De 50 beste Kodi-add-ons 2020 – Hoe Kodi-add-ons te installeren

De Kodi-mediaspeler kan alle amusementsbestanden op uw computer indexeren, waardoor een centrale bibliotheek ontstaat die u één app geeft voor toegang tot al uw video's en muziek. De mogelijkheid om streaming video via internet naar Kodi te kanaliseren breidt uw entertainmentopties verder uit.

Add-ons geven u toegang tot al deze extra entertainment. Als u een abonnement hebt op een premium entertainment-service, zoals NowTV, Netflix of HBO Now, kunt u die accounts koppelen aan uw Kodi-speler en daar toegang krijgen. In elk geval hebt u een specifieke add-on nodig om uw abonnementsservice via Kodi te laten spelen.

Bekijk onze Beste Netflix VPN-gids.

Wees voorzichtig wanneer u naar Kodi-add-ons zoekt, omdat ze niet allemaal volgens de regels spelen. Mediabedrijven en overheden worden momenteel erg populair over Kodi vanwege add-ons die auteursrechtelijk beschermd materiaal gratis beschikbaar stellen zonder de toestemming van de eigenaren van die video's.

Zo kun je lezen dat Kodi illegaal is. Dat is echter niet het geval. De illegaliteit komt voort uit enkele add-ons.

ProPrivacy.com accepteert geen inbreuk op het auteursrecht. Hoewel we weten dat VPN's kunnen worden gebruikt om uw locatie naar een ander land te vervalsen en zo geografische beperkingen te boven te komen, is hun primaire doel om u online veiligheid en privacy te bieden. Dit is in de eerste plaats de reden waarom we het gebruik van een VPN op Kodi aanbevelen.

Lees onze lijst met de beste Kodi-add-ons per december 2017. Als u nog nooit eerder een add-on hebt geïnstalleerd, kunt u verderop in deze beoordeling instructies over de taak lezen.

Contents

Beste Kodi-add-ons voor Amerikaanse tv

1. USTVNow

USTVNow is een abonnementsservice die een aantal Amerikaanse tv-zenders kanaliseren. Deze omvatten CBS, NBC, Fox News en ESPN. Als u al een USTVNow-abonnement hebt, hoeft u alleen maar aan te melden wanneer u de add-on voor het eerst start. Als u geen abonnement hebt, kunt u zich aanmelden vanuit de Kodi-add-on. Het bedrijf biedt een gratis proefperiode aan.

Stream Super Bowl 53 op CBS met een VPN!

2. Film Emporium

Zoals de naam al doet vermoeden, is Film Emporium een ​​geweldige bron voor films. Deze add-on bevat echter ook veel livestreams, waaronder reguliere Amerikaanse en Britse tv-zenders. U vindt deze add-on in de repository van Dandy Media.

3. SmoothStreams

SmoothStreams biedt meer dan 50 kanalen, waaronder de belangrijkste Amerikaanse sportstreamingservices. Naast livestreams van sportevenementen, zoals NFL-, NBA- en MLB-games, hebt u toegang tot gespecialiseerde omroepen en alle grote Amerikaanse tv-netwerken.

Beste Kodi-add-ons voor Britse tv

4. iPlayer

De BBC is beroemd over de hele wereld voor zijn kwaliteitsprogrammering. U kunt via uw browser alle BBC-kanalen via internet bekijken via BBC iPlayer. Deze add-on brengt iPlayer in Kodi. De Kodi iPlayer geeft je toegang tot een bibliotheek met on-demand video's en boxsets, evenals livestreams van de BBC TV-kanalen.

5. Britse Turken

Met deze add-on krijgt u toegang tot de eigen afspeellijst van één techneut. Het genie in kwestie woont in het VK, maar is van Turkse afkomst, dus zijn videocollectie is voornamelijk afkomstig uit die twee landen. De bibliotheken van video's zijn zo goed gecategoriseerd dat deze add-on een hit bij het publiek is geworden. Download deze add-on uit de Cerebro TV Repository.

Beste Kodi-add-ons voor Wereld TV

6. Maverick TV

Met deze add-on krijgt u livestreams van tv-zenders en videostreamingdiensten van over de hele wereld. Naast die livestreams heeft het systeem een ​​uitgebreide bibliotheek met video's, waaronder films, documentaires en fitnessvideo's. De repository voor deze service is beschikbaar op de Maverick TV-website.

7. StreamHub

StreamHub bevat Mobdro, dat toegang geeft tot live tv-streams van over de hele wereld. Die kanalen omvatten zowel gratis als premium tv-diensten, zoals sportfranchisekanalen en HBO. Dit systeem heeft zijn eigen repository, ook wel StreamHub genoemd.

8. Ultra IPTV

Ultra IPTV omvat internet-streamingdiensten van over de hele wereld. De bibliotheek met kanalen omvat specialistische diensten, zoals streaming van sportevenementen en nieuwskanalen. De site heeft ook veel filmkanalen en shows in veel verschillende talen, dus als je ver van huis bent, heb je een goede kans om entertainment in je eigen taal te vinden met deze add-on. Je kunt Ultra IPTV krijgen van de Cazlo-repository.

9. SkyNet

SkyNet is een andere uitgebreide bibliotheek die toegang geeft tot livestreams van tv-kanalen van over de hele wereld. Deze add-on biedt ook toegang tot on-demand entertainmentvideo's met films, shows en documentaires. De SkyNet-add-on is beschikbaar via de Maverick TV-repository.

10. cCloud TV

cCloud TV biedt een bibliotheek met entertainment. Een bijbehorende add-on die in dezelfde repository is verpakt, wordt cCloud Live TV genoemd. Het geeft je toegang tot livestreams van tv-zenders van over de hele wereld. U krijgt deze add-on uit de Cazwall-repository.

11. Ultieme IPTV

Deze verzameling IPTV-kanalen geeft u toegang tot entertainment van over de hele wereld. Deze kanalen omvatten zowel free-to-air als premium tv-zenders in een grote verscheidenheid aan talen. Hoewel deze add-on je naar deze overzeese kanalen kan brengen, kan het je niet om hun regionale beperkingen heen krijgen. U kunt deze add-on installeren vanuit Super Repository.

Beste Kodi-add-ons voor films

12. BOB Unleashed

BOB Unleashed, ook bekend als BOB Unrestricted, geeft toegang tot een lange lijst met streamingdiensten, maar voor veel daarvan is een abonnement vereist, dat BOB niet kan omzeilen. Als zodanig moet u zich aanmelden bij premiumkanalen om het meeste uit deze add-on te halen. BOB Unleashed is beschikbaar in de Noobs and Nerds-repository.

13. Specto

Specto is een vork van Exodus, waarover u hieronder meer kunt lezen. De filmdatabase is een grote attractie en er zijn ook video's van Sky TV-kanalen, hoewel geen live feed van die zenders. De add-on zal op internet zoeken naar alternatieve bronnen voor elke weergegeven video. Wanneer u er een selecteert, geeft het menu u een lijst met opties waaruit u kunt kiezen om te bekijken.

14. Safehouse-films

Safehouse Movies houdt vast aan zijn kernactiviteit en geeft alleen een lijst van films (de meeste andere belangrijke Kodi-add-ons zijn shows en live tv-streams). Deze add-on is beschikbaar via de repository van Dandy Media.

15. Winkelfilms

Deze add-on is een geweldige bron van Bollywood-films. Er is ook fantastisch entertainment van andere diverse bronnen, waaronder films uit Afrika en drama's uit Korea.

16. SALTS (Stream alle bronnen)

"ZOUTEN" betekent "stream alle bronnen." Zoals de meeste add-ons in deze filmcategorie, krijgt u met SALTS ook toegang tot populaire tv-shows en drama's. Deze add-on is beschikbaar via de Kodil-repository.

17. F.U.B.A.R.

De bibliotheek van F.U.B.A.R. heeft een groot assortiment, met categorieën zoals kinderentertainment en ook Bollywood-films. Dit is een geweldig pakket films. De add-on is beschikbaar via de Mucky Duck-repository.

18. Poseidon

Poseidon is een van de sterren van Kodi en wordt geprezen als de nieuwe Exodus. U kunt deze add-on verkrijgen bij een aantal repositories, waaronder Kodil en Noobs en Nerds.

19. Exodus

Exodus stond bovenaan de boom totdat het ondersteunende mechanisme bij TVAddons.ag werd gesloten. Nu kunt u de Exodus-add-on installeren, maar geen van de video's die u selecteert, worden afgespeeld. Ondanks dat het ter ziele is, wordt Exodus nog steeds verspreid via Super Repository en Kodil.

20. Verbond

Covenant is de officiële vervanging voor Exodus. Veel van zijn links zijn echter weggenomen door de sluiting van zijn hosting-sites, waardoor Poseidon de voorsprong in de race heeft gekregen om Exodus te vervangen. Covenant is verkrijgbaar bij de repositories van Kodil en XvBMC.

Beste Kodi-add-ons voor sport

21. Bevrijding

Deliverance is een bijzonder goede add-on voor voetbaljunkies. Het menu van het systeem bevat een ranglijst voor de Engelse Premier League en er zijn veel hoogtepunten uit recente wedstrijden. Andere kanalen bieden sportgerelateerde films en shows. Bij bevrijding gaat het niet alleen om sport; het biedt ook amusement voor kinderen, komedies, documentaires en seizoensgebonden programmering.

22. Stijgende getijden

Rising Tides is een goede locatie voor toegang tot live sportevenementen, maar de meeste daarvan zijn alleen beschikbaar met een abonnement op het uitzendkanaal. Kanalen die in deze add-on worden vermeld, zijn BT Sports, ESPN, Fox Sports en Bein Sports. U kunt deze add-on krijgen van de Mulla Fabz-repository.

23. Elektra Vault

Net als Rising Tides is Elektra Vaults een goede bron van toegang tot live sportevenementen. Hoogtepunten van recente wedstrijden zijn ook beschikbaar via deze add-on.

24. VidTime

VidTime geeft toegang tot livestreams van sportevenementen en is een goede bron voor hockey-, basketbal- en UFC-wedstrijden. Hoewel de add-on gespecialiseerd is in livestreams, is er ook een bibliotheek met opgenomen wedstrijdhoogtepunten.

25. Voetbalherhaling

Football Repeat is gespecialiseerd in voetbal. Deze add-on biedt geen livestream van wedstrijden, maar het heeft een indrukwekkende lijst met competities in de bibliotheek, waaronder de Premier League, de Champions League, de Duitse Bundesliga en de Serie A uit Italië.

26. Halow Live-tv

Halow trekt fans aan met zijn indrukwekkende bibliotheek met links naar livestreams van sportevenementen, waartoe het gratis toegang geeft. Deze add-on heeft echter meer te bieden dan alleen sporten, omdat de bibliotheek ook kanalen voor kinderentertainment, films en meer bevat. Halow bevat ook radiokanalen.

27. Sportmanie

Als je blij bent om te betalen voor toegang tot entertainment op Kodi, kijk dan eens naar Sports Mania. Deze abonnementsservice voor het VK biedt u ononderbroken streaming omdat het bedrijf zwaar heeft geïnvesteerd in zijn servercapaciteit en videotransmissietechnologie.

Beste Kodi-add-ons voor muziek

28. Bandicoot vids

Bandicoot Vids is gespecialiseerd in video's van live evenementen. Dat betekent niet dat evenementen in realtime worden gestreamd, maar opnames van live uitvoeringen, zoals toneelstukken en muziekconcerten. Dat gezegd hebbende, heeft het kanaal ook livestreams, waaronder verslaggeving van sportevenementen. Deze add-on heeft ook een filmbibliotheek met klassiekers, hoewel geen recente blockbusters.

29. MP3-streams

Dit is een add-on voor het streamen van muziek, die je uit de Super Repository kunt halen. De bibliotheek is goed geïndexeerd op genre, waarmee u uw eigen afspeellijst kunt samenstellen.

30. BeatZ

BeatZ heeft een zeer grote muziekbibliotheek, die je eindeloos zal vermaken. Deze add-on voor muziekstreaming komt uit zijn eigen repository die wordt geproduceerd door Stream Army.

31. Rave Player

Rave Player heeft een geweldige muziekbibliotheek met een onderscheidend gedeelte van DJ-sets en -mixen. De lange sets geven je een voorgemengde muziekstream die uren kan doorgaan zonder dat je afzonderlijke melodieën hoeft te selecteren.

32. De muziekbron

The Music Source heeft veel verschillende muzikale entertainment. De add-on geeft toegang tot een bibliotheek met digitale muziekbestanden, evenals videomuziekkanalen. U hebt toegang tot digitale radiostations via de add-on en streamt DJ-sets.

33. TuneIn Radio

TuneIn is een populaire digitale muziek-app. Deze add-on maakt de service beschikbaar vanuit Kodi. U hebt een TuneIn-account nodig om via Kodi toegang tot het systeem te krijgen. U kunt echter gratis een account krijgen.

Beste Kodi-add-ons voor Anime

34. AnimeGo

AnimeGo is een geweldige bron van Japanse animatie. De add-on geeft toegang tot films en animatieseries. AnimeGo-bronnen bieden goede overdrachtssnelheden.

35. AnimeFTW.tv

Deze anime-add-on heeft een grotere bibliotheek dan AnimeGo, dus als je een grote fan bent van anime en manga, is dit waarschijnlijk een betere keuze voor jou.

36. KissAnime

KissAnime is de tophond onder de anime-add-ons van Kodi. AnimeGo heeft 500 titels, terwijl AnimeFTW.tv er 700 heeft. KissAnime heeft meer dan 6.000. KissAnime wordt voortdurend bijgewerkt, dus eigentijds entertainment is altijd beschikbaar, evenals veel oudere titels.

Beste Kodi-add-ons voor kinderen

37. Cartoons Clown

Cartoons Clown is verkrijgbaar bij de Super Repository en Kodil. Deze add-on is niet alleen een goede bron van tekenfilms, maar heeft ook films en kinderprogramma's om uw kinderen op het scherm te houden.

38. TekenfilmsOn

CartoonsOn richt zich op tekenfilms voor kinderen. De bibliotheek bevat klassiekers, series en films. Deze Kodi-add-on is beschikbaar via de repository van Noobs en Nerds.

39. Nickelodeon en Nickelodeon Jr

Nickelodeon en Nickelodeon Jr. zijn zeer populaire kinderzenders. Dankzij deze add-on zijn deze twee kabel-tv-kanalen nu beschikbaar in Kodi.

40. Cartoon HD

Cartoon HD heeft een geweldige bibliotheek met educatief materiaal en klassiek kinderentertainment. Deze add-on is goed onderhouden en vrij van slechte links. U hebt toegang tot de service via de Xunity Talk-repository.

41. Super Cartoons Kodi

Super Cartoons Kodi is een aanbod van de uitstekende Dandy Media en is beschikbaar via de eigen repository van het bedrijf. De navigatiestructuur van deze add-on is ontworpen om eenvoudig te gebruiken te zijn, zodat uw kinderen de bedieningselementen kunnen bedienen en video's kunnen kiezen.

Beste Kodi-add-ons voor documentaires

42. Brettus-documentaires

Als u de voorkeur geeft aan feitelijke video's, geeft deze bibliotheek van honderden documentaires u veel stof tot nadenken. Deze Kodi-add-on bestaat al lang, met zijn goed gecategoriseerde bibliotheek en betrouwbare links, waardoor het een trouwe groep volgers is.

43. Decado-documentaires

Dit is een andere geweldige bron voor documentaires. Zoals bij veel entertainment-add-ons, gebruikt Decado Documentaries YouTube als een van de bronnen. Daarom moet de YouTube-add-on zijn geïnstalleerd om dit systeem te kunnen gebruiken. Deze en andere ondersteunende add-ons worden automatisch geïnstalleerd naast Decado Documentaries. Deze add-on is beschikbaar via de Super Repository en ook bij Kodil.

44. Films voor actie

De add-on Films voor actie geeft toegang tot een bibliotheek van meer dan 2500 films en documentaires. De bronnen van deze films zijn pressiegroepen en activisten die een oorzaak willen benadrukken om de wereld te helpen veranderen. U kunt deze advertentie installeren vanuit de standaard Kodi-repository.

45. NASA Kodi-add-on

NASA produceert veel video-output, zowel om zijn missie aan het publiek uit te leggen als als resultaat van exploratie en onderzoek. Veel van die video kan door het publiek worden bekeken via deze Kodi-add-on. Naast video krijgt de add-on toegang tot livestreams van satellietbeelden. Deze add-on is beschikbaar in de standaard Kodi-repository.

Beste Kodi-add-ons voor premiumkanalen

46. ​​Nemesis Kodi-add-ons

Nemesis is een betaalde service die een verscheidenheid aan videobronnen gebruikt, inclusief torrents, via een systeem genaamd Real-Debrid. Video's zijn beschikbaar in het hoogwaardige 4K-formaat en worden geleverd met hoge snelheden. Inhoud die beschikbaar is via deze add-on omvat films, shows, anime, cartoons, audioboeken en materiaal voor volwassenen. Bekijk onze beste VPN voor torrent-sites voor meer informatie over het gebruik van een VPN bij torrenting.

47. Vaderstromen

Vader Streams is een premium-service die premium-kanalen levert. Deze omvatten HBO, Hulu en AMC HD. Sportevenementen waarvoor meestal een pay-per-view-betaling is vereist, zijn ook inbegrepen in de toeslag voor het add-on-abonnement van Vader Streams.

48. UFC Finest / Planet MMA

Planet MMA is de nieuwe naam voor UFC Finest. Deze pay-per-view add-on levert live UFC-gevechten en bevat ook een bibliotheek met vechterprofielen, gevechten uit het verleden, documentaires en UFC-gerelateerd entertainment. Deze add-on is beschikbaar via de Magic repository van het Ares Project.

49. SportsAccess

U moet abonnementskosten betalen om deze add-on te gebruiken en het bedrijf accepteert alleen Bitcoin. Met deze vergoeding krijgt u echter toegang tot live evenementen, waaronder NBA- en NHL-games, samen met voetbalwedstrijden van over de hele wereld.

50. Film op tv

Dit is een in het VK gevestigde filmbibliotheek die via browsers wordt geleverd aan abonnees: je kunt er ook toegang toe krijgen via Kodi dankzij een add-on. U moet een account openen bij FilmOn TV om de add-on te kunnen streamen. U hebt toegang tot deze add-on via de Cazwall-repository.

Hoe Kodi-add-ons te installeren

Er zijn drie verschillende paden om een ​​add-on te krijgen. U kunt een zipbestand van een plug-in of een zipbestand van een repository downloaden, of u kunt via het web verbinding maken met een repository. Volg de onderstaande stappen om elk te installeren.

Laad een add-on met een zipbestand

Als je zoektocht naar een add-on een zip-bestand downloadt, moet je het bestand in Kodi installeren. Een enkele add-on, die ook ondersteunende programma's kan installeren, bevindt zich in een bestand met het woord "inpluggen" aan het begin van zijn naam. Een repository bevat veel add-ons en de naam begint met het woord "bewaarplaats."

Stap een

Noteer de map waarnaar het zipbestand is gedownload.

Stap twee

Open Kodi en klik op Add-ons in het zijmenu van het hoofdscherm. Klik op het symbool van het open vak linksboven in het scherm Add-ons om naar de Add-onbrowser te gaan.

Kodi Add-ons Browser toegang

Stap drie

Klik op Installeren vanaf zip. Navigeer door uw mapstructuur om het gedownloade bestand te selecteren.

Kodi installeert add-on van zipbestand

Klik OK.

Als het zip-bestand een plug-in is, wordt nu de add-on geïnstalleerd. Als het een repository is, moet u de add-on vanuit de repository installeren (zie hieronder).

Laad een add-on van een webadres

Stap een

Druk op het tandwielsymbool linksboven in de hoofdstream van Kodi. Hiermee gaat u naar de instellingenpagina.

Kodi Instellingen toegang

Stap twee

Klik op de Bestandsbeheer icoon.

Kodi File Manager-toegang

Stap drie

Dubbelklik op Bron toevoegen.

Kodi bron toevoegen

Stap vier

Klik op het relevante woord in het scherm Bron toevoegen en typ de URL van de gegevensopslagruimte. Dit moet beginnen met "http: //" of "https: //" en moet een schuine streep hebben ("/") aan het einde van het adres.

Kodi bronpagina toevoegen

Klik OK.

Stap vijf

Voer een naam in voor de link en klik OK.

Kodi-repositoryvan link instellen

Stap zes

Druk twee keer op de Escape-knop om terug te keren naar het hoofdscherm van Kodi. Klik op Add-ons in het zijmenu.

Kodi Add-ons menu-item

Klik op het symbool van het open vak linksboven in het menu.

Stap zeven

kiezen Installeren vanuit zipbestand in de add-onbrowser. Selecteer de koppeling die u in Bestandsbeheer hebt ingesteld en druk op OK.

Kodi installeert een repository

U moet nu de add-on installeren vanuit de repository die u zojuist beschikbaar hebt gemaakt voor het systeem.

Installeer en add-on vanuit een repository

Stap een

Klik in de add-onbrowser op Installeren vanuit repository.

Kodi-add-ons Browserinstallatie vanuit repository

Dit zal u een lijst van beschikbare repositories presenteren - zowel die welke via links zijn aangekocht als die welke zijn geïnstalleerd vanuit zip-bestanden.

Stap twee

Klik op de repository die de add-on bevat die u wilt installeren. U krijgt een lijst met invoegtoepassingen te zien.

Kodi repository index

Stap drie

Blader door de lijst met beschikbare add-ons. Klik op degene die je wilt.

Kodi selecteert add-on uit repository

Stap vier

druk op Installeren in het detailscherm.

Kodi installeert add-on

De meeste add-ons vereisen extra programma's; u wordt hierover in het volgende scherm verteld. Klik op OK doorgaan.

Een reeks berichten zal u vertellen dat elk element is geïnstalleerd.

Conclusie

Add-ons maken Kodi een stuk interessanter. Ze kunnen u entertainment van over de hele wereld brengen. Veel kanalen zijn echter beperkt, zodat alleen mensen in de landen waar elke service is gebaseerd, toegang tot hebben.

U kunt deze regionale beperkingen omzeilen door een Virtual Private Network (VPN) te installeren. Met de VPN kunt u een locatie selecteren. Zodra u het inschakelt, zal iedereen die uw locatie controleert, denken dat u zich in het door u gekozen land bevindt. Met deze truc hebt u toegang tot alle kanalen die alleen beschikbaar zijn voor andere landen. Bekijk onze beste Kodi VPN-gids voor meer informatie over deze technologie.

Combineer een VPN met Kodi om uw entertainmenthorizon te verbreden.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me