - Skype, Facebook Messenger, Google Hangouts, Viber, Whatsapp, Telegram, Snapchat, Discord ja Facetime ovat kaikki kiellettyjä.
 • Kiina - Skype-käyttäjät lähetetään Skypen kiinalaiseen versioon, jota hallitus valvoo.
 • Egypti - Egyptin hallitus estää säännöllisesti Skypeä ja WhatsAppia.
 • Kuwait - kaikkiin VoIP-palveluihin sovelletaan valtakunnallista kieltoa.
 • Brasilia - Brasilian tärkein Internet-palveluntarjoaja on estänyt Skypen vuodesta 2014.

VPN: n käyttäminen ilmaisen puhelun soittamiseen

Internetissä on paljon chattaavia ilmaisten VoIP-puhelujen tekemisestä VPN: n avulla. Valitettavasti, koska Skypen ainoa tulomuoto on myymällä hyvityksiä todellisiin puhelinnumeroihin soittamiseen, ilmaiset puhelut VPN-yhteydellä eivät ole mahdollisia.

Ilmaiset Skype-puhelut VPN: n avulla

Tästä huolimatta voidaan saada huomattavasti halvemmat soittohinnat VPN: llä. Skype-soittohinnat Yhdysvalloista ovat paljon edullisempia, ja kaikki mitä tarvitaan, on Yhdysvaltain IP-osoite halvempien hintojen saamiseksi. Liitä vain yhdysvaltalainen VPN-palvelin ja kirjaudu Skypeen, ja uudet puhelunopeutesi pitäisi näkyä!

VPN: n käyttäminen Online Gaming Voice Chat -sovelluksen estämiseen

Verkkopelaaminen kasvaa jatkuvasti, ja pelit, kuten Battlefield, Counter-Strike ja League of Legends, hallitsevat tapahtumapaikkaa. Nämä pelit ovat huomattavia, koska ne ovat erittäin joukkuekeskeisiä ja joissakin tapauksissa vaativat äänikeskusteluja joukkuetovereiden kanssa. Valitettavasti jotkut maat ja hallitukset estävät VoIP-palvelut jopa online-peleissä!

Käyttämällä VPN: ää voit siirtää nämä typerät lohkot VoIP: llä ja kommunikoida vapaasti joukkuetovereidesi kanssa online-pelissä. Valitse vain yksi yllä mainituista VPN-verkoista ja muodosta yhteys VPN-palvelimeen, joka on lähinnä sinua (mutta maassa, jossa VoIP ei ole estetty). Kun olet yhteydessä verkkoon, aloita pelin aloittaminen ja joukkueen ääniviestien pitäisi olla estetty!

Voit nähdä esimerkin tästä toiminnassa äskettäisessä teoksessa, jonka olen tehnyt Overwatch-äänikeskustelun estämiseksi.

VPN ja VoIP: Pidä tämä mielessä

Ei olisi reilua mainita, että VPN: n käyttämisessä VoIP-palveluissa on yksi merkittävä haitta: nopeus. Kun kaikki tietosi ovat salattuja, koet jonkin verran nopeuden menetystä, kun yhteys VPN-verkkoon.

Paras tapa minimoida nopeuden menetykset on yhdistäminen korkealaatuiseen VPN-palveluun (kuten edellä mainitsemani!) Sekä yhteyden palvelimeen, joka on lähellä todellista sijaintiasi.

Paras VoIP-VPN: Yhteenveto

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me