Hoe tekenfilms online te streamen – Blokkeer onbeperkte kinder-tv in het buitenland

Iedereen wil dat hun kinderen gelukkig zijn. Tegenwoordig kan het echter vrij moeilijk zijn voor ouders om de tv-gerelateerde eisen van de speeltuin bij te houden. We begrijpen waar u mee te maken hebt - de lijst met populaire tekenfilms lijkt nooit te eindigen!

Natuurlijk wil niemand dat hun kinderen iets missen, maar het is niet altijd gemakkelijk om de enorme hoeveelheid verschillende kinderkanalen te betalen die tegenwoordig beschikbaar zijn. Gelukkig is er een antwoord op je gebeden, en dat antwoord is een Virtual Private Network (VPN) -service.

Toegang tot tekenfilms online

Met een Virtual Private Network hebt u veilig toegang tot goedkopere opties voor het online bekijken van tekenfilms. Voor de meer officiële opties in deze gids zijn abonnementskosten vereist. Met andere alternatieven krijgt u echter gratis toegang tot miljoenen cartoons. Hoe dan ook, een VPN is je gouden ticket om veilig toegang te krijgen tot bijna onbeperkte cartoons voor je kleintjes!

Wat is een VPN?

Een VPN is een online service die twee dingen doet. Ten eerste biedt het codering. Dit betekent dat uw browsegegevens (inkomend en uitgaand) veilig worden gecodeerd. Het resultaat is digitale privacy waardoor niemand meer weet wat u online doet.

Vervolgens kun je met een VPN doen alsof je in een ander land bent. Hiermee kunt u lokale censuur en internationale blokken overwinnen, ook wel geografische beperkingen genoemd.

Cartoon Vpn

Hoe werkt een VPN voor tekenfilms?

Iedereen die toegang heeft tot internet heeft een Internet Protocol (IP) -adres. Dat is een reeks getallen die kunnen worden gebruikt om te bepalen waar u zich bevindt. Het kan ook worden gebruikt om te controleren wat u online opent.

Je IP-adres wordt ook gebruikt om geografische beperkingen af ​​te dwingen, waardoor je geen toegang hebt tot tv-streams vanuit het buitenland. Dit kan vervelend zijn voor ouders die meer tekenfilms voor hun kinderen willen krijgen. Met een VPN voor tekenfilms kun je echter doen alsof je in een ander land bent om toegang te krijgen tot die geblokkeerde streams.

Bovendien bevelen tegenwoordig veel overheden internetproviders (ISP's) aan om gegevens bij te houden (verplichte gegevensretentie) van wat hun klanten online doen. Afhankelijk van waar je woont, betekent dat dat toegang tot illegale streams van video-inhoud kan resulteren in een brief waarin je wordt gevraagd te stoppen, en soms zelfs een dagvaarding.

Dit is vervelend, want er zijn enorm veel websites die gratis cartoonstreams aanbieden.

Welke VPN voor tekenfilms moet ik krijgen?

Er zijn honderden VPN's op de markt. Als je streaming cartoons wilt bekijken, heb je er een nodig die snel is. Veel VPN's hebben trage servers die niet goed genoeg zijn om te streamen. Dit zal buffering tot gevolg hebben en zal ongetwijfeld betekenen dat uw kinderen constant zeuren dat de tekenfilms niet goed spelen.

Bovendien hebben veel VPN's slecht geïmplementeerde of verouderde codering. Dit betekent dat ze niet voldoende privacy en beveiliging bieden. De VPN's die wij aanbevelen zijn allemaal geselecteerd omdat ze zowel veilig als snel zijn. Bovendien hebben ze allemaal servers over de hele wereld: perfect voor toegang tot cartoons met geografische beperkingen.

Ontgrendel nu veilig tekenfilms!

Hoe tekenfilms online te kijken met een VPN - Installatiehandleiding

Veilig toegang krijgen tot cartoons online is uiterst eenvoudig met een VPN. Volg gewoon deze eenvoudige stappen:

 1. Selecteer een VPN om te streamen uit onze lijst. Voor het veilig online bekijken van tekenfilms raden we ExpressVPN aan, omdat dit de allerbeste service biedt.
 2. Klik door naar de website van uw gekozen VPN en abonneer u. U kunt een wekelijks, maandelijks of jaarlijks abonnement krijgen. Bovendien biedt ExpressVPN een 30-dagen geld-terug-garantie (wat betekent dat u het zonder risico met uw kinderen kunt testen).
 3. Nu download de software naar uw apparaat. Onze aanbevolen VPN's hebben software voor al uw apparaten en kunnen tegelijkertijd op meerdere apparaten worden gebruikt (ExpressVPN staat bijvoorbeeld drie apparaten toe).
 4. Nadat het is gedownload en geïnstalleerd (wat slechts enkele minuten duurt), bent u klaar om maak verbinding met de VPN. Selecteer een locatie in het menu van de VPN en klik op Verbinden.
 5. Zodra de VPN verbinding maakt, u lijken op de locatie te staan ​​die u hebt geselecteerd. Bovendien, al uw gegevens zijn gecodeerd zodat niemand (noch uw ISP, noch de overheid) kan vertellen wat u online doet.

Onthoud: zodra de VPN is verbonden, hebt u digitale privacy. Dat betekent dat je je vrij kunt voelen om elke cartoonwebsite te bezoeken die je wilt, zonder bang te zijn om bekeken te worden.

Waar Cartoons goedkoop toegang hebben - Officiële websites

Zodra u een VPN hebt, zijn er tal van manieren om cartoons online te bekijken in een officiële hoedanigheid. Laten we een paar van die opties bekijken:

CBeebies op BBC iPlayer

De BBC heeft een online speler die tekenfilms en programma's voor kinderen toont. Dit is gratis toegankelijk als u verbinding maakt met een server in het VK. Niet alle VPN's deblokkeren BBC iPlayer. Dat komt omdat de BBC VPN's blokkeert. Het goede nieuws is dat onze meest aanbevolen VPN voor tekenfilms - ExpressVPN - BBC iPlayer (en dus CBeebies) deblokkeert.

Wil je meer weten over toegang tot iPlayer van buiten het VK? Onze beste VPN voor BBC iPlayer-gids is een geweldige plek om te beginnen!

Iplayer Bbc Cartoons

Deblokkeer Amerikaanse Netflix om meer tekenfilms te krijgen

Als je een Netflix-abonnement hebt en niet in de VS woont, mis je veel opties voor kinderen. Niet alleen zijn er meer tekenfilms en shows voor kinderen in de Amerikaanse Netflix-catalogus, maar er zijn ook veel meer kinderfilms.

Helaas blokkeert Netflix de meeste VPN's. De beste VPN voor het deblokkeren van tekenfilms - ExpressVPN - deblokkeert de Amerikaanse Netflix echter zonder problemen.

Raadpleeg onze Netflix VPN-handleiding voor meer informatie over het uitbreiden van uw Netflix-bibliotheek met een VPN.

Bekijk Cartoon Network online op Amerikaanse kabelkanalen

Een van de meest populaire dingen die ouders met een VPN doen, is toegang krijgen tot Amerikaanse kabeltelevisiekanalen voor hun kinderen. De beste manier om dit te doen is met Sling TV. Sling TV is een goedkope on-demand service die ouders toegang geeft tot een grote verscheidenheid aan cartoonkanalen. Het Orange-abonnement kost slechts $ 20 per maand en kan zonder contract per maand worden gekocht.

Sling Tv Vpn Main

Dit zijn de cartoonkanalen die je krijgt:

 • Disney Channel, Disney HD en Disney Junior
 • Nick Jr., Nicktoons, TeenNick
 • Cartoon netwerk
 • Boemerang
 • Duck TV
 • Sling Kids
 • Baby TV
 • CBeebies

Sling TV is een fantastische optie voor kinderen die Cartoon Network online willen bekijken. Het heeft zo ongeveer alles wat kinderen willen zien. Sling TV geeft kinderen de mogelijkheid om de kanalen van Nickelodeon te bekijken en Disney online te bekijken. Het is een zeer redelijke optie voor de prijs en kan zeven dagen gratis worden getest! Maak eenvoudig verbinding met een van de Amerikaanse servers van uw VPN en meld u aan voor uw gratis proefperiode.

Een Sling TV-abonnement geeft je ook toegang tot enorme hoeveelheden Amerikaanse kabel-tv-inhoud voor volwassenen - waardoor het een geweldige, goedkope, allround tv-oplossing is.

Toegang tot gratis online tekenfilms

Nu we een aantal "legitieme" opties hebben behandeld, laten we eens kijken naar enkele van de andere voordelen van het hebben van een VPN. Vanwege de privacy die een VPN biedt, is het mogelijk voor u en uw kinderen om uw favoriete cartoon gratis online te bekijken. Er zijn veel sites online die gewijd zijn aan het aanbieden van illegale streams van tv-shows, films en - je raadt het al - tekenfilms.

Tekenfilms deblokkeren

Nog niet zo lang geleden was het veiliger om illegale streams online te bekijken: niemand gaf erom en iedereen deed het. In de afgelopen vijf jaar is er echter steeds meer druk op regeringen om meer te doen aan piraterij. Dit heeft ertoe geleid dat sommige internetproviders waarschuwingsbrieven hebben verzonden. Wat meer is, er zijn gevallen geweest van mensen die hun internet hebben afgesloten en, erger nog, boetes.

Het goede nieuws is dat de combinatie van doen alsof je op een andere locatie bent en sterke codering een betrouwbare VPN maakt die ideaal is voor privé-toegang tot streaming websites. Met een VPN, als de kinderen je gek maken, kun je snel zoeken naar "bekijk cartoons online Adventure Time" en een streaming-site vinden met die cartoon (of een andere die je kinderen verkiezen).

Beste sites om gratis tekenfilms en anime te kijken

Als u geïnteresseerd bent in gratis toegang tot tekenfilms met behulp van uw VPN, zijn hier enkele voorbeelden van fantastische sites die inhoud klaar hebben staan:

 1. Cartoons aan
 2. Hoofdkantoorfilms
 3. ToonJet
 4. Bekijk Cartoon Online
 5. Anime Smaak

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van sites met cartoons die u veilig online kunt bekijken. Maak eenvoudig verbinding met uw VPN zodat uw verkeer privé is en klik op de links om van de inhoud te genieten.

Bekijk tekenfilms online met een VPN - Conclusie

In dit artikel hebben we veel methoden besproken om online tekenfilms te bekijken. Met een betrouwbare VPN kunnen ouders doen alsof ze in een ander land zijn om toegang te krijgen tot meer streamingdiensten. Ze kunnen ook gebruikmaken van de militaire codering van de VPN om veilig toegang te krijgen tot websites met honderden uren gratis kinderprogramma's online.

Voor het streamen van tekenfilms bevelen we ExpressVPN aan, omdat het extreem veilig is, snelle servers heeft, een sterk privacybeleid heeft, US Netflix en BBC iPlayer deblokkeert en een bewezen staat van dienst heeft in het bieden van privacy voor zijn gebruikers. Alle VPN's in ons artikel over de vijf beste VPN-services zullen echter ook goed werken, dus als u nog een paar opties wilt, klik hier.

Titel afbeelding tegoed: Dragon Images / Shutterstock.com

Afbeelding credits: Sarunyu L / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me