Expat VPN Guide 2020 – Deblokkeer tv met een VPN voor expats

Verhuizen naar een ander land is opwindend. Verhuizen introduceert je nieuwe levenservaringen en een nieuwe cultuur. Het is een avontuur dat staat te gebeuren. Na het afschudden van de jetlag kun je echter ook wat heimwee hebben. Een natuurlijke manier om dit te bestrijden is om op WhatsApp of Skype te chatten met familie en vrienden. Misschien krijg je zelfs de neiging om thuis tv te kijken.


Helaas, als je die dingen gaat doen, kun je een aantal problemen ervaren. Veel landen blokkeren apps zoals WhatsApp en Skype. Bovendien zijn thuisgebaseerde tv-zenders waarschijnlijk vanwege geografische redenen geografisch beperkt. Gelukkig kun je met een VPN doen alsof je weer thuis bent - zodat je het internet kunt gebruiken zoals je normaal zou doen.

Wat is een expat??

Expats wonen in het buitenland

Een expat, kort voor expat, is een persoon die op een andere locatie woont dan waar hij is geboren. Er zijn tientallen redenen waarom een ​​persoon ervoor kan kiezen expat te worden - van vacatures en opleiding - tot verliefd worden op een persoon uit een ander land. Wat de reden ook is, expats bevinden zich in een nieuw thuis met een nieuwe cultuur en nieuwe omgeving.

Hoewel expats vaak als één homogene groep worden aangeduid, is het belangrijk om te onthouden dat elke expat een op zichzelf staand individu is. Als zodanig is het niet ongewoon dat een expat naar iets zoekt om hem aan zijn thuisland te herinneren. Dat "iets" kan voor elk individu verschillen, hoewel het meestal een voedsel, een traditie of zelfs een tv-programma wordt.

Helaas is het leven in het buitenland alsof je thuis bent niet altijd gemakkelijk. Een van de grootste dingen is het omgaan met websiteblokken en geo-beperkte inhoud. Hoewel voedsel en tradities meestal eenvoudig te maken zijn, is het openen van bepaalde tv-programma's en websites een ander verhaal. Gelukkig is het mogelijk met het gebruik van een expat VPN.

Een VPN kan expats van over de hele wereld in staat stellen de streamingservice te deblokkeren. Met de juiste VPN kunnen Netflix-abonnees toegang krijgen tot de Amerikaanse versie van de services, die duizenden meer films en tv-programma's heeft dan alle andere Netflix-catalogi in andere landen. U kunt ook toegang krijgen tot andere services, u kunt bijvoorbeeld BBC iPlayer buiten het VK en meer bekijken!

Wat is een VPN voor expats?

Een expat VPN geeft u toegang tot geo-beperkte inhoud en geblokkeerde websites door uw locatie te vervalsen. Door een expat VPN te gebruiken, hebt u op een veilige en privé-manier toegang tot tv-programma's vanuit uw thuisland. Daarnaast kan een expat VPN u ook helpen toegang te krijgen tot websites zoals WhatsApp en Facebook die in sommige landen zijn geblokkeerd.

Mijn Expat VPN

In een onderzoek uit 2017 werden bijna 13.000 expats gevraagd om 43 verschillende aspecten van het leven in het buitenland te rangschikken. Dit omvatte de toplanden waar expats naartoe kunnen verhuizen. Terwijl de VS en het VK behoorlijk zijn gedaald uit het onderzoek van 2016, stonden Mexico, Spanje en Colombia in de top tien van keuzes uit de 65 genoemde landen. Om deze reden hebben we besloten expats te adviseren in de volgende landen: Spanje, Mexico, Colombia, VS en het VK.

VPN voor expats in Spanje

Ondanks dat Spanje een open en democratisch land is met sterke gegevensprivacywetten, neemt de Spaanse regering deel aan een aantal intense antipiraterijbeleid dat uw tv-opties beperkt. Bovendien beperken tv-streamingservices de toegang tot inhoud van andere landen, wat betekent dat u vastzit aan wat Spanje te bieden heeft.

Gelukkig kan een expat VPN dit probleem oplossen. Naast toegang tot de tv-programma's waartoe u voorheen geen toegang had, helpt een expat VPN ook uw digitale voetafdrukken en verbindingen te beschermen - zelfs via openbare WiFi-hotspots. Bovendien, als je iets wilt torreren terwijl je in Spanje woont, kan een expat VPN je hierbij helpen zonder in gevaar te komen door je ISP, de overheid of lokale netwerkbeheerders.

Voor meer informatie over de beste expat VPN's voor Spanje, bezoek onze 5 Beste VPN's voor Spanje gids.

VPN voor expats in Mexico

Als Spaans een taal is die je kunt spreken, heeft Mexico eindeloze entertainmentopties waar je toegang toe hebt. Als je een expat bent die in Mexico woont, vind je het misschien moeilijk om de intense attributen van Mexicaanse soapseries bij te houden. Bovendien is Mexico een land dat zeer dure breedbandopties biedt. Dit betekent dat als u een expat bent die in Mexico woont, u mogelijk gratis openbare wifi-hotspots bezoekt in plaats van dat u betaalt voor uw eigen internetdienst.

Hoewel dit absoluut handig is, is het ook gevaarlijk. Openbare WiFi-hotspots zijn ideale plaatsen voor hackers om uw wachtwoorden, creditcardgegevens, aanmeldingen en andere gevoelige informatie in gevaar te brengen: om maar te zwijgen over de bewaking van de Mexicaanse autoriteiten. Aan de andere kant, de oplossing voor deze problemen is eenvoudig: gebruik een expat VPN. Door een expat VPN in Mexico te gebruiken, kunt u uw online activiteiten beschermen tegen bewaking en hackers, terwijl u thuis toegang hebt tot uw favoriete tv-programma's.

Voor meer informatie over de beste expat VPN's voor Mexico, bezoek onze gids voor 5 beste VPN's voor Mexico.

VPN voor expats in Colombia

Colombia

Als je een expat bent die in het buitenland woont in Colombia, vind je het misschien moeilijk om thuis toegang te krijgen tot de tv-programma's die je wilt bekijken. Bovendien zijn de online privacywetten van Colombia een beetje wazig. Hoewel er geen speciale straffen zijn voor smaad, laster, onverantwoordelijke journalistiek of rumormongering online, zijn er verschillende spraakmakende zaken met tegenstrijdige conclusies.

In 2014 werd Gonzalo Lopez bijvoorbeeld voor het gerecht gedaagd wegens het beledigen van een officier in het commentaargedeelte van een online krant. Ondanks dat Lopez dit anoniem deed, werd zijn IP-adres tot hem herleid en werd hij veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf met een boete van $ 5.200. Hoewel dit niet voor elke burger van Colombia het geval is, volstaat het om je de oplossing te laten zoeken: een expat VPN.

Door een expat VPN in Colombia te gebruiken, kunt u uw gegevens privé houden en uw online activiteiten beschermen tegen nieuwsgierige blikken. Bovendien hebt u toegang tot geo-beperkte inhoud van tv-streamingdiensten - door te doen alsof u zich in een land bevindt met een betere catalogus.

Voor meer informatie over de beste expat VPN's voor Colombia, bezoek onze Top 5 VPN's voor Colombia-gids.

VPN voor expats in het Verenigd Koninkrijk

Als u een expat bent die in het VK woont, bent u misschien niet op de hoogte van het intense overheidstoezicht dat door de Britse autoriteiten wordt uitgevoerd. Naast het verlenen van toestemming van de overheid om de computers van haar burgers te hacken, dwingt het VK ook sommige bedrijven om de beveiliging van hun gecodeerde producten te verzwakken door backdoors naar de servers te uploaden. Wat is erger? Die bedrijven zijn wettelijk verplicht om te zwijgen als ze hierom worden gevraagd (gag order).

Door een expat VPN in het VK te gebruiken, oefent u uw recht op online privacy en veiligheid uit. Wanneer u de juiste VPN gebruikt, voorkomt u dat de overheid toezicht houdt, terwijl u tegelijkertijd toegang heeft tot de geografisch beperkte inhoud van tv-streamingdiensten. Daarnaast helpt het gebruik van een expat VPN je te beschermen tegen nieuwsgierige blikken van derden zoals hackers en cybercriminelen op openbare wifi.

Voor meer informatie over de beste expat VPN voor het VK, bezoek onze Best UK VPN-gids.

VPN voor expats in de Verenigde Staten

Voor expats die in de VS wonen, is een expat VPN nodig. Om te beginnen, zal het gebruik van een expat VPN u beschermen tegen nieuwsgierige blikken van de NSA. Bovendien, aangezien de VS lid zijn van de surveillance-alliantie van Five Eyes. Het dwingt ook warrants en gag-orders af die bedrijven dwingen alle consumentengegevens te overhandigen en deze geheim te houden. Daarnaast mogen ISP's het surfgedrag van consumenten voor onbepaalde tijd behouden en verkopen, ja.

Door een expat VPN te gebruiken, kunt u op het internet surfen in een veilige, privéomgeving terwijl u toegang heeft tot uw favoriete tv-programma's van landspecifieke bibliotheken op tv-streamingdiensten. Bovendien kunt u deelnemen aan P2P-activiteiten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over monitoring.

Dat is nog maar het begin. Het gebruik van een expat VPN kan u ook helpen om blokken te omzeilen die door een school, verhuurder of werkplek zijn geplaatst. In de wereld van vandaag, vooral in de VS, is er maar één manier om echt zo privé mogelijk te blijven: gebruik een VPN.

Expat VPN overwegingen

Er zijn een aantal dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een expat VPN - van de snelheid en beveiliging van de servers tot het aantal aangeboden locaties. Daarom is het belangrijk om alle factoren in overweging te nemen voordat u een VPN kiest. Wat heb je tenslotte aan een VPN om toegang te krijgen tot landspecifieke bibliotheken als hun serverlocaties niet het land bevatten waartoe je de bibliotheek wilt openen? Sommige dingen om naar te zoeken zijn:

  • Prestaties (snelheid / lekken / enz.)
  • Aantal servers
  • Server locaties
  • Logboekenbeleid (geen logboeken heeft de voorkeur)
  • Land VPN is gevestigd in
  • Coderingsniveau / aangeboden protocollen
  • Aanvullende beveiligingsfuncties

Expat-gids: conclusie

Als je een expat bent die in het buitenland woont, kan een expat VPN je helpen je meer thuis te voelen op een plek die je niet kent. Bovendien kan een expat VPN u helpen toegang te krijgen tot uw favoriete thuisgebaseerde tv-programma's en tegelijkertijd uw online privacy te beschermen. Ongeacht in welk land u woont, is het online oefenen van beveiliging en privacy uiterst belangrijk.

Een VPN helpt u te beschermen tegen overheidstoezicht en wifi-hackpogingen. Kijk hier voor een VPN voor een specifieke locatie. Het belangrijkste is dat een expat VPN u kan helpen uw recht op een gratis internet uit te oefenen.

Afbeeldingskrediet: Shutterstock, Alex Brylov, ID: 254895751

Image Credit: Shutterstock, BlueBoeing, ID: 651570313

Beeldkrediet: Shutterstock, Gokhan Bozkaya, ID: 583977184

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me