De NFL Week 16 Playoffs online streamen met een VPN

Woon je buiten de VS en het VK? Wil je de Amerikaanse NFL Week 16 Playoffs bekijken? Je kunt dit jaar alle NFL-games van het vakantieseizoen deblokkeren en streamen door een VPN voor NFL te gebruiken!


hoe nfl online kerstmis te bekijken

Het streamen van de NFL Week 16 Playoffs van buiten de VS is super eenvoudig - als je een VPN hebt!

Een VPN (Virtual Private Network) geeft u toegang tot geo-beperkte streams van NFL-games die meestal buiten de VS worden geblokkeerd. De enige vereiste voor het streamen van NFL-games deze kerst is een snelle VPN die in HD kan streamen. Laten we beginnen...

Hoe NFL Week 16 Playoffs online te bekijken

  1. Kies een VPN-provider uit onze lijst met beste VPN-services. Als je haast hebt, raad ik NordVPN aan omdat het alles heeft wat je nodig hebt om NFL te kijken.
  2. Maak verbinding met een VPN-server in de VS of het VK (dit geeft u het IP-adres van de VS of het VK dat u nodig hebt om NFL te streamen).
  3. Navigeer naar SkySports UK of NowTV om te betalen voor tijdelijke toegang tot Sky Sports in het VK. (NowTV verkoopt dag-, week- of maandpassen aan SkySports). Of ga naar CBC, FOX, ESPN of NFL-netwerk als je een Amerikaanse stream wilt bekijken.
  4. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van een betaalmethode die werkt, bekijk dan onze gids over het gebruik van een virtuele betaalpas. NowTV verkoopt echter online cadeaubonnen, dus u moet zich zonder problemen kunnen aanmelden voor Sky TV UK. Hetzelfde geldt voor SlingTV (waarin CBC, FOX Sports, NBC voor zondagavondspellen en ESPN worden getoond) - Een cadeaukaart kan worden gekocht via Walmart online en wordt afgeleverd via e-mail!
  5. Nu u een NowTV- of Sling TV-abonnement hebt, hoeft u alleen maar aan te sluiten op een Britse of Amerikaanse VPN-server telkens als u de NFL Playoffs online wilt bekijken!

Hoe NFL Playoffs deze kerst te streamen

Stream NFL op Sky Sports

Sky Sports UK toont twee van de week 16 play-off games:

  • Maandag 24 december: Kansas City Chiefs in Seattle Seahawks (1.10 uur, live op Sky Sports)

  • Dinsdag 25 december: Denver Broncos bij Oakland Raiders (01.00 uur, live op Sky Sports)

Als je al een Sky Sports-abonnement hebt - maar buiten het VK komt om familie te bezoeken of op vakantie bent met Kerstmis - kun je een VPN gebruiken om te doen alsof je in het VK bent. Zodra u verbinding maakt met een VPN-server in het Verenigd Koninkrijk, kunt u zich aanmelden bij uw normale Sky Sports-account om de NFL-games te bekijken alsof u weer thuis bent.

Als u geen abonnement hebt, raden we NowTV aan...

Bekijk NFL online met NowTV

NowTV verkoopt toegang tot Sky Sports UK. Het mooie van NowTV is dat je een dag-, week- of maandkaart kunt kopen. Dat betekent dat je kunt betalen om alleen de twee play-off wedstrijden te bekijken als je dat liever hebt. Wat ook geweldig is aan NowTV is dat het mogelijk is om online cadeaubonnen te kopen. Dat betekent dat u toegang kunt krijgen zonder een in het VK geregistreerde creditcard of betaalpas.

NowTV begint bij slechts £ 7,99 voor een dagkaart. Prijzen voor een maandelijks abonnement kosten een zeer redelijke £ 33,99 - dit geeft je toegang tot 10 kanalen. Het goede nieuws is dat het ook mogelijk is om een ​​te kopen "Mobiele maandpas" voor slechts £ 5,99 - dit geeft je toegang tot vier Sky Sports UK-kanalen op één mobiel apparaat.

Sky maand pass interface

Kijk NFL op Sling TV

Als je zoveel mogelijk NFL-actie wilt bekijken, heb je toegang nodig tot CBS, FOX Sports, ESPN en NBC (voor games op zondagavond). De beste manier om al deze games te bekijken, is door je te abonneren op de alleen-tv-streamingdienst SlingTV.

De blauwe SlingTV-pas kost $ 25 per maand en biedt toegang tot een enorme hoeveelheid NFL-playoff-spellen. Het goede nieuws is dat Walmart vouchers voor SlingTV online verkoopt, wat betekent dat u geen problemen hoeft te hebben met het betalen van een abonnement zodra u verbinding maakt met een Amerikaanse VPN-server.

Ik heb al een geldig Amerikaans kabel-tv-abonnement

Als u in de VS woont en u al een geldige login hebt voor een kabel-tv-abonnement, kunt u zich aanmelden met een VPN. Zodra je met een kerstvakantie de VS verlaat, zorgen geografische beperkingen ervoor dat je geen tv meer kunt kijken vanuit huis. Het goede nieuws is dat u verbinding kunt maken met een VPN-server in de VS om u aan te melden bij uw normale tv-portaal!

Abonneer u gewoon op een VPN-service, maak verbinding met een Amerikaanse server en ga naar de site die u wilt streamen - u kunt inloggen met uw geldige Amerikaanse kabel-tv-gegevens! Gemakkelijk!

Stream NFL Online: veelgestelde vragen

Hoe kan ik met een VPN NFL-games live streamen?

Met een VPN kunt u doen alsof u zich in een ander land bevindt. Zodra u verbinding maakt met een VPN-server, wordt uw echte locatie (ongeacht waar deze zich bevindt) verborgen. Een VPN-service kan u overal ter wereld een IP-adres bezorgen. Door verbinding te maken met een server in het VK of de VS lijkt u een echte Britse of Amerikaanse ingezetene te zijn. Dat betekent dat u tv-streams kunt bekijken die meestal buiten die regio's worden geblokkeerd!

Wat is het week 16 NFL Playoffs schema??

NFL-fans zijn in voor een traktatie deze feestdagen. Hier is een volledig schema van alle wedstrijden:

NFL-schema

NFL-fans van over de hele wereld kunnen een VPN gebruiken om eenvoudig geografische beperkingen te omzeilen en de playoff-games te streamen. Laat het ons in de reacties hieronder weten als u vragen hebt over het gebruik van een VPN om de NFL te bekijken!

ProPrivacy.com keurt geen inbreuk op het auteursrecht goed. Hoewel we weten dat VPN's kunnen worden gebruikt om uw locatie naar een ander land te vervalsen en zo geografische beperkingen te boven te komen, is hun primaire doel om u online veiligheid en privacy te bieden. Allereerst bevelen we daarom aan om een ​​VPN te gebruiken.

Afbeelding credits: Nomad_Soul /Shutterstock.com, Maridav / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me