Hoe Amerikaanse Netflix op een smart-tv te bekijken

Er zijn een aantal verschillende methoden voor toegang tot US Netflix op een smart-tv. Maar als je geen toegang hebt tot de Android App Store vanaf je tv, dan kan het iets moeilijker zijn. In dit artikel zullen we u door de stappen leiden om een ​​VPN in te stellen om US Netflix uw smart-tv te bekijken met behulp van drie verschillende methoden.

Om aan de slag te gaan met de onderstaande methoden, hebt u een Smart TV, een Netflix-abonnement en een abonnement op een VPN-service nodig die met Netflix werkt.

Hoe krijg ik US Netflix op mijn Smart TV?

Er zijn drie verschillende manieren waarop u Netflix op een smart-tv kunt bekijken. Klik op de onderstaande links om de stappen van elke methode te bekijken.

 1. Gebruik een VPN-router
 2. Gebruik een Android-apparaat - Android TV of Fire Stick
 3. Deel de Windows-verbinding met uw smart-tv
 4. Gebruik een slimme DNS-service

Hoe Netflix op een Smart TV te bekijken met behulp van een VPN-router

Het gebruik van een VPN-router is misschien wel de gemakkelijkste manier om US Netflix op je smart-tv te bekijken. De meeste fatsoenlijke routers kunnen tegenwoordig worden geconfigureerd om met bijna elke VPN-service te werken. Wanneer u uw smart-tv aansluit op de router, ervan uitgaande dat deze een Netflix-app heeft, is het mogelijk om de Amerikaanse versie van Netflix te bekijken.

Een van de meest aanpasbare soorten firmware om een ​​VPN op een router te installeren is DD-WRT en we zullen het gebruiken als onderdeel van onze voorbeelden hieronder.

 1. Stel een VPN-verbinding in op uw router die verbinding maakt met een Amerikaanse VPN-server.

  Op een DD-WRT-router zijn PPTP- en OpenVPN-instellingen te vinden onder Diensten > VPN.

  Een VPN-router nodig? Neem een ​​kijkje op onze VPN-routerspagina. Of bekijk voor meer informatie over het instellen van een VPN op een DD-WRT routerhandleiding.

  DD-WRT-services

 2. Verbind uw Smart TV met de router op dezelfde band als waarmee u de VPN-verbinding hebt opgezet.

  We raden u aan uw VPN in te stellen met behulp van de 5 GHz-band en ervoor te zorgen dat alle apparaten die u via uw VPN-verbinding wilt routeren (in dit geval uw smart TV) ook deze frequentie gebruiken.

 3. Open de Netflix-app van uw Smart TV en log in.

  Je kunt hiervoor je bestaande Netflix-account gebruiken. Je hoeft je niet aan te melden voor een nieuwe. Het maakt niet uit of uw account niet in de VS is geregistreerd, u zou nu de volledige Amerikaanse catalogus met Netflix-titels moeten zien. "Proost" is een goede indicatie dat het heeft gewerkt.

  Netflix-startpagina

Enkele overwegingen

Het gebruik van een VPN-router voor toegang tot US Netflix op uw tv is op de lange termijn zeker de handigste methode, maar er zijn nog enkele overwegingen die moeten worden gemaakt.

Investeer in een goede router

Hoewel VPN-toepassingen vaak licht van gewicht zijn, kan het coderen van gegevens hardware-intensief zijn. Goedkopere routers hebben niet de verwerkingskracht die nodig is om een ​​VPN goed te laten werken en als verbindingen haperen, kan dit uw Netflix-kwaliteit beïnvloeden en u uiteindelijk onbeschermd achterlaten. Een goede router kopen is duur, maar een fantastische investering op lange termijn.

Kies de juiste VPN-service & server

In een ideale wereld zou toegang tot de verschillende bibliotheken van Netflix net zo eenvoudig zijn als verbinding maken met een VPN en een server kiezen in het land waartoe u toegang wilt. Helaas blokkeert Netflix de meeste VPN-verbindingen namens licentiepartners en sommige ondersteunen alleen het streamingplatform op bepaalde servers. Als het gaat om het kiezen van de juiste VPN, moet u niet alleen controleren of Netflix wordt ondersteund, u moet ook controleren welke landen beschikbaar zijn om aan uw behoeften te voldoen.

Optimaliseer uw verbinding

Aangezien draadloze apparaten slechts 13 cent zijn, is het bekend dat de afstand en objecten tussen uw router en uw tv de stabiliteit van uw verbinding kunnen beïnvloeden, maar waar u echt rekening mee moet houden, is de afstand tussen de server en uw huis. Als u een server aan de andere kant van de wereld gebruikt, is de kans veel groter dat uw verbinding wordt vertraagd dan wanneer u verbinding maakt met een server in het land waar u woont. Soms moeten er compromissen worden gesloten om toegang te krijgen tot de juiste streamingcatalogus, maar u moet kies altijd servers dichterbij indien mogelijk.

Split tunneling & verschillende frequenties

Het gebruik van een VPN-router is een van de meest betrouwbare manieren om toegang te krijgen tot de internationale bibliotheken van Netflix, maar het heeft ook een keerzijde: elk apparaat dat op de router is aangesloten, moet dezelfde compromissen sluiten, zoals lagere snelheden en het onvermogen om toegang te krijgen tot lokale inhoud. Gelukkig kunnen split tunneling en multi-band routers ervoor zorgen dat je andere apparaten snel blijven werken.

Split tunneling is een functie ingebouwd in de VPN, waarmee u apparaten kunt selecteren en weglaten die via de VPN-server worden gerouteerd. Dit wordt echter alleen door bepaalde providers aangeboden, dus het is altijd de moeite waard om onze gids te bekijken voordat je een abonnement koopt. Als alternatief kunt u de VPN altijd instellen op één frequentie (5 GHz) en uw apparaten verbinden met een andere (2,4 GHz) op een multi-band router.

Hoe Netflix te bekijken op je smart-tv met Android TV-apparaten

Als uw smart TV Android TV of Amazon Fire TV als besturingssysteem gebruikt, heeft u geluk! Bijna elke VPN op de planeet biedt een Android-app, en veel bieden ook Android TV- en Amazon Fire TV-apps. Er zijn ook enkele uitstekende OpenVPN van derden - met name OpenVPN voor Android. Als u niet zeker weet of uw tv compatibel is, raadpleegt u de onderstaande overwegingen.

Volg de onderstaande stappen om een ​​VPN in te stellen met je Android TV en begin Netflix te kijken.

 1. Installeer de Netflix-app vanuit de Google Play Store.

 2. Installeer een VPN-app uit de Google Play Store.

  Android TV's kunnen elke Android- of Android TV VPN-app installeren en uitvoeren. Android TV-apps zijn beter geoptimaliseerd voor Smart TV's, maar een gewone Android-app werkt ook.

 3. Gebruik de VPN-app om verbinding te maken met een VPN-server in de VS..

 4. Druk op de startknop op uw afstandsbediening om de VPN-app te verlaten terwijl deze nog actief is.

 5. Start de Netflix-app en log in.

  Het maakt niet uit of uw account niet in de VS is geregistreerd, u zou nu de volledige Amerikaanse catalogus met Netflix-titels moeten zien.

De tv Show "Parken en recreatie" is een goede benchmark om te verifiëren dat u de Amerikaanse catalogus bekijkt. Als alles goed is, kun je nu gewoon op een titel klikken om deze te bekijken.

Netflix kijken op je smart-tv met Amazon Fire TV (Fire TV Stick)

 1. Zoek naar uw VPN-provider of zoek gewoon naar 'VPN' om door ondersteunde providers te bladeren.

  Je kunt dit handmatig doen via het zoekvak rechtsboven in het Fire TV-scherm, of spraakgestuurd zoeken voor 2e generatie eigenaren met een Alexa-afstandsbediening.

  VPN in Fire TV-app

 2. Installeer en voer de app uit.

  ExpressVPN-app op firestick

 3. Maak verbinding met een VPN-server in de Verenigde Staten.

  ExpressVPN-app ingeschakeld

 4. Druk op de startknop op uw afstandsbediening om de VPN-app te verlaten terwijl deze nog actief is.

 5. Start de Netflix-app en log in.

  Het maakt niet uit of uw account niet in de VS is geregistreerd, u zou nu de volledige Amerikaanse catalogus met Netflix-titels moeten zien.

De tv Show "Twin Peaks" is niet beschikbaar voor ons UK Netflix-abonnees, dus we vinden het nuttig om ernaar te zoeken om te verifiëren dat we de Amerikaanse catalogus bekijken. Als alles goed is, kun je nu gewoon op een titel klikken om deze te bekijken.

Enkele overwegingen

Een groot voordeel van het gebruik van een Android VPN boven een router VPN is dat het eenvoudig is om de VPN naar wens in en uit te schakelen. Maar er zijn enkele overwegingen die moeten worden gemaakt als u deze methode kiest.

Controleer de compatibiliteit

Natuurlijk heeft Netflix de app-ondersteuning voor sommige oudere smart-tv's stopgezet. Er is voor sommigen een oplossing beschikbaar, maar alleen als uw apparaat Google is gecertificeerd. Controleer eventuele compatibiliteitsproblemen voordat u tot aanschaf overgaat.

Overweeg een Fire TV-stick of Android TV-apparaat te kopen

Als uw smart-tv geen besturingssysteem op basis van Android heeft, wilt u misschien serieus een Android TV-apparaat of een Amazon TV-stick kopen. Door er eenvoudig een aan te sluiten op de HDMI-poort van uw grote tv, verbetert u de functionaliteit aanzienlijk.

Streaming in 4K

Slechts een zeer beperkte selectie van gecertificeerde apparaten speelt Netflix-inhoud af met 4K-resolutie (als u het juiste plan en ten minste 25 Mbit / s downloadbandbreedte hebt). Dus als u 4K-streaming wilt, moet u controleren of uw apparaten allemaal compatibel zijn.

VPN niet ondersteund op Fire TV

Als uw VPN-service niet wordt ondersteund door de Amazon Fire TV Store, kunt u elke Android VPN-app sideloaden op een Fire TV-apparaat. Raadpleeg de Beste VPN voor Fire Stick voor een volledige gids over hoe u dit kunt doen.

Bekijk Netflix op Smart TV door uw Windows- of macOS VPN-verbinding te delen

Het is mogelijk om een ​​VPN-verbinding vanaf uw Windows-pc of Mac te delen met uw Smart TV. Dit is de meest gecompliceerde optie om in te stellen, en het mist een zekere elegantie. Maar als u geen VPN-compatibele router of Android / Fire TV-hardware hebt, is dit een oplossing.

Omdat de methodologie veel dieper is, hebben we er een hele aparte handleiding aan gewijd. Bekijk onze gids voor het delen van uw VPN-verbinding voor meer informatie hierover in Windows en macOS met verschillende WiFi / Ethernet-combinaties.

Hoe slimme DNS op een smart-tv te configureren om Netflix te bekijken

Slimme DNS-services kunnen Amerikaanse Netflix deblokkeren door de DNS-zoekopdrachten van uw smart-tv in de Verenigde Staten op te lossen.

De specificaties verschillen per merk en model van uw televisie, maar DNS-instellingen worden meestal gevonden door naar het menu 'Instellingen' te gaan en naar het gedeelte 'Netwerk' te navigeren. Op Samsung-tv's bijvoorbeeld:

 1. Druk op Menu op uw afgelegen > Netwerk > Netwerk status > IP-instellingen > DNS-instellingen

 2. Selecteer "Handmatig invoeren".

 3. Noteer uw huidige DNS-instellingen (voor het geval dat!)

 4. Voer het DNS-adres in dat u van uw SmartDNS-provider heeft gekregen.

 5. Klik op OK en start uw tv opnieuw op.

 6. Start de Netflix-app.

  Het maakt niet uit of uw account niet in de VS is geregistreerd, u zou nu de volledige Amerikaanse catalogus met Netflix-titels moeten zien.

Enkele overwegingen

Net als bij de andere methoden die in deze handleiding worden besproken, moeten er enkele overwegingen worden gemaakt als u ervoor kiest om deze methode te gebruiken.

Moet ik de regionale instellingen van mijn tv wijzigen?

Nee, Netflix is ​​nu overal ter wereld beschikbaar (behalve China, Syrië en Noord-Korea), dus het is niet langer nodig om de regionale instellingen van je tv te wijzigen om de app te downloaden.

Is een slimme DNS betrouwbaarder dan een VPN?

Er is een argument dat IP-adressen van VPN-servers door Netflix gemakkelijker kunnen worden geblokkeerd dan de DNS-resolvers die worden gebruikt door slimme DNS-services. Maar in werkelijkheid worden veel van dergelijke services ook geblokkeerd door Netflix.

De voors

Het grootste voordeel van het gebruik van Smart DNS ten opzichte van een VPN is dat het mogelijk is om Smart DNS op vrijwel elke internet-compatibele machine te configureren. Dit omvat gameconsoles en, ja, slimme tv's.

Een ander pluspunt is dat Smart DNS sneller is dan VPN's omdat er geen resource-intensieve codering wordt gebruikt om de verbinding te beveiligen.

De nadelen

Als uw lokale streamingdiensten niet worden ondersteund door uw Smart DNS-provider, kunnen ze worden geblokkeerd wanneer smart DNS is geconfigureerd. En er is geen gemakkelijke manier op een Smart TV om smart DNS eenvoudig in en uit te schakelen.

Slimme DNS-services zijn alleen nuttig voor het streamen van dingen. Voor een vergelijkbaar maandelijks bedrag kunt u met een VPN Netflix streamen, beschermen tegen algemene overheidstoezicht, beschermen tegen het volgen van websites, uw browsegeschiedenis privé houden bij het gebruik van openbare WiFi, toegang geven tot gecensureerde websites, veilig torreren en meer.

Handige Netflix-gidsen

Beste VPN voor Netflix 2020 | GETEST & GECONTROLEERD [DAGELIJKS]

Deblokkeer Netflix - Hoe u uw Netflix-land kunt wijzigen

Hoe US Netflix te krijgen op Android, iPhone en iPad

Problemen hebben?

Als u problemen ondervindt met een van de bovenstaande methoden, kan dit een aantal redenen hebben. We raden je aan onze Netflix VPN-probleemoplossingsgids als je eerste aanspreekpunt te bekijken voordat je contact opneemt met het klantenserviceteam van je VPN-provider.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me