Sveitsin 5 parasta VPN-palvelua vuonna 2020 – pysy turvassa verkossa

Vaikka Sveitsillä on yksi ilmaisimmista Internet-infrastruktuureista, se ei ole ilman ongelmia.

Parhaat Sveitsin VPN: t

Ensisijaisesti yksityisyys on suuri huolenaihe, joka johtuu lainsäädännöstä, jonka tarkoituksena on lisätä puunkorjuuta ja kirjanpitoa. Lait edellyttävät Internet-palveluntarjoajia kirjaamaan IP-osoitteet ja Web-palvelimen käyttöoikeustiedot ja säilyttämään ne kuuden kuukauden ajan.

Onneksi sveitsiläinen VPN auttaa sinua suojautumaan tältä ja antaa sinulle mahdollisuuden käyttää myös maantieteellisesti rajoitettua sisältöä.

Sveitsi on jonkin verran ristiriidassa muun Euroopan kanssa Internetin valvonnan, tietojen säilyttämisen ja online-piratismin suhteen. Se ei ole osa Euroopan unionia, ja siksi siihen ei sovelleta EU: n tietojen säilyttämistä koskevaa direktiiviä 2006.

Sveitsi otti kuitenkin käyttöön tietojen säilyttämistä koskevat lait, jotka tulivat voimaan tammikuussa 2002. Nämä olivat postilaitosten ja televiestinnän valvonnasta 6 päivänä lokakuuta 2000 annetun 15 artiklan liittovaltion laki (BÜPF) ja 31 päivänä lokakuuta 2001 annettu asetus aseiden ja postien valvonnasta. Televiestintä (VÜPF).

Onneksi siitä puuttuu sensuuri ja rajoittava Internet-lainsäädäntö verrattuna suurimpaan osaan muita maita. Toimittajat ilman rajoja sijoittuivat Sveitsi seitsemänneksi 180 maasta vuoden 2017 maailman lehdistönvapausindeksissä.

Kuten mainittiin, Sveitsin VPN auttaa kuitenkin välttämään viranomaisten kirjautumista ja pääsyä rajoitettuun sisältöön.

Parhaat sveitsiläiset VPN-palvelut

Yksityisyyden suojaamiseksi VPN on välttämätön. Tarkastellaanpa lähemmin parhaita Sveitsin VPN-palveluita.

 1. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 2. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 3. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 4. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

 5. IPVanish

  - Sovellukset kaikille alustoille Pikayhteydet | Ei lokikirjakäytäntöä

Sveitsin VPN-näkökohdat

Sveitsin hallituksella on suhteellisen suuri valta Internet-valvonnassa. Sillä on oikeus käyttää vakoiluohjelmia "erityisen vakaviin rikoksiin". Näihin kuuluvat terrorismin, rikollisjärjestöjen ja lapsipornografian rahoittaminen..VPN: n käyttö Sveitsissä

Tällaiset menetelmät ovat sallittuja vain, kun lainvalvontaviranomaiset ovat kohtuuttoman epäilemättä osoittaneet rikoksen tapahtuneen. Ne eivät ole ennaltaehkäisevä menetelmä. Silti laittoman toiminnan metsästyksessä tietosi voivat olla vaarassa tulla vakuudellisia. Viranomaiset pystyivät kaappaamaan sen, koska se on lähetetty väärästä verkkorajapinnasta väärään aikaan.

Sveitsin viranomaiset antoivat syyskuussa 2016 lainsäädännön, jonka mukaan viranomaisten on ilmoitettava kansalaisille, jotka ovat olleet valvontakohteina. Aikaisemmin, tammikuussa 2013, oikeusministeri Simonetta Sommaruga ilmoitti, että hallitus suunnittelee laajentavansa valvontatehtäväänsä sisällyttämällä siihen mahdollisuuden tarkkailla VoIP-protokollaa (VoIP) ja pikaviestejä (IM)..

Syyskuussa 2017 uusi laki, josta äänestettiin vuosi sitten, tuli voimaan. Laki antaa FIS: lle (liittovaltion tiedustelupalvelulle) paljon enemmän valtaa seurata kansalaisten yksityistä viestintää. Viranomaiset voivat nyt napauttaa puhelimia, kaapata henkilökohtaisia ​​sähköposteja ja tekstiviestejä ja seurata Internet-liikennettä. Itse asiassa viranomaiset voivat jopa asentaa haittaohjelmia kansalaisten puhelimiin ja tietokoneisiin web-kameran toiminnan seuraamiseksi. He voivat kuunnella myös älypuhelimen mikrofonin kautta ja varastaa henkilökohtaisia ​​tietoja.

Koskaan ei ole ollut tärkeätä käyttää VPN-tunnelia yksityisyyden suojaamiseksi Sveitsissä. Vaikka et halua maksaa laadukkaasta palvelusta, suosittelen ainakin yhtä parhaimmista ilmaisista VPN-verkoista. VPN: t ovat edelleen täysin laillisia ja eettisiä käyttää Sveitsissä. Siksi suosittelen suojautumistasi kolmansien osapuolien salakuuntelijoilta, olivatpa ne sitten viranomaisia ​​tai hakkereita.

Uhkapelilakit

Verkkopelaaminen

Vaikka Sveitsissä on edelleen ilmainen ja avoin internet, asiat alkavat muuttua. Sveitsin parlamentti antoi 29. syyskuuta 2017 ensimmäisen merkittävän lainsäädäntönsä Internetin suodattamiseksi.

Money Gaming Act estää online-rahapeliportaalit. Verotus ja taloudelliset huolet motivoivat uutta lakia. Sveitsin rahapelitoimistot menettivät merkittäviä tuloja kansainvälisille online-uhkapelisivustoille. Rahapelilaki pyrkii siten hyödyttämään paikallisia uhkapeliorganisaatioita. Verkon rajoittaminen ja suodattaminen voi kuitenkin olla uuden lainsäädännön edelläkävijä.

Oletpa sitten matkustaja tai Sveitsissä asuva, ei ole suositeltavaa yrittää kiertää suodatinta välityspalvelinyhteyksien tai muiden ratkaisujen avulla uhkapelisivustoihin pääsemiseksi. Näin toimiminen loukkaa suoraan uusia lakeja ja voi aiheuttaa vakavia seurauksia.

Piratismin lait

Piratismin lait

Sveitsin pakollisia tietojen säilyttämistä koskevia lakeja ei sovelleta VPN-palveluntarjoajiin. VPN-palveluntarjoajilla ei ole velvollisuutta pitää kirjaa käyttäjiensä toiminnoista. Nämä lait tekevät Sveitsistä toivotun sijainnin VPN-palvelimien löytämiseksi. Kakun jäätäminen on myös se, että Sveitsin hallitus sallii tekijänoikeuspiratismin henkilökohtaiseen käyttöön. Laittoman sisällön yrittäminen jakaa voittoa varten on edelleen laitonta.

Syyskuussa 2010 Sveitsin korkein oikeus päätti, että tekijänoikeuslokkien juridinen yritys Logistep AG toimi laittomasti kerätessään IP-osoitteita ihmisiltä, ​​joiden se katsoi syyllistyneen tekijänoikeuksien loukkauksiin. Tuomioistuin katsoi, että tämä oli maan yksityisyydensuojalakien vastainen. Tämä päätös suojaa paitsi lataajia myös satunnaisia ​​lataajia. Vastauksena viihdeteollisuuden paineyhtymät kampanjoivat lain muuttamiseksi. He mainitsivat viihdyttäjien liiketoiminnalle aiheutuneen vahingon ja voittojen menettämisen.

Piratismin vaikutukset

Edellä mainituista syistä Sveitsin hallitus tilasi tutkimuksen asiasta. Joitakin tekijänoikeuksien täytäntöönpanosta vastaavien elinten yllätykseksi tutkimuksessa pääteltiin, että vaikka noin kolmannes Sveitsin väestöstä oli mukana elokuvien ja musiikin lataamisessa, sillä ei ollut kielteistä vaikutusta viihdettä käyttämiseen. Itse asiassa siitä voi olla pieni hyöty. Alankomaalaisen vuonna 2010 tekemän tutkimuksen tulokset osoittivat, että merirosvot käyttävät enemmän mediaan, käyvät enemmän konsertteja ja käyvät pelisivustoilla enemmän kuin "muut kuin merirosvot".Internet-valvonta

Sveitsiläinen tutkimus päätteli myös, että piratismia oli melkein mahdotonta estää. Viihdeteollisuudella on vastuu mukautua uuteen todellisuuteen, jos se haluaa selviytyä. Raportti saatiin päätökseen,

"Joka kerta kun uusi mediatekniikka on saatu saataville, sitä on aina” väärinkäytetty ”. Tämä on hinta, jonka maksamme edistyksestä. Voittajat ovat ne, jotka pystyvät käyttämään uutta tekniikkaa etuihinsa, ja häviäjiä ne, jotka ovat unohtaneet tämän kehityksen ja seuraavat edelleen vanhoja liiketoimintamalleja. ”

Hallitus päätti tämän mietinnön perusteella, että lakia ei muutettu välttämättä. Se hylkäsi myös verkkosivustojen IP: n estämisen ja väitti, että sen tekeminen vaarantaisi sananvapauden ja rikkoisi yksityisyyden suojaa koskevia lakeja.

VPN-verkkojen käyttö Sveitsissä

Siksi sveitsiläisten Internet-käyttäjien ei tarvitse käyttää VPN-palvelua suojautuakseen tekijänoikeuksien torjunnalta. Heillä on kuitenkin vahva kannustin käyttää puolustautuakseen hallituksen valvontaan. VPN voi suojata myös LAN-pohjaisilta hyökkäyksiltä, ​​kuten hakkereilta, jotka suorittavat pakettien sieppauksia julkisissa langattomissa verkoissa.Hallituksen valvonta

Yleensä on huono idea käyttää omassa maassasi sijaitsevaa VPN-palvelua (ja palvelimia). Näin viranomaisten on helppo vaatia VPN: ää luovuttamaan lokit. Lisäksi tietosi voivat kulkea pidemmän etäisyyden salatussa muodossa VPN-palvelimen ja todellisen kohdepalvelimen välillä. Siksi on yleensä suositeltavaa lopettaa VPN-yhteytesi mahdollisimman lähellä kohdeisäntää.

Koska VPN-palveluntarjoajilta ei vaadita tietojen säilyttämistä, sveitsiläiset käyttäjät voivat kuitenkin onneksi käyttää paikallisia palvelimia.

Maan ulkopuolella oleville Sveitsi on ihanteellinen VPN-yhteyden päätepiste.

Sveitsin VPN: n päätelmät

Parhaat Sveitsin VPN-päätelmät

Sveitsin hallituksella on jo vankat tietovalvontavalmiudet. Vaikka ei ole selvää, mitä tulevaisuus omistaa, se näyttää siirtyvän kohti suurempaa seurantavaltaa. Paras tapa suojata tietosi kolmannen osapuolen salakuuntelulta ja snoopingilta on salata se VPN: llä. Olen vahva online-yksityisyyden ja turvallisuuden puolestapuhuja ja suosittelen, että aloitat VPN: n käytön heti, jos et vielä ole.

Yhden parhaan Sveitsin VPN: n avulla voit lisätä huomattavasti henkilötietojesi suojausta ja yksityisyyttä.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me