Hoe US Netflix te krijgen op Android, iPhone en iPad

Het is geen geheim dat Netflix meer titels biedt aan Amerikaanse abonnees dan hun Europese tegenhanger. In deze gids laten we u zien hoe u de extra inhoud van buitenlandse Netflix-bibliotheken kunt combineren met het gemak van kijken naar Netflix waar u maar wilt op uw telefoon.

Wat je nodig zult hebben

Om de onderstaande stappen te volgen, hebt u nodig:

 • Een Netflix-abonnement
 • Een Netflix VPN-abonnement
 • Een Android- of iOS-apparaat (telefoon of tablet)

Hoe toegang te krijgen tot de Amerikaanse Netflix-app op Android, iPhone en iPad

In het afgelopen decennium zijn de kijkgewoonten van mensen veranderd van voor de televisie zitten naar dingen onderweg bekijken. Netflix heeft dit goed gedaan, waardoor zijn Android- en iOS-applicaties gemakkelijk te gebruiken zijn. Gelukkig is toegang tot Netflix US ook eenvoudig via de app - zolang je de juiste VPN-provider krijgt.

Wanneer u verbinding maakt met een Netflix-vriendelijke VPN-server in de VS, wordt uw verbinding helemaal naar Amerika gerouteerd, wat de app onvermijdelijk voor de gek houdt om te geloven dat u in de VS bent. Volg de onderstaande stappen om meer titels op je Netflix-app te bekijken. Deze methode werkt met Android, iPhone en iPad. Het enige verschil tussen deze is de winkel waaruit u uw VPN-app downloadt.

 1. Kies een VPN die werkt met Netflix uit dit artikel.

  We raden ExpressVPN aan omdat dit het platform betrouwbaar deblokkeert en ongelooflijke snelheid biedt voor streaming in hogere resolutie.

 2. Abonneer u op de VPN en stel uw inloggegevens in.

  Als u dit niet via de website wilt doen, krijgt u na het downloaden van de applicatie nog een kans.

 3. Installeer de VPN op uw iPhone, iPad of Android-apparaat.

  De VPN-apps zijn zowel in de Google Play Store als in de Apple App Store beschikbaar.

  ExpressVPN-app in Android App Store

 4. Start de VPN-app op uw mobiele apparaat en log in met uw inloggegevens.

  Als u zich tijdens stap 2 niet op de website hebt aangemeld, kunt u zich rechtstreeks in de app aanmelden.

  ExpressVPN-inlogscherm

 5. Selecteer een VPN-server in de VS..

  Dit werkt met andere Netflix-regio's, dus als u inhoud uit een ander land wilt deblokkeren, maakt u gewoon verbinding met een server in het land waar u ook verbinding mee maakt.

  ExpressVPN verbonden

  Nadat de VPN verbinding heeft gemaakt met een Amerikaanse server, hebt u een Amerikaans IP-adres. Dit betekent simpelweg dat de volgende keer dat u naar de Netflix-website gaat, de Netflix-server denkt dat u zich in de VS bevindt en u dezelfde inhoud zal bieden die een Amerikaanse Netflix-abonnee krijgt.

 6. U kunt nu door de Amerikaanse Netflix-bibliotheek in uw app bladeren

  Om te controleren of alles heeft gewerkt, zoekt u naar exclusieve titels voor de Verenigde Staten, zoals Fraiser of Parks and Recreation.

  parken en rec op Netflix-app

Mijn VPN werkt niet met de Netflix-app?

We hebben gemerkt dat mensen op forums en sociale media bespreken hoe ze geen toegang kunnen krijgen tot US Netflix met een VPN wanneer ze de Netflix-app gebruiken. Als een VPN Netflix deblokkeert, moet u via de mobiele app toegang hebben tot US Netflix. Een eenvoudige oplossing is om de Netflix-app te sluiten en over te schakelen naar een andere Amerikaanse server voordat deze opnieuw wordt opgestart. Als het probleem zich blijft voordoen, raadpleegt u onze Netflix VPN-probleemoplossingsgids voor meer informatie of overweegt u contact op te nemen met uw provider via hun ondersteuningspagina's.

Handige Netflix-gidsen

Versla het Netflix VPN-blok - Tips voor het oplossen van problemen voor de Netflix-proxyfoutmelding

Deblokkeer Netflix - Hoe u uw Netflix-land kunt wijzigen

Netflix deblokkeren op school of op het werk - Een handleiding voor het bekijken van Netflix op beperkte wifi

Hoe werkt het?

Een VPN is een online service waarmee u kunt doen alsof u zich in een ander land bevindt door uw echte locatie te verbergen. Wanneer u vanuit uw huis toegang hebt tot Netflix - of dat nu in de app of op de website is - kan Netflix weten waar u bent vanwege uw IP-adres.

Wanneer u verbinding maakt met een VPN-server in de VS, wordt uw verkeer via die server omgeleid, waardoor de VPN het IP-adres van uw huis kan verbergen. Als gevolg hiervan lijkt het erop dat wanneer uw verkeer met Netflix binnenkomt, het afkomstig is van de VPN-server in plaats van uw huis. Dit houdt Netflix met succes voor de gek en zorgt ervoor dat je de volledige Netflix-catalogus krijgt!

Sommige VPN's bieden VPN-cloaking (obfuscated servers). Deze functie is op de meeste plaatsen niet nodig voor het deblokkeren van Netflix-bibliotheken, zoals de VS. In feite vereist obfuscation meer verwerkingskracht en zal uw verkeer een beetje langzamer zijn (wat onnodige buffering kan veroorzaken).

Aan de andere kant, als je in China bent, moet je verduistering gebruiken om de Grote Firewall van China te omzeilen. Dus als je een Chinees bent die Netflix wilt deblokkeren, moet je je houden aan een VPN met verduisteringsfunctie (ExpressVPN, NordVPN of PrivateVPN).

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me