Hoe je de finale van Game of Thrones seizoen 8 online kunt bekijken – Kodi, torrent en meer

De finale van seizoen 8 is hier.

Als je net zo enthousiast bent als wij om de laatste serie van het fantasy-epos te streamen, laat deze gids je zien hoe je Game of Thrones seizoen 8, aflevering 6 snel en veilig kunt bekijken.

Deblokkeer Game of Thrones met een VPN

Blader omlaag om onze stapsgewijze handleiding over het kijken naar GoT te lezen.

NordVPN biedt Game of Thrones-fans 75% korting op hun VPN-abonnement, simpelweg door op de onderstaande link te klikken en zich aan te melden.

NordVPN is de beste VPN voor Game of Thrones omdat het goedkoop, zeer privé en snel voor streaming is.

Hoe GoT seizoen 8 aflevering 6 online te streamen met een VPN

Je zou Game of Thrones in minder dan 5 minuten kunnen streamen, volg gewoon deze eenvoudige stappen:

  1. Abonneer je op een VPN om GoT te deblokkeren, we raden NordVPN aan - ultrasnelle servers, gebruiksvriendelijke software en een geweldige 75% korting voor GoT-fans!
  2. Open de VPN-app en selecteer een VPN-server, NordVPN heeft speciale P2P-servers wereldwijd, klik op verbinden.
  3. Navigeer naar de gewenste streamingservice of torrent-site.
  4. Je VPN-werk is ingesteld en je bent klaar om Game of Thrones online te bekijken!

Waarom heb ik een VPN nodig om Game of Thrones online te bekijken?

Door een VPN voor Game of Thrones te gebruiken, kun je streaming sites en torrent veilig en beveiligd deblokkeren, dit komt omdat:

  • Deblokkeer websites die niet beschikbaar zijn in uw land - Gebruik een VPN om toegang te krijgen tot geblokkeerde sites.
  • Een VPN versleutelt uw internetverkeer - Een VPN zorgt ervoor dat uw internetprovider niet ziet dat u torrent.
  • Voorkom dat andere torrenter-gebruikers uw echte IP-adres zien - Bescherm uw gegevens en wees anoniem wanneer u GoT bekijkt of torrent.

Stream Game of Thrones op Kodi

Als je GoT seizoen 8 finale op een KODI-box wilt bekijken, heb je geluk. Onthoud dat als u ervoor kiest om via deze optie naar GoT te kijken, het piraterij is, en om deze reden doet u dit op eigen risico.

Online streaming-sites

Nu GoT op het punt staat in première te gaan, kan er geen twijfel over bestaan ​​dat er tal van opties beschikbaar komen voor het bekijken van de show op illegale livestreams. Websites zoals; Putlockers, GoMovies, The Pirate Bay, EZTV.

HBO - US (aanbevolen methode)

HBO zal de officiële wereldwijde première van GoT Season Eight, Episode Six om 21:00 EST - 20:00 Central uitzenden. De nieuwe aflevering wordt uitgezonden op HBO en live gestreamd op HBO Now en HBO Go.

Je kunt HBO streamen op Amazon Fire Stick, Amazon Fire TV, Android TV, Xbox 360 en Xbox One, Roku, Apple TV, Samsung smart TV's, iOS, Android en Kodi.

Met een VPN kunnen Android- en iPhone-gebruikers HBO US overal deblokkeren!

Sky Atlantic - VK

De Britse finale van GoT wordt naar verwachting op maandag 20 mei om 02.00 uur uitgezonden op Sky Atlantic. Het wordt dan maandagavond om 20.00 uur herhaald..

Nu TV - VK

Als je geen Sky UK-abonnee bent, is de beste manier om Game of Thrones S8E6 te bekijken, een NowTV-pas aan te schaffen. Nu verkoopt TV dag-, week- of maandpassen aan Sky TV-kanalen. Deze online service is perfect voor iedereen die buiten het VK woont en GoT op Sky Atlantic wil streamen.

FOX Showcase - Foxtel Australië

Door te doen alsof je in Australië bent met een VPN, is het mogelijk om GoT op FOX Showcase te bekijken. Foxtel is een abonnementsservice voor alleen Australië die $ 49 AU kost. Het kan worden bekeken op de meeste apparaten, waaronder uw pc, Mac, Android, iPhone en iPad.

Met een VPN iPhone en Android kunnen gebruikers GoT onderweg deblokkeren!

Hotstar - India

Als je GoT in India wilt bekijken, kun je het op maandag 20 mei bekijken op Hotstar of Star World. Maak eenvoudig verbinding met een VPN-server in India om het tv-programma in uw moedertaal te deblokkeren.

Wanneer is Game of Thrones seizoen 8, aflevering 6 uitgebracht?

De finale van seizoen acht van GoT staat gepland voor première in de VS op 20 mei, 2020.

Kijkers in het Verenigd Koninkrijk kunnen profiteren van Sky's simulcast - wat betekent dat het op exact dezelfde tijd in de VS in première gaat op Sky Atlantic. Naar verwachting zal dat op maandag 20 mei om 02.00 uur zijn.

Kijkers in het VK die niet de hele nacht wakker willen blijven, kunnen de aflevering op maandag 20 mei herhalen.

Australië krijgt ook de première te zien op FOX SHOWCASE op maandag 20 mei.

Deblokkeer GoT Seizoen 8 Finale - Conclusie

Op 20 mei 2020 wordt Game of Thrones zijn laatste aflevering uitgezonden op een groot aantal kanalen over de hele wereld. Dat betekent dat er enorm veel manieren zijn om een ​​stroom GoT te bekijken met een VPN.

Afhankelijk van wat je moedertaal is, wil je misschien een andere versie van GoT streamen (in het Spaans, Frans, Duits; of een andere taal). Maak hiervoor gewoon verbinding met een VPN-server in het land van uw keuze en zoek een lokale service of stream die Game of Thrones toont.

Met een VPN kun je doen alsof je overal bent en elke stroom van GoT S8E6 deblokkeren!

Afbeelding credits: Refluo / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me