Parhaat Ranskan 2020 VPN: t – Pysy turvassa verkossa ranskalaisen VPN: n avulla

Ranskassa asuville, jotka haluavat kiertää sensuuria ja valvontaa, VPN on helppo vastaus. Liittymällä palveluun, he voivat suojata online-toimintaa. VPN-käyttäjät saavat myös muita etuja, kuten pääsyn maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön ja verkkosivustoihin.


Ranskan paras VPN - vertailu

Alla olemme luetteloineet Ranskan viisi parasta VPN-verkkoa. Kaikki nämä palvelut tarjoavat erinomaisia ​​suojausominaisuuksia, nopeaa VPN-palvelinta Ranskassa ja ympäri maailmaa, ja ne pystyvät poistamaan nykyisissä sijainteissasi estettyjen verkkosivustojen lukituksen. Jos haluat lisätietoja mistä tahansa alla luetelluista palveluista, napsauta palveluntarjoajan verkkosivustoa tai tutustu yksityiskohtaisiin VPN-arvosteluihimme.

 1. CyberGhost VPN

  - on helppokäyttöinen palvelu, jolla on monia hienoja ominaisuuksia - 452 VPN-palvelinta Ranskassa

 2. ExpressVPN

  - on nopea palvelu ja erittäin turvallinen - sillä on 3 palvelinta Ranskassa

 3. NordVPN

  - sillä on joitain fantastisia ominaisuuksia palvelun mukana, kuten omistettu IP ja Tor yli VPN - 199 VPN-palvelimia Ranskassa

 4. PrivateVPN

  - on halpa VPN-palvelu, jossa keskitytään voimakkaasti yksityisyyteen - 2 ranskalaista VPN-palvelinta

 5. IPVanish

  - on nopea VPN-palvelu, jolla on melkein kaikki palvelimet - 4 VPN-palvelinta Ranskassa

Huomioita Ranskan VPN-verkkoista

On useita asioita, jotka sinun on ehkä pidettävä mielessä valitessasi Ranskan VPN: tä, olemme luettelossa joitain asioita, jotka voivat vaikuttaa yksityisyyteesi Ranskassa.

Kiistanalaiset yksityisyyden vastaiset lakit ja lait

Ranskan hallitus antoi joulukuussa 2014 hiljaisesti valvontalain, joka sallii sähköisten viestintäverkkojen tai -palveluiden käsittelemien tietojen ja asiakirjojen keräämisen, luettelon soitetuista numeroista ja soittajista sekä viestinnän keston ja ajoituksen.

Vaikka lakiesitys oli erittäin kiistanalainen, sitä vahvisti toinen, vuonna 2015 tunkeutuvampi valvontalaki. Human Rights Watch toi esiin lakiesineiden ongelmallisimmat alueet seuraavasti:

Pääministerin laajat valtuudet valvoa tarkkailua kauempaa kuin kansainvälisessä ihmisoikeuslaissa tunnustetut tarkoitukset; merkityksellisen oikeudellisen valvonnan puute; vaatimukset yksityisille palveluntarjoajille käyttäjän tietojen seuraamiseksi ja analysoimiseksi ja epäilyttävien mallien ilmoittamiseksi pitkittynyt säilytysjakso joillekin siepattuille tiedoille; ja vähän julkista avoimuutta.

""Vaikka lakiehdotuksen tavoitteena on saattaa Ranskan valvontakäytännöt oikeusvaltion alaisuuteen, se tosiasiassa käyttää lakia pukeutuakseen valvontatehtävien alastomaan laajentamiseen. Ranska voi tehdä paljon paremmin kuin tämä, varsinkin jos se haluaa etääntyä Yhdysvaltojen ja Yhdistyneen kuningaskunnan ylenmääräisistä ja salaisista joukkovalvontakäytännöistä, jotka ovat herättäneet niin monia oikeudellisia haasteita."

Human Rights Watch -neuvoston jäsen, Dinah PoKempner lisäsi

Terroristi-iskut 2015/2016

Vuosi 2015 ja 2016 olivat Ranskan pimeitä vuosia. Charlie Hebdo ammui vuoden 2015 alussa, kun kaksi terroristiryhmän Al-Qaida-jäsentä pakotti heidät satiirisen viikkolehden toimistoon. He tappoivat 7. tammikuuta viisi työntekijää ja jättivät 11 haavoittunutta.

Charlie Hebdo

Tätä tragediaa seurasivat 13. marraskuuta 2015 Pariisin iskut, joita koordinoi ISIL. He osallistuivat itsemurhapommituksiin ja joukkotutkimuksiin kahviloissa, ravintoloissa ja Bataclan-teatterissa. Hyökkäykset vaativat 130 henkeä ja 368 ihmistä loukkaantui vakavasti. Se oli surkein hyökkäys Ranskaan toisen maailmansodan jälkeen. Tämän seurauksena maa on pitkittyneessä hätätilassa.

Valitettavasti vuonna 2016 nähtiin myös osuus tragediasta. 14. heinäkuuta illalla kuorma-auto ajoi tarkoituksella joukkojen ihmisiä, jotka juhlivat Nastissa Bastille-päivää. Seurauksena oli, että 86 ihmistä kuoli ja 434 loukkaantui. ISIL väitti olevansa vastuussa myös tästä hyökkäyksestä, minkä vuoksi maan hätätilan jatkaminen 26 päivään tammikuuta 2017. Ranska lisäsi myös ISIL: n ilmaiskuja Syyriassa ja Irakissa..

PS-biometriatietokanta

30. lokakuuta 2016 luotiin salaa laiton tietokanta, joka sisälsi 60 miljoonan Ranskan kansalaisen biometriset tiedot. Ranskan sosialistipuolue loi valtavan tietokannan vastauksena nykyiseen hätätilaan ja kopioinut sen kansallisen turvallisuuden kannalta välttämättömäksi. Nimeltään "Suojatut elektroniset nimikkeet" (TES), se sisältää lähes kaikkien ranskalaisten henkilökohtaiset ja biometriset tiedot. Tähän sisältyy valokuva kasvoista, sormenjäljet, silmien väri, paino, maantieteelliset osoitteet ja IP-osoitteet.

Tietokanta rikkoo biometristen tietojen käyttöä koskevia rajoituksia, mikä tekee siitä laitonta. Sillä on myös muita vakavia vaikutuksia, kuten se voidaan käyttää joukkovalvontaan tai olla alttiina hakkereille ja muille tietoverkkouhille.

Ranskan VPN: Päätelmät

Ranskan hallitus käyttää terrori-iskujen uhkia perustelemaan olemassa olevia joukkovalvontaa koskevia lakeja sekä uusien hyväksymistä. Vielä pahempaa, se luo laittomia (ja haavoittuvia) tietokantoja kansalaistensa tiedoista. Vaikka hallitus toteaa, että se on elintärkeää kansalliselle turvallisuudelle, on surullista ja hätkähdyttävää nähdä tällainen liberaalia puolustava maa joutuneen mentaliteetin saaliin, joka on niin monessa maassa riistänyt kansalaisilleen perusoikeudet turvallisuuden nimissä valvonnan avulla.

Hallituksen valvonnan ollessa kaikkien aikojen korkeinta tasoa ranskalaiset, jotka arvostavat online-yksityisyyttään, olisi viisasta ilmoittautua luotettavan VPN-palveluntarjoajan kanssa. Jos tilaat minkä tahansa yllä mainituista palveluntarjoajista, varmistat, että voit jatkaa online-toimintaasi joutumatta huolehtimaan siitä, kuka katselee.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me