ProtonVPN-kuponki | Säästä jopa 33%

Nouse ylös 33% pois ProtonVPN-paketeista.

ProtonVPN: ää pidetään yhtenä parhaimmista ilmaisista virtuaalisista yksityisistä verkoista, joilla on Sveitsin toimintapohja ja kirjautumattomuuskäytäntö, mutta palvelu todella herää eloon ostaessaan premium-tilauksiaan. Onneksi meillä on tapa vähentää kustannuksia ja säästää rahaa, kun käytät ProtonVPN-kuponkejamme.

Ilmaisen suunnitelman rinnalla on valittavana kolme premium-tasoa: Basic-, Plus- ja Visionary-suunnitelmat. Kaikki myöntävät pääsyn ProtonVPN: n nopeaan palvelimeen 44 eri maassa, mutta niiden välillä on eroja, joita suosittelemme tutustumaan ennen päätöksentekoa. Plus-suunnitelma tarjoaa yhdellä silmäyksellä parhaan vastineen rahalle, kun se poistaa samat rajoitukset kuin perustasolla, mukaan lukien Tor over VPN, 5 samanaikaista yhteyttä 2 sijaan ja mahdollisuus käyttää geoblokattua suoratoistosisältöä. Ellet halua käyttää ProtonMailia (suositeltu sähköpostipalvelumme), on parasta mennä Visionary-pakettiin.

ProPrivacy-kuponki pitää kunniallisena 33%: aa irtautuneena ProtonVPN: n uusista 2-vuoden liittymistä, jolloin perussuunnitelma laski 3,29 dollariin kuukaudessa (laskutetaan 79 dollaria), Plus-suunnitelma laski 6,63 dollariin kuukaudessa (159 dollaria kahdeksi vuodeksi) ja Visionaalinen suunnitelma. alas 19,96 dollariin kuukaudessa (479 dollaria molemmina vuosina). Jos tämä on sinulle liian pitkä sitoutuminen, voit silti säästää 20% maksamalla vuosittain, pudottamalla perussuunnitelman 4 dollariin kuukaudessa (48 dollaria vuodessa), Plus-suunnitelman 8 dollariin kuukaudessa (laskutetaan vuodessa 96 dollaria). ja Visionary-paketti 24 dollaria kuukaudessa (288 dollaria vuodessa). Ja tietysti, voit silti valita tavalliset kuukausittaiset järjestelyt vastaavasti 5, 10 ja 30 dollarilla.

ProtonVPN
ProtonVPN
Alennuskuponki

Jopa 33%
Vinossa
Suojaa yhteys

Kuponin käyttö

    1. Napsauta kuponkia, joka ohjataan verkkosivustolle.
    2. Valitse vihreä “Get ProtonVPN Now” -painike.
    3. Valitse paketti napsauttamalla haluamasi alla olevia "Get" -painikkeita.
    4. Luo tai kirjaudu sisään nykyiselle tilillesi kassalle, jossa kuponki otetaan automaattisesti käyttöön.

Huomautus

Ensimmäisen vuoden lopussa suunnitelmasi palaa täyteen hintaan ja uusitaan seuraavalle vuodelle. ProPrivacy on omistautunut seuraamaan suurimpia tarjouksia, joten älä unohda käydä verkkosivustolla uudelleen saadaksesi lisätietoja uusimmista alennuksista.

Miksi ProtonVPN?

Asioiden helpottamiseksi ProtonVPN: llä on sovelluksia, jotka ovat valmiita käyttöjärjestelmille, kuten Windows, Mac, Android ja iOS, Linuxin käyttäjille komentorivikomentosarjan avulla OpenVPN: n kautta. ProtonVPN: n ilmainen taso on hyvä ja hyvä, koska yrityksellä on hyvä keskittyminen yksityisyyteen suunnitelmasta riippumatta, mutta luopuisit ominaisuuksista, jotka ovat yksinomaan maksettujen suunnitelmien mukaisia, kuten mahdollisuuden estää alueellisesti rajoitetut streaming-palvelut, kuten Netflix, Amazon Prime ja jopa YouTube.

ProtonVPN: n premium-palvelu voi poistaa Netflixin, Amazon Primen ja jopa YouTuben eston.

ProtonVPN painottaa kommunikointia asiakkaidensa kanssa laatimalla läpinäkyvyysraportteja ja optiokanarian, joka varoittaa käyttäjiä valtion välillisestä puutteesta. Suojaus on melko tiukkaa, sillä sitä käsitellään armeijan luokan AES-256-salauksella, 4096-bittisellä RSA-avaimenvaihdolla ja HMAC: lla SHA384: n avulla viestien todennukseen..

Voit maksaa ProtonVPN: stä pankki- ja luottokortilla, PayPalilla tai Bitcoinilla, mutta todellinen veto on ilmainen 7 päivän Plus-kokeilu, jota tarjotaan, kun avaat ensin ilmaisen tilin. Tämän avulla voit itse nähdä, kuinka hyvin palvelu toimii, joutumatta syöttämään maksutietoja heidän järjestelmäänsä. Jos muutat mieltäsi, 30 päivän palautusoikeus palauttaa sinulle ilman kysyttävää.

toimi nyt

33% on yksi suurimmista alennuksista, mitä olemme nähneet ProtonVPN: stä, ja hinnanalennuksia on yleensä vähän. Se on melko pitkä odotus seuraavaan Black Friday -kauppaan, joten miksi et varmista, että olet suojattu täällä ja nyt yhden parhaimmista tarjouksista, joita yrityksellä on tarjota?

Mitä ikinä valitsetkin, älä unohda, että suunnitelmassasi tulee automaattisesti täysi hinta, kun se on suorittanut kurssin. Tässä tilanteessa ProPrivacy on noin ilmoittamaan sinulle parhaista tarjouksista, koska se on jatkuvasti muuttuva maisema.

ProtonVPN
ProtonVPN
Alennuskuponki

Jopa 33%
Vinossa
Suojaa yhteys

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me