Hoe internetactiviteit te verbergen voor uw ISP

Hoe te verbergen voor uw ISP

Uw internetprovider kan eenvoudig alles over uw online activiteit leren als je niet voorzichtig genoeg bent.

Om anoniem te blijven terwijl u online surft, kunt u uw virtuele identiteitskaart verbergen voor uw ISP.

In dit artikel kunt u lezen over hulpmiddelen die helpen uw activiteit af te schermen.

Wat weet mijn ISP over mij??

Uw internetprovider weet alles wat u online doet.

Niet alleen dat, ze registreren ook al deze gegevens. Deze gegevens omvatten alles van de sites die u hebt bezocht, de overgedragen gegevens, als u torrenting, en waarschijnlijk alles wat u maar kunt bedenken.

In sommige landen doet uw ISP niets met deze gegevens - maar dit is zeer zeldzaam!

In de meeste gevallen zullen ze het gebruiken om hun gebruikers te analyseren en hun gegevens te verkopen.

In ergere gevallen kunnen ze je uitverkopen aan de overheid (of opdracht krijgen om de gegevens vrij te geven).

Bovendien kunnen ze je bij bedrijven melden voor illegale activiteiten zoals torrenting. Daarom raden we onze lezers aan een VPN te gebruiken voor torrenting, om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig worden bewaard. Omdat je ISP niet kan zien wat je online doet, kunnen ze niet zien wat je torrent, wat betekent dat je torrent-shows kunt doen zonder je zorgen te maken over betrapt worden.

Uw internetactiviteiten verbergen voor uw internetprovider

Dus nu weet u wat uw ISP van u weet - letterlijk alles wat u online doet.

Het is tijd om te leren hoe u uw internetactiviteiten voor uw ISP kunt verbergen.

Gebruik een VPN

Een VPN (Virtual Private Network) biedt een gecodeerde netwerkverbinding via het openbare netwerk, daarom beschermt u uw IP-adres tegen nieuwsgierige blikken.VPN

Het is mogelijk de veiligste manier om uw privacy te behouden en online te surfen zonder dat uw ISP uw online activiteiten bijhoudt en registreert.

Er zijn gratis VPN-services daarbuiten, maar houd daar rekening mee ze zijn misschien niet de moeite waard om het risico te nemen, omdat hun inkomsten niet afhankelijk zijn van het anoniem en veilig houden van u op internet.

Echter, VPN-services die betaling vereisen, zullen u zeker veilig en privé houden, omdat een contract hen daartoe bindt.

Hier ziet u een lijst met de beste VPN-services die we uit een brede selectie hebben gekozen om u echt het beste van allemaal te bieden.

Gebruik een proxy

Een proxy is vergelijkbaar met een VPN, maar het beschermt alleen uw internetbrowserverkeer.
volmacht

Echter, proxy's zijn vaak niet honderd procent veilig om te gebruiken. De host van de proxyserver kan uw IP-adres en het verkeer zien dat door de proxy gaat.

Openbare proxy's, net als gratis VPN's zijn niet veilig omdat iedereen ze kan uitvoeren, zijn ze traag en je hebt geen enkele reden om de operator die de proxy uitvoert te vertrouwen.

In plaats van openbare volmachten, het wordt aanbevolen om particuliere proxy's te gebruiken, omdat deze sneller en veiliger zijn. Lees onze Proxy Server Guide voor meer informatie over proxy's en lees meer over de verschillen en overeenkomsten tussen proxy's en VPN's.

Bladeren met Tor

Tor is een ander soort browser. Het werkt door uw verbinding via meerdere knooppunten te routeren.

Dit is waarom het Tor heet - The Onion Router. Uw verkeer gaat door meerdere lagen zoals in een ui.

Het is volledig gratis en houdt uw surfactiviteiten op internet veilig. Veel mensen gebruiken een VPN en Tor samen voor verbeterde beveiliging en privacy. als je dit wilt doen, heb je een Tor VPN nodig omdat niet elke service met Tor werkt.

Helaas beschermt het, in tegenstelling tot een VPN, alleen uw surfactiviteiten op internet. Bovendien zal het uw internetsnelheden ernstig hinderen.

Hoe torrent u zonder dat uw ISP weet

Het downloaden van inhoud van internet lijkt misschien heel eenvoudig en onschadelijk, en hoewel het soms ook zo is, er zijn veiligheidsmaatregelen die u moet overwegen voordat u iets downloadt. Dit geldt met name voor torrenting-inhoud. Torrenting op zichzelf is niet illegaal. Er zijn echter auteursrechtelijk beschermd materiaal dat niet mag worden gedownload zonder ervoor te betalen.Anonieme torrenting

U kunt problemen krijgen bij het downloaden van auteursrechtelijk beschermde inhoud en om te voorkomen dat u zichzelf kunt beschermen door een van de methoden en services te gebruiken om uw IP-adres te verbergen.

Houd er rekening mee dat ProPrivacy.com geen illegale torrenting of illegale online activiteiten onderschrijft of aanmoedigt. We moedigen in plaats daarvan het downloaden van gratis legale inhoud aan, en als je geïnteresseerd bent in waar je geweldige dingen gratis kunt vinden, is dit artikel over gratis legale torrent-sites een goudmijn voor jou.

Hoe u zich kunt verbergen voor uw internetprovider: conclusie

Wat u ook op internet doet, uw ISP en eigenlijk iedereen kan het zien. Er zijn dingen die je misschien wilt verbergen, niet omdat ze illegaal zijn of omdat er iets bijzonder mis mee is, maar je wilt niet dat de hele wereld er iets van weet.Hoe u zich kunt verbergen voor uw ISP-conclusie

Dat is wanneer privacy diensten zijn behulpzaam. De veiligste keuze is absoluut een commerciële VPN-service, tegenwoordig kunt u echter kiezen uit andere verschillende services die helpen om veilig en privé op internet te blijven.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me