Hoe een Ethereum-mijnbouwinstallatie eenvoudig in te stellen met gpuShack

gpuShack is een bedrijf dat zich toelegt op het helpen van de gemiddelde bevolking in de wereld van GPU-mijnbouw, met name ZCash, Monero en Ethereum-mijnbouw. Om dit te doen, biedt het alles, van hardware tot software, en ik zal dit allemaal in deze review behandelen. De belangrijkste verkoopargumenten zijn echter hun GPU-mijnbouwplatforms en hun unieke besturingssysteem - ethOS. Omdat ethOS zo'n fantastisch stuk firmware is, heb ik dit vooral tot een ethOS-review gemaakt. Begrijp me niet verkeerd, de andere aspecten van gpuShack zijn ook geweldig, maar ethOS is hun vlaggenschip, en terecht.

gpuShack-producten en prijzen

gpuShack biedt veel items te koop om te helpen met ZCash, Monero en Ethereum-mijnbouw. Zoals gezegd is ethOS het belangrijkste verkoopargument en waar ik me in deze review op concentreer. Daarnaast verkoopt het echter ook een Open-Air Frame, startbundels, opgeknapte GPU's en enkele kleinere accessoires.

De mijnpakketten, ethOS, opgeknapte GPU's en accessoires zijn allemaal van grote waarde voor uw geld, en ik heb er eerlijk gezegd niets slechts over te zeggen. Hoewel ik niet zeker weet waarom ethOS digitale download en de SSD-versie dezelfde prijzen zijn, dus als je een paar dagen op levering kunt wachten, kun je net zo goed een "vrij" SSD bij aankoop van ethOS. Het openluchtframe is echter een andere zaak. Hoewel het een fantastisch stuk uitrusting is, vind ik het wel wat duur voor wat het is, maar ik zal de voor- en nadelen iets later bespreken.

gpuShack en ethOS-prijzen

Alle aankopen hebben een garantie, zodat u zich veilig kunt voelen dat u geen slechte deal krijgt. Daarnaast biedt gpuShack ook een prijsdalingsgarantie. Als u binnen 30 dagen hetzelfde merk en model goedkoper vindt, krijgt u het verschil en krijgt u $ 5 terug! Bovendien krijgen inwoners van de VS gratis verzending. Wereldwijd kan het oplopen tot $ 50 + douane, dus zorg ervoor dat je een aantal cijfers kraakt, anders kun je te veel betalen. Bovendien bieden ze een korting van $ 25 als u met Bitcoin betaalt en u kunt zelfs uw oude GPU's inruilen voor een korting!

Over het algemeen krijgt gpuShack zijn prijs ter plaatse en ik ben blij te zien dat ze zelfs 1-2% van de winst doneren aan een goed doel!

Hoe een Ethereum-mijnbouwinstallatie te bouwen

Geen Ethereum-mijnbouwinstallatie zou compleet zijn zonder een demonstratie van alles wat in actie is. Dus geniet van onze video over hoe het is om een ​​mijnbouwinstallatie samen te stellen met behulp van het gpuShack openluchtframe, ethOS in te stellen en vervolgens mijnbouw te krijgen.

Open-Air Ethereum mijnbouwframe

Laten we beginnen met wat het is. Het is een frame waarmee u snel een mijnbouwinstallatie kunt samenstellen. Het heeft een zitje voor je PSU, een snelle en veilige bevestiging voor je moederbord en plaatsing voor je GPU's met een rugleuning om te voorkomen dat het bungelt (een typische situatie met zelfgemaakte rigs). De waarheid is dat je de volledige installatie binnen 30 minuten kunt monteren als je alle componenten hebt. Als je ethOS gebruikt, kun je bovendien in slechts 60 minuten extra minen. Bovendien is het stapelbaar, dus als je eenvoudig een Ethereum / GPU-mijnbouwtoren kunt maken.

Helaas, zoals je kunt zien aan onze allereerste installatie in de bovenstaande afbeelding, kun je eenvoudig iets vergelijkbaars maken met componenten van elke gemiddelde bouwmarkt. Als je verder onderzoek deed, zou je zelfs zeer vergelijkbare elementen kunnen vinden en toch de kosten laag kunnen houden. Toegegeven, dit zal meer tijd kosten, maar voor mij duurde het ongeveer 4-5 uur om dit te doen. Op de mijne heb ik zelfs fans aan de achterkant toegevoegd om de luchtstroom te helpen en daarom hebben de GPU-fans langzamer en stiller. Toegegeven, ik had standaard het probleem dat de GPU's aan kabelbinders hingen.

Als gpuShack de volgende verbeteringen zou aanbrengen, zou dit de vraagprijs van $ 200 waard zijn.

 • Ingebouwd kabelbeheer. Deze zijn zeer gemakkelijk te vinden en te implementeren, en de overtollige bekabeling door de GPU's is altijd een probleem.
 • Ventilator-montageplaatsen zouden geweldig zijn. Montageventilatoren helpen niet alleen de luchtstroom, maar als je AIO-waterkoeling hebt (op maat gebouwd of zoals de R9 Fury), hoef je geen oplossing te bedenken.
 • Iets meer diepte naar het frame zodat het zelfs de grootste PSU's kan bevatten
 • Meer hoogte, afhankelijk van uw PSU, kan het een beetje lastig zijn om een ​​GPU boven de PSU te monteren bij gebruik van lintverhogers.

Ondersteuning voor gpuShack

gpuShack is duidelijk een klein bedrijf. Daarom is het geen verrassing dat hun ondersteuning beperkt is tot e-mails en Twitter. Wanneer ik ze echter een probleem heb gestuurd, hebben ze altijd binnen 24-48 uur geantwoord, zelfs in het weekend! De ondersteuning was deskundig, behulpzaam en nooit opdringerig. Zozeer zelfs dat ik in feite veel nieuwe informatie van hen heb geleerd en het gesprek graag heb voortgezet, zelfs toen het bedrijf werd afgesloten.

Je kunt het gpuShack / ethOS-team ook vinden op tal van mijngemeenschappen, zoals het belangrijkste Ethereum Mining Forum. Daarom, als je problemen hebt met ethOS, op zoek bent naar optimalisatietips of gewoon een algemene discussie wilt hebben, dan kun je je meteen thuis voelen in de community.

Bovendien, als je ethOS gebruikt, hebben ze een IRC-kanaal waarmee je verbinding kunt maken, en de vriendelijke leden daar zullen je proberen te helpen, mocht je problemen hebben, of willen enkele tips voor het verbeteren van de prestaties van je rig.

Hoe ethOS te installeren

Aanmelden en downloaden

Aanmelden bij gpuShack is ongelooflijk eenvoudig en werkt net als elke andere e-commerce winkel. Nadat u uw ethOS hebt gekocht, ontvangt u een e-mail met de downloadinstructies, en dat is alles.

Installeren en instellen

Nadat u ethOS hebt gedownload, moet u dit naar een SSD schrijven. Er zijn duidelijke instructies in de Knowledgebase en ook dit is binnen enkele minuten voltooid.

In eerste instantie moet u de rig starten met slechts één GPU die op volle snelheid is gemonteerd en verbonden met uw primaire x16-slot. Ik raad aan hiervoor een x16 - x16 PCIe-riser te gebruiken. Zodra het bericht is geplaatst en je erin bent, zie je dat het automatisch begint met mining.

ethOS Home

Stel uw lokale en globale configuratiebestanden in zoals u wilt en begin vervolgens uw GPU's één voor één toe te voegen, zorg ervoor dat u het elke keer een tijdje uitvoert om te controleren of het goed werkt. Als je dapper of gek bent, kun je alle GPU's meteen toevoegen, maar dit kan later leiden tot meer probleemoplossing.

Monitoring van uw ethereum-mijnbouwinstallatie

Nadat u uw rig hebt ingesteld, moet u deze controleren. Vooral als het offsite is. Helaas, in tegenstelling tot Windows, kunt u Team Viewer niet installeren om uw installatie te controleren. Er zijn echter twee andere methoden beschikbaar: SSH en websitemonitoring.

Met SSH kunt u zich rechtstreeks aanmelden bij uw rig en al uw instellingen vanaf daar beheren en opdrachten uitvoeren alsof u het regelmatig gebruikt. Volledige instructies voor het instellen hiervan zijn beschikbaar in hun kennisbank.

ethOS SSH Access

Je krijgt ook een link waarmee je al je rigs online kunt bekijken en hun kernstatistieken kunt volgen. Een goed voorbeeld is dat van Virosas, een kernlid van de ethOS-gemeenschap.

ethOS Online Monitoring

Optimalisatie van je rig

Nadat u uw installatie hebt ingesteld en draait, is het nu tijd om te optimaliseren. Hoewel ik nog veel meer tips, trucs en optimalisaties bespreek in onze Ethereum Mining-gids, heeft het ethOS-besturingssysteem een ​​zeer handige ingebouwde overklokopdracht.

 1. Open een nieuwe terminalinstantie
 2. Typ update om de kern- en geheugenklokken van uw GPU's te vinden. Als al uw GPU's hetzelfde model zijn, zal uw taak eenvoudiger zijn omdat u de globale opdrachten kunt gebruiken om de variabelen in te stellen, en u zult ook minder stabiliteitstests moeten uitvoeren.
  Onze RX480s hebben bijvoorbeeld een kernklok van 1266 Mhz en een geheugenklok van 2000 Mhz.
 3. Verhoog uw Core-klok met 10 Mhz door de onderstaande regel in te voeren in uw configuratiebestand (waarbij het MHz-nummer wordt vervangen door wat relevant is voor uw installatie):
  globalcore: 1276
 4. Voer putconf in je terminal uit && ethos-overclock om de wijzigingen toe te passen. Gebruik mijnwerker om de resultaten te bekijken. Als de installatie een goede periode zonder stabiliteits- of hitteproblemen loopt, ga dan naar de volgende stap
 5. Vergroot uw geheugenklok met 10 Mhz door de onderstaande regel in te voeren in uw configuratiebestand:
  globalmem: 2010
 6. Nogmaals, kijk uit voor stabiliteit. Herhaal stap 3 tot en met 5 totdat uw systeem vastloopt.
 7. Als je crasht, reset je naar de oorspronkelijke klokken en let je op stabiliteit gedurende 24 uur om ervoor te zorgen dat er geen hardwarefouten zijn opgetreden.
 8. Als er geen hardwarefouten zijn, stel dan de laatste kloknummers in waar u tevreden mee was.
 9. Zorg er tijdens het proces voor dat u ook de instellingen globalfan en maxgputemp instelt.

ethOS versus PiMP OS

Er is ook een ander besturingssysteem, gewijd aan snelle en eenvoudige mining - PiMP. Dat is Portable Instant Mining Platform - voordat je grappige gedachten in je hoofd krijgt. PiMP is goedkoper met een paar dollar, maar is bedoeld als een multifunctioneel mijnbouwplatform. Hoewel ze ook voorbeeldconfiguraties hebben, omdat je er alles mee kunt minen, kan het wat meer tijd en moeite kosten om in te stellen. Tenzij je van plan bent een breed scala aan munten te minen (of op zijn minst te testen), zou ik aanraden om bij ethOS te blijven.

Conclusie

ik vond leuk

 • Snelle en eenvoudige installatie
 • Doet wat er op het blik staat
 • Ondersteuning en instructies van hoge kwaliteit
 • Fantastische monitoringtools
 • Gratis mijnpool dankzij Alpereum!

Daar was ik niet zo zeker van

 • Het frame zou met enkele verbeteringen kunnen werken om zijn prijs waard te zijn

ik haatte

 • Niets

Over het algemeen is gpuShack een fantastisch klein bedrijf en we hebben niets dan lof voor ethOS. Als u overweegt uw eigen mijnbouwinstallatie of GPU-mijnbouwbedrijf te starten, moet u niet zonder!

Als je je eigen gpuShack-review hebt, laat het ons dan weten in de comments.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me