Singaporen 5 parasta VPN-verkkoa vuonna 2020 – Poista kaikkien sensuroitujen verkkosivustojen esto

81,3 prosentilla singaporelaisista on pääsy Internetiin. Valitettavasti näille ihmisille Singaporen mediakehitys (MDA) estää yli 100 verkkosivustoa, mukaan lukien uutissivustot, uhkapelit, pornografia ja jopa elokuvat. Paras tapa ohittaa nämä lohkot on käyttää Singaporen VPN: tä. Singaporen VPN antaa kenenkään käyttää verkkosivustoja, jotka ovat estettyjä ympäri maailmaa, salaa Internet-liikenteesi, joten kukaan ei tiedä, mitä teet verkossa.


Paras VPN Singapore

Autamme sinua ulos olemme laatineet luettelon viidestä parhaasta VPN: stä Singaporelle. Jos haluat Singaporen IP-osoitteen, tiedät mielelläni, että kaikilla alla olevan luettelon VPN-palveluilla on palvelimia Singaporessa.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

 1. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 2. VyprVPN

  - Salamannopea VPN, jolla on erinomaiset tietosuojaominaisuudet

 3. Ivacy

  - Erittäin nopea ja hienolla kanavan suoratoisto-ominaisuuksilla

 4. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

 5. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

Singaporen VPN-näkökohdat

Käyttämällä VPN: n Singaporen kansalaiset pystyvät ohittamaan MDA: n asettamat lohkot, he varmistavat myös, että online-tietosuojasi ja tietoturvasi. Kun valitsimme parhaita yllä lueteltuja Singaporen VPN-pisteitä, otimme huomioon joitain tärkeitä yksityiskohtia:

 • Sotilaallisen luokan salaus.
 • Luotettava tietosuojakäytäntö, joka takaa tietosi suojan.
 • Palvelimet ympäri maailmaa, jolloin voit estää verkkosivustoja useista eri paikoista.
 • Nopeat palvelinverkot, joiden avulla käyttäjät voivat tehdä dataintensiivisiä tehtäviä, kuten pelaamista ja suoratoistoa teräväpiirtona.

Kaikki Singapore VPN -luettelomme palvelut tarjoavat yllä luetellut ominaisuudet. Kaikki ne varmistavat, että pystyt estämään sisällön eston ollessasi yksityinen verkossa.

Ovatko VPN: t lailliset Singaporessa?

Kyllä he ovat.

VPN: n käyttö ei ole laitonta Singaporessa. VPN: n käyttäminen sensuroidun sisällön käyttämiseen saattaa kuitenkin olla. Siksi sinun pitäisi hankkia luotettava ja luotettava VPN Singaporelle, joka on sekä yksityinen että suojattu.

Singaporessa laittoman sisällön käyttö on laitonta. Se pannaan täytäntöön tekijänoikeuslain nojalla. Nämä tiukat tekijänoikeuslakit tarkoittavat, että VPN-käyttäjää pitäisi käyttää vain Singaporessa. Kaikki tämän artikkelin VPN: t ovat turvallisia ja niillä on korkea salaus. Koska tietosi ovat salattuja, Internet-palveluntarjoajat tai hallitus eivät voi sanoa, että käytät rajoitettua sisältöä.

Kuinka perustaa VPN Singapore

Singaporen VPN: n hankkiminen ja määrittäminen on erittäin helppoa. Seuraa vain näitä yksinkertaisia ​​vaiheita:

 1. Päätä Singaporen VPN: stä. Suosittelemme ExpressVPN-tietosuojaa ja sisällön estämistä Singaporessa
  , koska se on ihanteellisesti varustettu kaikella mitä tarvitset.
 2. Napsauta VPN: n verkkosivustoa ja tilaa.
 3. Kun olet tilannut tilauksen, lataa ja asenna ohjelmisto.
 4. Valitse palvelin luettelosta ja napsauta Yhdistä.
 5. Heti kun VPN muodostaa yhteyden, näytät olevan valitsemassasi maassa ja pääset verkkosivustoille ikään kuin olisit siellä.

Muista: VPN-salauksen ansiosta kaikki tietosi on salattu turvallisesti. Se tarkoittaa, että kukaan - ei palveluntarjoajasi, hallitus, työpaikka, vuokranantaja tai kouluverkon järjestelmänvalvoja - ei voi kertoa mitä teet verkossa!

Hanki Singaporen IP-osoite

Niille Singaporen ulkomaalaisille, jotka haluavat suojata tietonsa Internet-palveluntarjoajaltaan ja hallitukselta käyttäessään Singaporeen rajoitettuja Internet-palveluita, vastaus on muodostaa yhteys VPN-palvelimeen Singaporessa. kaikissa parhaassa Singaporen VPN-luettelossa luetelluissa palveluissa on palvelimia, jotka sijaitsevat Singaporessa käytettäväksi, tarjottujen sijaintien määrä vaihtelee, katso alla:

 • NordVPN - 113 VPN-palvelinta Singaporessa
 • CyberGhost - 1 VPN-palvelin Singaporessa
 • Ivacy - 1 VPN-palvelin Singaporessa
 • ExpressVPN - 3 VPN-palvelinta Singaporessa

Yhdistämällä johonkin näistä Singapore VPN -palvelimista, kaikki tietosi salataan. Sinulla on kuitenkin IP-osoite Singaporessa, joten voit jatkaa Singaporen verkkopalvelujen käyttöä.

Ilmainen VPN Singapore

VPN Gate on ilmainen palvelu, jota ylläpitää Tsukuban yliopisto Japanissa. Se on suosittu palvelu Singaporessa. Vaikka se on hyödyllinen VPN, on syytä huomata, että se on melko hidas eikä se ole tarpeeksi hyvä suoratoistoon ja muihin dataintensiivisiin tehtäviin. Se voi olla hyödyllinen joidenkin asioiden poistamiseksi käytöstä.

Varoitus: VPN Gate myöntää kuitenkin täysin tekevänsä yhteistyötä lainvalvontaviranomaisten ja valtion viranomaisten kanssa, jos sitä pyydetään tekemään niin. Tästä syystä VPN Gate -sovelluksella saamasi tietosuoja ei ole yhtä hyvä kuin oikean, premium-palvelun kanssa. On myös muita ilmaisia ​​VPN-verkkoja, joita voit tarkastella.

Ohita MDA Singapore

Kun muodostat yhteyden VPN-palvelimeen Singaporen ulkopuolella, voit käyttää kaikkia verkkosivuja, joita MDA rajoittaa. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää elokuvia, TV-ohjelmia, uutisia, uskonnollista sisältöä ja muuta rajoitettua sisältöä. Se on hieno opiskelijoille, toimittajille ja muille, jotka haluavat käyttää tätä sisältöä tutkimustarkoituksiin tai henkilökohtaisista syistä.

Voit myös käyttää Singaporen VPN: ää kiertääksesi maantieteellisiä rajoituksia. Vaikka et halua estää verkkosivustojen estämistä, jotka Singaporen hallitus on estänyt, VPN voi olla erittäin hyödyllinen.

VPN: n avulla voit katsella streaming-palveluita kaikkialta maailmasta ja salaa myös yhteytesi, suojaten siten tietojasi.

johtopäätös

Singaporen VPN on hyvä tapa piilottaa online-toimintasi Internet-palveluntarjoajilta ja hallitukselta. Hallituksen ja sen tekijänoikeuslakien lievästi sortavan luonteen vuoksi tämä on loistava etu. VPN on myös erinomainen pääsy sensuroituihin verkkosivustoihin maassa.

Kaikissa tämän oppaan VPN: issä on salamannopeita palvelimia, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa ja soveltuvat myös maantieteellisesti rajoitetun sisällön poistamiseen. Lisäksi heillä kaikilla on erittäin luotettu tietosuojakäytäntö ja vahva, sotilaslaatuinen salaus.

Olemme varmoja, että tässä artikkelissa kaikille on ihanteellinen VPN kaikille, olosuhteista riippumatta. Tästä syystä on syytä hyödyntää VPN: n rahat takaisin -takuita. Tällä tavoin voit testata heidät riskiisi rahoillasi.

Jos sinulla on kysyttävää VPN: n käytöstä Singaporessa, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin alla olevassa viestiosassa.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me