Hur man streamer The Six Nations live online med en VPN

Six Nations Championship är Rugby Unions mest efterlängtade tävling under året. I den här guiden kommer vi att förklara hur du enkelt kan se Six Nations utomlands genom att använda en VPN för att få en tillfällig IP-adress i Storbritannien!

Rugbyspelare i en skrum

Sex av de hårdaste lagen i världen möts för att kämpa ut den för topplatsen, inte konstigt att rugbyfans över hela världen är desperata efter att blockera brittiska TV-kanaler online för att se actionen live.

Stream Six Nations rugby live online var som helst

Istället för att titta på den på en olaglig ström kan du använda en VPN-tjänst för att strömma all action i HD. Följ stegen nedan för att avmarkera Six Nations på några minuter:

 1. Prenumerera på en VPN-tjänst. För att titta på Guinness Six Nations rekommenderar vi NordVPN. Den har supersnabba servrar i Storbritannien som är perfekta för streaming av rugby.

 2. Ladda ner och installera VPN-klientprogramvaran på din enhet.

 3. Anslut till en UK-server för att strömma Six Nations.

 4. Gå till den brittiska streamingwebbplatsen som visar spelet (BBC iPlayer eller ITV Hub). Fullständigt schema nedan!

 5. Luta dig tillbaka, koppla av och njuta av obegränsad tillgång till Six Nations - tack vare din VPN.

Skaffa NordVPN och se Six Nations nu!

Var du kan titta på Six Nations online

Du kan enkelt se Six Nations gratis online med en VPN. Brittiska tittare får se hela Rugby på mark-TV gratis. Matcher kommer att visas live på endera BBC iPlayer eller ITV Hub.

En VPN gör att du kan få en brittisk IP-adress, vilket innebär att du verkar vara i Storbritannien, och att du live strömmar de sex nationerna.

Vad kan jag annars göra med ett VPN?

En VPN-tjänst är fantastiskt värde för pengarna. Det låter dig inte bara se Rugby, utan ger också digital integritet. Detta hindrar din Internetleverantör och regeringen från att veta vad du gör online. Dessutom låter en VPN dig kringgå alla lokala webbplatsbegränsningar och censur. Det låter dig också få åtkomst till alla geobegränsade webbplatser, så att du kan använda en VPN för Netflix för att få åtkomst till Netflix-innehåll som är blockerat i ditt land samt att blockera andra tjänster som tjänsten Spotify, Amazon Prime, Hulu och mer.

Sex nationers armaturer

I helgen möter England Frankrike i det som kommer att vara en episk viljekamp. Efter att ha slagit Irland i en spännande öppningskamp tror många att England har vad som krävs för att vinna matchen. Wales, som kom undan till en tidig seger mot Frankrike borde sträcka sin ledning genom att slå Italien. Slutligen kommer skotterna att spela Irland i en match som är lite svårare att ringa, men de flesta förväntar sig att Irland - den nuvarande Grand Slam Champs kommer att vinna!

Här är det fullständiga matchschemat för Six Nations Nations 2020:

Vecka 2

 • Lördag 9 februari, 14:15 (GMT). Murrayfield Stadium. Skottland VS. Irland. BBC iPlayer

 • Lördag 9 februari, 16:45 (GMT). Stadio Olimpico. Italien VS. Wales. ITV Hub

 • Söndag 10 februari, 15:00 (GMT). Twickenham Stadium. Frankrike VS. England. ITV Hub

Vecka 3

Lördag 23 februari, 14:15 (GMT). Stade de France. Frankrike VS. Skottland. BBC iPlayer

Lördag 23 februari, 16:45 (GMT). Millennium Stadium. Wales VS. England. BBC iPlayer

Söndag 24 februari, 15:00 (GMT). Stadio Olimpico. Italien VS Irland. ITV Hub

Vecka 4

Lördag 9 mars, 14:15 (GMT). Murrayfield Stadium. Skottland VS. Wales. BBC iPlayer

Lördag 9 mars, 16:45 (GMT). Twickenham Stadium. Italien VS England. ITV Hub

Söndag, 10 mars, 15:00 (GMT). Aviva Stadium. Irland VS. Frankrike. ITV Hub

Vecka 5

Lördag, 16 mar, 12:30 (GMT). Stadio Olimpico. Italien VS. Frankrike. ITV Hub

Lördag, 16 mar, 14:45 (GMT). Millennium Stadium. Wales VS. Irland. BBC iPlayer

Lördag, 16 mar, 17:00 (GMT). Twickenham Stadium. England VS.Skottland. ITV Hub

Sex nationers skador

Den mest angripna skadan för det engelska laget är Maro Itoje, som skadade knäet bara 14 minuter till förra veckans thriller. Detta kan definitivt påverka Englands resultat, även om de flesta är överens om att de fortfarande borde vinna tack vare sin kvalitet i scrum. Dylan Hartley, Sam Underhill och Anthony Watson kan för närvarande inte spela på engelsksidan. Underhill förväntas dock snart återvända.

Irlands Devin Toner och Garry Ringrose bär också skador, vilket innebär att de kommer att sitta i matchen mot Skottland. Wales har inte rapporterat några nya skador, vilket innebär att de borde kämpa fit för matchen mot Italien. Men de saknas fortfarande Taulupe Faletau som bröt armen och spelade för Bath. De skotska saknar fortfarande några av sina nyckelspelare med John Barclay, George Turner, Hamish Watson, David Denton, Richie Grey och Byron McGuigan alla ute sedan innan turneringen började!

Vad man kan förvänta sig från Six Nations 2020

Enligt bookies är Irland favoriten att vinna årets Six Nations Championship. Här är en fullständig lista över aktuella odds:

 • Irland 5/6

 • England 7/2

 • Wales 11/2

 • Skottland 18/1

 • Frankrike 22/1

 • Italien 500/1

Stream rugby gratis online - Slutsats

Om du är en rugbyfan, kan du se hela Six Nations rugbymästerskap online.NordVPN är en pålitlig och billig VPN-tjänst som nyligen vann det eftertraktade priset för Bästa VPN-tjänst vid våra årliga branschstandard VPN Awards.

Med NordVPN kan du låtsas vara i Storbritannien för att se alla matcher som visas på ITV Hub och BBC iPlayer. För att göra det, följ bara stegen i den här guiden.

Skaffa NordVPN för Six Nations nu!

Bildkrediter: Paolo Bona / Shutterstock.com,

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me