35+ Beste gratis hulpprogramma’s voor uw computer

Met honderden gratis hulpprogramma's op de markt, kan het moeilijk zijn om de juiste te kiezen.

Gelukkig hebben we ons onderzoek gedaan en de beste gratis hulpprogramma's in meer dan 30 categorieën geselecteerd.

Ik laat je de beste gratis hulpprogramma's zien, variërend van eenvoudige firewalls tot unzip-hulpprogramma's en nog veel meer tussendoor.

Contents

Lijst met de beste gratis hulpprogramma's

Blader door deze lijst of gebruik de onderstaande index om naar de categorie te gaan waarin u het meest bent geïnteresseerd.

De meeste van deze gratis hulpprogramma's werken voor alle moderne besturingssystemen, waaronder Windows 10 en Mac OSX.

Een goede gratis VPN - TunnelBear

TunnelBear is zonder twijfel de beste gratis VPN die er is. Er is een goede hoeveelheid gegevens die u kunt gebruiken, ze hebben servers over de hele wereld en hebben de beste beveiliging die er is.

We zullen echter niet op de volledige details ingaan, alsof u meer wilt weten over gratis VPN's, moet u onze verbazingwekkende lijst met beste gratis VPN's bekijken! Als je op zoek bent naar een VPN voor Android of een VPN voor iPhone, dan heb je geluk! TunnelBear heeft apps voor beide apparaten.

Beste gratis VPNS

 1. TunnelBear
 2. verstop me
 3. ZoogVPN

Beste gratis firewall - ZoneAlarm

Hoewel antivirus- en malwaretools geweldig zijn, is het nog beter om de problemen in de eerste plaats te voorkomen. Naarmate hackers en bots slimmer worden, neemt het belang van firewalls voortdurend toe. Naarmate het internet der dingen groeit, wordt het nog belangrijker, omdat we ervoor moeten zorgen dat al onze apparaten worden beschermd. Beste gratis firewall - ZoneAlarm

ZoneAlarm is de beste gratis firewall die er is. Het helpt niet alleen om ongewenste verbindingen buiten te houden, maar het helpt je ook onzichtbaar te worden voor hackers. Bovendien hebben ze extra lagen gecreëerd die helpen bij het beschermen van uw draadloze netwerk, en zelfs tijdens het gebruik van WiFi in een openbare ruimte. Om het helemaal af te maken, kunnen ze u zelfs voorzien van identiteitsbescherming en een veilige back-upoplossing. Moet ik meer zeggen?

Beste gratis firewalls

 1. Zone Alarm
 2. Comodo
 3. OpenDNS

Beste gratis pc-reiniger - CCleaner

Ik heb nogal wat commerciële producten geprobeerd om ongebruikte, tijdelijke en onnodige bestanden van je harde schijf te verwijderen, maar ik moet zeggen dat het gratis hulpprogramma CCleaner geldt als de beste gratis computer- / pc-cleaner.Beste gratis pc-reiniger - CCleaner

Het is snel in te stellen en stelt u in staat een flink aantal instellingen aan te passen, zodat u een beetje of veel tijdelijke bestanden kunt verwijderen. Als u bovendien wilt zien welke bestanden uw ruimte op de harde schijf in beslag nemen, raad ik u aan SpaceSniffer te gebruiken.

Beste gratis pc-reinigers

 1. CCleaner
 2. FileCleaner
 3. Wise Disk Cleaner

Beste gratis unzip-programma - 7ZIP

Toen ik voor het laatst naar unzip-programma's keek, heb ik zes hulpprogramma's uitgecheckt: QuickZip, ICEOWS, IZArc, TUGZip, ZipGenius en 7-Zip. Het product dat het meest indruk op mij maakte was het Open Source-programma 7-Zip. Het was het enige product in de groep dat een uit meerdere delen bestaand RAR-volume in een ZIP-archief kon uitpakken en het enige product dat een zinvolle foutmelding gaf wanneer een poging werd gedaan om een ​​256-bit gecodeerd WinZip-archief uit te pakken.

Het ondersteunt 7z, ZIP, CAB, RAR, ARJ, GZIP, BZIP2, Z, TAR, CPIO, RPM, DEB, en een paar andere bestandstypen, maar helaas geen ISO-ondersteuning. Over het geheel genomen een robuuste en gratis bestandsarchiver en absoluut het beste gratis unzip-programma dat beschikbaar is

Beste gratis uitgepakte programma's

 1. 7zip
 2. PeaZip
 3. WinRAR

Beste gratis afbeeldingsstitcher - Microsoft ICE

Hoewel de meeste beeldeditors tegenwoordig beeldstekenfuncties hebben, hebt u soms een gespecialiseerd hulpmiddel nodig. Of misschien heb je nog geen editor, en omdat je zeker weet dat naaien het enige is dat je ooit zult doen, zou je liever een eenvoudige en slanke app willen leren die net genoeg is voor de klus die je moet doen. In ieder geval, als u op zoek bent naar de beste afbeeldingssteken op de markt, heeft Microsoft ICE u gedekt.Microsoft Image Composite Editor

Als u geïnteresseerd bent in een complete beeldbewerkings- of weergavesuite, bladert u verder naar beneden.

Beste gratis afbeeldingssteken

 1. Microsoft ICE
 2. AutoStitch
 3. Hugin

Beste gratis afbeeldingseditor - GIMP

Digitale professionals zweren bij Photoshop en andere software van Adobe. Als je een Mac hebt en je hebt het geld, dan is het inderdaad waarschijnlijk de beste optie die je kunt kiezen. Helaas kunnen de meesten van ons deze luxe niet betalen.Gratis afbeeldingseditor - GIMP

Daarom is er GIMP. GIMP is een gratis en open-source digitale afbeeldingseditor, die een goede concurrent is van premium-aanbiedingen. De lay-out is vergelijkbaar met Photoshop, en omdat de open source-interface een uitgebreide reeks mogelijkheden heeft met door de gebruiker gegenereerde plug-ins die voortdurend worden gemaakt voor nog meer functionaliteit.

Beste gratis beeldbewerkers

 1. Gimp
 2. Paint.net
 3. Foto Pos Pro

Beste gratis Image Viewer - XnView

Alle besturingssystemen worden nu geleverd met een standaardbeeldviewer. Helaas zijn deze allemaal op een bepaalde manier of vorm beperkt. Velen van ons gemiddelde gebruikers willen een afbeeldingsviewer waarmee snel afbeeldingen kunnen worden gewijzigd zonder de vereiste kennis van Photoshop.Beste gratis afbeeldingenviewer

Dat is waar XnView van pas komt. Het kan honderden afbeeldingstypen openen, exporteren naar meer dan 70 formaten, snelle bewerkingen uitvoeren, batchbewerking en nog veel meer. Als u de beste gratis viewer voor afbeeldingen wilt, hoeft u niet verder te zoeken.

Beste gratis beeldviewers

 1. XnView
 2. IrfanView
 3. FastStone

Beste gratis pictogram-editor - Gratis-pictogram-editor

Aangezien er nu zoveel afbeeldingseditors zijn, raken pictogrameditors enigszins een ver verleden. Ze hebben echter nog steeds hun nut. Zoals hun naam al doet vermoeden, is Free-Icon-Editor absoluut de beste in zijn klasse, geen ongewenste toeters en bellen en doet precies wat er op het blik staat.

Beste gratis pictogrameditors:

 1. X-pictogrameditor
 2. aaIco
 3. Icon Developer (30 dagen gratis proberen)

Beste webbrowser - Chrome

Google Chrome domineert de browsermarkt, omdat het gemakkelijk te gebruiken, veilig, zeer aanpasbaar en compatibel met verschillende apparaten is. Dit laatste is van het grootste belang omdat geen enkele andere browser dit met succes heeft geïmplementeerd.Beste webbrowser - Google Chrome

Het nadeel is dat het veel bronnen gebruikt, dus als je een oude computer hebt, is deze misschien niet de beste. Als privacy echter belangrijk voor u is (zoals voor ons), zou ik Firefox in plaats daarvan aanbevelen als open source.

Firefox blijft een solide tweede keuze en hoewel Microsoft's Edge nog relatief nieuw is, heeft het al een cult-aanhang gekregen vanwege zijn gemak en schoonheid.

Beste webbrowsers:

 1. Chrome
 2. Firefox
 3. Microsoft Edge

Beste gratis antivirussoftware - Bitdefender

Beste gratis antivirus - Bitdefender

Met elke dag nieuwe virussen, malware en gevaarlijke code verschijnen, wordt het steeds belangrijker om robuuste antivirussoftware te hebben die niet alleen op uw pc draait, maar ook op uw mobiele apparaten.

Bitdefender is op dit moment de beste gratis antivirussoftware. Het is snel, schoon en uiterst efficiënt. Als een afgeslankte versie van zijn betaalde broer, houdt het uw computer de klok rond veilig en helpt het u om ongewenste reizen naar een computerreparatieservice te voorkomen.

Als u wat geld wilt uitgeven aan een Antivirus, is de betaalde versie van Bitdefender ook de beste op de markt, kort gevolgd door F-Secure en Kaspersky.

Beste gratis antivirussoftware

 1. Bitdefender
 2. avast
 3. AVG

Beste gratis malware verwijderaar - Malwarebytes

Beste gratis malwarebescherming - Malwarebytes

Als uw antivirus geen malware, adware of andere spyware heeft opgelopen, kan het moeilijk zijn om te verwijderen. Hoewel veel AV-tools ingebouwde malware-verwijdering hebben, heb ik ontdekt dat deze minder efficiënt zijn dan speciale software.

Malwarebytes heeft hun leven en ziel gewijd aan het verwijderen van malware. Hoewel ik zou zeggen dat hun bewering over het verouderen van AV overbodig is, doet hun soepele platform en meerlaagse bescherming en verwijdering fantastisch werk.

Bovendien zijn ze, als de nummer één operator in het veld, geneigd malware te identificeren en te verwijderen voordat een ander bedrijf dat doet, waardoor de integriteit van uw gegevens en die van uw omgeving wordt gewaarborgd. Om nog maar te zwijgen van het feit dat compatibel is met de meeste van uw apparaten, iets dat niet kan worden gezegd voor de meeste andere gratis hulpprogramma's voor het verwijderen van malware.

Als u op zoek bent naar betaalde opties, is Malwarebytes ook de winnaar met Bitdefender en AVG iets achter.

Beste gratis malware-verwijderaars

 1. Malwarebytes
 2. Bitdefender gratis
 3. Advertentie bewust

Beste gratis hulpprogramma voor browserbescherming - Bitdefender

Hoewel webbrowsers slimmer en veiliger worden, volstaat het slechts een opdringerige website of een geladen shareware voor uw Chrome of Internet Explorer om overal te komen en vol pop-ups te staan.

Vanzelfsprekend is Bitdefender uw beste optie om uw browse-activiteiten te beschermen, omdat het uitstekend scoort als een malware- en antivirusprogramma. Het biedt u een veilige browse-omgeving en biedt ook een verkeerslichtsysteem voor websites, zodat u een duidelijke indicatie hebt of de site veilig is of niet.

Uw grootste verdediging is echter om uw browsers bijgewerkt te houden, alleen met behulp van vertrouwde en noodzakelijke plug-ins en met voorzichtigheid en gezond verstand tijdens het browsen. Bovendien kunt u aanvullende stappen ondernemen om uw webbrowser te beschermen.

Beste gratis hulpprogramma's voor browserbescherming

 1. Bitdefender
 2. Kaspersky
 3. McAfee Internet Security

Beste gratis Trojan Remover - Malwarebytes

Trojaanse paarden zijn niet zo groot meer als vroeger. Ze zijn echter nog steeds in de buurt en mogen niet worden vergeten, omdat ze een van de meest problematische dingen kunnen zijn om van uw computer te verwijderen. Trojaanse paarden zijn malware die zijn geïnstalleerd onder het mom van andere software, in sommige ironische gevallen een antivirus, en vervolgens uw computer infecteren met nog schadelijkere inhoud.

De beste manier om Trojaanse paarden te voorkomen, is om er altijd voor te zorgen dat u de software die u downloadt kunt vertrouwen, vooral als u deze via P2P of Torrenting hebt verkregen. Gelukkig werkt dezelfde set tools die ik zou aanbevelen voor het verwijderen van malware ook voor Trojaanse paarden.

Beste gratis trojan-verwijderaars

 1. Malwarebytes
 2. Bitdefender gratis
 3. Advertentie bewust

Beste gratis rootkitscanner / -verwijderaar - Avast aswMBR

Naarmate de detectie van malware, virussen, trojaanse paarden en andere schadelijke software geavanceerder is geworden, zijn de schadelijke software en hun ontwikkelaars helaas dat ook. Een van de grootste uitdagingen is rootkits.

Rootkits zijn een speciaal soort softwaretool die wordt gebruikt om trojaanse paarden, virussen en andere malware te verbergen voor uw antivirusscanner en andere beveiligingsproducten. Dus zelfs als je dit leest en denkt dat je veilig bent, heb je misschien helemaal ongelijk.

Hoewel de kans om besmet te raken klein is (vooral als je al een goed beschermingsniveau gebruikt), is het zeker de moeite waard om vijf minuten tot 100% ervoor te zorgen. AswMBR van Avast is vakkundig ontwikkeld en gebruikt aanvullende stappen, zoals virtualisatietechnologie, om nog meer rootkits te detecteren.

Beste gratis rootkitverwijderaars

 1. Avast aswMBR
 2. Bitdefender Rootkit Remover
 3. Malwarebytes Anti-Rootkit Beta

Beste gratis inbraakpreventie- en detectiesoftware - Snort

Dus nu u antivirus- en antispywareproducten op uw computer hebt, denkt u dat u veilig bent. Hoewel deze de kans op infectie drastisch verminderen, werken ze helaas alleen als de dreiging door de deur is.Gratis inbraakpreventie software - SNORT

Intrusion Detection Software (IDS) werkt door uw netwerkactiviteit in realtime te controleren en af ​​te sluiten als er een bedreiging wordt gedetecteerd. Hoewel deze cruciaal zijn voor bedrijven, is het een kleiner probleem voor huiseigenaren, maar zoals het gezegde luidt: "alle kleine helpt".

Snort is de beste freeware-optie die er is. Het heeft een grote community van gebruikers om je te helpen en is relatief eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Helaas heeft het geen GUI, dus als je geen technische ervaring hebt, kan dit problemen veroorzaken. Hoewel ik hieronder nog twee opties heb opgesomd, raad ik aan om de betaalde versie van Webroot Internet Security Plus te kopen als u op zoek bent naar een eenvoudig te gebruiken en veilige software voor inbraakdetectie..

Beste gratis inbraakdetectiesoftware

 1. snuiven
 2. Suricata
 3. OpenWIPS-ng

Beste gratis anonieme surfservice - Tor

Er zijn tal van redenen om anoniem te willen surfen, variërend van eenvoudig zelfbehoud tot het willen vermijden van overheden en hackers. Onze VPN's voor beginners en ultieme privacygidsen bevatten uitgebreide informatie over waarom anoniem surfen zo belangrijk is voor iedereen.

Voor een gratis anonieme surfoptie blijft Tor het beste alternatief. Door uw verbinding door meerdere lagen te leiden (vandaar het ui-logo), wordt het uiterst moeilijk om erachter te komen waar de gegevens vandaan komen. Helaas heeft het de keerzijde dat het extreem langzaam is en alleen uw webbrowser beschermt. Als je serieus anoniem wilt browsen, raad ik je aan onze beste VPN-lijst te bekijken. Hoewel geen enkele service je echte anonimiteit geeft (vooral als je een sociaal netwerk of Google gebruikt), zullen VPN's en anoniem surfen een lange weg gaan.

Beste gratis anonieme surfservices

 1. Tor
 2. VPNGate
 3. CyberGhost

Beste gratis software suite -Ubuntu

Als u toepassingssoftware kunt bedenken, is er meer dan waarschijnlijk een gratis versie ervan. Veel van deze freebies vervangen hun commerciële tegenhangers. Hoewel ze een lange weg kunnen gaan om dezelfde ervaring te creëren, is het belangrijk om te onthouden dat ze misschien niet de beste zijn.Free Software Suite - Ubuntu

Er is bijvoorbeeld OpenOffice in plaats van MS Office, GIMP in plaats van Photoshop, VLC in plaats van Windows Media Player en de lijst gaat maar door.

Ubuntu is een van de meest populaire versies van Linux, die veel van deze software bevat en helpt u bij het creëren van een gratis softwaresuite onafhankelijk van grote samenwerkingsverbanden. Ik zou ook aanraden om naar het Software Freedom Day-project te kijken, dat tot doel heeft de wereld te informeren over FOSS en het belang ervan.

Beste gratis bestandsbeheerder - FreeCommander

Windows Explorer is prima voor eenvoudige bestandsbeheeractiviteiten, maar als u serieus werk moet verzetten, hebt u een bestandsbeheer met twee vensters nodig. Hoewel er veel mogelijkheden zijn, heb ik FreeCommander als de beste gevonden. Het is gemakkelijk te gebruiken, intuïtief, heeft een goede reeks functies, en vooral, up-to-date en zonder fouten.

Beste gratis bestandsbeheerders

 1. FreeCommander
 2. TotalCommander
 3. Multi Commander

Beste gratis e-mailclient - eM Client

Als je ons leuk vindt, heb je waarschijnlijk ten minste vijf verschillende e-mailaccounts, en niet noodzakelijkerwijs bij dezelfde e-mailprovider. Erger nog, misschien heb je sommige die POP zijn en sommige die IMAP zijn. Hoe dan ook, het bijhouden van uw e-mails, vergaderingen en contacten kan vermoeiend zijn.Beste gratis e-mailclient - eM Client

Gelukkig is eM Client hier om u te helpen. In tegenstelling tot de meeste andere opties die er zijn, is het prachtig ontworpen, gemakkelijk te gebruiken, heeft het geïntegreerde chat en nog veel, veel meer. Natuurlijk kan het ook worden geïntegreerd met een groot aantal e-mails

Beste gratis e-mailclients

 1. Em Client
 2. Mozilla Thunderbird
 3. Mailbird gratis

Beste gratis hulpprogramma voor het vervangen van klembord - PhraseExpress

Het normale klembord in Windows heeft beperkingen. Eén item tegelijk en geen retentie na uitloggen. Hulpprogramma's voor het vervangen van klembord bieden de mogelijkheid om meerdere items te bewaren en op te slaan voor toekomstig gebruik, zelfs na uitloggen. Er zijn veel gratis hulpprogramma's voor het vervangen van het klembord beschikbaar, waaronder PhraseExpress.

PhraseExpress is beschikbaar op meerdere platforms en heeft veilige cloudsynchronisatie om u te helpen items bij te houden die u naar veel andere apparaten hebt gekopieerd. Hoewel ze beveiligde codering hebben, is het belangrijk om te onthouden dat elk hulpprogramma voor het vervangen van klembord een beveiligingsprobleem oplevert, want als iemand toegang krijgt, kunnen ze mogelijk uw wachtwoorden stelen.

Beste gratis klembordhulpprogramma's

 1. PhraseExpress
 2. ArsClip
 3. 1Clipboard

Beste gratis HTML-editor - CoffeeCup

Gratis HTML-editor - CoffeeCup

Hoewel het steeds gemakkelijker wordt om een ​​website te maken, met tools zoals WordPress, Squarespace en vele andere WYSIWYG-editors, kan het leren van HTML en het coderen van je eigen website nog steeds een uitdaging zijn.

Helaas kunnen veel beginners en hobbyisten de kosten van een onbeperkte HTML-editor niet betalen. Gelukkig zijn er veel goede opties met CoffeeCup die ongetwijfeld een van de beste is.

Het wordt geleverd met veel handige functies, handige tutorials en is beschikbaar voor zowel Windows als Mac. Bovendien hebben ze ook een aantal geweldige tutorials en forums om je te helpen.

Beste gratis HTML-editors

 1. Koffiekop
 2. subliem
 3. Kladblok++

Beste gratis spamfilter - SPAMFighter

Deze categorie kan als bijna opgeheven worden beschouwd, omdat de meeste e-mailproviders nu een spamfilter hebben ingebouwd. Deze zijn echter niet altijd de meest accurate en als u uw e-mails naar een e-mailclient op uw bureaublad downloadt, kan een spamfilter binnenkomen handig.

SPAMfighter is de beste in deze categorie. Het is gemakkelijk te gebruiken, ondersteunt de meeste e-mailinboxen en de meeste e-mailclients. Helaas wordt Windows 8 of hoger officieel niet ondersteund (hoewel het wel wordt uitgevoerd), dus als dit het besturingssysteem is dat u gebruikt, bekijk dan de andere opties hieronder.

Beste gratis spamfilters

 1. SPAMfighter
 2. Cloudmark
 3. CleanMail Home

Beste gratis pop-upblokkering - Adblock

De behoefte aan hulpprogramma's voor pop-upstoppers is de afgelopen maanden weggevallen, omdat veel browsers zoals Firefox nu deze functie hebben ingebouwd. Speciale pop-ups en AdBlockers werken echter veel efficiënter - met AdBlock als de beste allrounder.

Er zijn echter nog tal van andere tracking- en privacyproblemen met betrekking tot uw browser. We hebben eerder artikelen gemaakt over de beste plug-ins voor Chrome en Firefox, dus als u meer wilt weten over hoe u uw digitale voetafdruk kunt stoppen, raad ik u aan deze te lezen.

Beste gratis pop-upblokkering

 1. AdBlock
 2. adblockplus
 3. Privacy Badger

Beste gratis Desktop Search Tool - Lookeen

Hoewel de standaardzoekalgoritmen van zowel Windows als Mac in de loop der jaren zijn verbeterd, heb ik persoonlijk nog steeds het gevoel dat ze traag kunnen zijn. Wanneer u een bestand of e-mail probeert te vinden, is het laatste wat u wilt doen, wachten tot de resultaten zijn geladen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de resultaten in de meeste gevallen in een onbegrijpelijk formaat worden geladen.Gratis Desktop Search Tool - Lookeen

Lookeen helpt dit te overwinnen door te integreren met uw platform, sneller te zoeken en resultaten weer te geven in een gemakkelijk te bekijken formaat. Het geeft u ook een voorbeeld van het bestand, zodat u kunt bepalen of het is wat u zoekt of niet. Eenvoudig gezegd, Lookeen is de beste desktop-zoekfunctie die er is.

Beste gratis Desktop Search Tools

 1. Lookeen
 2. Copernic
 3. Listary

Beste gratis foto-organizer - Google Foto's

Google Foto's, ooit Picasa, is het nieuwe aanbod van Google waarmee u uw afbeeldingen gesynchroniseerd kunt houden. Hoewel ik het ermee eens ben dat Foto's geweldig zijn als je een Mac hebt, als niet al je apparaten Apple zijn, dan kan het een beetje een probleem veroorzaken. Net als bij Google Chrome is Google Foto's eigendom van Google en kan het daarom inbreuk maken op uw privacy, dus misschien wilt u XnView overwegen als dit belangrijk voor u is.

Google Foto's is beschikbaar voor alle besturingssystemen en kan u helpen uw foto's tegelijkertijd eenvoudig te beheren en te back-uppen.

Beste gratis foto-organisatoren

 1. Google Photos
 2. XnView
 3. Phototheca

Beste gratis Kladblokvervanging - Kladblok++

Er zijn veel teksteditors en Kladblokvervangingen. Sommigen van hen willen editors programmeren, terwijl anderen proberen tekstverwerkers te zijn. Wat ik zo leuk vind aan Notepad ++ is dat het, in tegenstelling tot de anderen, zich concentreert op gewoon een betere editor voor gewone tekst en in die rol, het slaagt briljant. Het heeft een Kladblok-achtige interface in combinatie met documentvensters met tabs en de mogelijkheid om zoveel documenten te openen als u wilt, zonder beperking van de bestandsgrootte.Gratis vervanging van Kladblok - Kladblok ++

Bovendien heeft het plug-ins waarmee u uw tekst gemakkelijker kunt bekijken, zoals voor programmeertalen, en als u het venster sluit, worden niet-opgeslagen tekstbestanden opgeslagen voor toekomstig gebruik.

Beste gratis notitieblokvervangingen

 1. Kladblok++
 2. Elfima Kladblok
 3. PSPad

Beste gratis sneltoetsprogramma - AutoHotkey

Sneltoetsen en sneltoetsen zijn een uitstekende manier om uw manier van werken te versnellen. We zijn ons allemaal bewust van de klasse Ctrl + C, Ctrl + V om items te kopiëren en te plakken, en er zijn vele andere ingebouwd in zowel Windows- als Mac-besturingssystemen.Gratis Hotkey Utility - AutoHotkey

Met AutoHotkey kunt u nog meer sneltoetsen toevoegen. U kunt echter niet alleen eenvoudige vooraf gedefinieerde taken uitvoeren, maar u kunt ook code maken om complexere taken uit te voeren met één klik op de knop!

Beste gratis sneltoetsprogramma's

 1. AutoHotkey
 2. Sneltoets Hulpprogramma
 3. Qliner

Best Free Registry Cleaner - CCleaner

Vaak kan uw register vol bloat en ongewenste vermeldingen zijn. Hoewel het over het algemeen geen schade aanricht, is het een goede gewoonte om het zo vaak te wissen, omdat het uw pc kan versnellen en ongewenste bestanden kan verwijderen.

CCleaner van Piriform is het beste hulpmiddel dat ik heb gebruikt. Het heeft een draagbare versie die zelfs geen installatie vereist. Het is gemakkelijk te gebruiken en reinigt snel en efficiënt uw register en zelfs uw tijdelijke bestanden - zowel op Windows als Mac.

Beste gratis register schoonmaaksters

 1. CCleaner
 2. RegSeeker
 3. Wise Registry Cleaner

Beste gratis BitTorrent-client - qBitTorrent

Gratis Bittorrent-client - qBitTorrent

Het is verbazingwekkend hoe snel BitTorrent een van de belangrijkste downloadformaten is geworden. Niet voor niets: het is snel, rechtvaardig en efficiënt. Als je nog geen BitTorrent-client op je pc hebt geïnstalleerd, zou je dat moeten doen, want er zijn een aantal geweldige gratis bittorent-clients beschikbaar.

qBitTorrent is een snelle en resource-efficiënte BitTorrent-client die probeert volledige uTorrent- of Vuze-functionaliteit te bieden in een gestroomlijnd open source-pakket. Het is niet zo volledig uitgerust als anderen, maar qBitTorrent biedt torrent-prioriteitsstelling, torrent-query's, selectieve contentdownload, torrent-creatie, externe toegang, RSS-abonnement, een mediaspeler en ingebouwde torrent-zoekopdracht. Misschien het belangrijkste is dat deze door vrijwilligers ontwikkelde software geen advertenties bevat en geen crapware in de installatie probeert te bundelen. Kijk voor een lijst met VPN's die geweldig zijn voor torrenting in onze gids met de beste VPN voor Torrent-sites.

Beste gratis BitTorrent-clients

 1. qBittorrent
 2. transmissie
 3. vuze

De beste gratis FTP-client - FileZilla

Het lijkt misschien niet veel, maar FileZilla is de beste gratis FTP-client die er is. Het is compatibel met meerdere platforms en is uiterst aanpasbaar aan uw behoeften. Bovendien heeft het alles wat u van een hoogwaardige FTP-client mag verwachten, inclusief codering en zeer flexibele bestandsoverdracht.

Beste gratis FTP-clients

 1. FileZilla
 2. FireFTP
 3. Cyberduck

Beste gratis Bookmark Manager Chrome - SuperSorter

Als je net als ik bent, sla je het elke keer op als je iets nuttigs ziet in je bladwijzers. Hoewel je in de toekomst misschien op sommige hiervan terugkomt, zullen veel hiervan nutteloos worden. Dat is waar SuperSorter binnenkomt. Het sorteert automatisch uw bladwijzers, verwijdert duplicaten en helpt u ongewenste koppelingen op te ruimen. Op deze manier bevat uw bladwijzermap alleen de links die voor u van vitaal belang zijn.

Beste gratis bladwijzerbeheerders

 1. SuperSorter
 2. Bookmark Manager en Viewer
 3. Snelle bladwijzerscanner

Beste gratis Traceroute-tool - Monitis Visual Trace

Visual Trace Route geeft grafisch de internetroute-informatie weer. U kunt het gebruiken voor technische taken, zoals het diagnosticeren van trage verbindingen of voor algemene doeleinden, zoals het bepalen van de locatie en de eigenaar van een website of het traceren van spammers.

Beste gratis Traceroute-tools

 1. Monitis Visual Trace Route Tool
 2. Open Visual Traceroute
 3. VisualRoute

Beste gratis software voor het vastleggen van schermen - PicPick

Ooit een snel geannoteerd screenshot naar een vriend of collega willen sturen? Ik weet dat ik dat heb gedaan. Het kan lastig zijn in de a **.Gratis software voor schermopname - PicPick

Met PicPick kunt u snel een screenshot van uw scherm maken, bewerken en annoteren en naar uw vrienden, sociale netwerken of autorijden sturen zonder dat u meerdere soorten software hoeft te openen. Het is snel en gemakkelijk te gebruiken en zeer aanpasbaar.

Beste gratis software voor het vastleggen van schermen

 1. PicPick
 2. Jing
 3. Greenshot

Beste gratis downloadmanager - Ninja Downloadmanager

Ninja Download Manager is relatief nieuw op het gebied van downloadbeheertools. Het is echter snel een van de belangrijkste geworden. Het is vooral perfect voor liefhebbers van multimedia, omdat het video's en muziek sneller kan downloaden door ze in kleinere stukjes te breken.Gratis downloadmanager - NinjaDownloadManager

Het heeft ook ingebouwde YouTube- en Vimeo-downloads, zodat je daarvoor geen andere tool nodig hebt. Om het helemaal af te maken met zijn sequentiële instelling, kun je een bestand afspelen terwijl het nog aan het downloaden is.

Beste gratis downloadmanagers

 1. Ninja Download Manager
 2. Gratis downloadmanager
 3. Internet Download Manager

Beste gratis bronmonitor - regenmeter

Er zijn veel tools zoals CPU-Z en GPU-Z die kunnen helpen het gebruik van bronnen op ons apparaat te controleren. Helaas zijn veel van deze bronnen intensief en worden gegevens niet op de achtergrond weergegeven.Gratis bronmonitor - regenmeter

Dat is waar Rainmeter van pas komt. Hiermee kun je gadgets op je bureaublad plaatsen die alles controleren, van temperaturen tot het gebruik van de harde schijf om ruimte te wisselen. Bovendien zijn er honderden andere gadgets die je kunt downloaden en integreren, en over het algemeen een achtergrond maken die je alles geeft waar je ooit van zou kunnen dromen.

Beste gratis bronnenmonitors

 1. Rainmeter
 2. Taakbalkmeters
 3. TinyResMeter

Beste gratis hulpprogramma voor veilig wissen - gum

Eraser is een gratis GNU-licentiehulpprogramma dat bestanden, mappen of zelfs hele schijven veilig van elke Windows- of DOS-pc wist. Gum overschrijft gegevensgebied met selecteerbare willekeurige gegevenspatronen en wist ook gegevens in het wisselbestand, internetcache, tijdelijke bestanden, internetcookies, ongebruikte schijfruimte en enkele andere plaatsen waar gegevens in het geheim kunnen op de loer liggen. Het verwerkt ook FAT16-, FAT32- en NTFS-partities. Bestanden wissen met een hoge beveiliging zal altijd een uitdagende en tijdrovende taak zijn en kan nooit absolute 100% veiligheid bieden. Eraser maakt het werk echter gemakkelijk, met een beveiligingsniveau dat verder gaat dan de meeste denkbare vereisten.

Beste gratis veilige wisfuncties

 1. Gom
 2. Veilige gum
 3. CCleaner

Beste gratis register-editor - Resplendence Registry Manager

Ik gebruik al jaren de volledige versie van Resplendence Registry Editor en heb nooit een reden gehad om naar een alternatief te zoeken. Om te beginnen werkt het volledig betrouwbaar - een essentiële functie voor elke register-editor. Bovendien is de gebruikersinterface eenvoudig, de functionaliteit uitstekend en, misschien het allerbelangrijkste, is er een snelle zoekfunctie. Als je ooit iets beters nodig hebt gehad dan de standaard RegEdit waarmee Windows wordt geleverd, hoef je niet verder te zoeken.

Beste gratis register-editors

 1. Glans
 2. Regmagik
 3. RegEdit

Beste netwerkinventarisatiesoftware - Spiceworks-inventaris

Spiceworks is volledig gratis te gebruiken software waarmee u uw pc en uw netwerk kunt bewaken.Software voor netwerkinventaris - Spiceworks

Het houdt al uw apparaten, wijzigingen en precies bij wat er actief is en waar.

Hoewel het thuis handig is, is deze tool onmisbaar als je op kantoor werkt.

Beste gratis netwerkinventarisatiesoftware

 1. SpiceWorks inventaris
 2. ManageEngine
 3. Open-audit

Beste gratis bulk hernoem hulpprogramma - geavanceerde renamer

Ooit een hele reeks bestanden in één keer willen hernoemen? Ik weet dat ik dat heb gedaan. Advanced Renamer doet precies dat. Het is een snel, lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken stuk software waarmee u alle bestanden kunt hernoemen op basis van de regels die u hebt opgegeven.

Beste gratis bulk hernoem hulpprogramma's

 1. Geavanceerde Renamer
 2. Bulk Renamer
 3. PFrank

Conclusie

Ik hoop dat je het leuk vond om dit artikel te lezen en een aantal van deze hulpprogramma's nuttig vond.

Is er een hulpprogramma dat u graag zou willen zien, dat we niet hebben genoemd? Laat hieronder een reactie achter en we voegen deze toe aan de lijst.

Als je deze lijst leuk vond, zorg er dan voor dat je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief of deel het met je vrienden.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me