Waarom je een VPN nodig hebt om te reizen

Een van de grootste dingen van het internettijdperk is dat we, waar ter wereld we ook zijn, nooit meer dan een paar klikken verwijderd zijn van onze geliefden. Wanneer u naar het buitenland reist, zijn openbare WiFi-hotspots een gemakkelijke en kosteneffectieve manier om online te komen en te communiceren met vrienden en familie thuis. Helaas is het gebruik van de gratis wifi op luchthavens, hotels, coffeeshops - of waar dan ook - niet zo veilig als velen van ons denken.

Reiscampagne Pic

Cybercriminelen lanceren steeds geavanceerdere aanvallen. Een populaire methode die door hackers wordt gebruikt, is het creëren van een nep-WiFi-hotspot op een plek waar je deze zou verwachten te vinden. De hacker labelt het netwerk slim om het officieel te laten lijken. Deze 'evil twin'-techniek maakt het erg moeilijk om te weten of u verbinding maakt met een officiële hotspot of een die van een hacker is.

Het goede nieuws is dat toeristen zichzelf kunnen beschermen met een Virtual Private Network (VPN). Bovendien kan iedereen nu 77% korting krijgen op een VPN-abonnement door op de volgende link naar NordVPN te klikken .

Reizen door de tijd

De onderstaande infographic laat zien hoe de dingen die mensen meenemen op vakantie in de loop der jaren zijn veranderd ... Vergeet je essentiële VPN in de 21e eeuw niet! Scroll naar beneden voor meer informatie!

waarom u een VPN voor reizen zou moeten gebruiken

Blijf veilig op vakantie met een VPN voor reizen

Als u per ongeluk verbinding maakt met wifi van een cybercrimineel, kunnen deze mogelijk alles zien wat u online doet. Ze kunnen ook alle gegevens stelen die u invoert, zoals uw inloggegevens, wachtwoorden, privégegevens en PayPal- of creditcardgegevens. Ze kunnen bestanden bekijken die u downloadt, foto's die u uploadt en u omleiden naar sites die malware bevatten.

De enige manier om er zeker van te zijn dat uw gegevens veilig blijven terwijl u reist, is door een VPN te gebruiken. Een VPN versleutelt veilig al uw gegevens voordat deze via de WiFi-hotspot naar internet reizen. Die VPN-codering versleutelt je gegevens veilig, zodat hackers niets van je kunnen stelen.

Deblokkeer inhoud in het buitenland

Het mooie van het gebruik van een VPN voor reizen is dat het je niet alleen beschermt tegen hackers. Hiermee kunt u ook doen alsof u thuis bent, zodat u toegang hebt tot geografisch beperkte services.

Met een VPN kunt u bijvoorbeeld Netflix bekijken of toegang krijgen tot uw online bankieren. U kunt ook inloggen op lokaal geblokkeerde services zoals Facebook of Twitter.

VPN op vakantie

Bovendien kunt u vreselijke lokale tv vermijden en in plaats daarvan tv-streams met geografische beperking bekijken vanuit huis. Een Australiër die naar het VK reist, kan bijvoorbeeld doen alsof hij terug in Australië is om tien te bekijken. Een Britse vakantieganger in Spanje kan BBC iPlayer bekijken. En een Amerikaans staatsburger die op vakantie is in Griekenland, kan kijken naar US Netflix of ESPN.

Met behulp van een VPN kunt u zelfs doen alsof u overal ter wereld bent - en u kunt elke online service deblokkeren ... Digitale wereldreizen vanuit uw comfortabele hotelkamer!

Welke inhoud kan ik deblokkeren?

Wanneer u naar het buitenland reist, worden alle geo-beperkte services van thuis automatisch geblokkeerd. Dit komt omdat deze diensten geacht worden niet beschikbaar te zijn voor buitenlanders. Bovendien zijn sommige landen erg streng en censureren ze een aantal online diensten. Door onze VPN-handleidingen te gebruiken, kunt u snel en gemakkelijk ontdekken welke populaire services over de hele wereld worden geblokkeerd.

De beste VPN's voor reizen?

Als u uw digitale privacy wilt beschermen en veiligheid voor u en uw gezin wilt bereiken terwijl u op vakantie bent, zijn er een paar VPN's die absoluut ideaal zijn:

  • ExpressVPN wordt beschouwd als de crème de la crème van VPN's. Het is snel, veilig, beschikbaar voor alle platforms, en heeft een geen gezeur 30-dagen geld-terug-garantie, zodat u de service kunt testen en uw geld terugkrijgt als u niet wilt doorgaan!
  • NordVPN heeft sterke encryptie- en beveiligingsinstellingen. Het biedt hoge snelheden voor het streamen van al je favoriete shows terwijl je weg bent. Het is een absoluut koopje voor slechts $ 2,75 per maand (als u een jaarabonnement koopt). Vergeet niet dat ze een 30-niet-geld-terug-garantie hebben. Dus als je besluit dat je het niet het hele jaar wilt; u kunt een terugbetaling krijgen.
  • ibVPN (Invisible Browsing VPN) is een andere service die al onze recensenten hier op ProPrivacy.com goed vinden. Het is snel, heeft veel servers en biedt u de beveiliging die u nodig hebt terwijl u weg bent. Het beste van alles ibVPN heeft momenteel een speciale zomerdeal die de prijs van de VPN naar een zeer concurrerende $ 2,42 per maand brengt.

Zie voor meer VPN's voor reizen onze 5 beste VPN-services voor reizen.

Reiswedstrijd

Reiscompetitie met ibVPN

Afbeelding credits: icemanphotos / Shutterstock.com, Ivanko80 / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me