Hoe een Indiaas IP-adres te krijgen – VPN naar India

Veel mensen die buiten India wonen, willen toegang hebben tot geografisch beperkte inhoud. De eenvoudigste manier om een ​​Indiaas IP-adres te krijgen, is door een VPN-service te gebruiken. Door een IP-adres in India te krijgen, verdwijnen restrictiemeldingen op magische wijze en hebben mensen toegang tot inhoud die 'alleen voor India' is aangewezen. Met een Indiase IP kun je sites zoals Star Sports (een populair sportkanaal in India) en hotstar streamen.

Bovendien versleutelt VPN-software alle gebruikersgegevens wanneer deze van hun apparaten naar bedrijfsservers gaan. Het resultaat is dat ISP's, overheden, verhuurders of werkgevers niet kunnen vertellen wat VPN-abonnees online doen, zelfs de website die u bezoekt heeft geen idee wie of waar u bent. Dat betekent een hoog niveau van privacy en anonimiteit tijdens het surfen op het web.

Ontvang een Indiaas IP-adres

De onderstaande VPN's hebben allemaal servers over de hele wereld, dus u kunt een Indiaas IP-adres krijgen door eenvoudig verbinding te maken met een van de servers die ze in India hebben. Naast Indiase servers hebben we deze VPN-services gekozen omdat ze in staat zijn om Indiase streaming-services te deblokkeren, erg snel zijn en uw computer veilig houden. Klik hieronder door naar VPN-providers voor meer informatie over hun service.

 1. ExpressVPN - 3 Indiase servers - Chennai - Mumbai | Snelle servers | $ 6,67 per maand
 2. IPVanish - 2 Indiase servers - Mumbai - New Delhi | Snelle servers | $ 6,49 per maand
 3. NordVPN - 18+ servers - Chennai - Mumbai | Beveiligde servers | $ 3,49 per maand
 4. CyberGhost VPN - 1 Indiase server - Mumbai | Makkelijk in gebruik | $ 2,75 per maand
 5. VyprVPN - 1 Indiase server - Mumbai | Makkelijk in gebruik | $ 4,17 per maand

Een Indiaas IP-adres krijgen is super eenvoudig!

In onze stapsgewijze handleiding begeleiden we u door alle stappen voor het deblokkeren van geo-beperkte websites in India. Met een VPN-service kunt u uw IP-adres gemakkelijk naar India spoofen.

 1. Ontvang een abonnement met een van onze aanbevolen VPN's voor India. Voor het verkrijgen van een Indiase IP zouden we ExpressVPN aanbevelen. Om u echter een keuze te geven, hebben we in totaal vijf geweldige services beoordeeld. Ze zijn allemaal uitstekend voor het verkrijgen van een IP-adres in India, dus de keuze is aan u.
 2. Download en installeer de VPN-software van de website van uw gekozen provider.
 3. Maak verbinding met een VPN-server in India.
 4. Navigeer naar de Indiase website die u wilt gebruiken.
 5. Ontspan en geniet van onbeperkte toegang tot zoveel websites in India als je wilt, dankzij het Indiase IP-adres van je VPN.

Wat te doen als uw Indiase VPN-servers traag zijn

Heb je je aangemeld, de software gedownload en het OpenVPN-protocol geselecteerd? Dan is het tijd om uw VPN te verbinden met India-servers.

ExpressVPN heeft meer dan één Indiase VPN-server waaruit u kunt kiezen. Dit is ideaal omdat het u een keuze uit India IP-adressen geeft. Als zodanig om een ​​of andere reden een beetje traag is, kunt u altijd verbinding maken met een andere in de lijst. Om verbinding te maken, kiest u eenvoudig de Indiase server die hoger in de lijst staat (deze heeft de kleinste 'ping', wat betekent dat dit de snelste is die momenteel beschikbaar is) en klik op verbinden.

Zodra een verbinding tot stand is gebracht, bent u klaar - u hebt nu een IP-adres in India!

Bezoek onze India VPN-pagina voor meer informatie.

Ga naar elke gewenste Indiase website!

Zodra uw VPN is geïnstalleerd, kunt u beperkte websites bezoeken waar uw VPN een server heeft. ExpressVPN heeft bijvoorbeeld servers in 78 landen. dat betekent dat u niet alleen uw locatie kunt 'vervalsen' naar Indiase IP-adressen, maar naar elk van die 78 locaties. Hetzelfde geldt voor alle andere VPN's op onze lijst, die ook tal van servers over de hele wereld hebben.

Alle VPN's die we in deze gids hebben geplaatst, bieden niet alleen beveiliging, privacy en anonimiteit van wereldklasse, maar hebben fantastische servers in India en de rest van de wereld. Perfect voor het verkrijgen van een IP-adres in India - of waar u maar wilt. Het resultaat is dat u elke gewenste Indiase (of andere) website kunt bezoeken.

Maak eenvoudig verbinding met een server in het land dat u wilt bezoeken en voer het webadres in dat u wilt bezoeken in uw navigatiebalk. Je VPN geeft je de indruk dat je in dat land, dat IP-adres en dergelijke bent.

Een beleefde herinnering

Hoewel het waar is dat veel mensen VPN's gebruiken om kennisgevingen over beperkingen te overwinnen, moeten we benadrukken dat we het niet specifiek kunnen verdragen dat we de wet overtreden. Als u ervoor kiest om auteursrechtelijk beschermd materiaal in India of elders te openen, doet u dit op eigen risico.

Het goede nieuws is dat met OpenVPN uw internetgegevens zeer veilig en zo anoniem mogelijk zullen zijn - waardoor u op een zeer veilige manier kunt doen wat u op internet wilt..

Overwegingen voor het verkrijgen van een IP-adres in India

Er zijn een aantal dingen waarmee rekening moet worden gehouden door mensen die een IP-adres in India willen krijgen. Er zijn meer dan 800 VPN-services om uit te kiezen, en hier bij ProPrivacy.com begrijpen we dat kiezen een beetje ontmoedigend kan lijken. Bovendien is de overgrote meerderheid van die VPN's traag, bieden ze slechte beveiligingsopties en voeren ze hun VPN-services uit op een manier die gebruikers in gevaar brengt.

Als gegevens niet op een professionele manier worden verwerkt, encryptie niet top is en VPN-servers niet van de hoogste kwaliteit zijn, betaalt u voor een service die u in gevaar brengt. Sommige VPN's hebben zelfs een slecht privacybeleid waarmee ze uw gegevens aan derden kunnen verkopen - dit is een enorm risicovolle praktijk die u ernstig in gevaar brengt!

Daarom hebben we bij het selecteren van de VPN-services voor deze gids rekening gehouden met alle belangrijke aspecten die u moet weten om een ​​India IP-adres te krijgen.

Het is allemaal geregeld!

 1. Verbindingssnelheden. Sommige VPN's hebben vreselijke trage VPN-servers. Langzame servers zijn goed voor heel weinig en zullen je zeker niet toestaan ​​om HD streaming video te bekijken zonder vervelende vertraging en buffering. Onze aanbevolen VPN's hebben allemaal beproefde netwerken met uitstekende VPN-servers die uitstekende verbindingssnelheden voor India bieden.
 2. Veiligheid. Alle VPN's die we hebben geselecteerd, gebruiken de beste coderingsprotocollen. Ze bieden allemaal een keuze aan protocollen en bieden OpenVPN ons favoriete protocol hier op ProPrivacy.com.
 3. Privacy beleid. Alle VPN's die we in deze handleiding hebben geplaatst, zijn goed ingeschreven en vertrouwde VPN's. Ze hebben allemaal een uitstekend privacybeleid en hechten veel waarde aan het beschermen van hun gebruikers. Niemand houdt de vitale gebruikslogboeken bij die in theorie kunnen worden gebruikt om later te onthullen welke websites u hebt bezocht. Met een sterk privacybeleid en een vertrouwd en betrouwbaar trackrecord, weet je dat deze VPN's keer op keer zijn geprobeerd en getest en je digitale voetafdruk zullen beschermen terwijl je naar een van hun Indiase IP-adressen spoof.

Gebruik OpenVPN-codering

We raden het OpenVPN-coderingsprotocol ten zeerste aan. OpenVPN is een erkend industriestandaard VPN-coderingsprotocol dat u veilig en privé houdt terwijl u uw IP-adres naar India spoof. Alle hierboven vermelde services gebruiken OpenVPN-codering als standaard-.

Aangezien het streamen van bepaalde geo-geblokkeerde inhoud inbreuk maakt op het auteursrecht (dat is waarom het geo-beperkt is), moet je heel voorzichtig zijn. Met OpenVPN, echter, zelfs als u ervoor kiest om auteursrechtelijk beschermd materiaal te bekijken, bent u veilig.

VPN in India - Conclusie

In deze gids hebben we alle stappen beschreven die nodig zijn om een ​​Indiaas IP-adres te krijgen. Hoewel we voor het verkrijgen van een Indiaas IP-adres ExpressVPN aanbevelen, hebben de andere VPN's die we hebben ook allemaal wat je nodig hebt om een ​​IP-adres in India te krijgen. Alle VPN's zijn veilig, bieden geweldige codering, hebben een sterk privacybeleid en hebben een bewezen staat van dienst om hun abonnees een service van wereldklasse te bieden. Dus ga je gang en kies je VPN voor een Indiaas IP-adres met vertrouwen in de wetenschap dat je gewoon niet fout kunt gaan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me