Kuuden kansakunnan suoratoisto verkossa VPN: n avulla

Kuuden kansakunnan mestaruus on Rugby Unionin vuoden eniten odotettu kilpailu. Tässä oppaassa selitämme, kuinka voit helposti katsella kuutta kansakuntaa ulkomailla käyttämällä VPN: ää saadaksesi väliaikaisen Ison-Britannian IP-osoitteen!


Rugbypelaajat ruudussa

Kuusi maailman kovimmasta joukkueesta kokoontuu taistelemaankseen parhaan mahdollisen sijan saavuttamiseksi. Ei ihme, että rugby-fanit ympäri maailmaa haluavat epätoivoisesti estää Britannian televisiokanavia verkossa katsomaan toimintaa live-tilassa.

Suoratoista Six Nations -rugbyn suoratoisto verkossa mistä tahansa

Sen sijaan, että katsot sitä laittomalla streamilla, voit käyttää VPN-palvelua kaiken toiminnan HD-muodossa. Noudata alla olevia vaiheita estämällä Kuuden Kansakunnan esto muutamassa minuutissa:

 1. Tilaa VPN-palvelu. Katsellaksesi Guinnessin kuutta kansakuntaa suosittelemme NordVPN: tä. Sillä on erittäin nopeita palvelimia Isossa-Britanniassa, jotka sopivat täydellisesti streamin suorittamiseen.

 2. Lataa ja asenna VPN-asiakasohjelmisto laitteeseesi.

 3. Muodosta yhteys Yhdistyneen kuningaskunnan palvelimeen kuuden kansakunnan suoratoistoksi.

 4. Siirry UK: n suoratoistosivustoon, joka näyttää pelin (BBC iPlayer tai ITV Hub). Koko aikataulu alla!

 5. Istu alas, rentoudu ja nauti rajoittamattomasta pääsystä kuuteen valtioon - VPN: n ansiosta.

Hanki NordVPN ja katso nyt kuutta kansakuntaa!

Mistä katsella Six Nations -verkkoa

Voit helposti katsella Six Nations -palvelinta ilmaiseksi verkossa VPN: n avulla. Brittiläiset katsojat saavat katsella kaikkia Rugby-ohjelmia maanpäällisessä televisiossa ilmaiseksi. Ottelut näytetään molemmilla BBC iPlayer tai ITV-keskitin.

VPN mahdollistaa brittiläisen IP-osoitteen, mikä tarkoittaa, että näytät olevan Isossa-Britanniassa ja reaaliaikaisesti kuuden maan kansiot.

Mitä muuta voin tehdä VPN: llä??

VPN-palvelu on vastinetta rahalle. Sen avulla voit katsella Rugbyä, mutta se tarjoaa myös digitaalisen yksityisyyden. Tämä estää palveluntarjoajaasi ja hallitusta tietämästä mitä teet verkossa. Lisäksi VPN antaa sinun ohittaa kaikki paikalliset verkkosivustojen rajoitukset ja sensuuri. Sen avulla pääset myös kaikkiin maantieteellisesti rajoitettuihin verkkosivustoihin, joten voit käyttää Netflixin VPN: tä käyttääksesi maassasi estettyä Netflix-sisältöä sekä poistaaksesi muiden palvelujen, kuten Spotify, Amazon Prime, Hulu ja muut palvelut, käytön..

Kuusi kansakuntia

Tänä viikonloppuna Englanti tapaa Ranskan siinä, mikä on tarkoitus olla eeppinen taistelutaistelu. Voitettuaan Irlannin jännittävässä avausottelussa monet uskovat, että Englannilla on mitä tarvitaan pelin voittamiseen. Varhaiseen voittoon Ranskaa vastaan ​​päästäneen Walesin tulisi venyttää johtoasettaanan lyömällä Italiaa. Viimeinkin skotlanti pelaa Irlantia ottelussa, jota on vähän vaikeampi soittaa, mutta suurin osa odottaa Irlantia - nykyinen Grand Slam Champs voittaa!

Tässä on täysi otteluaikataulu vuoden 2020 Six Nations Championship -mestaruuskilpailuille:

Viikko 2

 • Lauantai, 9. helmikuuta, 14:15 (GMT). Murrayfield-stadion. Skotlanti VS. Irlanti. BBC iPlayer

 • Lauantai, 9. helmikuuta, klo 16.45 (GMT). Stadio Olimpico. Italia VS. Wales. ITV-keskitin

 • Sunnuntai, 10. helmikuuta, 15:00 (GMT). Twickenhamin stadion. Ranska VS. Englanti. ITV-keskitin

Viikko 3

Lauantai, 23. helmikuuta, klo 14.15 (GMT). Stade de France. Ranska VS. Skotlanti. BBC iPlayer

Lauantai, 23. helmikuuta, klo 16.45 (GMT). Millennium-stadion. Wales VS. Englanti. BBC iPlayer

Sunnuntai, 24. helmikuuta 15:00 (GMT). Stadio Olimpico. Italia VS Irlanti. ITV-keskitin

Viikko 4

Lauantai, 9. maaliskuuta, klo 14.15 (GMT). Murrayfield-stadion. Skotlanti VS. Wales. BBC iPlayer

Lauantai, 9. maaliskuuta, klo 16.45 (GMT). Twickenhamin stadion. Italia VS Englanti. ITV-keskitin

Sunnuntai, 10. maaliskuuta, klo 15:00 (GMT). Aviva-stadion. Irlanti VS. Ranska. ITV-keskitin

Viikko 5

Lauantai, 16. maaliskuuta, 12:30 (GMT). Stadio Olimpico. Italia VS. Ranska. ITV-keskitin

Lauantai, 16. maaliskuuta, klo 14.45 (GMT). Millennium-stadion. Wales VS. Irlanti. BBC iPlayer

Lauantai, 16. maaliskuuta, klo 17.00 (GMT). Twickenhamin stadion. Englanti VS.Skotlanti. ITV-keskitin

Kuusi kansakunnan vammoja

Eniten huolestuneita englantilaisjoukkueen vammoja on Maro Itoje, joka loi polviään vain 14 minuuttia viime viikon trilleriin. Tämä voi ehdottomasti vaikuttaa Englannin suorituskykyyn, vaikka suurin osa ihmisistä on sitä mieltä, että heidän pitäisi silti voittaa niiden laadun ansiosta. Dylan Hartley, Sam Underhill ja Anthony Watson eivät myöskään pysty tällä hetkellä pelaamaan Englannin puolella. Underhillin odotetaan kuitenkin palautuvan pian.

Irlannin Devin Toner ja Garry Ringrose ovat myös mukana vammoissa, mikä tarkoittaa, että he istuvat ottelussa Skotlantia vastaan. Wales ei ole ilmoittanut tuoreista vammoista, mikä tarkoittaa, että heidän tulee taistella kunnolla ottelussa Italiaa vastaan. Heistä puuttuu kuitenkin edelleen Taulupe Faletau, joka mursi kätensä pelatessaan Bathiin. Skotlantilaisilta puuttuu vielä joitain avainpelaajistaan ​​John Barclay, George Turner, Hamish Watson, David Denton, Richie Gray ja Byron McGuigan kanssa ennen turnauksen alkamista.!

Mitä odottaa kuudesta valtiosta 2020

Bookies mukaan Irlanti on suosikki voittaa tämän vuoden Kuuden Kansakunnan Mestaruuden. Tässä on täydellinen luettelo nykyisistä kertoimista:

 • Irlanti 5/6

 • Englanti 7/2

 • Wales 11/2

 • Skotlanti 18/1

 • Ranska 22/1

 • Italia 500/1

Rugby-suoratoisto verkossa ilmaiseksi - johtopäätös

Jos olet rugby-fani, voit katsella koko Six Nations -rugby-mestaruuskilpailua verkossa.NordVPN on luotettava ja halpa VPN-palvelu, joka voitti äskettäin parhaan VPN-palvelun halutun palkinnon vuosittaisessa alan standardi-VPN-palkinnossa.

NordVPN: n avulla voit teeskennellä olevansa Iso-Britanniassa katsomaan kaikkia otteluita, jotka näytetään ITV Hubissa ja BBC iPlayerissa. Voit tehdä niin yksinkertaisesti noudattamalla tämän oppaan ohjeita.

Hanki NordVPN kuudelle valtiolle nyt!

Kuvahyvitykset: Paolo Bona / Shutterstock.com,

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map