Hoe Ruiz vs Joshua rematch te bekijken met een VPN

Zaterdag zal Anthony Joshua terugkeren naar de ring om de huidige zwaargewicht bokskampioen Andy Ruiz te bestrijden - in wat ongetwijfeld de meest verwachte zwaargewicht wedstrijd van 2020 is. De rematch zal AJ zien terugkeren naar de ring om te zien of hij de WBA kan heroveren ( Super), IBF, WBO en IBO zwaargewicht titels verloor hij in juni van Ruiz.


Vanwege de schok en het ontzag veroorzaakt door de eerste overstuur, veroorzaakt deze rematch wereldwijd massa's buzz - wat betekent dat veel kijkers zich tot een VPN wenden om de wedstrijd te deblokkeren en te zien of Ruiz het schijnbaar onmogelijke nog een keer kan doen.

Hoe Ruiz Vs Joshua 2 te streamen met een VPN

Met behulp van een VPN kan iedereen doen alsof hij in het buitenland is om een ​​officiële stroom van Ruiz VS AJ te deblokkeren. Dit bespaart u dat u op zoek moet gaan naar een illegale stream en garandeert dat u niet plotseling in het donker met een kapotte stream wordt achtergelaten.

Met een VPN kun je doen alsof je in het VK, de VS, Canada - of zelfs Spanje bent - om Joshua VS Ruiz 2 op DAZN of Sky Sports te deblokkeren. Een VPN werkt door uw echte IP-adres te verbergen en te vervangen door een lokaal IP-adres in het land dat u nodig heeft.

Als gevolg hiervan kunt u betalen voor de officiële streamingdienst en deze bekijken zoals een lokale bewoner dat zou doen. Volg deze eenvoudige stappen om Anthony Joshua VS Ruiz te deblokkeren met een VPN:

  1. Abonneer u op een van de beste VPN's. Om Ruis Vs AJ te deblokkeren, raden we NordVPN aan omdat het snel is en servers over de hele wereld heeft waar je ze nodig hebt voor het streamen van het gevecht.
  2. Download en installeer de VPN-software.
  3. Maak verbinding met een server in het gewenste land.
  4. Ga naar de streamingdienst die het gevecht uitzendt en abonneer je
  5. Bekijk Joshua Vs Ruiz dankzij je VPN.

Waar kan ik de Joshua Vs Ruiz online bekijken?

DAZN

De beste manier voor de meeste mensen om AJ Vs Ruiz 2 te streamen is waarschijnlijk via de online sportstreamingservice DAZN. DAZN bezit de rechten op de rematch in de VS, Oostenrijk, Duitsland, Japan, Zwitserland, Canada, Italië, Spanje en Brazilië.

Dat betekent dat iedereen een VPN kan gebruiken om verbinding te maken met een server in een van die landen om DAZN te deblokkeren en een abonnement van één maand te krijgen. De prijs van een abonnement van één maand kost tussen $ 10 en $ 20, afhankelijk van het land waar u voor kiest. We raden echter over het algemeen Canada aan, wat je ongeveer $ 15 kost om het gevecht te bekijken.

Bovendien kunnen DAZN-klanten van buiten de VS momenteel een gratis proefperiode van 30 dagen krijgen. Dit betekent dat zolang je je abonneert op DAZN Canada of Spanje - je het gevecht kunt bekijken met Engels of Spaans commentaar zonder echt een cent te betalen.

Sky Sports Box Office

Iedereen die er de voorkeur aan geeft het gevecht te bekijken via de Sky Sports-zender in het VK, kan dit online doen door het Box Office pay-per-view-evenement op NowTV te kopen.

NowTV verkoopt toegang tot de pay-per-view-strijd voor de eenmalige vergoeding van $ 24,99. En iedereen die het gevecht bestelt via NowTV, heeft er rechtstreeks toegang toe op zijn pc, Mac, smartphone of tablet.

Wanneer is Joshua Vs. Ruiz 2?

De verwachte rematch zal plaatsvinden in een speciaal gebouwde arena in Ad Diriyah, Saoedi-Arabië.

Het hoofdevenement begint naar verwachting om 21:00 uur GMT op zaterdag 7 december, en de ringwandelingen zullen naar verwachting beginnen tussen 20:30 uur en 20:45 uur GMT.

Van wie wordt verwacht dat hij wint?

Na de schok veroorzaakt door het aanvankelijke gevecht, is het eerlijk om te zeggen dat er veel discussie is over deze rematch. Veel experts geloven dat Joshua een slechte nacht heeft gehad en dat hij de titels met gemak zal heroveren. Sommige boksexperts beweren echter dat Ruiz de echte deal is en dat het mogelijk is dat Joshua zich zaterdagavond in een wereld van problemen bevindt.

Wat we wel weten, is dat Joshua nogal wat kilo's heeft afgelegd in de aanloop naar dit gevecht. Gehoopt wordt dat dit hem wendbaarder maakt en in staat is om te gaan met de snelle stijl van Ruiz. De realiteit is echter dat het resultaat van dit gevecht moeilijk te noemen is, waardoor de Clash on the Dunes een must-watch is voor elke boksfanaat.

Volgens de bookmakers is AJ de favoriet om te winnen met een quotering van 4/11. Dat betekent dat het plaatsen van een 11/5 weddenschap op de underdog Ruiz een uitstekende manier kan zijn om de avond een beetje spannender te maken. Immers, als hij het eenmaal heeft gedaan, kan hij het opnieuw doen!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me