Een VS IP-adres krijgen met een VPN

Mensen willen om vele redenen een Amerikaans IP-adres. Sommigen kijken graag naar sporten zoals Major League Baseball (MLB), National Basketball Association (NBA) of National Football League (NFL). Anderen willen toegang hebben tot hun online bankieren wanneer ze op vakantie zijn. Sommigen willen zelfs toegang tot de Amerikaanse versie van Netflix om de enorme catalogus met titels te bekijken. Helaas, wanneer de meeste mensen die dingen proberen te doen, worden ze geconfronteerd met een kennisgeving met beperkte toegang. Dit komt omdat geo-beperkte inhoud onderworpen is aan auteursrechtwetten die deze elders ontoegankelijk maken. Met een VS VPN-service kan dit probleem worden opgelost en kan iedereen zijn IP-adres VS-vriendelijk maken.

In deze gids zullen we uitleggen hoe u zich kunt aansluiten bij talloze mensen over de hele wereld die momenteel alleen VS-inhoud deblokkeren door een VS IP-adres te krijgen!

Het verkrijgen van een VS IP-adres is eenvoudig!

  1. Abonneer u op een VPN. Om uw IP-adres in een VS-adres te wijzigen, raden we ExpressVPN aan, maar bekijk onze beste VS VPN-diensten zodat u voldoende keuze heeft.
  2. Download en installeer de VPN-clientsoftware.
  3. Maak verbinding met de juiste server.
  4. Ga naar de VS-website waartoe u toegang wilt.
  5. Ga comfortabel zitten en geniet van volledige toegang tot Amerikaanse websites en services.

Selecteer uw VPN en download de software

Nadat u een van de bovenstaande services hebt gekozen, klikt u door naar hun website en meldt u zich aan. Als u maandelijks betaalt, kost het u een beetje meer van uw zuurverdiende geld. Om die reden, als u het zich kunt veroorloven (en van plan bent om het het hele jaar door te gebruiken om een ​​VS IP-adres te krijgen), plons op een jaarlijks abonnement.

Nadat u voor uw VPN hebt betaald, kunt u de clientsoftware van de VPN downloaden. Kies eenvoudig de juiste versie voor het platform dat u gebruikt. Met alle VPN's in deze lijst kunt u het op meer dan één apparaat uitvoeren. Dus, ga je gang en installeer het op je pc en smartphone of iPad - wat je ook nodig hebt.

expressvpn app-platforms

Zorg ervoor dat u OpenVPN selecteert

Hier bij ProPrivacy adviseren wij u ten zeerste om het OpenVPN-coderingsprotocol te selecteren in de instellingen van uw VPN. Het is veruit de veiligste VPN-codering die momenteel op de markt is. Omdat het deblokkeren van geo-beperkte inhoud technisch verboden is (in strijd met het auteursrecht), is OpenVPN veruit de beste manier om privé en veilig te blijven.

Vergeet niet dat hoewel VPN's kunnen worden gebruikt om geo-beperkte inhoud te deblokkeren (en vele honderdduizenden mensen op deze manier VPN's gebruiken), u dit op eigen risico doet! Bij ProPrivacy.com kunnen we officieel geen overtreding van de wetten onderschrijven. Als u dit echter wilt, is OpenVPN de codering die u moet kiezen.

Maak verbinding met uw gekozen VS IP-server

Nu de VPN-software op uw apparaten is geïnstalleerd (en u OpenVPN hebt geselecteerd), kunt u doorgaan en verbinding maken met een VS IP-server.

Selecteer een van de Amerikaanse locaties in de serverlijst van de VPN. Door een hoger in de lijst te kiezen, krijgt u de beste snelheden. Dus tenzij u een specifieke locatie nodig hebt, kiest u een server hoger in de lijst. Zodra u bent verbonden, wordt uw VPN groen of toont het een vergrendeling op het scherm van uw smartphone. Daar ben je! U hebt nu een VS IP-adres en hebt toegang tot alle beperkte Amerikaanse websites.

expressvpn plaatskiezer

Verander uw IP-adres in de VS: overwegingen

We hebben een aantal dingen overwogen (namens u) bij het selecteren van de beste VPN-services voor het verkrijgen van een VS IP-adres. Ten eerste is niet elke VPN-service betrouwbaar. Er zijn meer dan 800 VPN-providers om uit te kiezen op de markt, en veel van hen doen vreselijk werk van het aanbieden van een VPN-service.

Wat zijn de verschillen tussen VPN's?

  1. Wanneer u uw IP-adres vervalst naar de VS om toegang te krijgen tot geo-beperkte inhoud, moet u veilig zijn. Helaas bieden niet alle VPN's de service die nodig is om veilig te zijn (een zero logs VPN of geen gebruikslogboeken beleid is van vitaal belang).
  2. Wanneer u een VPN kiest voor het verkrijgen van een VS IP-adres, moet u een keuze aan servers krijgen. Bovendien moeten die VS IP-servers razendsnel zijn (om HD-inhoud te streamen).
  3. Om veilig te zijn terwijl u uw locatie naar de VS spoof, moet uw VPN coderingsprotocollen van militaire kwaliteit bieden. Bovendien moet het bedrijf op een betrouwbare en veilige manier met uw gegevens omgaan.

Ga naar elke VS-website die u leuk vindt!

Het maakt niet uit welke VPN in onze gids is geselecteerd, u krijgt toegang tot alleen voor de VS bestemde inhoud. Als u voor ExpressVPN hebt gekozen, betekent dit ook dat u toegang heeft tot de Amerikaanse Netflix-catalogus.

Vergeet bovendien niet dat uw VPN niet alleen nuttig is voor het deblokkeren van Amerikaanse services en abonnementen. Het is ook perfect om toegang te krijgen tot inhoud van over de hele wereld! Bovendien bieden alle VPN's in deze gids proefperioden (van minimaal zeven dagen). Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat uw gewenste VPN perfect werkt waarvoor u het nodig hebt.

Andere manieren om een ​​VS IP-adres te krijgen

Hoewel het gebruik van een VPN absoluut de beste, meest privé en veiligste methode is om een ​​IP-adres voor de VS te krijgen, zijn er andere manieren. SmartDNS-, Tor- of proxy-servers zijn allemaal beschikbare opties. Geen van deze geeft u echter het soort betrouwbaarheid, gemoedsrust of bruikbaarheid dat u krijgt als u een VPN gebruikt om een ​​IP-adres in de VS te krijgen.

SmartDNS

SmartDNS wordt zeer vaak gebruikt door mensen die inhoud met geografische beperking streamen. Het probleem is dat het niets biedt op het gebied van beveiliging en omdat het bekijken van auteursrechtelijk beschermde inhoud illegaal is, is dit een zorg. Met SmartDNS wordt u niet versleuteld zoals met een VPN. Dat betekent dat uw internetprovider en de sites die u bezoekt, precies weten wie u bent. Met contentmakers die mensen steeds vaker aanklagen voor piraterij, is dit een grote zorg.

Tor

Aan de andere kant is Tor een gratis browser die hetzelfde doet als een VPN door codering te bieden terwijl je spoof. De belofte van anonimiteit maakt het de keuze voor veel mensen, waaronder mensenrechtenactivisten, klokkenluiders, journalisten en vele anderen. Door een exit-knooppunt in de VS te selecteren, heeft iedereen toegang tot Amerikaanse inhoud (zoals met een VPN of SmartDNS). Het probleem is dat de snelheden behoorlijk traag zijn, wat betekent dat je last hebt van aanzienlijke buffering, vertraging en slechte beeldkwaliteit.

volmachten

Eindelijk krijgen we gratis proxy-servers. Er zijn veel om uit te kiezen en ze werken zeker en kunnen zeer betaalbaar of gratis zijn. Gratis komen echter met limieten, en het is niet ongewoon dat die verbindingslimiet wordt bereikt terwijl je midden in je favoriete aflevering van Game of Thrones zit. Met slechte snelheden, twijfelachtig privacybeleid en de mogelijkheid dat derden toegang hebben tot uw gegevens, zijn proxy's een totale gok.

Niets is te vergelijken met een VPN

Uiteindelijk is een paar dollar per jaar om te weten dat je veilig bent omdat je je locatie in het buitenland spoof, niet echt een lay-out. Bovendien, met overheden die willen spioneren en cybercriminelen die altijd gegevens willen onderscheppen, is het tegenwoordig een ongelooflijk goed idee om uw digitale aanwezigheid te beveiligen..

Natuurlijk hoeft u ons niet op ons woord te geloven. U kunt een voorbeeld nemen van de services die we in deze handleiding hebben genoemd. De VPN's in deze gids hebben een geld-terug-garantie-proefperiode zodat u ze kunt testen. Je kunt ook een proxy proberen en zelfs Tor downloaden. We weten dat niets in de buurt komt van een vergelijking met een VPN-service van wereldklasse zoals ExpressVPN. Dus we zijn er zeker van dat u hier terug zult komen om onze top vijf keuzes te bekijken!

IP-adres voor de VS: conclusie

In deze gids hebben we aangetoond hoe iedereen een IP-adres van de VS kan krijgen. Om een ​​VS IP-adres te krijgen, raden we ExpressVPN aan omdat het u absoluut alles geeft wat u nodig hebt. Om er zeker van te zijn dat u veel opties hebt, hebben we ook vier andere VPN-services van wereldklasse opgenomen.

Deze VPN's bieden toegang tot uitstekende servernetwerken waarmee u op topsnelheid verbinding kunt maken op al hun Amerikaanse servers - ideaal voor streaming in HD.

Versleuteling wordt verstrekt via OpenVPN van militaire kwaliteit. Bovendien zijn alle VPN's in onze gids regelmatig getest door ons team. Al deze VPN's hebben een bewezen staat van dienst voor het bieden van privacy en anonimiteit voor hun abonnees. Als zodanig, omdat alle VPN's die we hebben opgenomen werkelijk uitstekende services zijn, waarvan u beslist wat u kiest.

We hebben alles overwogen, zodat u vol vertrouwen een VS IP-adres veilig kunt krijgen in de wetenschap dat het allemaal perfect zal werken.

Kijk voor meer informatie in onze uitgebreide VS VPN-servicegids.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me