Netflix deblokkeren op school of op het werk – Een handleiding voor het bekijken van Netflix op beperkte wifi

Netflix is ​​bijna overal beschikbaar, je hebt toegang tot hun service in meer dan 190 landen wereldwijd. Als gevolg hiervan kunnen de meeste mensen inloggen op Netflix zonder iets speciaals te hoeven doen.

Helaas blokkeren veel werkplekken, scholen, universiteiten en hogescholen Netflix op hun wifi-netwerken. Omdat Netflix zo'n bandbreedte-varken is, beginnen zelfs openbare wifi-hotspots de toegang tot Netflix te beperken.

Als je problemen ondervindt bij het deblokkeren van Netflix op school of op het werk, blijf dan lezen om erachter te komen hoe je het kunt openen.

Wat heb je nodig?

Netflix deblokkeren op school of op het werk is uiterst eenvoudig, het enige dat u nodig hebt is een goedkope online service genaamd een Virtual Private Network (VPN).

Een VPN is een online tool waarmee u internetblokken en beperkingen kunt omzeilen. Met een VPN kunt u eenvoudig de blokken van netwerkbeheerders omzeilen om uw favoriete Netflix-shows te bekijken en toegang te krijgen tot andere websites.

Bekijk onze beginnershandleiding voor VPN's voor meer informatie.

Netflix deblokkeren op school of werken met een VPN

Volg deze eenvoudige stappen hieronder om Netflix op school of werk te bekijken:

 1. Kies een VPN die werkt met Netflix.

  Houd er rekening mee dat: Veel VPN's worden geblokkeerd door Netflix, daarom is het belangrijk om je te houden aan zeer specifieke services.

 2. Abonneer u op de VPN-service.

  We raden u aan om u aan te melden voor ExpressVPN omdat deze snel zijn, wat essentieel is voor streaming in HD, servers over de hele wereld hebben en betrouwbaar zijn.

  Er zijn andere VPN-services die Netflix kunnen deblokkeren, kijk op onze VPN voor Netflix-pagina voor een lijst met de beste.

 3. Download de VPN-software en installeer deze op uw apparaat.

  Om u te helpen, hebben we enkele apparaatspecifieke installatiehandleidingen beschikbaar voor Windows, Mac, Linux, iOS, Android en Fire TV Stick.

 4. Meld u aan bij de VPN met uw inloggegevens.

 5. Maak verbinding met een VPN-server in uw land of in een ander land met Netflix.

  Wist je dat? U kunt extra Netflix-inhoud deblokkeren door verbinding te maken met een server in een ander land!

 6. Open Netflix en start het streamen van shows - ondanks dat je je nog steeds op een locatie bevindt waar het wordt geblokkeerd!

  Problemen hebben? Bekijk onze Netflix VPN-probleemoplossingsgids voor veelvoorkomende oplossingen.

Niet alle VPN's werken met Netflix

Het is belangrijk dat u weet dat niet alle VPN-services Netflix deblokkeren. In feite kan slechts een klein aantal VPN's het Netflix VPN-verbod omzeilen. Raadpleeg onze Netflix VPN-gids voor een lijst met services die gegarandeerd Netflix deblokkeren.

Handige Netflix-gidsen

Hoe US Netflix te krijgen op Android, iPhone en iPad

Beste VPN voor Netflix 2020 | GETEST & GECONTROLEERD [DAGELIJKS]

Versla het Netflix VPN-blok - Tips voor het oplossen van problemen voor de Netflix-proxyfoutmelding

Hoe deblokkeert een VPN Netflix op school of op wifi?

Door verbinding te maken met een VPN wordt een gecodeerde verbinding tot stand gebracht tussen u en de server van de provider. Dit kan worden gezien als een tunnel die uw online activiteiten verbergt voor netwerkbeheerders en waarmee u filters van firewalls kunt omzeilen en beperkte websites zoals Netflix deblokkeert..

Vergeet niet dat, hoewel elke gerenommeerde VPN privacy kan beloven van iedereen die internetverkeer bewaakt, alleen specifieke VPN's voorbij de proxy-detectie van Netflix kunnen komen, dus kies uw provider verstandig.

Kan ik Netflix op school deblokkeren of gratis werken??

Waarschijnlijk niet. Hoewel sommige gratis VPN-services bestaan, zijn deze meestal beperkend wat betreft verbindingssnelheden en downloadlimieten. Dit maakt ze ongeschikt voor het streamen van shows op Netflix. Bovendien werkt een extreem beperkt aantal VPN's daadwerkelijk met Netflix en vallen de meeste gratis services in deze categorie.

Maar waar een wil is, is een weg. Als u de beperkingen van uw internetverbinding gratis wilt omzeilen, bieden sommige VPN-services geld-terug-garantie of gratis proefversies. ExpressVPN, een van de beste services op de markt, biedt 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie zonder risico.

Problemen hebben?

VPN-providers spelen constant een kat-en-muisspel met Netflix en de VPN-services die toegang hebben tot Netflix evolueren voortdurend. Als je problemen ondervindt, probeer dan een van de onderstaande methoden of bekijk onze Netflix VPN-probleemoplossingsgids voor aanvullende oplossingen.

Maak verbinding met een andere VPN-server

Als je je hebt aangemeld bij een van de VPN's in deze handleiding en je hebt geen toegang tot Netflix, kan dit zijn omdat je verbinding moet maken met een specifieke server.

Netflix blokkeert regelmatig VPN IP-adressen, en daarom hebben de meeste VPN's het opgegeven om het te deblokkeren. De weinige providers die alleen specifieke catalogi deblokkeren. U moet dus contact opnemen met uw VPN om erachter te komen welke server u moet gebruiken.

Verberg uw VPN-verkeer

Als u al verbinding maakt met de juiste VPN-server voor Netflix maar nog steeds problemen ondervindt, is het mogelijk dat uw lokale netwerkbeheerder VPN-verkeer blokkeert. Als dit het geval is, raden we u aan om de functie voor het verbergen van VPN's te gebruiken.

Dit is een technologie die is ontworpen om dit soort beheerdersblokken te omzeilen. Als u problemen blijft ondervinden, is het de moeite waard om contact op te nemen met de ondersteuning van uw provider, omdat velen hulp bieden via uitgebreide livechat en e-mailservices. Bekijk voor meer informatie onze gids voor het verbergen van VPN-verkeer.

Een andere optie is om te proberen een Netflix VPN te gebruiken die Shadowsocks biedt, omdat dit voor sommige gebruikers bekend is. Shadowsocks is een alternatieve methode voor het maken van een tunnel naar een proxyserver (HTTP-proxy) die enkele VPN's bieden. Het is vermeldenswaard dat Shadowsocks niet hetzelfde is als SOCKS5. De enige Netflix VPN die momenteel Shadowsocks biedt die we kennen, is PrivateVPN .

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me