Thaimaan parhaat VPN: t, jotka toimivat vuonna 2020

Thaimaa on yksi huonoimmista maista, kun kyse on tiukasta sensuurista ja valvonnasta - puhumattakaan VPN-lohkoista. Onneksi olemme tarkistaneet yli 170 VPN-verkkoa vuodesta 2013 ja tiedämme mitkä ovat parhaita.

Joten lyhyt vastaus, suosittelemme, että tarkastellaan kahta VPN: tä:

- NordVPN
- josta voit tällä hetkellä saada 75% alennuksen
, jonka hinta on 2,99 dollaria kuukaudessa, ja heillä on paras tuote

- CyberGhost
- jopa halvemmalla, 2,75 dollarilla alimmalla hinnalla

Thaimaan vaalit

Thaimaan tulevat vaalit saavat hallituksen torjumaan erimielisyydet. On huhuja, että sosiaalinen media voidaan hävittää kokonaan, ja vaikka sitä ei olisi, ihmisten on oltava varovaisia ​​online-sanomiensa suhteen. Hyvä uutinen on, että VPN: n avulla voit käydä rajoitetuissa tai sensuroiduissa verkkosivustoissa. Voit myös tehdä blogin kirjoituksia ja levittää tietoja ilman huolta siitä, että sinua voidaan seurata. Thaimaan VPN antaa sinulle pääsyn vapauden ja estää palveluntarjoajaasi ja hallitusta seuraamasta sinua.

Thaimaan tulevat vaalit saavat hallituksen torjumaan erimielisyydet. On huhuja, että sosiaalinen media voidaan hävittää kokonaan, ja vaikka sitä ei olisi, ihmisten on oltava varovaisia ​​online-sanomiensa suhteen. Hyvä uutinen on, että VPN: n avulla voit käydä rajoitetuissa tai sensuroiduissa verkkosivustoissa. Voit myös tehdä blogin kirjoituksia ja levittää tietoja ilman huolta siitä, että sinua voidaan seurata. Thaimaan VPN antaa sinulle pääsyn vapauden ja estää palveluntarjoajaasi ja hallitusta seuraamasta sinua.

Jos haluat lisätietoja tutkimuksestasi, jatka lukemista.

Luottamus ja rehellisyys

Kaksi perusarvoamme. Viimeisen 5 vuoden ajan asiantuntijamme & käyttäjät ovat tarkistaneet satoja VPN-verkkoja. Teollisuus ei koskaan vaikuta arvosteluihimme. Ansaitsemme joskus tytäryrityspalkkioita, jotka edistävät taisteluamme ilmaisesta internetistä. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja.

Thaimaan parhaat VPN: t, jotka toimivat vuonna 2020

Huippuluokan Thaimaan VPN: n avulla voit teeskennellä olevansa eri maassa käyttääksesi sensuroitua sisältöä. Se tarjoaa myös armeijan luokan salauksen estääksesi palveluntarjoajaasi ja hallitusta tietämästä mitä käytit verkossa. Viimeisen viiden vuoden aikana olemme tarkistaneet reilusti yli 150 VPN: ää etsittäessäsi viittä parasta Thaimaan VPN: tä.

Sukellaan suoraan sisään. Seuraavassa taulukossa voit vertailla asiantuntijoidemme valitsemia parhaita Thaimaan VPN-verkkoja.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Haluatko lisätietoja? Tutustu alla olevaan perusteelliseen luetteloon saadaksesi lisätietoja Thaimaan parhaista VPN-verkkoista.

Luettelo Thaimaan parhaista VPN-verkkoista

Miksi käyttää VPN: ää Thaimaassa?

Thaimaata hallitsevan sotilaallisen diktatuurin myötä maan lakeja muokataan aktiivisesti väestön hallinnan parantamiseksi. Tähän sisältyy kansalaisten verkkotoimintojen seuranta ja rajoittaminen. Tämän lisäksi Thaimaa muutti vuonna 2016 myös tietokoneisiin liittyvää rikollisuutta koskevaa lakiaan lisätäkseen Internet-yhteyksien hallintaa.

Jos asut Thaimaassa tai aiot käydä Thaimaassa, voit harkita Thaimaan virtuaalisen yksityisen verkon (VPN) käyttöä julkisen valvonnan välttämiseksi. Käyttämällä VPN: ää voit peittää digitaaliset jalanjälkesi käyttämättä sensuroimatonta verkkoa. Kaikki ansaitsevat verkkovapauden - myös Thaimaan kansalaiset.

Thaimaan rajoituksien VPN

Thaimaan hallitus aloitti Internet-yhteyden rajoittamisen ennen sotilasvallankaappausta vuonna 2006. Suurin osa kielloista keskittyi verkkosivustoihin, jotka sisälsivät pornografiaa ja muita aikuisten aiheita. Toisaalta on myös tiedossa, että Thaimaa hallitsee lehdistöä jossain määrin torjuakseen hallitsijan kritiikin.

Vuoden 2014 toisen sotilasvallankaappauksen jälkeen hallitseva sisäpiiri on hitaasti laajentanut näitä lehdistösääntöjä sisällyttämään kritiikkiin omaa toimintaansa. Lisäksi se on laajentanut seuraamuksia bloggaajille, uutiskirjeille, sosiaalisen median viesteille ja jopa live-chat-kommenttien sisällölle..

Thaimaan puhekeskustelun VPN

Sellaisenaan ei ole salaisuus, että sensuuri Thaimaassa on spiraalissa hallinnasta. Jos asut Thaimaassa tai aiot käydä Thaimaassa, sinun on seurattava tarkkaan, mitä laitat verkkoon. On tärkeää suojata tekstisi, videosi ja äänikeskusteluviestisi hallituksen valvontayrityksiltä.

Harkitse tätä: Thaimaan viranomaiset voivat napauttaa ja tallentaa matkapuhelimia, jos ne ovat Thaimaan lainkäyttövallassa. Esimerkiksi Thaimaan suosituin äänikeskustelujärjestelmä on älypuhelinsovellus Line - sillä on yli 33 miljoonaa thaimaalaista käyttäjää. Thaimaan hallitus on väittänyt voivansa murtautua siihen.

Siksi sinun kannattaa harkita suojatun VoIP-yhteyden (VoIP) käyttämistä VPN: n päällä. Lisäämällä tämä ylimääräinen suojaus antaa sinulle paljon enemmän turvallisuutta kuin paikallinen SIM-kortti voi tarjota.

Suoratoisto Thaimaan VPN: n avulla

Vaikka Thaimaassa ei estetä ulkomaisia ​​median suoratoistosivustoja, Thaimaan kansalaiset rajoittuvat vain Thaimaan sisältöön. Tämä tarkoittaa, että huolimatta siitä, että pystyt kirjautumaan Netflix-tiliisi, et pääse muihin kuin maakohtaiseen kirjastoon.

Tämä johtuu tekijänoikeusrajoituksista. Netflixin ja Hulun, kuten streaming-palvelujen, kuten Netflixin ja Hulun, on ensin lisättävä sisältöä verkkosivustoilleen. Jos yritys, jolle sisältöä ostaa, haluaa rajoittaa katsojien pääsyä tiettyyn maahan, streaming-palveluiden on laillisesti noudatettava heidän vaatimuksiaan.

Onneksi voit huijata sijaintisi ja käyttää maakohtaisia ​​kirjastoja käyttämällä yhtä suositelluista Thaimaan VPN-osoitteista.

VPN: n käyttö estetyn sisällön käyttämiseen Thaimaassa

Paras ratkaisu Internet-rajoitusten ja Thaimaan hallituksen valvonnan kiertämiseen on VPN: n asentaminen. Tämä tietosuojatoimenpide salaa kaiken viestisi. Lisäksi se peittää myös yhteyksiesi todellisen määränpään, kun ne kulkevat Internet-palveluntarjoajan palvelimien läpi.

Käyttämällä VPN: tä voit peittää palvelupyynnön alkuperä. Toisin sanoen, suoratoistopalvelimet voidaan ajatella ajattelemaan, että olet heidän maassa - antaa sinulle mahdollisuuden käyttää niiden sisältöä. Lisäksi VPN: n käyttö voi auttaa sinua pääsemään videoiden suoratoistopalveluiden lisäksi muille verkkosivustoille.

Voit esimerkiksi selata aikuisten verkkosivustoja huolehtimatta sensuurista. Voit lukea mitä tahansa blogeja - voit puhua mielesi - voit vihdoin nauttia todella avoimesta internetistä. Käyttämällä Thaimaan VPN: tä, käytät oikeutta vapauteen, jonka ansaitset.

Thai VPN-estot

Ainoa Thaimaan VPN: n käytön haittapuoli on, että kaikki VPN: t eivät toimi Thaimaassa. Verkkohäiriöiden avoimen seurantakeskuksen julkaiseman tutkimuksen jälkeen paljastettiin, että Thaimaan viranomaiset estävät joitain VPN-verkkosivustoja.

Testatut verkkosivustot eivät puhu kaikkien maailman VPN-verkkojen puolesta, mutta jokainen niistä - hotspotshield.com, anonymous.org ja ultasurf.net - päätyi tukkeutuneiksi. Onneksi tähän ongelmaan on useita ratkaisuja. Ensinnäkin voit tilata VPN: n ennen matkaa Thaimaahan.

Tämän ratkaisun kielteinen osa on, että asiakastukea voi olla vaikea löytää, koska verkkosivustot tukkeutuvat. Siksi toinen ratkaisumme on suositeltu ratkaisumme: käytä VPN: ää, jota Thaimaan viranomaiset eivät ole estäneet. Kaikkia Top 5 -oppaassamme lueteltuja VPN-verkkoja ei ole vain estetty, mutta myös ProPrivacy.com -tiimimme suosittelee niitä..

Tietojen suojaaminen Thaimaan VPN: n kautta

Käyttämällä Thaimaan VPN-verkkoa peität liikenteen todellinen kohde. Tämä turvatoimi estää Internet-palveluntarjoajia ilmoittamasta, mihin sivustoihin olet yhteydessä. Salaamalla kaiken viestinnän, voit välttää hallituksen tai Internet-palveluntarjoajan toteuttamia seurantaohjelmia, jotka loukkaavat yksityisyyttäsi seuraamalla lataamiasi tiedostoja ja käyttämiäsi videovirtoja.

Kun käytät VPN-asiakasohjelmaa, pakotat järjestelmän hyväksymään vain liitetystä VPN-palvelimesta tulevat viestit toisin kuin välityspalvelimen kanssa, jonka se yleensä käy läpi. Toisin sanoen sinulle ja tietosi annetaan nimettömyys ja turvallisuus. Kun käytät Thaimaan VPN-verkkoa, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kolmannet osapuolet vaarantavat tietosi.

Ovatko VPN: t laillisia Thaimaassa?

VPN-verkkoja on olemassa yksityisyyden ja nimettömyyden tarjoamiseksi käyttäjille. Vaikka joissakin Thaimaan maissa on mojova tietosuojalaki, nimettömyys ei ole laitonta. Siksi VPN: n käyttö Thaimaassa ei ole laitonta. Jos haluat luottaa VPN-palveluntarjoajaan, voit tehdä sen helposti.

Toisaalta, huomaa, että vaikka VPN: t saattavat olla laillisia Thaimaassa, VPN: n käyttäminen laittomaan toimintaan ei ole laillista (missään muualla). Jatka aina varovaisuutta.

Mobiili-VPN: n käyttö Thaimaassa

Kun valitset Thaimaan VPN -puhelinta mobiililaitteellesi, on tärkeää ottaa huomioon kaikki vaatimukset täyttävät tekijät, kuten VPN-nopeus, palvelimen sijainnit, tietoturvatoimenpiteet ja yksityisyys- / lokikäytännöt. Kun valitset mobiili VPN-palveluntarjoajan, muista valita tarpeitasi parhaiten vastaava.

Android

Voit asentaa VPN-laitteen Android-laitteellesi parilla eri tavalla. Ensimmäinen menetelmä on helppo - selaa sovelluskauppaan ja lataa haluamasi VPN-sovellus. Toinen menetelmä, kuten edellä mainittiin, on VPN: n asentaminen APK-tiedoston avulla:

 1. Varmista, että olet sallinut muiden kuin Play Kaupan lataamisen laitteellesi
 2. Siirry VPN-verkkosivustoon
 3. Lataa APK-tiedosto Android-laitteellesi
 4. valita kunnossa aloittaa lataus
 5. Kun APK: n lataus on valmis, napauta AVATA
 6. Anna käyttöoikeudet sovellukselle valitsemalla ASENTAA
 7. Kun asennus on valmis, valitse AVATA
 8. VPN-verkko avautuu!

Lisätietoja parhaista Android VPN -sovelluksista saat parhaasta VPN Android -oppaasta.

iOS

VPN: n asentaminen iOS-laitteellesi on yhtä helppoa kuin mennä sovelluskauppaan, etsiä haluamasi VPN ja asentaa se sitten. Lisätietoja parhaista iOS VPN -sovelluksista on luettaessa Paras iPhone VPN -oppaamme.

Thaimaan VPN-palvelimen valitseminen

Kun valitset Thaimaan VPN-palvelimen, sinun tulee tehdä muutama erilainen nopeustesti ja verrata tuloksia. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden nähdä, mikä palvelin auttaa sinua parhaiten sen suorituksessa. Lisäksi on hyödyllistä valita VPN-palveluntarjoaja, joka tarjoaa laajan valikoiman palvelimia ja palvelinpaikkoja.

Parhaat Thaimaan VPN-palvelimet yhteyksille

Jos etsit parasta Thaimaan VPN-palvelinta, johon voi muodostaa yhteyden, sinun kannattaa harkita muutamia eri asioita. Ensinnäkin, etsi VPN, joka tarjoaa sinulle monenlaisia ​​palvelinpaikkoja - joista monet sijaitsevat Thaimaassa. Lisäksi sinun tulisi valita VPN, joka tarjoaa rajoittamattoman palvelinvaihtoa.

Thaimaan VPN: päätelmät

Pysyä sensuurissa ja puutteellisessa online-yksityisyydessä Thaimaassa on tärkeää. Ihmisenä on sinun oikeutesi käyttää vapautta - myös digitaalista vapautta. Thaimaan VPN: n avulla et vain puolusta yksityisyyttä ja vapautta koskevaa oikeuttasi, vaan teet sen turvallisessa ympäristössä.

Tässä top 5 -oppaassa luetellut VPN: t ovat onnistuneita tekemisissään, nimittäin Thaimaan viranomaisten valvonnan välttämisestä. Lisäksi jokainen VPN tarjoaa omat DNS-palvelimet ja tarjoaa armeijan luokan salauksen, joka sisältää vahvat suojausominaisuudet. Sinun ei enää tarvitse huolehtia viranomaisista tai kolmannesta osapuolesta, joka vaarantaa verkkotoimintasi.

Thaimaan hallitus vaatii edelleen voimakasta Internet-valvontaa. On aika siirtyä takaisin yhden Thaimaan VPN-verkkojemme kanssa.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Kuvahyvitys: Tang Yan Song / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me