Vuoden 2020 parhaat DD-WRT-reitittimet – DD-WRT-reitittimet kotona tai yrityksessä

Virtuaalinen yksityinen verkko (VPN) antaa ihmisille digitaalisen yksityisyyden, kun he muodostavat yhteyden Internetiin. Sen avulla he voivat myös teeskennellä olevansa missä tahansa muualla maailmassa estämään verkkosivustojen sisällön ja palveluiden estämistä. "Salamaisen" VPN-reitittimen avulla jokainen kodin laite voidaan yhdistää verkkoon VPN: n kautta - koko ajan!

DD-WRT-niminen avoimen lähdekoodin ohjelmisto voidaan asentaa reitittimiin. Ostatko DD-WRT-reitittimen valmiiksi vilkkuna tai asennat ohjelmiston itse, voit asentaa DD-WRT VPN -palvelun suoraan reitittimeen. Tämä DD-WRT-ohjelmisto tarjoaa pääsyn reitittimen sisäisiin asetuksiin - antaa käyttäjille mahdollisuuden suojata kaikkea verkkoliikennettä VPN: llä.

Parhaat DD-WRT-reitittimet

VPN-asiakkaan asentaminen DD-WRT-reitittimeen on erittäin kätevää. Se tarkoittaa, että jokainen langattoman verkon kautta reitittimeen kytketty laite on suojattu VPN-salauksella. Yleensä VPN on asennettava suoraan jokaiselle suojattavalle laitteelle. DD-WRT VPN tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia hankkimasta VPN: ää, joka sallii useita samanaikaisia ​​yhteyksiä. Tästä syystä DD-WRT VPN -palvelu on täydellinen suurille perheille.

Lisäksi DD-WRT VPN -sovelluksella kaikki, jotka ovat yhteydessä verkkoon, piilottavat todellisen IP-osoitteensa. Tämä tarkoittaa, että he kaikki voivat ylittää sensuurin ja maantieteelliset rajoitukset pääsyä kansainväliseen sisältöön, kuten Netflix USA, BBC iPlayer ja Hulu.

Ihmisille, jotka haluavat salata reitittimen itse DD-WRT: llä, on artikkeli myöhemmin tässä artikkelissa. Kaikille muille paras DD-WRT VPN (ExpressVPN)
myy esivalotetun reitittimen. Jos haluat lisää reitittimen vaihtoehtoja, tutustu viiteen parhaaseen DD-WRT-reitittimeen liittyvään artikkeliimme.

Parhaat DD-WRT-reitittimet?

Katso alla olevista suosikki DD-WRT-reitittimistämme perusteellinen analyysi;

Asus RT-AC5300

(Amazon: 399,99 dollaria, FlashRouters: 599,99 dollaria)

Asus AC5300

Asus RT-AC5300 on langattomien reitittimien Death Star. Vaikka AC88U on hiukan parempi teknisissä eritelmissä, AC5300 voittaa joka kerta suorituskyvyn suhteen. Tämä johtuu osittain kahdeksasta ulkoisesta antennista, jotka on asetettu nelilähetykseen, neljään vastaanottamiseen (4T4R), ja antavat sille fantastisen kantaman. 4T4R auttaa myös välttämään häiriöitä laitteiden välillä, mikä lisää siirtonopeutta. Reititin antaa käyttäjille myös asettaa kaksi todellista 5 GHz: n verkkoa.

Lisäksi reitittimeen on ladattu MU-MIMO-tekniikkaa (Multi User - Multiple Input Multiple Output) ja erityistä pelitekniikkaa, joka vahvistaa hämmästyttävää langatonta tekniikkaa edelleen..

Kaiken kaikkiaan, jos haluat purkaa kotisi tai toimistosi reitittimellä, joka tukee 4K-videosi suoratoistoa, ja loputtomilla langattomilla laitteilla, tämä Asus on paras DD-WRT-reititin sinulle!

Asus RT-AC5300 Tekniset tiedot

Suoritin: 1400MHz kaksoisydin
Ram: 256MB
Flash: 128 Mt
Antennit: 8 ulkoista
USB: USB 2.0, USB 3.0
Siirtonopeudet: 1000Mbps 2,4GHz, 2x 2167Mbps 5GHz

WRT3200ACM

(Amazon: 248,99 dollaria, FlashRouters: 499,99 dollaria - 349 dollaria myyntihinta)

Neljä antennia antaa tälle reitittimelle fantastisen kantaman ja reititin toimii hyvin sekä 2,4 GHz: n että 5 GHz: n kanavilla. Muista, että huolimatta siitä, että laskutettiin Tri-Stream-reitittimeksi, kyseinen toiminnallisuus todella katoaa, kun se vilkkuu DD-WRT: llä - joten tekniikka ei koske DD-WRT: tä. Sama pätee MU-MIMO: han. MU-MIMO sallii reitittimen kommunikoida useiden laitteiden kanssa samanaikaisesti, mikä lisää WiFi-verkon nopeutta (poistamalla laitteiden väliset häiriöt). Kaikki VPN: t eivät kuitenkaan välttämättä ole yhteensopivia.Linksys-reititin

Siitä huolimatta WRT3200ACM on upea reititin, joka toimii erinomaisella tasolla, kun sitä vilkutetaan DD-WRT: llä. Marvell-piirisarjansa ansiosta se sopii erinomaisesti intensiivisiin tehtäviin, kuten pelaamiseen, suoratoistoon, videopuheluihin tai VPN: n enimmäisnopeuteen.

Linksys WRT3200ACM DD-WRT tekniset tiedot

CPU: 1,8 GHz: n kaksoisydinprosessori
Ram: 512MB
Flash: 256 Mt
Antennit: 4 ulkoista
USB: USB 2.0, USB 3.0
Siirtonopeudet: 600Mbps (max) 2,4GHz, 2600Mbps 5GHz

Netgear R7000

(Amazon: 249,99 dollaria, FlashRouters: 349,99 dollaria)

Netgear R7000

Netgear R7000 voitti viime vuonna, mutta monien uusien julkaisujen vuoksi se on pudonnut kolmanneksi. Tämä reititin on kuitenkin edelleen ehdottoman mahtava vaihtoehto.

R7000 pystyy streaming videoita, parantaa online-pelaamista, ja paljon muuta. Vaikka sillä ei olekaan kahden edellä mainitun teho- ja siirtonopeutta, ne kaikki tukevat DD-WRT MEGA -rakenteita, jotta voit saavuttaa saman tason toiminnallisuuden. Jos olet kiinnostunut DD-WRT: n suorittamisesta Netgear-reitittimessäsi, käy myös MyOpenRouterissa, avoimen lähdekoodin Netgear-yhteisössä..

Netgear R7000: n tekniset tiedot

Suoritin: 1000MHz kaksoisydin
Ram: 256MB
Flash: 128 Mt
Antennit: 3 ulkoista
USB: USB 2.0, USB 3.0
Siirtonopeudet: 600Mbps 2,4GHz, 1300Mbps 5GHz

Asus RT-AC56U

(Amazon: 101,99 dollaria, FlashRouters: 249,99 dollaria)

Asus AC56U

RT-AC56U on erittäin suosittu reititin kotikäyttöön. Asus on saavuttanut liukas muotoilun, jonka avulla se voidaan viedä nurkkaan vaikuttamatta liikaa suorituskykyyn.

Yhtiö on myös sisällyttänyt reitittimeen kaksi USB-moduulia, jolloin voit kytkeä kiintolevyn tehokkaaseen jakamiseen perheen ja työtovereiden välillä. Jos etsit halpahintaista reititintä, jossa on runsaasti boolia, tämä on erinomainen ratkaisu. Lue lopullinen DD-WRT-opas, niin saat selville kuinka paljon voidaan tehdä tällä DD-WRT-reitittimellä (ja millä tahansa muulla DD-WRT-reitittimellä).

Asus RT-AC56U Tekniset tiedot

Suoritin: 800MHz kaksoisydin
Ram: 256MB
Flash: 128 Mt
Antennit: 3 sisäistä
USB: USB 2.0, USB 3.0
Siirtonopeudet: 300Mbps 2,4GHz, 867Mbps 5GHz

Linksys WRT1200AC

(Amazon: 99 dollaria, FlashRouters: 299–199 dollaria myynnissä)

Linksys Router 2

Linksys WRT1200AC on upea reititin, vaikka ehkä vain hiukan liian kallista mitä saat. Tästä huolimatta se on suosittu reititin, jonka on todistettu tarjoavan sekä hyvät kantamat ominaisuuksilleen että loistavaan suorituskykyyn (jälleen sen tekijöille). Upea uutinen on, että FlashRouters tarjoaa tämän reitittimen esivalotettua käytettäväksi valtavan määrän erilaisia ​​VPN-verkkoja. Sellaisena tämä on nopea ja helppo vaihtoehto, joka tarjoaa enemmän kuin tarpeeksi virtaa useimpien ihmisten tarpeisiin.

Missä tämä reititin todella toimii, johtuu siitä, että siinä on sekä USB 2.0 että USB 3.0. Tämä mahdollistaa kiintolevyn kytkemisen suoraan reitittimeen gigabittiyhteyden kautta ja mahdollistaa sen käytön nopeana verkkotallennuspalvelimena (ilman, että sinun täytyy ostaa NAS-palvelinta).

Linksys WRT1200AC tekniset tiedot

Suoritin: 1,3 GHz: n kaksoisydinprosessori
RAM: 256 Mt DDR3-järjestelmän muisti
Flash: 128 Mt
Antennit: 2 ulkoista
USB: USB 2.0, USB 3.0
Siirtonopeudet: 400Mbps 2,4GHz, 867Mbps 5GHz

DD-WRT-reitittimen UKK

Mikä on DD-WRT-reititin?

DD-WRT-reititin on reititin, johon on asennettu erityinen ohjelmisto (laiteohjelmisto) nimeltään DD-WRT. Useimmilla reitittimillä (kuten sellaisella, jonka saat Internet-palveluntarjoajalta ostaessasi laajakaista-sopimusta) on hyvin vähän toimintoja: DD-WRT-reitittimet antavat käyttäjilleen mahdollisuuden hallita monia edistyneitä ominaisuuksia. Niiden avulla käyttäjät voivat myös asentaa enemmän ohjelmistoja suoraan reitittimen muistiin. Tämän avulla DD-WRT-reitittimen omistaja voi asentaa VPN: n suoraan siihen.

DD-WRT-reitittimen ja VPN: n valitseminen

Reitittimen vilkkuminen DD-WRT: llä on hankalaa, minkä vuoksi useimmat ihmiset valitsevat ostaa esivaloitetun reitittimen. Jos et ole erityisen tekninen henkilö, esivalotettu reititin on paras vaihtoehto. Ihmisille, joilla on asiantuntemusta (tai kärsivällisyyttä oppia) - VPN: n vilkkuminen ja asentaminen reitittimeen on mahdollista. Muista kuitenkin, että kaikkia reitittimiä ei voi välähtää DD-WRT: llä.

Yksi asia, joka on pidettävä mielessä, on se, että vaikka vilkkuva DD-WRT-reititin suojaa kaikkia laitteitasi, kaikkien näiden laitteiden suojausta rajoittaa valitsemasi VPN-palvelun laatu. Siksi on elintärkeää varmistaa, että saat luotettavan ja luotettavan VPN-palvelun asennettuna DD-WRT-reitittimeen. Tämän tekemättä jättäminen tarkoittaa, että kaikki laitteesi kärsivät samasta huonommasta VPN-palvelusta.

Kun valitset VPN: n DD-WRT: lle, samat VPN-näkökohdat pätevät kuin valittaessa VPN: tä käytettäväksi suoraan riippumattomissa laitteissa. Salauksen on oltava vahvaa, ja se on toteutettava korkeatasoisesti. Palvelimien on sijaittava hyvällä sijaintialueella, ja niiden on tarjottava nopea nopeus Internetin nauttimiseen. Lisäksi asiakaspalvelun ja VPN-palveluntarjoajan ammattitaitoa on harkittava, jotta voit nopeasti ratkaista kaikki ongelmat.

DD-WRT-tietosuoja

Jos aiot mennä VPN: n asentamisen vaikeuteen vilkkuvaan DD-WRT-reitittimeen, on erittäin tärkeää, että VPN on maailmanluokka. Tästä syystä kaikki tämän oppaan VPN-koodit tarjoavat parhaan markkinoilla olevan salauksen (OpenVPN-salaus). Lisäksi heillä on todistettu kokemusta yksityisyyden tarjoamisesta tilaajilleen. Heillä on myös vesitiiviät tietosuojakäytännöt, mikä tarkoittaa, että tietosi pysyvät yksityisinä jatkuvasti: kaikilla laitteillasi.

DD-WRT-yhteysnopeudet

Yksi VPN: n tärkeimmistä eduista on, että tilaajat voivat ylittää sensuurin ja maantieteelliset rajoitukset. Yhdistäminen esimerkiksi Yhdysvaltain tai Ison-Britannian VPN-palvelimeen tarkoittaa, että VPN-käyttäjä näyttää todella olevan jossakin näistä maista. Monet VPN-verkot tarjoavat erittäin hitaita yhteydenopeuksia, mikä tarkoittaa, että suoratoisto HD: llä on melkein mahdotonta.

Suosituin DD-WRT VPN -palvelumme on ExpressVPN
, koska se tarjoaa salamannopean pääsyn palvelimiin 94 maassa ympäri maailmaa. Kaikki tässä luettelossa suosittelemamme DD-WRT: n VPN-verkot tarjoavat pääsyn nopeille palvelimille, jotka sijaitsevat kaikkialla maailmassa. Tilaajat voivat poistaa sisällön eston missä tahansa näistä maista. Salamaisen DD-WRT VPN -palvelun avulla käyttöoikeus on käytettävissä jokaisessa kodin laitteessa.

Miksi käyttäisit DD-WRT-reitittimen VPN-verkkoa?

VPN antaa ihmisten teeskennellä olevansa eri maassa. Se tekee tämän piilottamalla VPN-käyttäjien IP-osoitteen. Kun muodostat yhteyden VPN-palvelimeen, paikallinen sensuuri ja rajoitukset poistuvat. VPN voittaa myös maantieteelliset rajoitukset. lopputuloksena on, että VPN: n avulla on mahdollista käyttää verkkosivustoja ja verkkosivustopalveluita kaikkialta maailmasta.

VPN tarjoaa myös digitaalisen yksityisyyden salauksen ansiosta. Tämä estää Internet-palveluntarjoajia, hallituksia, työpaikkoja, kouluja ja vuokranantajia saamasta mahdollisuutta seurata, mitä VPN-käyttäjä teki verkossa.

Kun VPN on asennettu reitittimeen, kaikki kyseiseen reitittimeen liitetyt laitteet on suojattu VPN automaattisesti. tämä estää ihmisiä välttämästä muistaa muodostaa yhteyttä VPN-verkkoon joka kerta, kun he käyttävät VPN-verkkoa. Se tarkoittaa myös, että jokaiselle kannettavalle tietokoneelle, tietokoneelle, tablet-laitteelle, puhelimelle, älytelevisiolle ja muulle Internet-laitteelle kytketylle Internet-laitteelle - annetaan automaattisesti digitaalinen tietosuoja.

Ihmisille, jotka haluavat suoratoistaa paljon sisältöä Smart TV: ssä, Chromecastissa, Apple TV: ssä tai missä tahansa muussa internetyhteydessä olevassa suoratoistojärjestelmässä, DD-WRT-reititin on ylivoimaisesti helpoin tapa teeskennellä olevansa eri maassa. Lisätietoja VPN: n käytöstä näissä laitteissa on seuraavissa oppaissa:

  • VPN älytelevisiossa
  • VPN Apple TV: ssä
  • VPN Chromecastissa

DD-WRT-reitittimen käyttäminen työhön

Pienemmät yritykset ja toimistot, joissa on muutama tietokone tai kannettava tietokone on kytketty Internetiin, voivat suojata kaikki Internet-yhteyteen kytketyt tietokoneet VPN: llä ostamalla DD-WRT-salamaisen reitittimen ja VPN: n. Tämä on paras tapa suojata yrityksesi digitaalinen yksityisyys. Se takaa myös sen, että kaikki yrityksen WiFi-yhteyteen kytketyt laitteet on suojattu automaattisesti digitaalisella yksityisyydellä: ottamalla vastuu työntekijöiden käsistä.

VPN-salaus estää myös potentiaaliset hakkerit, jotka onnistuvat pääsemään yrityksen WiFi-verkkoon "haistella" liikennettä varastamaan yritystietoja tai muuta arkaluontoista tietoa.

Kuinka valita DD-WRT-reititin

Helpoin tapa saada DD-WRT-reititin on ostaa sellainen, joka on esivalotettu. Tämä säästää vaikeuksia, kun joudut salaamaan sen itse - prosessi, joka voi johtaa reitittimen “murtamiseen” (tehden siitä käyttökelvottoman). Esivaloitetun reitittimen ostaminen on hieman kalliimpaa, mutta se on myös kertaluonteinen investointi (ja se ei maksa maapallolle). Parhaat vaihtoehdot salamaisen reitittimen saamiseksi ovat seuraavat:

Osta se suoraan VPN-palveluntarjoajalta: erittäin suositeltu VPN, ExpressVPN
(ja muut, kuten StrongVPN), myy esipalautetun reitittimen, johon ohjelmisto on jo asennettu. Voit yksinkertaisesti kirjautua sisään VPN-tiliisi ja suojata kotiasi.

Express Ddwrt

Esisäädetyt DD-WRT-reitittimet

FlashRouters-sivustojen käyttäminen on toinen erinomainen tapa saada välähtävä reititin.
FlashRouters tarjoaa mukautetun DD-WRT-vilkkumis- ja räätälöintipalvelun. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on ostaa VPN ja ostaa reititin flashroutereilta. Kun se saapuu, se määritetään ja se on valmis kirjautumaan tiliisi.

Ostaminen suoraan reitittimen valmistajalta on viimeinen tapa saada välähtävä reititin. Suosionsa vuoksi monet reitittimien valmistajat valmistavat DD-WRT-reitittimiä. Voit ostaa näitä reitittimiä Amazonista ja muualta. Et kuitenkaan saa sitä tasoa asiakaspalvelua ja asennusohjeita, jotka saat Flashroutersilta, jos ostat DD-WRT-reitittimen suoraan: ja Flashroutersilla on erittäin kilpailukykyiset hinnat.

Sinun on myös ladattava VPN itse reitittimelle. Kaikilla tämän artikkelin VPN-verkoilla on kuitenkin ohjeita ja tukihenkilöstöä, jotka auttavat sinua tämän prosessin läpi.

Asenna OpenVPN-salaus DD-WRT VPN: lle

OpenVPN on ylivoimaisesti markkinoiden turvallisin VPN-salaus. Suosittelemme käyttämään VPN-salausta, joten sinun pitäisi määrittää VPN DD-WRT-reitittimelläsi yhteyden muodostamiseksi sitä käyttämällä.

OpenVPN: n määrittäminen vaihtelee VPN-palveluntarjoajien välillä. Katso asennusoppaasta kuinka VPN asennetaan DD-WRT-reitittimeesi.

Tarkista, että reitittimesi tukee OpenVPN: tä

Varmista, että DD-WRT-reitittimesi tukee OpenVPN: tä. Useimmat DD-WRT-reitittimet hyväksyvät OpenVPN: n oletuksena, mutta se on tarkistamisen arvoinen. Jos haluat muodostaa yhteyden OpenVPN: ään (ja teetkin!), Varmista ostaessasi reititintä, että se tukee OpenVPN: ää.

Siirry nyt VPN: n verkkosivustoon ja kirjaudu sisään. Lataa VPN: n lataussivulla .ovpn-tiedostot (tai ainakin palvelimen tiedosto, johon haluat muodostaa yhteyden)..

DD-WRT VPN: Johtopäätös

Tässä artikkelissa olemme suositelleet parasta VPN-salamaa DD-WRT-reitittimelle ja neljälle sijoitukselle. Helpoin tapa saada VPN toimimaan DD-WRT-reitittimellä on ostaa se esivalotettuna.

Niille, jotka haluavat salata jo omistamansa reitittimen, meillä on asennusopas. Muista kuitenkin, että opas on vain ääriviiva ja että yksityiskohdat vaihtelevat kunkin VPN-palveluntarjoajan mukaan. Joten muista hankkia yksityiskohdat VPN-palveluntarjoajalta.

Kaikki tämän artikkelin VPN: t ovat täydellisiä käytettäväksi VPN-reitittimellä, koska ne ovat luotettavia ja luotettavia palveluita, jotka esittelevät parhaiten VPN: ien tarjontaa. Heillä kaikilla on salamannopeita palvelimia, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa, minkä avulla voit estää käytöstä lähes kaiken. Ainoa jäljellä on sinun päättää, minkä VPN: n haluat.

Luotamme siihen, että tässä oppaassa on ihanteellinen VPN kaikille riippumatta siitä, mitkä olosuhteet voivat olla. Joten lue vaihtoehdot huolellisesti läpi ja valitse VPN luotettavasti. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä alla olevassa kommenttiosassa.

Otsikkokuvaus: Casezy idea / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me