Het fantastische internet van dingen, apparaten en projecten

Om de paar jaar technologie brengt nieuwe mogelijkheden en ervaringen in ons leven. De volgende grote grens lijkt de internet van dingen!

IoT is geboeid grote bedrijven zoals Amazon en Google, en ook startups en amateur-uitvinders. De eerste twee groepen doen er alles aan om hun producten te adverteren, dus dit artikel gaat over het laatste.

We hebben een aantal van de meest inspirerende Internet of Things-projecten verzameld die er zijn. Sommige zijn zelfgemaakt en je kunt het zelf doen, sommige zijn professionele producten, maar ze zijn allemaal geweldig en het bekijken waard.

Petcube

Nooit meer afvragen wat Fido weer van plan is! Met de Petcube kun je je huisdier in de gaten houden wanneer je weg bent en zo nodig communiceren.Petcube

Als je midden in de training zit, gebruik dan de Petcube om lekkernijen uit te delen wanneer de tijd rijp is. U kunt via het apparaat met uw huisdier praten om hen te laten weten dat u goedkeurt (of niet!) Of hun acties. Activeer de ingebouwde laser om te spelen of gebruik de cloud-opnameservice om de beste vriend van de man in de gaten te houden wanneer je het niet zelf kunt doen.

Zelfs als u niet thuis bent, zullen uw huisdieren zich nooit alleen voelen met de Petcube.

Blik klok

Onze dagen draaien rond de tijd.Blik klok

Het bepaalt waar we naartoe gaan, wat we doen, wie we zien en hoe we de toekomst plannen. De Glance Clock kan u helpen het meeste uit uw tijd te halen. Het is een slimme klok die u waarschuwt wanneer dat nodig is en het gemakkelijk maakt om precies te weten hoe u uw dag zou moeten doorbrengen. Het kan worden gebruikt als een algemene wekker of een timer. Het stuurt ook herinneringen over afspraken en evenementen. Het zal u vertellen wanneer een deur in uw huis opent of wat voor weer het buiten is.

Wat je ook moet weten, de Glance Clock kan je laten weten in, nou ja, een blik. Het heldere en kleurgecodeerde ontwerp zorgt ervoor dat u nooit uw meest waardevolle bezit verspilt - tijd.

Revio

Impuls is een opkomend motoralarm dat meer doet dan het standaardalarm.Revio

Het stuurt waarschuwingen wanneer een fiets wordt aangeraakt, waardoor de eigenaar de kans krijgt om het alarm te activeren, zijn fiets te inspecteren of de waarschuwing met autoriteiten te delen. Als iemand met een fiets opstijgt, zal de GPS-functie hem opsporen. Impuls beschermt ook de eigenaar tijdens het rijden. Als er zich een ongeluk voordoet, stuurt Impulse om hulp en deelt de autoriteiten hun exacte positie mee. De hardware is eenvoudig te installeren en kan worden verborgen onder de stoel, zodat hij potentiële dieven verrast.

Ideale werkruimte

Maak kennis met Altizen, het slimme staande werkstation.Ideale werkruimte van Altizen

Als je moe bent van een pijnlijke rug of vecht om elke middag na je lunch wakker te blijven, is het tijd om je werkpositie in twijfel te trekken. Met een druk op de knop kun je van zitten naar staan ​​gaan terwijl je die rapporten voor je baas doet.

Het werkstation heeft ingebouwde intelligentie die uw activiteit en verbrande calorieën voor de dag bijhoudt. Wanneer het weet dat u uw bloed een beetje sneller moet laten pompen, zal uw werkstation de gelegenheid aangrijpen. Je zult je een beetje beter gaan voelen en je lichaam zal de activiteit waarderen.

Spinn

Spinn biedt een echt unieke koffie-ervaring.Spinn Koffie

Het doet alles wat je favoriete barista doet. Het maalt bonen en maakt een verscheidenheid aan dranken, waaronder koffie, espresso en cappuccino. Het apparaat kan worden bediend door uw smartphone, omdat het via WiFi is verbonden en alles voor u regelt. Het heeft een ingebouwd waterfilter en elimineert de verspilling van andere automatische koffiezetapparaten. Bovendien kan het ook worden gekoppeld met Alexa.

Een ochtend met een snellere kop koffie die beter smaakt dan de dure cafévariëteit, kan een van de beste IoT-ontwikkelingen tot nu toe zijn.

Vreugde

Zijn al uw dierbare familieherinneringen verspreid over verschillende apparaten? Trouwfoto's op de tablet, kinderverjaardagsfoto's op de oude telefoon en je laatste vakantie op je laptop? Het is een taak die we nooit bereiken.Vreugde

Het is nu gemakkelijk om al uw herinneringen op één plek te organiseren die visueel verbluffend is. Het Joy Photo Album importeert uw foto's en video's, maakt er een veilige back-up van en organiseert ze vervolgens voor u in smaakvolle spreads die leuk zijn om te bekijken en te delen. Het heeft de nostalgie van een fotoalbum met het gemak van het delen van sociale media.

Het is de toekomst van beeldopslag voor het sentimentele in ons allemaal.

Droneseed

DroneSeed werkt met commerciële bossen om herbebossing sneller, veiliger en efficiënter te maken.DroneSeed

Ze zijn de enige FAA goedgekeurde service in hun soort. Met behulp van een team van drones kunnen ze op dit moment bossen spuiten voor invasieve soorten en bestaande vegetatie beschermen. Vanwege een tekort aan betrouwbare werknemers en gevaarlijke landschappen, werken ze momenteel aan de technologie om luchtbomen nieuwe bomen te planten, een prestatie die een enorm krachtig effect kan hebben op ecosystemen in nood. Ze bieden ook inzichten aan klanten die hen helpen de toekomst van de bosbouw te navigeren.

GymTrack

Gymtrack biedt gymeigenaren bruikbare gegevens die hen precies laten zien hoe leden hun apparatuur gebruiken.GymTrack

Deze gegevens kunnen worden gebruikt om in de toekomst te zorgen voor de juiste aanschaf van apparatuur en zorgt voor snellere vervanging van te weinig gebruikte of niet-populaire trainingsapparatuur. Gymlay-outs kunnen worden verbeterd door te weten welke machines het populairst zijn, waardoor het ook gemakkelijker wordt om wachttijden te verkorten. In de fitnessbusiness kan klantbehoud moeilijk zijn. Maar met Gymtrack kunnen gebruikers er zeker van zijn dat ze horen wat hun klanten willen. Met de mogelijkheid om gerapporteerde gegevens aan te passen, zal Gymtrack niet teleurstellen.

Foodini

Foodini is de toekomst die we ons hadden voorgesteld.Foodini

Hiermee kunnen gebruikers echt voedsel afdrukken, gemaakt van verse ingrediënten. Hoewel het nog niet beschikbaar is, belooft het apparaat de gecompliceerde en tijdrovende stappen van voedselbereiding te beheren, waardoor meer mensen zelfgekookte maaltijden kunnen bereiden zonder de frustratie. Hoewel het idee futuristisch en bijna leuker dan voordelig lijkt, zijn er mogelijkheden voor deze technologie om het leven van talloze individuen te verbeteren. De technologie kan worden gebruikt om vitale voeding te leveren aan gebieden waar deze niet beschikbaar is. In gebieden met extreme hongersnood kunnen voedselprinters zoals Foodini een oplossing bieden.

Het concept om je favoriete maaltijd te printen is dichterbij dan je denkt!

Samsara

Op zoek naar een manier om transportvloten eenvoudig te beheren en evalueren? Samsara heeft de intuïtieve technologie waarnaar u op zoek bent. Met hun selectie IoT-gateways, omgevingsmonitors, cameramodules en invoermodules kunt u verbinding maken en veroveren.Samsara

Hun nieuwste fleet tracking gateway heeft real-time GPS en supersnelle 4G LTE draadloze connectiviteit waarmee u eenvoudig sensoren, video en apps kunt verbinden. Het beschikt over een ingebouwde WiFi-hotspot voor productiviteit onderweg en is FMCSA-gecertificeerde ELD voor urenlange service.

De Samsara Driver-app werkt op elk modern Android- of iOS-apparaat, waardoor setup betaalbaar wordt en verbindingsmogelijkheden worden geboden die de concurrentie niet kan.

ICOON

Wie heeft een butler nodig als je in plaats daarvan het ICON Home kunt krijgen? Het apparaat maakt direct verbinding met elk huis en verbetert de dagelijkse productiviteit en veiligheid voor gezinnen van alle groottes.ICON Smarthome

De touchscreen-interface kan worden geprogrammeerd om u de informatie te tonen die u het meest nodig hebt, of het nu het weer is of aanstaande familieafspraken en afspraken. Het synchroniseert met meerdere agenda's, zodat u nooit meer een afspraak mist.

Met de ICON Home kunt u uw binnenomgeving gemakkelijk regelen en de klok rond comfort garanderen. Het heeft ook een bewegingssensor en kan door uw smartphone worden bediend voor optimaal gemak.

Kittyo

Katten kunnen ondeugend zijn, maar je kunt je harige katachtigen bijhouden met de Kittyo. Met dit apparaat kunt u uw kat bekijken, spreken, spelen en zelfs opnemen, of u nu in een andere kamer bent, op kantoor bent of een weekend reist.Kittyo

Plaats het apparaat gewoon in de optimale ruimte in uw huis, download de gratis app, maak verbinding met WiFi en u bent klaar om te gaan. Gebruik uw smartphone om kattenkoekjes uit te delen, video's van gekke capriolen van uw kat op te nemen en te delen, een laser te bedienen om uw kat betrokken te houden en meer. Noch u, noch uw kat zal zich nooit meer vervelen.

Nello

De mogelijkheid om overal iets te bestellen en aan uw voordeur te laten bezorgen, is handig, maar niet noodzakelijk voor degenen die in appartementen wonen. Als je niet thuis bent bij de bezorger, gaan ze door naar de volgende bezorging. Tenzij je Nello hebt, dat werkt met enkele van de meest populaire bezorgdiensten ter wereld.Nello

Met behulp van uw smartphone kunt u uw intercom bedienen, draadloos de voordeur openen en thuiskomen bij pakketten die voor uw deur staan ​​te wachten. Als u zich zorgen maakt over diefstal, kunt u een optionele verzekering toevoegen. Woningbewoners kunnen eindelijk met vertrouwen bestellen.

Humavox

Humavox verandert de manier waarop we onze apparaten voorgoed opladen, of het nu smartphones, koptelefoons of medische apparatuur is. Hun producten zijn ontworpen vanuit de overtuiging dat we nooit zonder batterij zouden moeten komen, de frustratie van het opladen moeten aanpakken of beperkt moeten worden door het opladen vanwege onze technische mogelijkheden.Humavox

Hun draadloos laadplatform ETERNA maakt gebruik van radiofrequentiegolven om uw favoriete apparaat draadloos op te laden. Maar wat Humavox echt anders maakt dan de concurrentie, is dat hun platform geen precieze plaatsing vereist voor het opladen.

Het laadproces is natuurlijker en efficiënter.

Blad

De toekomst van de landbouw is hier.BLAD

Met LEAF kun je een verscheidenheid aan kruiden, fruit en groenten kweken met moderne technologie. De LEAF is een groeiende container waarmee tuinders van alle niveaus hun eigen producten kunnen telen zonder schadelijke chemicaliën of pesticiden en daarbij geld besparen. Uw planten groeien automatisch met nauwkeurige temperatuur- en vochtigheidsregeling. Voedingsstoffen worden automatisch gedoseerd en u kunt het LEAF aansluiten op een waterbron. Er is een koolstoffilter die vreemde geurtjes voorkomt en je smartphone regelt alles.

Het was nog nooit zo eenvoudig om echt en gezond voedsel te verbouwen!

Cue Sport Sensor

Atleten zijn altijd op zoek naar manieren om hun spel te verbeteren, en met de Cue Sport Sensor was het nog nooit zo eenvoudig.Atleet Intelligentie Cue Sport Sensor

Deze lichtgewicht en compatibele sensor is compatibel met helmen, hoofdbanden en doodshoofden. Het verzamelt gegevens en helpt atleten trends en verbeteringen te identificeren, zodat ze de beste versie van zichzelf kunnen worden.

De Cue houdt snelheid, afstand, trefferlocatie, treffer ernst en meer bij. Het is ideaal voor team of individueel gebruik en werkt voor voetballers, hockeyspelers en voetballers, om er maar een paar te noemen.

Als je het meeste uit je tijd op het veld wilt halen, kan de Cue Sport Sensor helpen.

Yuktix IoT-platform

Yuktix verandert de landbouw in India met IoT-projecten. Hun installatie van een off-grid, zonne-energie automatisch weerstation en luchtkwaliteitstation maakt gebruik van 16 sensoren om een ​​verscheidenheid aan gegevens te bewaken die direct worden gedeeld om de huidige groeiomstandigheden te begrijpen en beter te vorderen.Yuktix

Gegevens worden vastgelegd door sensoren, via het Yuktix-apparaat naar een cloud verzonden en vervolgens weergegeven in de Yuktix-app. De sensoren verzamelen gegevens met betrekking tot atmosferische temperatuur, vochtigheid, druk, windsnelheid, bodemtemperatuur en omgevingsgeluid.

Gegevens worden ingeschakeld voor de afgelopen zes uur, als een gemiddelde voor de afgelopen 24 uur, of voor de afgelopen week. Het station zorgt voor nauwkeurige metingen en weergave van de landbouw die niet visueel kunnen worden gevolgd, waardoor de kwaliteit van de uiteindelijke oogst wordt verbeterd.

Draadloze versnellingsmeter

Je kunt je eigen draadloze versnellingsmeter maken met een paar XBees en een paar andere accessoires in deze gedetailleerde tutorial van Damon Kohler.Damon Kohler draadloze versnellingsmeter

U moet de firmware op uw XBees configureren en upgraden om te beginnen en vervolgens alle componenten aan elkaar te koppelen. Na een paar Python-codes te hebben uitgevoerd, zou het goed moeten zijn om te gaan.

In deze zelfstudie vindt u alle specifieke details, samen met enkele essentiële tips die van pas kunnen komen als u een of twee problemen tegenkomt. Waar gaat u uw versnellingsmeter voor gebruiken?

Sportuitrusting Sensoren

Wanneer ze proberen de overhand te krijgen tegen de concurrentie in de sportarena, wenden velen zich tot sportanalyses.Sportuitrusting Sensoren door Illinois University

Door elke beweging die de bal en spelers maken te volgen en te analyseren, kunnen coaches hun coaching verbeteren en kunnen spelers rondom verbeteringen aanbrengen. Het gebruik van sensoren in de schoenen van spelers en de spelbal wint aan grip. Deze sensoren kunnen bewegingen volgen tot op enkele centimeters en karakteriseren de baan en oriëntatie.

Er is nog veel ruimte voor vooruitgang met de sensoren, maar de feedback en opwinding is veelbelovend. Op een dag zijn sensoren in sportartikelen misschien de nieuwe norm.

Project ABBIE

ABBIE is een project van het Wyss Institute aan de Harvard University, gericht op het ontwikkelen van een geautomatiseerd apparaat voor vroege detectie en behandeling van anafylaxie. In de meeste gevallen kan anafylaxie snel worden behandeld en kunnen ernstige complicaties of zelfs de dood worden vermeden. Maar als een onbekende allergie toeslaat of epinefrine niet beschikbaar is, zijn de gevolgen ernstig. Project ABBIE heeft als doel een draagbaar apparaat te ontwikkelen dat de symptomen van anafylaxie detecteert en automatisch epinefrine injecteert, een concept dat wereldwijd levens kan redden.Project ABBIE van Harvard University

De technologie is momenteel beschikbaar voor licentieverlening en er wordt meer diepgaand onderzoek uitgevoerd om beter te begrijpen hoe anafylaxie in de vroegste stadia kan worden gedetecteerd.

Directionele antennemodule

De Directional Antenna Module is een mechanisch bestuurbare antenne met slimme straalvormende mogelijkheden. Vroege prototypes waren al bevredigend, maar er zijn veel upgrades in de maak.Directionele antenne-module door Northeastern University

De module kan worden bevestigd aan All Terrain Robots met mechanische componenten die de fysieke beweging ondersteunen en begeleiden. Een primaire driver biedt bediening van de antenneparameters. De uitbreidingsmodule is compatibel met ZigBee, WiFi en Bluetooth-transceivers. Opgemerkt moet worden dat de vroege prototypes beperkt waren in gebruiksgemak en robuustheid vanwege minder dan ideale apparatuur, maar toekomstige modellen tonen meer belofte. De antenne kan ook uitstekend communiceren onder interferentie, tot 50.000 hoger dan commerciële apparaten.

Slimme energie in gebouwen

Landschappen waren ooit alleen gemaakt van bomen en glooiende heuvels, maar nu is het gebruikelijker en verwacht men landschappen vol architectuur te zien.Slimme energie in gebouwen

Het moet worden aanvaard dat gebouwen nu net zo veel van onze wereld zijn als de natuur en de beste manier om ervoor te zorgen dat ze allebei in harmonie leven, is slimme energie te creëren. Dit experiment testte de echte efficiëntie van een LEED-goud-gecertificeerd groen kantoorgebouw met verrassende resultaten. Gebouwen die milieuvriendelijker zijn ontworpen, kunnen zelfs meer energie verbruiken dan standaardgebouwen, afhankelijk van hun gecentraliseerde gebouwbesturing. Ontdek hier hoe de gegevens zijn gestapeld.

IoT Place-Anywhere-netwerkknop

Hier is een leuk project waarmee je je eigen "eenvoudige" knop krijgt.Familab slimme knop

U moet een Amazon Dash-knop bestellen en wat tijd besteden aan programmeren. De installatie omvat het downloaden van de Amazon Shopping-app en toegang tot het Dash Button-menu. Hierdoor kan uw telefoon de knop vinden, maar selecteert u niets om aan te schaffen. Zorg ervoor dat het verbinding maakt met je telefoon. Installeer vervolgens een paar bibliotheken met Python. U kunt de code naar wens aanpassen. Sommigen gebruiken hun nieuwe knop als een timer of om lichten in en uit te schakelen.

Als u het kunt bedenken en coderen, kan uw knop het doen!

$ 10 DIY Wifi Smart Button

Wil je een IoT-project proberen dat is ontworpen met nieuwkomers in gedachten?DIY WiFi Smart Button van Simple IoT Things

Deze DIY WiFi Smart Button vereist geen codering of solderen. Het is ook ongelooflijk betaalbaar. Deze slimme knop kan een smartphonemelding, SMA, e-mail of een automatisch telefoongesprek verzenden met, je raadt het al, met een druk op de knop.

De tutorial is eenvoudig te volgen en verdeelt alles in verteerbare porties, van materialen tot tools tot firmware. Dit is het perfecte IoT-project voor een beginner. Het zal je zelfvertrouwen vergroten en je hebt iets leuks om te laten zien voor je inspanningen.

Begrip

Het bezitten van een huis brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee.Begrip

Maar als u er niet altijd bent om de huidige toestand te controleren, hoe kunt u er dan zeker van zijn dat er niets vreselijk mis is gegaan?

Met Notion weet u altijd wat de huidige staat van uw huis is. De sensor doet meer dan andere beveiligingssystemen voor thuis. In plaats van alleen een melding te krijgen wanneer de deuren opengaan, weet je of er een kluis wordt geopend terwijl de kinderen alleen thuis zijn of dat er een koolmonoxidemelder afgaat. Leer meer over een waterlek voordat overtollige schade optreedt of als een kamer vreemd warm of koud wordt.

Dit IoT-apparaat beschermt uw huis en gezin tegen verschillende mogelijke rampen.

Hackbare schaal

Wil je wat humor toevoegen aan je ochtendroutine?Hackbare schaal per initiële status

Deze tutorial leert je hoe je je weegschaal kunt hacken om je aan te moedigen of belachelijk te maken voor het eten van die extra donut. Dit is een ideaal project voor diegenen die net de IoT-wereld binnenkomen en vereist een Wii-balansbord, een Raspberry Pi en een online data-analyseplatform.

Het duurt minder dan een half uur en je kunt je weegschaal programmeren om te zeggen wat je maar wilt via sms. Je kunt je volgende afspraak met je personal trainer annuleren dankzij je nieuwe pratende weegschaal.

Digitale sleutels

Zeg vaarwel tegen de irritante jingle-jangle van je sleutels en hallo tegen Digital Keys.DigitalKeys

Met deze technologie kunt u van elke deur of slot een slim toegangspunt maken. De slimme sloten zijn uitgerust met simkaarten en kleine modems waarmee je ze kunt ontgrendelen met je smartphone. U zult genieten van zowel gemaks- als veiligheidsfactoren.

Of u nu kiest voor digitale sleutels voor thuis, op het werk of beide, u kunt er zeker van zijn dat niemand een gestolen kopie van uw sleutel heeft en dat u, zolang u uw smartphone hebt, altijd snel en gemakkelijk toegang hebt tot uw bestemming zonder een dozijn sleutels te hoeven worstelen.

hol

Ze zeggen dat het geen zin heeft om het wiel opnieuw uit te vinden, maar in dit geval heeft Den het juiste gedaan.hol

Ze namen een gewoon huishoudelijk element, de lichtschakelaar, en vonden het concept van verlichting van onze huizen opnieuw uit. U kunt niet alleen de schakelaars bedienen wanneer u niet thuis bent via uw smartphone, maar u kunt ook gegevens bijhouden die met elke schakelaar zijn verbonden. Weet hoe lang een lamp al brandt, wanneer deze voor het laatst werd ingeschakeld en hoeveel stroom deze verbruikt. U kunt ook uw verlichting instellen op een timer. U bespaart tijd, bespaart energie en maakt uw dagelijkse routine een beetje eenvoudiger met Den-producten.

Game Golf

Moet je je weekendgolfspel verbeteren? Game Golf is het IoT-apparaat om het te laten gebeuren.Game Golf

Klem het eenvoudig op je kleding en zie de gegevens binnenstromen. Je hoeft je smartphone niet te gebruiken om je statistieken op te nemen, dus je bespaart gegevens en het leven van je telefoon. Het apparaat neemt elke opname op.

Als je klaar bent met spelen, kun je elk stuk van je game vanuit een nieuw perspectief bekijken. Je kunt je indrukwekkende statistieken delen met de wereld of ze gebruiken als trainingsgids om je spel op te voeren. Je kunt ook concurreren met je vrienden naast je of op afzonderlijke banen duizenden kilometers verderop.

Met dit leuke IoT-apparaat kun je op een nieuw niveau van golf genieten.

Measurence

Measurence biedt gegevensgestuurde inzichten om te helpen bij het groeien van baksteen- en mortellocaties.Afmeting Plug

Binnen vijf minuten kunt u gegevens verzamelen. Leer meer over het potentieel van nieuwe winkellocaties door voetgangers te volgen of ontdek welke soorten promoties het hoogste percentage walk-ins opleveren. Bepaal of het weer een factor is op uw verkoop of of uw drukste tijdsloten overeenkomen met buitenverkeer.

Dergelijke nauwkeurige gegevens waren in het verleden nog niet beschikbaar met dit gemak. Door Measurence aan uw bedrijf toe te voegen, kunt u in realtime zien welke kansen u misloopt en het verkeer en de winst vergroten.

Petzi

De Petzi Treat Cam is een leuke en gemakkelijke manier om uw pups te laten weten dat u nooit te ver van hen verwijderd bent.Petzi

Het apparaat is uitstekend geschikt voor dieren met verlatingsangst. Gebruik gewoon uw smartphone om direct met uw huisdier te spreken via audio van hoge kwaliteit en zorg ervoor dat u snel thuis bent. Als ze midden in dat schattige ding zitten dat ze doen, maak dan snel een foto om op te slaan of te delen. Als ze tijdens je afwezigheid geen vernietiging hebben veroorzaakt, beloon ze dan voor hun gedrag met een traktatie van de Petzi Treat Launcher.

Dit IoT-apparaat is de beste manier om een ​​deel van de dag van uw dier te zijn, zelfs als u er niet bent.

SmartSantander

We hebben smartphones, slimme huizen, slimme auto's ... waarom geen slimme stad?SmartSantander

SmartSantander heeft de blauwdruk ontwikkeld om het concept te testen. De visie voor het project omvat 20.000 sensoren die verschillende technologieën op vier verschillende locaties testen. Elke experimentele faciliteit zal de ontwikkeling van nieuwe applicaties door gebruikers mogelijk maken en de mogelijkheid om technische en sociale barrières te verwijderen die de verspreiding van het IoT-concept beperken.

Hoewel de meeste IoT-projecten gericht zijn op één resultaat, hoopt SmartSantander de hele toekomst van IoT te veranderen door het breder geaccepteerd en verwacht te worden door het publiek.

Project Secure Internet of Things

Naarmate onze dagen meer worden aangedreven door technologie, vrezen velen dat we op weg zijn naar een breekpunt.Secure IoT van Stanford University

Het Secure Internet of Things-project hoopt bedreigingen te beperken door ze te identificeren, te plannen en te voorkomen. Het project is een gezamenlijke inspanning van Stanford University, UC Berkeley en de University of Michigan. Samen richten ze zich op het leren integreren van grote stromen nieuwe gegevens met bestaande gegevens, het behouden en beschermen van gebruikersbeveiliging en het toegankelijk maken van nieuwe IoT-toepassingen voor gebruikers met alle soorten technologische achtergronden.

In wezen probeert het Secure Internet of Things-project eerst de toekomst te bereiken en ervoor te zorgen dat het een geweldige plek is voor ons allemaal.

Power-Tags

PowerTags is een end-to-end IoT-platform dat is ontworpen om aangesloten apparaten te ondersteunen. Het platform kan netwerken beheren en controleren op fouten of bedreigingen. Het maakt gebruik van robuuste software, Real Time Location-systeem, IoT-aangesloten apparaten of sensoren van derden en biedt webconnectiviteit aan apparaten die anders zonder.Power Tags

Door meerdere IoT-apparaten te kunnen verbinden, kunnen werknemers efficiënter zijn, kunnen bedrijven beter worden beschermd en kunnen families meer synchroon lopen. PowerTags richt zich op de gezondheidsindustrie, waar hun platform patiënten kan helpen lokaliseren tijdens massaslachtoffers of patiënten veilig kan houden die anders zouden dwalen of zichzelf zouden verwonden.

Energyly

Als bedrijf is het betalen van uw energiekosten slechts een andere uitgave. Maar wat als u die kosten tot 30% zou kunnen verlagen?Energyly

Energyly zegt dat je dat kunt door hun geavanceerde hardware, gebruiksvriendelijke analyses en een mobiele app te gebruiken. Je leert welke machines onder het standaard energieverbruik vallen en welke je winst binnenhalen.

Als u eenmaal weet welke delen van uw bedrijf de meeste energie gebruiken, kunt u proactief geld besparen en de efficiëntie verhogen. U beschikt over realtime monitoring, het bijhouden van energiekosten en historische energiegegevens om u te helpen de energiebehoeften van uw bedrijf te begrijpen.

Inventrom (Bolt IoT)

Bolt is de IoT-oplossing voor bedrijven en individuele projecten.Bout IoT

Het is een platform waarmee u meerdere apparaten kunt bedienen en gegevens veilig en beveiligd kunt verzamelen, of u nu op kantoor bent of over de hele wereld. U krijgt inzichten via visualisatie en machine learning waarmee u uw dagelijkse taken kunt verbeteren.

Bolt zorgt voor snelle communicatie tussen apparaten en hun cloud, samen met beveiliging via ingebouwde beveiligingen. Bolt is volledig aanpasbaar, zodat u uw apparaten via apps kunt bedienen en u snel het aantal apparaten kunt laten groeien dat u verbindt, of dat nu een dozijn of miljoenen is.

Ploud.io

IoT-projecten veranderen alles, ook hoe gezinnen omgaan met hun dagelijkse activiteiten.Ploud

dib is een apparaat voor slimme netwerkapparatuur. Het doel is om high-definition digitale inhoud te entertainen en te streamen voor verschillende doeleinden. U kunt de stemgebaseerde persoonlijke assistentie voor thuis gebruiken of gebruiken voor live videoconferenties, zoals Skype. Het apparaat kan de kinderen ook helpen met huiswerk door educatieve inhoud te downloaden en voor het gemak meerdere netwerkapparaten met draadloos internet te verbinden. Het heeft FLASH, of Reverse CDN-technologie, die gegevens herverdeelt door complexe patronen van streaming en browsen te begrijpen.

dib herdefinieert het internet voor de massa.

FarmX

FarmX-sensoren meten bodem-, plant- en omgevingsvariabelen in een poging om water te besparen en de oogstopbrengsten te verhogen.FarmX

Telers kunnen vol vertrouwen irrigeren via toegangsgegevens, wat zorgt voor real-time gewasstress. Het systeem kan gebruikers geld besparen door afval van water en kunstmest te vermijden en arbeidskosten te minimaliseren. Het bespaart ook tijd door op afstand velden te monitoren, zodat telers en werknemers dat niet hoeven te doen. Al deze factoren komen samen om een ​​product van hogere kwaliteit te leveren. Het dashboard markeert probleemgebieden en haalt het beste uit elk groeiseizoen. De downloadbare app houdt telers voortdurend in contact met hun velden.

Farmobile

IoT en landbouw zijn twee industrieën die werelden uit elkaar lijken, maar eigenlijk perfect voor elkaar zijn.Farmobile

Met Farmobile kunnen boeren meerdere machines in realtime volgen en meer gegevens registreren dan de concurrentie. Door de activiteit te bekijken zoals deze gebeurt, of ze nu in het veld zijn of niet, kunnen boeren de operationele efficiëntie verbeteren en de historische bedrijfsgegevens gebruiken om elk jaar te verbeteren. Boeren zijn ook eigenaar van hun elektronische veldrecords, zodat ze het recht hebben om de gegevens te verkopen aan goedgekeurde externe kopers.

Dit geeft Farmobile een duidelijk voordeel ten opzichte van hun concurrentie, omdat boeren een nieuwe inkomstenstroom kunnen creëren door gewoon te doen wat ze al doen.

Semios

Semios is een IoT-project dat speciaal is ontwikkeld voor boomgaarden.Semios

Het wordt gebruikt om elke boom en zijn fruit te beheren en te beschermen. Een netwerk van sensoren controleert op plagen, vorst, ziekten en irrigatiebehoeften. In tegenstelling tot vergelijkbare systemen, maakt het robuuste netwerk van Semios vrijwel overal apparaten mogelijk, dus het is niet nodig gegevensplannen in gedachten te houden. Een van de meest interessante voordelen van het systeem is de mogelijkheid om de ontwikkeling van mottenplagen te volgen. Deze gegevens helpen bepalen hoeveel synthetisch feromoon wordt vrijgegeven, waardoor het vermogen van de mot om zich te reproduceren wordt belemmerd. Dit beperkt het aantal plagen tot een minimum en vermindert het aantal pesticiden dat nodig is om de boomgaard te beschermen.

Hykso

De mogelijkheden van IoT-projecten in de sport zijn nog maar net begonnen.Hykso

Hykso is ontworpen om vechters te helpen hun trainingstijd te maximaliseren via hun app, waardoor trainingsvechters hun punch-output in realtime kunnen bekijken en hun voortgang kunnen meten, hetzij dagelijks, wekelijks of maandelijks. De meegeleverde punch-trackers kunnen handbewegingen volgen met 1000 keer per seconde. Deze verzamelde gegevens geven inzicht in het aantal, het type en de snelheid van stoten. Gebruikers kunnen hun snelheid, aantal slagen en intensiteit vergelijken met andere vechters om te weten waar ze tegenover de concurrentie staan.

Oomnitza

Met Oomnitza kunnen gebruikers activa beheren zoals geen enkele andere software dat kan.Oomnitza

Omdat het wordt geïntegreerd met externe providers, kunt u uw huidige tools blijven gebruiken. U kunt activagegevens tot leven brengen en beheren vanaf uw smartphone. De software verhoogt de productiviteit en maximaliseert de uptime. Met het ingebouwde dashboard kunt u patronen bekijken en activa met vertrouwen beheren. Bij het werken met Oomnitza kunnen IT-medewerkers uren werk besparen. Apparaten gaan ook langer mee en kosten minder om te werken.

Bedrijven kunnen sneller rennen, hun marges uitbreiden en hun inkomsten in de loop van de tijd verhogen met Oomnitza.

flic

Flic is ontworpen om eenvoudiger taken nog eenvoudiger te maken.flic

Het is compatibel met duizenden apparaten en kan in minder dan 10 seconden worden ingesteld. Het gaat ook maximaal twee jaar mee zonder batterijwissel. Met een simpele klik op de Flic-knop kun je tientallen acties activeren, zoals lichten aan en uit zetten, je favoriete soundtrack spelen, een service bellen of je telefoon vinden. De knoppen zijn draadloos en weerbestendig, zodat ze vrijwel overal kunnen worden gebruikt en verplaatst indien nodig.

Ze zijn de eenvoudige en betaalbare manier om elk huis slimmer en efficiënter te maken.

Stadspuls

CityPulse biedt innovatieve smart city-applicaties.Stadspuls

Hun geïntegreerde benadering van Internet of People en Internet of Things heeft hen een voordeel gegeven ten opzichte van vergelijkbare projecten. Door verzamelde informatie te gebruiken, stelt CityPulse steden in staat om de operationele efficiëntie te vergroten, informatie effectief te delen met haar burgers en de overheidsdiensten te verbeteren. De kwaliteit van leven is drastisch verbeterd voor de getroffenen. CityPulse biedt meer dan 100 Smart City Use-cases om te bestuderen en van te leren, samen met verschillende rapporten om te verkennen. Het project brengt kennisgebaseerd computergebruik en betrouwbaarheidstests naadloos samen.

Als het gaat om slimme stadsgegevens, heeft CityPulse aan alles gedacht.

Internet of Things Apparaten en projecten Samenvatting

Het internet verandert en ontwikkelt zich. Het internet der dingen wordt waarschijnlijk de grootste verandering die onze generatie zal doormaken. Hierboven hebben we een aantal geweldige projecten opgesomd waarvan we hopen dat ze je hebben geïnspireerd en geïnformeerd over wat we kunnen verwachten!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me