Kunt u voor buitenlandse diensten betalen met een virtuele betaalpas?

Hoewel VPN's kunnen worden gebruikt om geo-beperkte inhoud te deblokkeren, vereisen veel pay-per-view streaming providers, muziekdiensten en gespecialiseerde sportdiensten dat u betaalt met een lokale bankpas of creditcard. Proberen te betalen met een kaart uit uw eigen land en een nep postcode werkt zelden. Gelukkig is er een oplossing.

Omdat veel mensen regiobeperkte online services willen kopen, biedt een groeiend aantal providers aan "virtuele debetkaarten". Met deze digitale betaaldiensten kunnen mensen geld overboeken naar een prepaid betaalpas in een land naar keuze. De meeste mensen willen diensten in het VK en de VS deblokkeren, maar er zijn virtuele kaarten beschikbaar in zowat elk land.

Als u een van onze beste VPN's hebt en u wilt betalen voor een buitenlandse service zoals HBO GO, Sling TV, F1 TV, BeIN Sports of Spotify, kunt u een van de aanbevolen virtuele betalingsservices in dit artikel gebruiken!

Virtuele kaart postcode

Hoeveel kost een virtuele creditcard?

Een ding dat in gedachten moet worden gehouden, is dat er instelkosten zijn voor virtuele betaalkaarten. De meeste bedrijven brengen een eenmalige vergoeding in rekening voor het uitgeven van het kaartnummer. Deze vergoeding is meestal tussen $ 5-15. Daarnaast brengen bedrijven vaak kosten in rekening voor het aanvullen van de kaart. Die kosten liggen tussen 1-5% van de overdracht.

De beste virtuele betalingsservices

We begrijpen dat als u zich hebt geabonneerd op een VPN om iets online te deblokkeren, u misschien haast heeft. Daarom hebben we deze korte handleiding van de beste virtuele betalingsservices samengesteld. Al deze diensten zijn bekende, vertrouwde online betalingsproviders die door consumenten over de hele wereld worden gebruikt ...

 1. Amerikaanse ontgrendelde virtuele visakaart

  Ons ontgrendeld

  Deze betalingsservice is absoluut ideaal voor iedereen die een Amerikaanse service zoals HBO GO, Amazon Prime Video, Sling TV, DirecTV of iets anders wil kopen. US Unlocked biedt een virtuele vooraf geladen betaalpas die algemeen wordt geaccepteerd in online Amerikaanse winkels.

  US Unlocked is een herbruikbare virtuele Visa-kaart die wordt geleverd met een geldig Amerikaans factuuradres. De eenmalige registratiekosten bedragen $ 15 en de maandelijkse servicekosten bedragen $ 3,50. De opwaardeerkosten variëren afhankelijk van de methode waarop u geld wilt storten: maar zijn meestal $ 3 en 3%. Hoewel deze oplossing een beetje prijzig is, wordt het geleverd met een geldig adres en is het erg handig voor het aanmelden voor veel Amerikaanse tv-diensten!

 2. EcoPayz ecoVirtualcard

  Ecopayz

  EcoPayz biedt een veilige virtuele kaart voor eenmalig gebruik die u extra gemoedsrust geeft. Zelfs als het kaartnummer wordt gestolen tijdens een online transactie, kan het niet voor een tweede keer worden gebruikt. Dit maakt het een populaire optie voor degenen die goederen kopen van online winkels die ze niet bijzonder vertrouwen.

  EcoPayz kan worden besteld in EUR, USD en GBR. De eenmalige emissiekosten bedragen € 1,80 en de transactiekosten bedragen 4%. Consumenten kunnen drie prepaid (eenmalig) kaarten tegelijk openen. Dit betekent dat u deze service kunt gebruiken om desgewenst meerdere online services voor verschillende landen aan te schaffen.

 3. MoneyPolo virtuele snelle kaart

  Moneypolo

  MoneyPolo biedt zowel een eenmalige kaart als een herlaadkaartoptie. De installatiekosten bij dit bedrijf zijn behoorlijk hoog op $ 15. De opwaardeerprijs is $ 3 per transactie, dus net als US Unlocked is deze optie aan de duurdere kant. Een bijzonderheid van deze service is dat als u uw kaart 60 dagen niet gebruikt, u administratiekosten van $ 10 moet betalen om het gebruik te hervatten. Om deze reden wordt deze kaart alleen aanbevolen voor eenmalig gebruik - of als u van plan bent uw virtuele kaart regelmatig te gebruiken.

 4. Worldcore Ultimate MasterCard-kaart

  WorldPay

  Worldcoreis gevestigd in Tsjechië. Hiermee kunnen mensen een virtuele prepaid betaalpas opzetten voor slechts 5 euro. De kaart kan worden gekocht in de drie meest populaire valuta: USD, Euro of Sterling. Dat betekent dat u Worldcore kunt gebruiken om de meeste online services aan te schaffen waarin u mogelijk geïnteresseerd bent. U kunt geld op een Worldcore-kaart laden vanaf elke bankrekening of met digitale valuta. De opwaardeerkosten bedragen slechts 0,99 EUR, wat volgens ons een koopje is.

 5. LeuPay

  LeoPay

  Deze service wijkt enigszins af van de andere op deze lijst, omdat u daadwerkelijk een fysieke kaart ontvangt. Om een ​​of meer van deze kaarten te krijgen, moet u KYC-aanvinken. Zodra die eenvoudige controle is uitgevoerd, kunt u twee kaarten gratis krijgen. Het goede van LeuPay is dat het 10 verschillende valuta's biedt, dus als je iets in een meer ongewone regio wilt deblokkeren, is deze kaart het overwegen waard. Nog een geweldig verkoopargument: het uploaden van geld naar een LeuPay-kaart is gratis voor inwoners van de EU en slechts 2% elders.

Wat is een virtuele betaalpas?

Het leuke van virtuele betaalpassen is dat u geen bank nodig heeft om u goed te keuren. Omdat u onderweg geld oplegt, zijn er geen kredietcontroles nodig. Dat betekent dat u er een kunt bestellen en deze direct op uw e-mailadres kunt laten bezorgen.

In tegenstelling tot een fysieke betaalpas die een fysiek stuk plastic is dat u in uw hand houdt, is een virtuele betaalkaart niets meer dan de belangrijke nummers die u op uw kaart vindt. Het kaartnummer, de vervaldatum en de CVV-code die zich meestal op de achterkant van een fysieke kaart bevindt, zijn alles wat u nodig hebt om online te winkelen.

Virtuele kaarten kunnen worden besteld in verschillende populaire wereldvaluta's, zoals Amerikaanse dollars, ponden of euro's. Hiermee kunt u aankopen doen in online winkels in bepaalde landen. Nog beter, het laat je betalen voor regionaal beperkte online diensten zoals kabelzenders in de VS..

Virtuele kaarten zijn er in twee verschillende varianten. Eentje kan steeds opnieuw worden bijgevuld, wat handig is als u van plan bent de kaart herhaaldelijk te gebruiken. De tweede is een eenmalige kaart die vervalt nadat je al het geld dat je erin hebt gestoken hebt uitgegeven.

Hoeveel kaart

Een Amerikaans adres voor uw kaart

Ten slotte heeft u mogelijk een Amerikaans adres nodig om bepaalde services aan te schaffen. Als dit het geval is, gebruikt u gewoon een pakketdoorzendadres wanneer u uitcheckt.

Titel afbeelding tegoed: Paket / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me