Paras VPN RTÉ-pelaajalle vuonna 2020 – Suoratoista RTE Outside of Ireland Live -sivustolla

RTÉ on Irlannin suosituin televisioyhtiö, mutta se on saatavana vain Irlannissa. Jos haluat suoratoistaa RTÉ-soitinta Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta tai muualta maailmasta, tarvitset RTÉ: lle VPN: n. Uskomatonta, että olemme löytäneet vain yhden VPN-palveluntarjoajan, joka voi saavuttaa tämän! RTÉ on estänyt kaikki muut VPN: t. Jatka lukemista löytääksesi parhaan RTN: n VPN: n, jos et halua olla pettynyt.

RTÉ Playerin suoratoisto on helppoa (ja ilmaista) niin kauan kuin voit teeskennellä olevansa Irlannissa VPN: n avulla. Ongelmana on, että palveluntarjoajilla on hyvin vähän palvelimia Irlannin tasavallassa, joten RTÉ: n on VPN-verkkojen tunnistaminen ja estäminen melko helppoa.

ZoogVPN on vain VPN, joka toimii tällä hetkellä RTÉ: n kanssa

Älä kuuntele sivustoja, jotka kertovat sinulle, että muut suuret palveluntarjoajat poistavat RTÉ: n käytön. Olemme testanneet kaikkia markkinoiden tarjoajia ja tämä on ainoa, jolla on vahvistettu kiertotapa!

Parhaat RTN: n VPN: t

Alla oleva VPN-palveluntarjoaja on tällä hetkellä maailman paras (ja ainoa) VPN RTÉ: n vapauttamiseksi Irlannin ulkopuolella.

1. ZoogVPN

ZoogVPN on ainoa palvelu, joka voi estää RTÉ: n käytön - joten jos tarvitset RTÉ, pidä kiinni Zoogista!

 • hinnoittelu

  alkaen $ 1,75
  / kuukausi

 • Saatavilla


  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä

  • Android

  • iOS
 • unblocks


  • Netflix

  • iPlayer

ZoogVPN on Kreikassa toimiva palveluntarjoaja, joka sopii erinomaisesti RTÉ: n vapauttamiseen. Itse asiassa johtuen RTÉ: n massiivisista ponnisteluista estää VPN-verkkoja viime vuonna - ZoogVPN on nyt maailman ainoa VPN, joka vapauttaa onnistuneesti RTÉ: n..

ZoogVPN: llä on Irlannissa IP-osoitteita, jotka poistavat esitykset onnistuneesti RTÉ-soittimessa. Ja koska Zoog tarjoaa erinomaiset johtamisnopeudet, se on palvelu, johon voit luottaa suoratoistamiseen teräväpiirtona ilman, että sinun tulee huolehtia puskuroinnista.

ZoogVPN ei ole kallis ja siinä on sovelluksia kaikille alustoille, mikä tarkoittaa, että voit käyttää RTÉ: tä millä tahansa laitteellasi. Zoog sallii käyttäjien myös estää sisällön estämisen 25 maassa jopa viidellä laitteella samanaikaisesti.

ZoogVPN-salaus on vahva, ja sen nollalokkikäytäntö tarkoittaa, että se on erinomainen tietojen yksityisyyden ja turvallisuuden saavuttamiseen. Lisäksi voit testata tätä VPN: ää 7 päivän ajan rahat takaisin -takauksella - jotta voit olla varma, että se toimii RTÉ: n kanssa.

Hanki nyt maailman paras paras VPN RTÉ: lle napsauttamalla tämän artikkelin linkkiä!

Pidämme tämän artikkelin ajan tasalla, ja jos toinen VPN onnistuu palauttamaan pääsyn RTÉ: hen - lisäämme sen heti.

Mitä voit katsella RTÉ: llä?

RTÉ-verkossa kysyntä kasvaa tasaisesti joka vuosi, ja irlantilaiset Internetin käyttäjät kuluttavat yhä enemmän verkkoja kuin televisiota. Suosituin online-katsottava RTÉ-show on saippuaooppera Fair City.

Kuka tahansa Irlannin ulkopuolella asuva, joka haluaa katsoa suosittua irlantilaista saippuaoopperaa, voi tehdä niin VPN: llä. Muita suosittuja ohjelmia, jotka voidaan poistaa VPN: llä, ovat RTÉ News ja The Late Late Show.

Poista GAA-gaelilaisten pelien ja urheilun esto RTÉ Live -sivustolla

Etkö voi tehdä siitä kotia GAA-puolivälierissä tänä viikonloppuna? Ei hätää, voit tarttua kaikkiin tapahtumiin lauantaina Mayosta ja Donegalista MacHale Parkissa sekä Kerry Meathin yhteenottoon Páirc Tailteannissa, ja sitten taas sunnuntaina, kun Cork toivottaa Roscommonin Páirc Uí Rinniin ja Dubliniin matkustamaan kohtaamaan Tyroneen Healy Park. Missä tahansa oletkin, voit lähettää RTÉ: tä ulkomailla tänä kesänä ja katsella All-Ireland Senior Championship -sarjaa. Slainte!

RTÉ lähettää myös kansainvälisiä golf-, yleisurheilu-, hevosurheilu-, nyrkkeily-, show-hyppy- ja monia muita urheilukilpailuja. RTÉ näyttää jopa ilmaisia ​​urheilutapahtumia, jotka ovat maksullisia muualla. Tämä tarkoittaa, että RTÉ: n vapauttaminen voi säästää rahaa!

Miksi RTÉ on estetty missä asun??

RTÉ estää pelaajansa Irlannin ulkopuolella tekijänoikeussyistä. Kaikki online-videopalvelut tekevät tämän, koska heillä on tekijänoikeuksien haltijoiden kanssa sopimuksia, joita heidän on noudatettava.

Kun RTÉ ostaa sisältöä kanavilleen, se maksaa vähemmän kuin monet suuret maat. Tämä johtuu siitä, että sopimusten mukaan näyttelyt tehdään vain pienelle väestölle.

Jos RTÉ-soitinta on saatavana Irlannin ulkopuolelta, yritys rikkoo sopimuksiaan ja voi kohdata oikeudellisia seurauksia. Siksi RTÉ pyrkii lakkaamatta sisällön maantieteelliseen rajoittamiseen - ja estämään VPN: t.

Katso RTE-pelaaja ulkomailta

Valitettavasti sillä ei ole merkitystä, oletko syntynyt Irlannissa. Vaikka menetkin lomalle, RTÉ-esitykset on virallisesti estettävä heti, kun astut maan ulkopuolelle.

RTÉ voi helposti toteuttaa nämä lohkot tarkkailemalla käyttäjän IP-osoitteita. Jos RTÉ-verkkosivusto havaitsee ulkomailta tulevan IP-osoitteen, se estää pääsyn näyttelyihin ja näyttää rajoitusilmoituksen.

Onneksi ratkaisu löytyy. RTÉ-VPN: n avulla voit saada irlantilaisen IP-osoitteen ja teeskennellä olevansa Irlannissa - vaikka asut ulkomailla tai lomalla tilapäisesti. VPN: n käyttäminen huijaa RTÉ: tä ajattelemaan, että olet Irlannissa - jotta voit suoratoistaa RTÉ: tä ilman ongelmia.

Kuinka tärkeitä nopeudet ovat RTÉ: n suoratoistossa

Jotta voit käyttää VPN: ää, sinun on ensin ladattava ohjelmisto tietokoneellesi, älypuhelimellesi tai tablet-laitteelle. Tämän ohjelmiston avulla voit muodostaa yhteyden Irlannin VPN-palvelimeen piilottaaksesi todellisen IP-osoitteesi. VPN tarjoaa myös salauksen, jotta Internet-palveluntarjoajallasi ei ole tietoja siitä, että olet poistanut RTÉ: n.

RTÉ: n virtaamiseksi VPN: llä on oltava Irlannissa palvelimet, jotka poistavat RTÉ-soittimen onnistuneesti. Lisäksi näiden palvelimien on tarjottava nopea yhteysnopeus. VPN: n on oltava nopeaa, tai et voi nauttia suoratoisto-ohjelmista.

Kaikkien suosittelemiesi VPN-verkkojen tiedetään poistavan RTÉ: n esto ja ne tarjoavat riittävän nopeita suoratoistoa ilman keskeytyksiä.

Katso RTÉ Player Yhdysvalloissa

New York on kuuluisa, koska Queensissa puolet sen asukkaista on irlantilaisia. Monissa paikoissa Yhdysvaltojen ympäristössä, kuten Bostonissa, on myös suurta irlantilaista väestöä - noin 12% Yhdysvaltain väestöstä uskotaan olevan irlantilaisia. Tämä tarkoittaa, että Amerikassa asuu 35,5 miljoonaa irlantilaista, jotka saattavat haluta katsoa RTÉ: tä VPN: n avulla.

Ottaen huomioon, että Irlannissa asuu yhteensä vain 6,4 miljoonaa ihmistä; vaikuttaa itsestään selvältä, miksi RTÉ: n VPN on erittäin kysytty Yhdysvalloissa!

RTÉ: n paras VPN: johtopäätös

RTÉ Player on erittäin rajoitettu, jos asut Irlannin ulkopuolella; hyvin vähän esityksiä on suoratoistettavissa. VPN: n avulla voit kuitenkin kokonaan ohittaa nämä rajoitukset katsoaksesi soittimen kokonaista irlantilaista versiota.

RTÉ on ilmainen, ja se näyttää valtavia määriä sisältöä, mukaan lukien ja kansainväliset TV-ohjelmat. Siksi RTÉ VPN: llä näet todella paljon sisältöä, josta sinun on yleensä maksettava.

Vuonna 2020 vain yksi VPN-palveluntarjoaja toimii RTÉ: n kanssa. Joten, jos haluat suoratoistaa RTÉ: tä Irlannin ulkopuolelta - ZoogVPN on täydellinen palvelu sinulle.

ZoogVPN
on ainoa VPN-palveluntarjoaja, joka todella vapauttaa RTÉ-pelaajan käytöstä vuonna 2020!

Kuvahyvitys: Blackregis / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me