ARCTIC Overzicht & Accelero Hybrid III Review

In deze ARCTIC Accelero Hybrid III review en gids, zal ik je laten zien hoe je het kunt combineren met de AMD Radeon RX480, een paar benchmarkresultaten kunt bekijken en evalueren of het de moeite waard is om er een te krijgen als je op zoek bent naar all-in enthousiastelingen een waterkoeling opties.

PROS

  • Geweldig bedrijf met geweldige producten
  • Aangepaste GPU-koeling maakt de garantie ongeldig
  • Visueel onaantrekkelijk
  • VRM koellichamen niet de best ontworpen

CONS

  • Enkele slechte punten
  • Kom hier

Over ARCTIC

ARCTIC (oorspronkelijk Arctic Cooling) is een Zwitsers bedrijf dat al sinds 2001 bestaat en enthousiaste koeloplossingen biedt voor particulieren over de hele wereld. Ik zal geen volledige diepgaande beoordeling van hen uitvoeren, omdat er veel bedrijven zijn die hiervoor meer in aanmerking komen, zoals Linus Tech Tips en JayzTwoCents. Het bedrijf is echter zo vriendelijk geweest om ons vier Accelero Hybrid III - 140 mm-edities te leveren voor gebruik met onze Ethereum-mijnbouwinstallatie. De Accelero Hybrid III is een AIO GPU-waterkoelingoplossing, waarmee u alle voordelen van waterkoeling kunt krijgen, zonder het gedoe van reservoirs en druppelmogelijkheden.

Sindsdien heb ik nu al meer dan drie jaar een Freezer i30 op mijn pc thuis, met geweldige prestaties en zonder degradatie, ik had hoge verwachtingen van de Accelero Hybrid III. Ik ben blij te kunnen zeggen dat het niet teleurstelt.

pricing

De Accelero Hybrid III klokt in op $ 99. In vergelijking met andere koeloplossingen op de markt is dit dezelfde marge als andere aanbiedingen en ook waterblokken. Natuurlijk, met waterblokken moet je een heel koelcircuit bij de hand hebben, terwijl het hiermee vrijwel plug and play is.

ARCTIC Prijzen

ARCTIC verkoopt ook een aantal andere waterkoelingsoplossingen en luchtkoelers met verbeterde prestaties in vergelijking met de standaardversies.

Video installatie

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe eenvoudig het is om de Accelero Hybrid III te monteren.

ARCTIC claimt aanzienlijk koelere temperaturen (zo laag als 42-46C), evenals aanzienlijk stillere werking. Tijdens deze review heb ik het genoegen gehad te ervaren dat beide claims niet alleen waar zijn, maar dat de koeler mijn verwachtingen ook aanzienlijk heeft waargemaakt! Bekijk de video hierboven om deze allemaal zelf te zien.

Ondersteuning

Over het algemeen was de ondersteuning door het ARCTIC-team fantastisch. Helaas was het grootste minpunt dat ze geen algemene instructies voor grafische kaarten bevatten. Hoewel dit voor mij geen probleem was, kan dit voor diegenen die voor het eerst een AIO-koeler gebruiken, problematisch zijn. Gelukkig zijn er tal van tutorials op YouTube die hierop zijn gericht.

Installatie en testen

Over het algemeen vond ik het proces van het assembleren van de Accelero Hybrid met de RX 480 een heel eenvoudige taak, die ongeveer 30 minuten duurde (exclusief de droogtijd van 60 minuten voor de thermische lijm).

U begint met het demonteren van de voorraadkoeling. Op de RX480 gaat dit als volgt. Zes kleine schroeven voor het plastic deksel. Vier schroeven voor het GPU-koelblok. 11 achterste schroeven en twee voorste schroeven voor het koellichaam en de ventilator. Als je alleen op de printplaat bent, moet je de hoofd-GPU-chip met een papieren handdoek reinigen.

RX480 Waterkoeling

Met de demontage voltooid, kunt u beginnen met de montage van de AIO-waterkoeling. Breng eerst de printplaat op één lijn met het waterkoelblok en het meegeleverde aangepaste koellichaam. Breng nu een kleine hoeveelheid van de thermische verbinding / pasta aan op de GPU. Lijn het blok, de printplaat en het koellichaam uit en schroef ze samen met de meegeleverde schroeven, veren en ringen. Zorg ervoor dat u elke schroef een paar slagen tegelijk vastdraait en met de klok mee ronddraait. U moet dit doen zodat de thermische verbinding gelijkmatig wordt verdeeld en het blok en het koellichaam op de juiste manier zitten. Nadat het is gemonteerd, probeert u het koelblok voorzichtig rond te bewegen om ervoor te zorgen dat het goed past.

Nu moet u de VRM-koellichamen toevoegen. Helaas bieden ze voor de RX480 de generieke set. Om erachter te komen waar de koellichamen moeten komen, kunt u kijken waar de warmtekussens zich op de originele koellichaam bevinden. Ontdek waar u elk koellichaam plaatst en maak zelf een diagram (mentaal of op papier). Breng elk koellichaam aan met een kleine hoeveelheid thermische lijm, zorg ervoor dat het op zijn plaats blijft en dat u geen elektrische componenten overbrugt met het koellichaam. Zodra de thermische pasta droog is, kunt u de VRM-koelventilator voor het koellichaam toevoegen.

Sluit de fans aan, en nu kunt u de GPU in uw systeem invoegen.

Prestatie

Ik testte de prestaties van de ARCTIC Accelero Hybrid III met behulp van een paar verschillende benchmarks en onze aangepaste ‘test’ - Ethereum-mijnbouw. Voor de benchmarks die ik heb gebruikt: PassMark en 3D Mark. Voorraadprestaties waren respectievelijk 74C en 81C, terwijl het met het AIO-systeem slechts 38C en 40C was.

De meest betrouwbare test is echter de Ethereum-mijnbouw. Ethereum Mining vereist dat uw GPU 24/7 draait op 100%. Ik heb geen stresstest uitgevoerd, want dat zou meer kijken naar de prestaties van de GPU dan naar de koeling. Natuurlijk kunt u de betere koelprestaties gebruiken om betere GPU-prestaties te bereiken.

Accelero Hybrid III - RX480-prestaties

De resultaten tonen aan dat de Accelero Hybrid veruit een superieure koeloplossing biedt. Helaas heb ik geen oplossingen voor waterkoeling om dit te vergelijken met de resultaten; Ik zou het iedereen aanbevelen. Zelfs met de ventilatorsnelheid ingesteld op 10%, kwam de temperatuur niet boven de 45C! Bovendien liep het systeem ook aanzienlijk stiller. Tenzij je pc in een kast is opgesloten, zou je hem nooit met zulke hoge snelheden willen gebruiken als hij behoorlijk oorverdovend is.

Andere producten

Naast GPU-koeling (zowel lucht als water) verkoopt ARCTIC ook CPU- en geheugenkoelingoplossingen en accessoires om u te helpen. Ze verkopen ook monitorbeugels, hoofdtelefoons en een paar andere items. Als u een van deze wilt bekijken, ga dan naar de ARCTIC-website.

ARCTIC Conclusie

Over het algemeen is de Accelero Hybrid III van ARCTIC een geweldige oplossing als u een betere en stillere koeling op uw GPU wilt bereiken. Of het nu gaat om de AMD Radeon RX 480, zoals voor mij, of een andere ondersteunde GPU. Ik zou het echter niet aanraden als je van plan bent om AIO op meer dan componenten te gebruiken, omdat het lastig kan worden en de aangepaste VRM-koellichamen persoonlijk een enorme afweging zijn. In dat geval is het waarschijnlijk beter om een ​​aangepast waterkoelsysteem te gebruiken. Maar tot slot, voor een of twee GPU's is de Accelero Hybrid III fantastisch, en ARCTIC heeft ook tal van andere AIO-koelsystemen met vermoedelijk vergelijkbare prestaties.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me