Parhaat salasanan hallinta – Pidä salasanasi turvassa vuonna 2020

Digitaalimaailmassa voimme kaikki olla yhtä mieltä siitä, että salasanat ovat jatkuva stressinlähde. Eri sivustot vaativat usein kaikenlaisia ​​näennäisesti satunnaisia ​​salasanaolosuhteita. Jotkut pyytävät vähintään yhtä isoa kirjainta ja numeroa; muut tarvitsevat vähintään 8 merkkiä, mukaan lukien yksi tietty symboli, kuten $ tai &.


Kaikkien salasanan muunnelmien muistaminen ei ole helppoa eikä turvallista. Kun hakkerit murtavat yhden salasanasi, he saavat pääsyn joihinkin muihin tiliisi. Pahimmassa tapauksessa he pääsevät sähköpostitilillesi. Sieltä he voivat pyytää salasanan palauttamista jokaiselle kyseiseen sähköpostiin linkitetylle tilille.

Onneksi tänään meillä on pääsy salasanan hallintaan ja salasanasovelluksiin. Ensin katsotaanpa parhaita salasanan hallitsijoita, ja sitten keskustelemme niistä yksityiskohtaisesti.

Parhaat salasananhallinnat

Kilpailu on kovaa salasananhallintamarkkinoilla. Olemme keränneet parhaat palvelut ja arvioineet ne, jotta voit valita sinulle parhaiten sopivan! Näiden salasanahallintojen hinnat vaihtelevat 11 dollarista 40 dollariin vuodessa. Tämä on pieni määrä, jos otat huomioon väärien käsien tilien taloudelliset ja emotionaaliset vaikutukset. Jos hinta on huolenaihe, meillä on myös luettelossa joitain palveluntarjoajia, jotka tarjoavat ilmaisen version palvelustaan.

1. Dashlane

Dashlane on kiistatta paras suljetun lähdekoodin alustoista, mutta se tapahtuu ymmärrettävästi premium-kustannuksin

 • hinnoittelu

  alkaen $ 3,33
  / kuukausi

 • Tuetut alustat


  • Windows

  • Linux

Dashlane on kallein vaihtoehto luettelosta, mutta se tarjoaa ilmaisen suunnitelman ja 30 päivän rahojen palautustakuun. Ilmainen suunnitelma ei ehkä ole pitkällä aikavälillä käyttökelpoinen, koska se sallii vain 50 salasanan tallentamisen ja sitä voidaan käyttää vain yhdessä laitteessa.

Dashlane-palkkio sisältää rajoitetun VPN-palvelun, mikä oikeuttaa sen suhteellisen korkean hintakilpailun. Tämä antaa käyttäjälle ylimääräisen turvallisuuden, kun se on yhteydessä julkiseen WiFi-verkkoon. Kaiken kaikkiaan Dashlane on erittäin vaikuttava ja ansaitsee paikkansa parhaiden salasanahallinnan luetteloomme.

2. Kiinteä salasana

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

 • Tuetut alustat


  • Windows

  • Linux

StickyPassword erottuu salasananhallintajoukosta monista syistä. Ne tarjoavat ilmaisen vuotuisen palkkion ja erityisen eliniän palkkiojärjestelmän. Jopa sen ilmaisella suunnitelmalla on biometrinen todennus, kunhan laite on varustettu sormenjäljen skannauksella.

Jos olet eläinystävä, Sticky Password on aloittanut hyväntekeväisyyskampanjan uhanalaisten manaattien pelastamiseksi. Valitettavasti tämä ei tarkoita, että sen palvelua ei voitu parantaa. Kaiken kaikkiaan se on kuitenkin kunnollinen salasananhallinta - tosin olemme aina varovaisia ​​yrityksille, jotka tarjoavat elinikäisiä tilauksia.

3. NordPass

NordPass on uskomattoman vahva ja käyttäjäystävällinen tulo yhä kylläisemmille markkinoille

 • hinnoittelu

  alkaen $ 2.49 Hyödyllinen hinta
  / kuukausi

NordPass on uusi tulokas NordVPN: n kansalaisilta, jota tarjotaan itsenäisenä tuotteena tai osana all-inclusive-tilausta. Paljon kuin yritys’yli palveluita, se’s uskomattoman kilpailukykyiseen hintaan, varsinkin jos valitset pitkän aikavälin suunnitelmat. Ilmaista kokeiluversiota ei kuitenkaan ole, voit käyttää 30 päivän rahaton palautustakuu, jos joudut tyytymättömäksi.

Se on uskomattoman vahva pääsy suhteellisen tungosta markkinoille, joka tarjoaa vahvan suojauksen päästä päähän -salauksella, suosituimpien asiakkaiden selainlaajennuksilla ja omaa selvästi käyttäjäystävällisen lähestymistavan..

4. 1Sanasi

1Passwordilla on laaja ominaisuusjoukko kilpailla parhaita, mutta vastaava hintalappu

 • hinnoittelu

  alkaen $ 3,99
  / kuukausi

 • Tuetut alustat


  • Windows

  • Linux

1Password on hinnoiteltu salasananhallinta, ja se ei toimi’t tarjota ilmainen suunnitelma. Sillä on kuitenkin kokeiluversio, joka voi auttaa käyttäjää tuntemaan 1 salasanan’S-ominaisuudet ennen tilaamista

Kaikkien 1Password-ominaisuuksien luettelointi olisi aika vievää. Lyhyesti sanottuna, se on helppokäyttöinen, siinä on suuri ristiinyhteensopivuus ja fantastinen turvallisuus. Mikä todella tekee 1Passwordista erityisen, on se, että Apple on palkannut heidät tarjoamaan salasananhallinnan kaikille 123 000 työntekijälleen. Nyt haluamme tehdä tutkimuksemme, mutta olemme varmoja, että Apple tutki paljon enemmän tekijöitä ja kilpailijoita ennen 1Password-valintaa.

Se ei ehkä ole halvin luettelossa, mutta 1Password on yksi parhaimmista salasananhallinnoista vuoden 2019 ympäristössä. Suhteellisen edullinen 59,88 dollarin perhesuunnitelma jopa 5 erilliselle käyttäjälle.

5. RoboForm

RoboForm on ollut lohkon ympärillä ja se näyttää sekä ominaisuuksiensa määrän että esteettisyyden

 • hinnoittelu

  alkaen $ 1.79 Hyödyllinen hinta
  /kuukausi

 • Tuetut alustat


  • Windows

  • Linux

RoboForm on ehkä salasananhallintapelin pisin pelaaja, mikä todistaa heidän pitkän aikavälin elinkelpoisuutensa. Sen ikä näkyy kuitenkin myös ominaisuuksien suhteen kilpailijoihin ja muokattavuuteen verrattuna. Nämä lisätyt vaihtoehdot eivät ole aivan välttämättömiä, mutta tarjoavat paljon muutettavissa niille, jotka ovat teknologisesti taipuvaisempia.

Ikästään johtuen RoboFormilla on paljon muotoa ja toiminnallisuutta. Valitettavasti ne näyttävät olevan huomattavasti jälkeenjääneitä nykyaikaistamisen suhteen. Tämä ei tarkoita, että he ovat millään tavalla huonoja, emme vain ole toivomme heidän tulevaisuudestaan. Vaikka he ovatkin lähellä, ne ovat hieno salasanasovellus.

6. Keepass

KeePass tarjoaa joitain parhaista suojauksista salasananhallinnassa, mutta vaatii vähän tietotaitoa toimiakseen

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

 • Tuetut alustat


  • Windows

  • Linux

KeePass on avoimen lähdekoodin salasanojen hallinta, joka tarjoaa laajan mukautettavuuden ja salauksen. Rajoituksena on vain se, kuinka monta salasanaa kiintolevysi voi tallentaa. KeePass-ohjelmassa ei ole piilotettuja kustannuksia tai lukittuja ominaisuuksia, ja se on erittäin kannettava, koska se ei ole suoritettava’t tarvitse olla asennettuna järjestelmään toimimaan.

Se on oletuksena yksi turvallisimmista offline-luonteensa vuoksi, sillä se tallentaa salasanat paikallisesti. Jos haluat hyödyntää alustojen välistä synkronointia, sinun on muodostettava pariliitos palvelun kanssa luotettavan pilvitallennuspalveluiden tarjoajan kanssa .kdbx-tiedosto tallennetaan myöhemmin jaettuun kansioon..

KeePass ei ole’t kaikkein käyttäjäystävällisin tai helposti saavutettavissa oleva palvelu, joka vaatii kyynärrasvojen nousua ylös ja käyntiin. Onneksi meillä on oma KeePass-opas, joka auttaa sinua prosessin mukana.

7. LastPass

LastPassin freemium-lähestymistapa antaa sinun kokeilla ennen ostamista

 • hinnoittelu

  alkaen $ 3.00
  / kuukausi

 • Tuetut alustat


  • Windows

  • Linux

Kuten muutkin Freemium-palvelut, LastPass lukitsee joukon ominaisuuksia palkkapalvelun taakse. Sen keskeisiä salasananhallintapalveluita on kuitenkin täysin ilmainen käyttää, mukaan lukien mahdollisuus tallentaa, täyttää ja luoda salasanoja sekä käyttää niitä millä tahansa laitteella, suojata ja jakaa muistiinpanoja ja lukita tilisi kaksifaktorisella todennuksella..

Yli vuosikymmenen ajan ollut LastPass tukee 58 kieltä, kaikki ydinkäyttöjärjestelmät ja useimmat selaimet. Laajennuksilla Chromelle, Firefoxille, Safarille, Edgelle, Operalle ja nyt vanhentuneelle Internet Explorerille se on yksi parhaista ilmaisista salasanojen hallintaohjelmista niille, jotka työskentelevät järjestelmien välillä ja käyttävät useita selaimia milloin tahansa..

LastPass ei ole’matkalla turvallisuuteen on ollut aikaisintaan sujuvin, ja haavoittuvuudet ovat kasvaneet useita kertoja vuodesta 2011. Tästä huolimatta LastPass on jatkuvasti vaikuttunut viimeisimpien virheiden korjaamisesta muutaman päivän kuluessa havainnoista ja vahvistanut paikkansa yhdeksi suosituimmista alustat.

8. LogMeOnce

LogMeOnce on poistanut aiemmat rajoitukset monipuolisemmalle salasananhallinnalle

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

 • Tuetut alustat


  • Windows

  • Linux

Rajoitettujen ilmaisversiossa olevien mainosten ansiosta LogMeOnce-sovellusta voidaan käyttää niin monissa laitteissa kuin valitset, ja monet sen ominaisuuksista ovat nyt auki. Tavallisen salasanan luomisen lisäksi se tarjoaa yhden napsautuksen kirjautumistoiminnot ja salasanan vahvuusraportit, jotka havaitsevat huonot ja kopioidut salasanat.

LogMeOnce käyttää todentamisessa monitekijän menetelmää, joka tarjoaa monipuolimman kaksikerroisen tekijän. Se ei tue vain pääsalasanaa, pin-koodia ja biometristä sormenjälkitunnistusta, mutta LogMeOnce käyttää myös omaa PhotoLogin -sovellustaan ​​lisätoimenpiteenä. Oletusarvoisesti tämä käyttää verkkokameraasi tai sisäänrakennettua kameraa napsauttamaan itsetuhoavaa kuvaa sinusta, joka kytketyn mobiililaitteen on varmistettava manuaalisesti 60 sekunnin sisällä ennen sen hylkäämistä. Jos et’Kuten kuvia, voit silti käyttää PhotoLogin-ohjelmaa visuaalisen OTP-koodin ansiosta, joka käyttää aitoa kuvaa työpöydälläsi.

9. NortonPasswordManager

Norton käyttää ainutlaatuista, mutta tervetullutta lähestymistapaa salasananhallintapalvelullaan

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

 • Tuetut alustat


  • Windows

LifeLockin käyttö’henkilöllisyysvarkauksien suojaamiseen liittyvä asiantuntemus, Symantecin tietoturva-ammattilaiset’s Norton on laatinut salasananhallinnan, joka on täysin ilmainen. Ja toisin kuin KeePass, Norton Password Manager tarjoaa synkronoinnin tuettujen alustojen välillä etsimättä ulkopuolisia pilvitoimittajia. Sillä on omat rajoituksensa, koska salasananhallintalaite luopuu Windows- ja macOS-sovelluksista suoran selaimen integroinnin puolesta.

Kummallista, mutta salasanageneraattori ei ole sisäänrakennettu toiminto, vaan toiminto, joka tarjotaan sen sijaan suoraan verkkosivustolle. Tämä on erityisen omituinen pieni haitta, koska se on yksi tehokkaimmista saatavissa olevista salasanan tuottajista, jonka avulla voit mukauttaa salasanasi’Pituus ja isojen kirjainten, numeroiden tai välimerkkien yhdistelmä. Onneksi tämä lähestymistapa tarkoittaa, että kuka tahansa salasananhallintaohjelma voi käyttää ominaisuutta selaimessa, jos haluaa.

10. Zoho Holvi

Zoho Vault välttää automaattisen laskutuksen antamalla sinulle valinnan, haluatko jatkaa ilmaisen kokeilun seuraamista

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0,90
  / kuukausi

Zoho Vault on suhteellisen uusi salasananhallinta (tai pitäisi sanoa salasanaholvi). Sillä on 15 päivän kokeiluyritys yrityssuunnitelmassaan, ja jos se loppuu, he vain siirtävät sinut ilmaiseen suunnitelmaansa. Ei alittavaa automaattista laskutusta kokeilujakson päätyttyä.

Ei ole mitään rajoituksia, kuinka monta salasanaa voit tallentaa Zoho Vault -sovelluksen kanssa, jopa sen ilmaisessa versiossa. Yksi sen haitoista on kuitenkin se, että voit’t hallita kaksisivuisia kirjautumisia, mikä voi olla pieni haitta kirjautumiseen Gmailiin. Toinen haittapuoli on Web-lomakkeiden täyttöominaisuuksien puute.

Zoho Holvi’Yrityssuunnitelma on halvempi kuin useimmat muut salasanan hallintaohjelmat’ vakioversio. Se tarjoaa muun muassa ilmoituksen salasanatapahtumista ja käyttäjäryhmien hallinnasta. Zoho Vault on tehostanut peliäan viime aikoina, joten kannattaa ehkä saada heidän vuosisuunnitelmansa ennen kuin he nostavat hintoja.

Kuinka salasanahallinnat toimivat

Salasananhallinnat toimivat tallentamalla kaikki eri salasanat yhden pääsalasanan taakse. Tämä yksi salasana on ainoa, joka sinun täytyy muistaa. Sekä salasanasi että pääsalasanasi on salattu ehdottoman turvallisuuden takaamiseksi.

Useimmat salasanan hallintaohjelmat tarjoavat selainlaajennuksia ja mobiilisovelluksia, jotka täyttävät salasanat automaattisesti. Tämä on erittäin kätevää, varsinkin kun käytetään julkista wifi-palvelua. tässä on aina vaara, että joku pääsee luottokorttitietoihisi, kun syötät ne julkiseen tilaan.

Salasananhallinnat voivat myös synkronoida salasanasi kaikilla laitteillasi. Haluatko kirjoittaa tilisi työpöydällä, mobiililaitteella tai tablet-laitteella, luotettava salasananhallintaohjelma on valmis täyttämään ne puolestasi.

Mitä pitää ottaa huomioon salasanahallintaa valittaessa

Kustannus

Salasanan hallinta voi olla naurettavan halpaa huolimatta siitä, että se on poikkeuksellisen hyödyllinen työkalu. Kahvin hinta kuukaudessa todella (1-3 dollaria). Lisäksi useimmat salasanan hallitsijat tarjoavat myös kokeiluversion tai ilmaisen version. Tästä voi olla hyötyä, kun käyttäjät haluavat kokeilla tuotetta ennen rahan sijoittamista pöydälle.

ominaisuudet

Salasananhallinnassa on paljon hyödyllisiä ominaisuuksia. Tässä on vain muutama tärkeä asia, joihin on kiinnitettävä huomiota päätettäessä, mitä salasanavarastoa käytetään.

Salasanan luonti

Sisäänrakennettu muokattava salasanageneraattori on vain yksi salasanojen hallinnan monista hyödyllisistä ominaisuuksista. Loppujen lopuksi ilmaiset online-salasanageneraattorit eivät ehkä ole läheskään yhtä luotettavia. Jotkut sivustot eivät salli erikoismerkkejä salasanoissa. Jos haluat saada salasanan ilman erikoismerkkejä, sinun tarvitsee vain poistaa valintaruutu ennen luomista.

Laitteen ristiinyhteensopivuus

Useimmat salasananhallinnat ovat yhteensopivia kaikenlaisten laitteiden kanssa. Älypuhelimet, tabletit, kannettavat tietokoneet, nimeät sen! He myös synkronoivat salasanasi ja henkilökohtaiset tietosi kaikilla laitteilla, mikä säästää paljon ongelmia ja epäonnistuneita kirjautumisia. Useimmat sallivat myös sinun jakaa salasanat perheen tai yrityksen käyttäjien välillä.

Automaattinen täyttö

Salasanan hallintaohjelmat täyttävät verkkosivustojen salasanat automaattisesti. Tämä on todella hyödyllinen ominaisuus, etenkin sovelluksille, jotka kirjautuvat ulos tietyn ajan kuluttua, esimerkiksi pankistasi.

Biometrinen suojaus

Monet salasana-sovellukset sallivat nyt sinun käyttää sormenjälkeäsi tai FaceID-tunnusta pääsalasanana. Siksi, kun käytät matkapuhelinta tai tablet-laitetta, sisäänkirjautuminen sovelluksiin ja verkkosivustoihin on ehdottoman saumatonta.

turvallisuus

Salasanan hallintaohjelmien tarkoitus ei ole pelkästään mukavuus - ne tarjoavat myös paljon turvallisuutta käyttäjille pitää salasanansa turvassa.

TFA - kaksifaktorinen todennus

Yksi turvatoimenpiteistä on kaksitekijäinen todennus. Tämä edellyttää käyttäjän vahvistavan pääsyn puhelimeen. Vaikka ulkopuolinen sai jonkin ihmeen avulla hallussaan pääsalasanasi, hän ei silti pääse siihen. Hän tarvitsisi puhelintasi ja pystyisi avaamaan sen päästäkseen sisään.

salaus

Salauksella on myös merkittävä rooli salasanojen turvallisuuden varmistamisessa. Se on yksi syy, miksi tarvitset vahvan salasanan. Ilmeisesti sen lisäksi, että on vaikeampi arvata sitä.

Mitä vahvempi pääsalasana on, sitä läpäisemätöntä on sen salaus. Yksinkertaista 4-numeroista syntymäaikaa ei voida salata yhtä monimutkaisesti kuin 16 satunnaisen merkin merkkijono. Tietysti sinun on varmistettava, että salasananhallinta käyttää vahvaa salausta. Jos salaus on heikko ja hakkeroitavissa, siihen ei ole mitään merkitystä.

Yleinen turvallisuus

Salasanaturvallisuuden suurin ongelma on, että saatat joutua antamaan ne, kun olet julkisesti poissa. Tämä voi olla ongelmallista monista syistä. Hakkerit voivat pistää keyloggereita kannettavaan tietokoneeseesi tai matkapuhelimeesi julkisen wifi-yhteyden kautta. Ihmiset voivat myös vain katsoa olkapäätä tungosta kahvilassa, kun syötät salasanasi.

Salasananhallinnat korjaavat tämän ongelman täysin täyttämällä tietosi automaattisesti. Keyloggers seuraa avainosumiasi, mikä on turhaa, jos salasanasi täytetään automaattisesti. Se on myös erittäin kätevä, koska sinun ei tarvitse etsiä ja kirjoittaa mitään monimutkaisia ​​salasanasi.

Kuinka turvallisia salasanan hallitsijat ovat?

Salasananhoitajilla on velvollisuus huolehtia tietoistasi, koska heidän koko liiketoimintamallinsa olisi epäonnistunut ilman luottamusta. Tietosi on yleensä suojattu parhaalla mahdollisella salauksella, mikä tarkoittaa, että tietojen turvallisuus on melkein taattu, jos hakkeroituu. Valitettavasti samaa ei välttämättä sanota pääsalasanallesi.

Salasanan hallitsijat, jotka tukevat nolla tietämyskäytäntöä, eivät tallenna pääsalasanaasi tai salausavaimia pitämällä sinut hallussaan kenellä on pääsy tietoihisi. Ne, joilla ei ole nolla tietämyskäytäntöä, antavat mahdollisuuden palauttaa salasanasi, jos unohdat sen, mutta aiheuttaa sen vuoksi lukuisia ongelmia. Vaikka pääsalasanan suojaamiseksi, kun se istuu pilvessä, on olemassa ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, sen ei ole mahdotonta joutua vääriin käsiin. Tunkeutuvat hallitukset voivat jopa pyytää sitä alustan alkuperämaasta riippuen.

Nykyisessä muodossaan ei ole todellista vaihtoehtoa ja salasananhallinnan käyttö on edelleen äärettömän parempi kuin hallita manuaalisesti lukuisia tilejä kopioiduilla salasanoilla. Muista vain valita vahva, mutta mieleenpainuva pääsalasana, käyttää luotettavia virustorjuntaohjelmia estääksesi haitalliset haittaohjelmat pääsemästä tietoihisi ja pitämään järjestelmääsi päivityksen, koska tunnettuja virheitä voidaan hyödyntää.

johtopäätös

Kaiken kaikkiaan salasananhallinnat ovat välttämättömiä nykypäivän verkkoympäristössä. Sekä turvallisuusnäkökohtien että mukavuuden vuoksi. Ne ovat paljon muutakin kuin vain salasanojesi digitaalinen tarra. Yhdistämällä se alhaiseen hintaan, ei ole syytä olla nostamatta kannetta.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me