Qatarin 5 parasta VPN-verkkoa – Hanki rajoittamaton Internet

VPN Qatar

Käytettävissä on satoja VPN-verkkoja, mutta vain harvat niistä ovat hyviä. Jos olet Qatarissa ja yrität päästä ulkomaille videokirjastoihin, voit tuhlata paljon aikaa lukemiseen jokaiselle markkinoiden haastajalle. Pelkkä ensimmäisen VPN: n putoaminen on toinen virhe.

Paras VPN Qatar

Tämän ongelman ratkaisemiseksi olemme laatineet luettelon Qatarin viidestä parhaasta VPN: stä. Rajoittamalla tutkintasi näihin viiteen säästät aikaa itsellesi ja voit olla varma, että pääset VPN: hen, joka todella toimii.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

 4. PrivateInternetAccess

 5. PureVPN

Qatarin VPN-näkökohdat

Qatarissa asuu autokraattinen monarkia, jossa poliittista oppositiota ei suvaita. Siitä huolimatta maan hallitus ei ole mennyt yhtä pitkälle kuin muut arabialaiset valvoessaan internetyhteyttä. Freedom House ei usko, että Qatarin internetyhteyden valvonta on riittävän vakava ansaitsemaan sen huomion.

Maa kuitenkin seuraa naapureitaan estämällä pääsy sivustoille, joilla on aikuisille suunnattua sisältöä, uhkapelisivustoja sekä sivustoja, jotka puolustavat homojen oikeuksia ja naisten vapauttamista. Samaan aikaan itsesensuuri vähentää tarvetta estää pääsy uutissivustoille. Kuitenkin kun tämä omavalvonta hajoaa toisinaan, Qatarin hallitus osoittaa hampaansa. Luultavasti Qatarin hallitus esti englanninkieliset Doha-uutiset joulukuussa 2016.VPN: n käyttö Qatar-huomioissa

Poliittiset jännitteet muiden Lähi-idän maiden kanssa vuonna 2017 ovat tehneet Qatarin hallituksen erittäin herkäksi kritiikille. Paikalliset uutislähteet eivät todennäköisesti kuitenkaan ilmoita vastustavansa hallitusta. Qatari-hallinnon ulkoinen vastustus uhkaa tosiasiallisesti niitä, jotka todennäköisimmin protestoivat hallituksen valvontaa vastaan ​​enemmän kuin heidän läheisen hyväntahtoisen hallituksensa tekevät..

Qatarin viranomaiset eivät rajoita pääsyä sosiaalisen median sivustoihin tai Internet-puhelinsovelluksiin. Niitä on saatavana laajasti Qatarissa. Se on uskomattoman liberaali kanta muihin Arabian niemimaan valtioihin verrattuna.

Qatar on todennäköisesti yksi Lähi-idän liberaalimmista maista. Saatat kuitenkin tylsistyä voimakkaasti muokatusta viihteestä, jonka maan sensuurit hallitus hyväksyy julkiseen esitykseen. Jos haluat käyttää viihdettä ulkomailta, sinulla on yksi Lähi-idän parhaista Internet-infrastruktuureista. Tsensuuriin ja tekijänoikeussopimuksiin liittyvistä kysymyksistä johtuen ulkomaiset videon suoratoistopalvelut eivät kuitenkaan päästä sinua sisään.

Voit kiertää nämä rajatylittävän pääsyn alueelliset rajoitukset käyttämällä VPN: tä (Virtual Private Network). VPN: n avulla voit pakottaa tiesi ulkomaisiin videoiden suoratoistopalveluihin. Tämä järjestelmä saa sinut näyttämään olevan eri paikoissa ja huijaa siten suoratoistoa tekeviä verkkosivustoja. Tämä illuusio riittää usein päästäksesi sinut videokirjastoon, jota haluat käyttää. VPN: t eivät vie sinua tilaajapalveluihin maksamatta. He voivat kuitenkin viedä sinut lohkojen ympärille, jotka estävät sinua vierailemasta video-sivustoilta ulkomailta.

Ilmainen VPN Qatarille

Ilmaisia ​​VPN-palveluita on runsaasti, valitettavasti monet näistä ovat hyödyttömiä. Emme suosittele ilmaisen VPN: n käyttöä etenkin Qatarin kaltaisessa maassa. Jos kuitenkin haluat käyttää yhtä, katso parhaat VPN-palvelulistamme.

P2P-lataus

Vuoden 2014 verkkorikollisuuslaki koskee enemmän "väärien uutisten" levittämistä kuin tekijänoikeuksien loukkaamista koskevia asioita. Laki velvoittaa paikalliset Internet-palveluntarjoajat pitämään yhteys- ja sisältölokit 90 päivän ajan. Syyttäjä voi määrätä tämän ajanjakson jatkamisesta.P2P-lataus

Suurin ongelma Qatarin laissa on sen löysä sanamuoto. Ainoa riski, jonka verkkorikollisuuslaki saattaa aiheuttaa ulkomaisen viihteen käyttäjille, on torrenting. Qatarissa ei ole tehty syytteitä vertaisverkkojen (P2P) lataamien tekijänoikeuksien piratismista. Tietoverkkorikollisuuslaki kuitenkin määrittelee loukkaavan materiaalin jakamisen rikokseksi. Valitettavasti tiedostonjakoprotokollien luonne tarkoittaa, että samalla kun lataat tiedostoa, annat myös tiedoston segmentit muiden käyttöön. Siksi, jos Qatari-sensuurit eivät ole hyväksyneet lataamaasi elokuvaa, viranomaiset voivat syyttää sinua tiedoston "jakelusta"..

Kun käytät ulkomaisia ​​videoiden suoratoistopalveluita, varmista, ettet kopioi näitä elokuvia tai esityksiä DVD-levyille muiden katsottavaksi. Se voi myös saada sinulle vakaumuksen levittämisestä.

Suoratoistopalvelut

Tekijänoikeussopimusten ja kansallisten lakien monimutkaisuus estää videoiden suoratoistopalveluita tarjoamasta sisältöä maailmanlaajuisesti. Internet on erinomainen väline viihteen levittämiseen. Videosivustojen on kuitenkin rajoitettava pääsy tiettyihin maihin, koska ne maksavat vain oikeuden näyttää sisältöä niissä sijainneissa, joista ovat sopineet tekijänoikeuksien haltijoiden kanssa.

Paikallisten sensuuristandardien noudattamisen merkitys tarkoittaa myös sitä, että videopalvelujen on rajoitettava rajatylittävää pääsyä. Yhdysvaltain elokuva saattaa olla saatavana Qatarissa, mutta sitä muokataan voimakkaasti poistamaan valintaikkunat ja nähtävyydet, joita ei voida hyväksyä paikallisten lakien nojalla. Qatarin verkkovideosivustojen on varmistettava, että voit katsella vain näiden ohjelmien Qatarin hyväksymiä muokkauksia.

Qatarin hallitus ei häiritse sinua, jos siirryt omassa kodissasi olevaan Yhdysvaltain suoratoistosivustoon välitöntä katselua varten. Videon suoratoistosivusto yrittää kuitenkin pysäyttää sinut. Siksi tarvitset VPN: n. Jos haluat katsoa Yhdysvaltain viihdettä Internetissä Qatarista, asenna VPN, joka sisältää palvelimen Yhdysvaltoihin. Onneksi melkein kaikissa VPN-palveluissa on yhdysvaltalaisia ​​palvelimia. Kun olet asentanut VPN: n, voit helposti suorittaa amerikkalaisia ​​suoratoistopalveluita. Jos olet kiinnostunut pääsemään Netflixiin, tutustu Netflix VPN -oppaaseemme.

Kuinka käyttää ulkomaisia ​​streaming-palveluita?

Siirry ensin VPN-sovellukseen, valitse Yhdysvaltain palvelin ja kytke VPN päälle. Kun se on käynnissä, näytät olevan Yhdysvalloissa. Siirry nyt valitsemasi Yhdysvaltain viihdesivustolle. Kaikki tietoliikenne kulkee nimitetyn yhdysvaltalaisen palvelimen kautta. Se lisää osoitteen kaikkiin lähteviin viesteihin eikä omaan.Maantieteellisesti rajoitetut sisältöpalvelut

Kun muodostat yhteyden Yhdysvaltojen VPN-palvelimeen, Yhdysvaltain videopalvelujen pitäisi antaa sinun katsella niiden sisältöä. Videoiden suoratoistopalvelut kuitenkin ymmärtävät, että ihmiset käyttävät VPN-verkkoja kiertääkseen alueellisia rajoituksiaan. He yrittävät estää VPN: ien kautta tehdyt pyynnöt. Siksi on tärkeää, että valitset erinomaisen palvelun, koska kaikki eivät pääse näiden VPN-tunnistusjärjestelmien ympärille. Jos sinulla on Netflix-tilauksesi ja haluat päästä toisen maan viihdeluetteloon Qatari-version sijasta, olet vastassa joitain maailman kattavimmista havaitsemisjärjestelmistä..

Paras VPN Qatarin johtopäätökseen

Kaikki luettelossamme olevat VPN: t voivat ohittaa Netflix VPN-havaitsemisjärjestelmät. Siksi ne toimivat hyvin kaikissa suoratoistopalveluissa. Jos haluat katsoa muiden maiden kuin Yhdysvaltojen ohjelmia, varmista, että tilaamassasi VPN: ssä on palvelimia kyseisissä paikoissa.

Internet-palveluntarjoajasi voi säilyttää viestintisi sisällön vaikeuksissa Qatarissa. VPN: t eivät kuitenkaan tee vain siltä, ​​että näyttäisit olevan jossain muualla, ne myös salaavat kaiken viestintääsi ja ohjaavat kaikki pyynnöt VPN-palvelimelle. Tämä tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajasi ei näe pyyntöjesi sisältöä tai videopalvelimen palauttamaa koodia. Internet-palveluntarjoaja ei myöskään tiedä, mitä palveluita käytät, koska kun VPN on päällä, kaikki viestintääsi ohjataan valittuun palvelimeen.Qatarin paras VPN

VPN: n asentaminen avaa monia viihdevaihtoehtoja. VPN ei kuitenkaan johda sinut ilmaiseksi tilaajapalveluihin. Se ei myöskään suojaa sinua syytteiltä asioista, jotka kirjoitat sosiaalisessa mediassa tai blogin kirjoituksissa. Muista olla varovainen Qatarissa julkaisemiesi suhteen, äläkä harjoita aktiviteetteja, jotka voidaan tulkita loukkaavan materiaalin jakeluun. Lisäksi voit nauttia jonkin luettelossamme olevan viiden parhaan Qatar-VPN-verkon käytöstä suojataksesi Internet-lähetyksiäsi ja saadaksesi pääsyn ulkomaille..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me